forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: Blast 1 - Debela tjelesina
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/08/2011 : 02:14:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ovo sam čak i ja pročitao.
Ma nije uznemirujuće.
Crtež je baš simpatičan i karikaturalan.
A priča je onako.
Ja bih mu dao 8/10.

Jedno od rijetkih Fibrinih izdanja koje me privuklo (ako Kena računam ko jedno izdanje).
No ne vjerujem da ću kupiti (čitaj, student sam kojem fali para i ima druge prioritete).
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/08/2011 : 20:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Stigao je Blast u kucu Vasica. Odoh na citanje, pa se javljam sa utiscima. Video sam da je hartija bas dobro izabrana i da je odstamapno za sve pare. Slicna stampa je i u Biljeskama za ratnu pricu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 14/08/2011 : 22:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
Strasan je Blast. Ustvari ovo je tek neki blagi uvod cele price. Tek na kraju saznajemo o okorelosti ovog coveka. Sa nestrpljenjem cu cekati svaki sledeci nastavak. Uzgred voleo bi da znam kako se cita ime jednog od mojih najvoljenijih strip autora? Ja ga sve zovem Larsent.
Kakogodsezvao, prica o Blastu je mnogo turobnija i mracnija od Svagdanje. Sigurno da je autor imao i neku gradju za ovakvu pricu. Zato mi uvek nedostaje kad nema nekog uvoda, posebno ako sadrzi neku triviju o nastanku price i tako to.
Izdavac je napravio odlican potez time sto strip pratimo istovremeno kad i citaoci u Francuskoj, posto se radi o stripu koji se desava u realno vreme u kome zivimo.

Sve preporuke za kupovinu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/08/2011 : 19:41:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

Uzgred voleo bi da znam kako se cita ime jednog od mojih najvoljenijih strip autora? Ja ga sve zovem Larsent.

Čita se Larsene.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zolbert
Starting Member

Slovenia
23 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 19/08/2011 : 11:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send zolbert a Private Message  Reply with Quote
Evo pročitao i ja danas, na početku mi je crtež bio dosta odbijajuči, ali te priča povuče i na kraju želiš još...super početak, zanima me kamo če nas avtor voditi u nastavcima....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/08/2011 : 12:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Procitao i ja prekjucer. Jos jedan od "onih" koje prvo stavim na policu pa cekam na ugodnu klimu da pocnem sa citanjem. No, uopste nije tako crno kako sam zamislio.
Stvarno zanimljiv strip, drukciji od SB ali ipak sa onom "socio-psiholoskom notom" kako da kazem...

Ipak mi glavni junak jos nije sasvim "jasan", ovaj jos me nije ubedio, pa i mene zanima kuda ce nas to odvesti.
Obicno kad se pise u "prvom licu jednine" citalac suosjeca sa junakom, djeli njegove poglede i njegovu "istinu", ali zasto ne bi glavni junak imao iskrivljen pogled na svijet, te zasto on jednom ne bi bio "u krivu"... kako rekoh, stvarno me zanima sta nam slijedi.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21341 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/10/2011 : 04:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Da se i ja zapljunem!
Dobar strip, ali tek očekujem da se priča razbukti!
Sa Larseneom nema greške - preporuka!!
Ajde Markose vidi sa čovekom da se malo ubrza ta priča; ko da čeka nekoliko godina na još četiri nastavka; nek strpa to još u dve knjige!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/11/2011 : 11:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Ajde Markose vidi sa čovekom da se malo ubrza ta priča; ko da čeka nekoliko godina na još četiri nastavka; nek strpa to još u dve knjige!

jel jedinica zaokružena cjelina ili je sve jedna priča?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/11/2011 : 11:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Svih 5 je jedna priča.

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/11/2011 : 11:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote

izdavaj to brže, ljenčino!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/11/2011 : 11:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa nije čovjek nacrtao još ni treći dio!

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/11/2011 : 11:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
daj nemoj mi prodavati prozirne izlike...

p.s. inače mi je čudno što izdaješ stripove koje nisi još pročitao. netipično za tebe
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/11/2011 : 11:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa prvi dio sam pročitao i oduševio se. A kako autora obožavam, to mi je bilo dovoljno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/11/2011 : 22:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pročitao ga tijekom bolovanja prošli tjedan... Zaista, strip za kojega mi je drago da ga imam u kolekciji. U osnovi odmah me posjetio na "Usual suspects", i tko zna kakva se priča još krije iza Polzinog navodnog "zločina" i što je morao učiniti da bi dosegao ultimativni blast... Ultra debeo, trom, pijanica, no s druge strane inteligentni sociopat s egzistencijalističkom misijom, bivši pisac. I ko da likovi nisu dovoljno ružni, Larcenet ovim eksperimentalnim crtežom dalje produbljuje nakaradnost tog Blastovog svijeta. Vjerujem i da ovo ima 200 stranica zato jer se puno brže crta, a kad čovjek ima što za reći kadrovi očito samo slijede jedan za drugim... Nestrpljivo očekujem nastavak!

