forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Kolekcije američkih stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/09/2012 : 19:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

evo i moje (nađe se tu i tamo koji neamer, nije mi se dalo preslagivat, jer san nedavno slika kolekciju za voajeri ovamo ):

Pitam se kako to da ti police nisu popucale... ;)

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/09/2012 : 21:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
@star-duster
Lock & key si postrojio ko vojsku. I oba Wastelanda. Odlično!

Kako sam i rekao prije, u usporedbi s drugima koji su ovdje postavili svoje kolekcije, ovo što ja stavljam je živa sirotinja
Međutim, dobra volja je tu pa će se valjda lista amera pomalo širiti, iako ne u smjeru superheroja već drugih stripova, kao što se uostalom može vidjeti i iz izbora koji sam do sada činio.
Prvenstveno tu mislim ići na Helboya, The Stand, B.P.R.D., nastavljam s American Vampire, The Dark Tower i Northlandersima, započeti ću Solomon Kane i Locke & Key, uzeo bih Compendium TWD 1 i 2, ovo što je Marko najavio Y, Asteriosa itd. Dugoročno bih uzimao i Savage Sword od Dark Horsea.
Ima odličnih stripova u Amera

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 17/01/2013 00:26:05
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 23/09/2012 : 01:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
najprije sam htio sačekat da mi se vrate svi stripovi koje sam posudio pa sam onda zaključio da se to neče baš brzo dogodit i jer me brni baš imenom prozvao stavljam ovako da možete sami popunit rupe gde šta fali.
to su moji tpb, omnibus ili dva i HC izdanja (nešto se vucara još okolo po kuči ali pitaj boga gde i nekih 20 jih je kod prijatelja). flopije mi se nije dalo slagat da se vidi koji su. tako da to za neki drugi put.

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/

Edited by - sloppy on 23/09/2012 01:12:33
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/09/2012 : 01:38:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Brate mili, bolesno.
Al vrhunski, svaka ti čast na ovome, ne znan uopće šta da prvo komentiran koliko ima dobrih stvari. Jednostavno na svakoj slici ima masu stripova koji su apsolutno genijalni. Jedino me bode u oči to da ih slažeš naopako

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 23/09/2012 : 01:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast Sloppy legendoo

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 23/09/2012 : 01:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Brate mili, bolesno.
Al vrhunski, svaka ti čast na ovome, ne znan uopće šta da prvo komentiran koliko ima dobrih stvari. Jednostavno na svakoj slici ima masu stripova koji su apsolutno genijalni. Jedino me bode u oči to da ih slažeš naopako

kako naopako? zbog brojeva ili ti se ne sviđa to što stavljam jedno na drugo. to sam nagomilao za fotografiranje, da ne potrošim previše prostora sa jednim postom

Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 23/09/2012 : 09:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Sloppy duboki respekt

Stvarno imal ijep stvari ovdje, trebali bi se nač na kakvoj pivi il osnovat klub ljubitelja USA comica i imat sastanke di uz dobru pivu raspravljamo o stripovima
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 23/09/2012 : 09:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ipak ja ne bih stavljao svoju kolekciju
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 23/09/2012 : 10:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
sloppy

PREDIVNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/09/2012 : 11:21:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

quote:

Brate mili, bolesno.

kako naopako? zbog brojeva ili ti se ne sviđa to što stavljam jedno na drugo. to sam nagomilao za fotografiranje, da ne potrošim previše prostora sa jednim postom

Ma brojevi S desna na lijevo, to mi nikad nije bilo jasno.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/09/2012 : 11:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
I ček, koji je đava ovaj Ozymandias trade?
Jel to neki katalog ili šta?

Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 23/09/2012 : 11:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Auuuu sloppy, kolekcija otkida!

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26836 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/09/2012 : 11:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
katalog.pretpostavljam privju.
bravo sloppy!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 23/09/2012 : 11:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
Pošto je nedjelja i ima se viška vremena, evo moje skromne kolekcije amera.

Edited by - sinister on 03/06/2013 18:01:04
Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 23/09/2012 : 11:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
quote:

I ček, koji je đava ovaj Ozymandias trade?
Jel to neki katalog ili šta?

previews od diamonda. nisam ni uočio da je na fotografiji. ispod toga ima još nekih 5-6 helblazera.

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 23/09/2012 : 12:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sinister

Pošto je nedjelja i ima se viška vremena, evo moje skromne kolekcije amera.

Imam puno sveski, pa da ne bih sve izvlačio, uslikao sam one zanimljivije. Sve kompleti, naravno.

Fali ovdje još nekih Batman i Conan trejdova, ali to je to.

ove SOLO sveske su odlične

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/09/2012 : 12:03:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@ Amos i sinister lipe kolekcije

@sloppy sto reci, vidi se da sam te s razlogom proziva..

najvise mi upada u oci JLA od Morrisona..bolesno izgleda na polici..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 23/09/2012 : 12:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy
ove SOLO sveske su odlične

Fakat su nešto posebno, imam svih 12, šteta što nisu i dalje nastavili sa tom edicijom.

Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 23/09/2012 : 17:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
sloppy, bokte mazo!!!!

predivnooooo

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/09/2012 : 22:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Sto je, swamp? Ne da ti se kraj svih ovih golemih kolekcija stavljat svoju?
Ajde, ajde, ako meni nije bilo bed staviti ovo malo sto imam, ne trebas se ni ti ustrucavati.
Samo raspici da vidimo sto ima u tebe! ;)

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 23/09/2012 : 22:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Inace, brni, odlicna ideja za topic.
Svi oni boneli u voajerima stvarno vise nisu bili gledljvi.
Mozda bi se ovakav specijalizirani foto topic mogao otvoriti i u BD podforumu...

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 23/09/2012 : 23:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

quote:

Sto je, swamp? Ne da ti se kraj svih ovih golemih kolekcija stavljat svoju?
Ajde, ajde, ako meni nije bilo bed staviti ovo malo sto imam, ne trebas se ni ti ustrucavati.
Samo raspici da vidimo sto ima u tebe! ;)

Šalim se, naravno da ću se 'pohvaliti' svojom kolekcijicom
Skidam nešto s neta, pa mi uzjebalo računar, uslikao sam, samo trebam uploadovat...
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 24/09/2012 : 14:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Ja bi stavio svoju kolekciju, ali je vraški rastrkana i izmiješana s ne-američkim stripovima. Budem probao nešto napraviti.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 24/09/2012 : 15:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Evo apdejta...

Dopuna: Crossed, Batman:The City of Owls, Night of the Owls, Xenozoic Tales Vol. 2, Punisher:War Zone, Wolverine:The Best there Is Vol. 2

Edited by - swamp thing on 15/05/2013 12:50:02
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 24/09/2012 : 15:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo i moje kolekcije. Ne znam da li je brni mislio samo na stripove na engleskom..

ne..mislia sam na stripove iz americke skole..nebitno koje je izdanje i na kojem jeziku..dakle fibra i ostali izdavaci isto igraju..lipa kolekcija..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000