Ne bi se složio. Bar oni stalno od struke pa do igrača najavljuju europu.
Oni govore gluposti, Split nema ni novca ni kadra za Europu. Nek se ograniče samo na ostanak u ligi i bit će dobro. U gradu Spliu postoji samo jedno sportsko društvo, odnosno klub i ništa viša, kako kod gradskih glavešina tako i kod 80% stanovnika Splita.
Ne bi se složio. Bar oni stalno od struke pa do igrača najavljuju europu.
Oni govore gluposti, Split nema ni novca ni kadra za Europu. Nek se ograniče samo na ostanak u ligi i bit će dobro. U gradu Spliu postoji samo jedno sportsko društvo, odnosno klub i ništa viša, kako kod gradskih glavešina tako i kod 80% stanovnika Splita.
Pričaju oni gluposti ali daleko smo mi od ispadanja
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Cijeli grad je u potpunosti fokusiran na Hajduk, brojka od 80% koju je naveo split85 je mala u odnosu na istinitu, 90& svih Dalmatinaca navija za Hajduk, Split za sada ima para ali nema podrešku gradske uprave što je bitno
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
A šta mislite ko je Splita gurnija u 4. ligu ? Reka mi je jedan stari igrač Splita i Rijeke koji je ujedno i koj susid, a ovo su ti njegove riči "Split uvik mora bit skalinu niže od Hajduka, jer jedino tako če ostat u ligi." To je reka one sezone kad je Split uša u prvu ligu.
Cijeli grad je u potpunosti fokusiran na Hajduk, brojka od 80% koju je naveo split85 je mala u odnosu na istinitu, 90& svih Dalmatinaca navija za Hajduk, Split za sada ima para ali nema podrešku gradske uprave što je bitno
Žao mi je što je to tako, jer je RNK Split meni osobno simpatičan klub, koji pokazuje znakove da bi mogao postati vrlo respektabilan i stabilan prvoligaš za dugo vremena, pa čak i u ligi 10 ili 8 (koja bi po meni bila najbolja, četverokružno)... Hajduk je religija, Splitu će trebati puno vremena i puno dobrih utakmica da stekne makar djelić toga što Hajduk ima, a ja držim fige da u tome uspiju...
Split ima stabilne financije tako da ne vidin razlog zašto bi ispali. Ako si mislia na to da postanu stabilan prvoligaš - oni to već jesu. Slijedeći korak više je stvaranje jakog omladinskog pogona koji bi klubu donia novi imidž, a čime bi udarili kvalitetne temelje.
Što se Hajduka tiče, iako nije misto za raspravu mogu reći ovo - iako ranjeni i zgaženi, oni su brend te kao takvi mamac za ulagače. Međutim, kad god se ubaci kakva šuška u blagajnu ili izlete stari kosturi iz ormara za koje su zaslužne supersposobne uprave ili prikrme raznorazni Rodijak and Son likovi koji se ogrebu i nestanu. To je karcinom koji godinama izida Hajduk, a pri tom sidi i smije se iz svečane lože. Nisu problem igrači i treneri.
Spas za sve naše klubove bi bilo da potpišu sa mladim igračima oko 15-te godine ugovor na 10 godina i nabit neku jebenu klauzulu. I prije njihove 25 godine im zabranit da odu u inozemstvo. I ograničit broj stranaca u prvoj momčadi, a ne ko u Dinamu da igra 6-7 stranaca u prvih 11. Tek onda će mo imat jake klubove i jaki kadar za reprezentaciju, tako u košarci i u bilo kojem drugom sportu.