forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1043

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/09/2012 : 21:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ratni triler, baziran na životu stvarne osobe. Potraži malo pojam "Joseph Joanovici".

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 27/09/2012 : 22:28:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by anto

Pričer je njesra, bolji je 100 metaka!!

Uuuu Anto.
Niti blizu.

ma bolećiv sam na pljuvanje po određenim stvarima,šta ćeš.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 27/09/2012 : 22:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ratni triler, baziran na životu stvarne osobe. Potraži malo pojam "Joseph Joanovici".

Kad si prvi put najavio strip procitao sam nekoiko tekstova o njemu (ima jedan zanimljiv razgovor s autorima stripa naslovljen Mi nismo povjesnicari).
Zanimalo me misljenje o stripu nekoga tko je procitao strip ili tvoje vidjenje stripa kao izdavaca (jednom si ga svrstao u komercijalne).
Go to Top of Page

Vid
Senior Member

Slovenia
1254 Posts

Member since 07/10/2004

Posted - 27/09/2012 : 22:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Vid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uuuu Anto.
Niti blizu.

Pa istina je, da nisu ni blizu ali to je zato jer je 100 metaka puno puno bolji strip.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29375 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 27/09/2012 : 22:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

quote:
Originally posted by Markos

Kad si prvi put najavio strip procitao sam nekoiko tekstova o njemu (ima jedan zanimljiv razgovor s autorima stripa naslovljen Mi nismo povjesnicari).
Zanimalo me misljenje o stripu nekoga tko je procitao strip ili tvoje vidjenje stripa kao izdavaca (jednom si ga svrstao u komercijalne).

A gle, čim ga objavljujem znači da mi je bar jako dobar. U zadnje vrijeme izbjegavam govoriti o stripovima koje objavljujem da ne ispada kao reklama.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/09/2012 : 23:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uuuu Anto.
Niti blizu.

100metaka jedino ima bolji crtež
u svemu ostalome mi je pričer visoko iznad

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/09/2012 : 23:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Uuuu Anto.
Niti blizu.

ma bolećiv sam na pljuvanje po određenim stvarima,šta ćeš.

Ma znan, sićan se tvoga stava o Presveton srcu
100 metaka me nakon 3 trejda umorija.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 27/09/2012 : 23:53:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
Potpuno se slažem. Prva 3 trejda remek djelo, ostatak zaboraviti

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/09/2012 : 00:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
6 mi je najbolji(onaj u zatvoru).

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/09/2012 : 00:34:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

Mislin da se ne uopće ne slažeš
Meni se prva 3 nisu uopće svidila, dalje nisan čita.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 28/09/2012 : 00:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Ignus

Mislin da se ne uopće ne slažeš
Meni se prva 3 nisu uopće svidila, dalje nisan čita.

a definitivno....tek sad vidim da ti o 100metaka a ja o pričeru

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/09/2012 : 12:57:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
A di uspoređujete 100 Bullets i Preachera bokte
Uglavnon, ja sam trenutno na trećem trejdu 100 Bullets i meni je odlično.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1922 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 28/09/2012 : 14:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

A di uspoređujete 100 Bullets i Preachera bokte
Uglavnon, ja sam trenutno na trećem trejdu 100 Bullets i meni je odlično.

Ja sam odavno procitao sve trejdove 100 metaka i istomisljenici smo.
Samo citao sam i Scalped, doduse samo 5 trejdova, i to je jos bolje
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 28/09/2012 : 15:28:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Uh, 100 metaka, prokleto dobar serijal.
Pitanje za Propovednicare, koliko se tokom serijala pojavljuju CmarFejs i onaj Sveti Krvolok.

Edited by - kasper on 28/09/2012 15:34:55
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/09/2012 : 15:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Šteta bi bilo trošiti energiju i vrijeme na izdavanje sranja kao što je Preacher, dok istovremeno ima toliko dobrih stripova oko kojih bi se valjalo potruditi.
Ajmo još Crossed i Neonomicon pa je galerija ludila zatvorena..

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/09/2012 : 15:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Šteta bi bilo trošiti energiju i vrijeme na izdavanje sranja kao što je Preacher, dok istovremeno ima toliko dobrih stripova oko kojih bi se valjalo potruditi.

ha, Preacher se iznimno jako svidio i našem dragom izdavaču...
http://www.stripovi.com/recenzije/preacher-pr-tpb-1-gone-to-texas/168/

Pa možda on i nakon svih ovih DC-ovih trejdova planiranih, zaokruži i ovaj započeti od strane Belog puta.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/09/2012 : 15:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

To šta je tebi zbog tvojih tvrdih dogmatskih stavova Precher "sranje", ne znači da je Preacher stvarno sranje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/09/2012 : 15:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

ha, Preacher se iznimno jako svidio i našem dragom izdavaču...
http://www.stripovi.com/recenzije/preacher-pr-tpb-1-gone-to-texas/168/

Pa možda on i nakon svih ovih DC-ovih trejdova planiranih, zaokruži i ovaj započeti od strane Belog puta.

