forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 298

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 21/09/2012 : 23:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Tutta

nije tocno sto pises. ljudi sto pisu recenzije o sm il bm rade takodjer odlican posao. za koga to rade? kao najprvo za sve nas. a pogotovo za 10-20% clanova koji vole te stripove i skupljaju ih. ja pripadam onima,80%. ja sam za sve stripove i one koje ne citam,neka ih,ima ljudi koji ih citaju. al broj stoji 80 vs. 20. bez kojeg se moze,lako se moze da zakljuci. p.s. postovat cu jos nesto,pa mozda ti to malo objasni.

Zar je stripofilstvo natjecanje?

Kažeš bez 20% članova se može? Zašto se bez njih može? Što to uopće znači? 20% ljudi je bezvrijedno u tvojim očima samo zato što čitaju nešto što nije nužno Bonelli? To je tvoja tvrdnja?

zasto hoces da mi ubacis nesto sto nisam rekao ni mislio?! ja nisam rekao da je bilo koji stripoljubac bezvrijedan!!! a matematicki gledajuci,80% je vise od 20%. a sad ako hoces financijski, vise love okrenu 80% nego 20%. to valjda razumijes?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 21/09/2012 : 23:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

zasto hoces da mi ubacis nesto sto nisam rekao ni mislio?! ja nisam rekao da je bilo koji stripoljubac bezvrijedan!!! a matematicki gledajuci,80% je vise od 20%. a sad ako hoces financijski, vise love okrenu 80% nego 20%. to valjda razumijes?

Nemoj kriviti mene, ja samo pokušavam shvatiti tvoje riječi.

I iskreno, još uvijek mi nisu jasne.

Čemu ova priča o 80% i 20%?

O onima bez kojih se može i o onima bez kojih se ne može?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/09/2012 : 23:50:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Tutta je tako jasno objasnio da nejasnije ne može biti...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 22/09/2012 : 00:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nemoj kriviti mene, ja samo pokušavam shvatiti tvoje riječi.

I iskreno, još uvijek mi nisu jasne.

Čemu ova priča o 80% i 20%?

O onima bez kojih se može i o onima bez kojih se ne može?

ne krivim ja tebe. mi samo razmjenjujemo misljenja. ti stojis za svoje a ja za moje junake. a tako smo se zapetljali, da vise uopce ne znam sta ti hoces.?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 22/09/2012 : 00:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

ti stojis za svoje a ja za moje junake.

Ne, ja stojim za dobre stripove, bez obzira o kojim je junacima riječ.

Ja rado čitam i Amerikance, i Talijane, i Francuze, i Japance, itd. Dobar strip je dobar strip, bez obzira odakle dolazi.

Zato mi nikad nije jasno zašto neki imaju potrebu isticati nekakvu tobožnju superiornost jednih u odnosu na druge. Pogotovo ovdje, na mjestu gdje se okupljaju stripofili.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 22/09/2012 : 01:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ti stojis za svoje a ja za moje junake.

Ne, ja stojim za dobre stripove, bez obzira o kojim je junacima riječ.

Ja rado čitam i Amerikance, i Talijane, i Francuze, i Japance, itd. Dobar strip je dobar strip, bez obzira odakle dolazi.

Zato mi nikad nije jasno zašto neki imaju potrebu isticati nekakvu tobožnju superiornost jednih u odnosu na druge. Pogotovo ovdje, na mjestu gdje se okupljaju stripofili.

ja to respektiram. postujem sve junake,al nemoj ocekivati sad da pretjerujem,da batmena stavim na razinu zagora. na st.com'u je pretezno bonelli prezentan. americki strip igra samo sporednu ulogu,takorec minimalnu. zato je meni draze kad vidim da ljudi pisu recenzije o bonelli junacima. a kad netko pise o amerikancima,to je takodjer dobro. trebas i ti nesto citati il pisati. npr. japanske stripove ne volim,naopako se citaju,ne leze mi nimalo. i sad ces ti reci da ja omlazavam ljude koji ih citaju. jel tako?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 22/09/2012 : 01:47:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja to respektiram. postujem sve junake,al nemoj ocekivati sad da pretjerujem,da batmena stavim na razinu zagora. na st.com'u je pretezno bonelli prezentan. americki strip igra samo sporednu ulogu,takorec minimalnu. zato je meni draze kad vidim da ljudi pisu recenzije o bonelli junacima.

Kad tako kažeš, zvuči kao da se žališ jer se na sajtu pojavio materijal koji nema veze sa Bonellijem.

Sasvim je jasno što ti želiš, ali moraš se pomiriti sa činjenicom da na ovom sajtu ima i ljudi koji ne čitaju samo Bonellijeva izdanja.

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 22/09/2012 : 01:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ja to respektiram. postujem sve junake,al nemoj ocekivati sad da pretjerujem,da batmena stavim na razinu zagora. na st.com'u je pretezno bonelli prezentan. americki strip igra samo sporednu ulogu,takorec minimalnu. zato je meni draze kad vidim da ljudi pisu recenzije o bonelli junacima.

Kad tako kažeš, zvuči kao da se žališ jer se na sajtu pojavio materijal koji nema veze sa Bonellijem.