Razmišljam ga pročitati još jedanput, možda kad dođe nastavak. Zaista se može čitati i tumačiti s više gledišta, žanrovski: thriller, egzistenijalistička drama ("traženje smisla i življenje slobode"), mystery...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 12/11/2011 00:23:17
Go to Top of Page

dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts

Member since 23/01/2003

Posted - 08/07/2012 : 14:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dino alic an AOL message  Send dino alic a Private Message  Reply with Quote
Odličan strip.Dugo sam odgađao kupnju i čitanje zbog crteža,ali nakon što sam ga pročitao shvatio sam da crtež mora biti upravo takav kakav je da bi u potpunosti dočarao ovu priču.Jedva čekam nastavak.
Go to Top of Page

Born To Run
Average Member

901 Posts

Member since 05/01/2009

Posted - 29/07/2012 : 00:20:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Born To Run a Private Message  Reply with Quote
Moćan strip, moćan do bola ! Zbog ovakvih stvari vredi živeti! Ledi krv u venama, remek delo.

Nego kad se pojavio Bojan i počeo da priča nekim nerazumljivim jezikom, ja sam odmah pomislio da mora da je srbin
jel imao još neko taj trip ?

Please allow me to introduce myself
I'm a man of wealth and taste
Go to Top of Page

Kapetan Crveni
Starting Member

Serbia
36 Posts

Member since 01/09/2009

Posted - 20/09/2012 : 14:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kapetan Crveni a Yahoo! Message  Send Kapetan Crveni a Private Message  Reply with Quote
Treći deo u francuskim knjižarama od 5. oktobra.

http://www.youtube.com/watch?v=xvPeQLO7x34

Edited by - Kapetan Crveni on 20/09/2012 14:23:31
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 20/09/2012 : 14:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
uf, uf
tko će dočekati svih pet?
kupio odavno jedinicu, onda saznao da se nastavlja priča, pa je sad na čekanju dok fibra ne izda sve nastavke
ne čitam strip dok ne kompletiram sve epizode...
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 24/09/2012 : 10:27:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

uf, uf
tko će dočekati svih pet?
kupio odavno jedinicu, onda saznao da se nastavlja priča, pa je sad na čekanju dok fibra ne izda sve nastavke
ne čitam strip dok ne kompletiram sve epizode...

Čoviče, koje ti živce imaš!
Ne mogu vjerovati da možeš toliko godina čekati dok svi izađu.
Kod mene nema teorije da bih se toliko mogao suzdržavati..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/09/2012 : 12:20:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
pa sve tako čitam pa sam se već navikao
a jos gore mi je pročitati dobru priču koja nema kraj.... tko će tek onda dočekati ostatak?
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 24/09/2012 : 13:49:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

pa sve tako čitam pa sam se već navikao
a jos gore mi je pročitati dobru priču koja nema kraj.... tko će tek onda dočekati ostatak?

Stipovsko hamletiranje!
Čitati ili ne čitati?

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2329 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 24/09/2012 : 21:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Ja idem logikom da su ti albumi preskupi za jedno čitanje. Gušt mi je pročitati prvi put, pa se prisjetiti ponovo kad izađe drugi, pa čekati treći... Tako da mi ta saga o Blastu traje par godina i ostavi veći dojam nego da sve pročitam u jedno veče i zaboravim.
Makar, već je prošlo skoro dvije godine, predugo je to...
Ne znam zašto Markos ne izdaje pa ne izdaje taj drugi album, pa to je sigurna zarada, tu se vrte pare...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29475 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/09/2012 : 21:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Objavit cu drugi i trući skupa, dogodine, ako ikako bude moguće. Na sigurnu zaradu se mogu samo (kiselo) nasmijati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10465 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/09/2012 : 22:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pcoro

Ja idem logikom da su ti albumi preskupi za jedno čitanje. Gušt mi je pročitati prvi put, pa se prisjetiti ponovo kad izađe drugi, pa čekati treći...

Ovako najčešće i ja radin.
Kad mi je nešto dobro, gušt mi je sa novin nastavkon krenit tek kad obnovin gradivo.
Ono šta mi nevalja ne kupujen nastavke.

@supermark
Zar ti nije bezveze kupit 5 ovakvih albuma, potrošit lovu, i još nakon 5-6 godina čekanja skužit da ti se strip ne sviđa?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10465 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 24/09/2012 : 22:51:17  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Objavit cu drugi i trući skupa, dogodine, ako ikako bude moguće. Na sigurnu zaradu se mogu samo (kiselo) nasmijati.

Meni je ono zvučalo ironično.
Ne virujen da u Hrvatskoj postoji čovik koji misli da se može okrenit lova na Blastu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000