Ako ga se naš dragi izdavač kojim nesretnim slučajem () i odluči izdati ovaj strip, ja sigurno neću biti na listi kupaca.
Znam da neće firma propasti zbog moje malenkosti, ali bar sam negodovanje stavio u zapisnik .

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 28/09/2012 : 15:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Pričer i 100 metaka su dva različita svijeta, svaki odličan na svoj način. Ja 100 metaka nisam mogao ispustiti iz ruku dok nisam stigao do kraja. Pričeru zamjeraju što izvrgava ruglu religiju, a zapravo se serijal bavi najbitnijim osobinama ljudi i prilično toplo prikazuje odnose među istima. Ne znam zašto ljudi toliko zamjeraju ismijavanje religije, pa zar bi trebalo cenzurisati Pajtonovce zbog Brajanovog žitija? Nevažno ko je vjernik, a ko nije, ako je parodiranje dobro, ne treba to shvatiti tako lično.
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/09/2012 : 15:57:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To šta je tebi zbog tvojih tvrdih dogmatskih stavova Precher "sranje", ne znači da je Preacher stvarno sranje.

Može biti da si u pravu.
Zbog toga niti ne oduzimam nikome pravo da objavi ovaj strip ako hoće.

edit: Ali to i dalje smatram gubitkom vremena i energije.

Edited by - Amos on 28/09/2012 15:58:15
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/09/2012 : 16:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Može biti da si u pravu.

Ma sve OK.
Meni jedino smeta kad nešto proglasiš sranjen iz čisto subjektivnih razloga, a znan da si kad se radi o ovoj temi maksimalno subjektivan.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 28/09/2012 : 16:30:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Može biti da si u pravu.

Ma sve OK.
Meni jedino smeta kad nešto proglasiš sranjen iz čisto subjektivnih razloga, a znan da si kad se radi o ovoj temi maksimalno subjektivan.

Zato sam namjerno i napisao tu riječ "sranje".
Meni je npr. činjenica da u sebi sadrži žešća svetogrđa dovoljna da ga svrstan na listu stvari sa početnim slovom S i da ga eliminiram iz čitačkog kruga.

S druge strane, OK je da se sviđa ljudima poput tebe koji ne dijele moja uvjerenja.

Ma neću u ukuse!
Bitno je da mi lipo diskutiramo

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 28/09/2012 : 18:53:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

pa zar bi trebalo cenzurisati Pajtonovce zbog Brajanovog žitija?

Pa toga je i bilo.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 28/09/2012 : 18:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ma znam da je bilo, govorim iz perspektive 'normalnog' čovjeka. Usput, preporučujem da na youtube odgledate emisiju u kojoj su gostovali Palin i Kliz, kada je izašao Life of Brian. U emisiji gostovali i neki sveštenici. Cirkus :)
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/09/2012 : 19:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Može biti da si u pravu.

Ma sve OK.

Zato sam namjerno i napisao tu riječ "sranje".
Meni je npr. činjenica da u sebi sadrži žešća svetogrđa dovoljna da ga svrstan na listu stvari sa početnim slovom S i da ga eliminiram iz čitačkog kruga.

S druge strane, OK je da se sviđa ljudima poput tebe koji ne dijele moja uvjerenja.

Ma neću u ukuse!
Bitno je da mi lipo diskutiramo

mislim da bi se trebao malo odmaknut od svojih tvrdih uvjerenja i ipak pročitati strip - koliko ja mogu primjetiti, nisi čitao sve
za mene je to jedna duboko moralna priča u kojoj se psuje i ubija, a ako se ismijava crkva, onda se ismijavaju one stvari koje to zaslužuju - uostalom, radi se o nekakvoj tajnoj organizaciji svete krvi, svetog grala, dakle o čistoj fikciji
za mene je to što jesse ima moć božanskog glasa, ali ju nakon što vidi što je sve u stanju napraviti, prestaje koristiti - to je za mene ono što ovaj serijal čini posebnim
plus odnos jesse-cassidy-tulip
i promicanje morala nasuprot lažnog morala
i john wayne i sveti krvolok
i pričerova baba

edit: tek sad sam skužio što si napisao - pa onda moj pokušaj objašnjenja stvarno nema smisla
sori, čitaj nešto drugo

if you tolerate this, then your children will be next

Edited by - ken2 on 28/09/2012 19:40:40
Go to Top of Page
Page: of 1043 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.3 seconds. Snitz Forums 2000