Sasvim je jasno što ti želiš, ali moraš se pomiriti sa činjenicom da na ovom sajtu ima i ljudi koji ne čitaju samo Bonellijeva izdanja.

lijepo je da ima i "amera"! ne zalim absolutno nista. al moram priznat,da je obrnuto,t.j. da je na st.com vise o amerikancima, ne bi mi drago bilo,ni malo. bio bi ocajan.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/09/2012 : 21:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Cirkus
Alan Ford
AF SA 29 | 120 str.
recenzija by Jasko, AFKABR ili artist formerly known as Bob Rok

Grupa TNT je na kolektivnom odmoru na radnom zadatku (jedna od uobičajenih smicalica „izbeglice iz arheološkog muzeja“). Prerušeni u cirkusku atrakciju zvana „Cirkus“, agenti najčuvenije grupe na kugli zemaljskoj imaju za cilj da dobiju neka značajna dokumenta od izvesnog biologa Puka. Cirkus koji će se prikazati u narednih 120 strana predstavlja jednu od najsmešnijih igrokaza u svetu stripa :)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/09/2012 : 21:44:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Bjegunac
Tex Willer
TX LIB 44 | 164 str.
recenzija by Deecay

Frank Harris je bivši rehabilitirani revolveraš koji se nakon 13 godina vraća u svoj kraj, no njegova reputacija kriminalca ga prestiže. Kao odvjetnika za prljave poslove unajmljuje ga lokalni moćnik Alec Owens, no ne zna da je Frank prekinuo veze s kriminalom. I tako najednom Harris postaje trn u peti moćnom bankaru koji ga pod svaku cijenu pokuša ubiti i namjesti mu umorstvo. U igru se uključuje i Tex kako bi pomogao starom prijatelju rendžeru Samu Donovanu, a ima i nerazriješene račune s revolverašem…

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 24/09/2012 : 13:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Cirkus
Alan Ford
AF SA 29 | 120 str.
recenzija by Jasko, AFKABR ili artist formerly known as Bob Rok

Dobra recenzija, kratka i slatka. Ova epizoda i nema mnogo momenata pored dobrog humora koje valja napomenuti, pa mi je drago sto recenzent nije trosio redove na opisivanje gagova ili citiranje "epskih" dijaloga. Palac gore za Jaska. Nasmejao me je i komentar dobrog pare:

quote:
Konačno se zaredalo par recenzija za koje ne treba trošit pol sata života na čitanje.

Ne mogu da verujem da mu je trebalo samo pola sata za "Skiptar Tin-Hinan"

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2012 : 02:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Recenzija za Mxi Zagor " CRNI OSVETNIK ". Pa tko ima volje bilo bi lijepo
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/09/2012 : 10:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Zmijsko gnijezdo
Tex Willer
TX ZS 249/250 | 192 str.
recenzija by selanne

Pokušavajući pronaći vodu za ostatak društva koje je zapelo u pustinji, Tiger biva brutalno pretučen i bačen u rijeku od strane razularenih razbojnika okupljenih u naselju znakovitog imena Helltown. Tex, Carson i Kit ga pronalaze i odluče naplatiti dugove veseloj ekipici...

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 28/09/2012 : 10:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

ja sam rezervirao, ali pitanje je dali ću stići

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 28/09/2012 : 13:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Polako onda, nema žurbe. Meni je dobra epizoda.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/09/2012 : 21:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nicola Mari
Dodir gotike u Bonelliju

Nicola Mari talijanski je crtač stripova, poznat po svome mračnom, atmosferičnom i hermetičkom crtežu, tamnih sjena i izraza lica koja skrivaju najmračnije osjećaje i nemir skriven u dubini duše. Zato nije čudno što ga nazivaju i umjetnikom gotike u svijetu Bonellija. Jedan je od možda najkontraverznijih crtača iz Bonelli škole u zadnje vrijeme. Svojim neobičnim grafičkim izražajem definitivno ne podilazi ukusu klasičnog čitatelja Bonellija, tako da to povlači malo teži odnos ovog crtača sa čitateljima. I posljednje, želimo li shvatiti Marija kao crtača, ponajprije ga moramo promatrati kao umjetnika…

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4804 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 29/09/2012 : 22:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
DeeCay, ima mala greškica u tekstu. Almanah "Mladi dani Nathana Nevera" nije iz 2006. godine.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 30/09/2012 : 15:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

cini mi se da je bjelolasica rezervisao...ako nije neka mi javi posto sam rad da preuzmem

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 30/09/2012 : 15:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

ja sam rezervirao, ali pitanje je dali ću stići

pardonchek, tinton rezervisao

ako hoces da se rasteretis, preuzecu je ja...ali bih voleo da pokusas

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/09/2012 : 23:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:

cini mi se da je bjelolasica rezervisao...ako nije neka mi javi posto sam rad da preuzmem

Što sam ti ja skrivio.
Zagor12 napravi još kojeg spider mana.
Dee kada ćeš napraciti Bosellijevu biografiju.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434

Edited by - bjelolasica on 30/09/2012 23:06:15
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2012 : 00:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Dee, jesi li to smanjivao ocjene Zagorovim recenzijama kojima si ti autor?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/10/2012 : 08:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

U načelu ne, uglavnom u nekom razdoblju prilagodbe kad je još friška na sajtu... Ali znao sam neke prastare recke nadopunjivati, a to je uglavnom bio DD i NN. Htio bi nešto ti promijeniti? Samo pošalji na moj mail...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7533 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 08:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ma to se Dee nije usudio zamjeriti hordi pobješnjelih Zagorovaca pa je postavljao nerealno visoke ocjene da bi ih naknadno smanjivao. Ali čuvar Zagorovog pečata, gospodin King ga je razotkrio.

Dee priznaj. ;)
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/10/2012 : 08:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Trebam li strepiti možda od kakve odmazde, verbalne ili fizičke?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7533 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 08:59:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nema straha, moraš samo ići u kontranapad. Uskoro će ići ona naša paklena radna akcija kako pretvoriti Kinga u Nathanovca. Kad to ostvarimo, ovakve Kingove opaske se neće ponavljati.
Go to Top of Page
Page: of 298 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000