forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 SAJAM KNJIGA A NI REČI O STRIPOVIMA!!!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Hahahahahahahahahahahahahah :D
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2012 : 20:05:38  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vronski 2

quote:
Originally posted by cronos six
[

jedva cekam da kazem"izvini"kad se sretnemo.

E pa onda znaj da ces osim mene sresti jos neke ljude koje sam upoznao jos kao novinar crne hronike, da ti ne naglasavam posebno iz kog su miljea, od kojih su mi dvojica kumovi i koji su mnogo besni posle onih tvojih pljuvanja i vredjanja! Pokusao sam sa tobom lepim, sprecio ih da ti odmah jebu mater ali sada mislim da ce to sa zadovoljstvom da ucine cim te vidimo!!

[/quote]

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Nista ovde mali nije smesno!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:07:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je Cronose da ti je smesno, evo i moj te kum pozdravlja i porucuje da ces se jos vise smejati kad te bude video!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2012 : 20:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
@vronski
sprecio ih da ti odmah jebu mater

izbacite dzukelu moderatori!nek bude1:1dok ga ne zgazim.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nista ovde mali nije smesno!

Da te nema valjalo bi te izmislit'
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2012 : 20:09:34  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Drago mi je Cronose da ti je smesno, evo i moj te kum pozdravlja i porucuje da ces se jos vise smejati kad te bude video!

pozdravi kuma.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pozdravi kuma.

Pozdravice on tebe, voli to covek, jeste da je par puta i odlezao ybog takvih pozdrava ali je to jace od njega, posebno kada neko izvredja onoga koji mu je krstio dete!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:13:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pozdravi kuma.

Pozdravice on tebe, voli to covek, jeste da je par puta i odlezao ybog takvih pozdrava ali je to jace od njega, posebno kada neko izvredja onoga koji mu je krstio dete!

Jadno dijete.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2012 : 20:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

pozdravi kuma.

koji trip.
al pacino je glumio u tom filmu.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:20:35  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

pozdravi kuma.

koji trip.

Ti ili stvarno nisi normalan ili se samo tako pravis ali ja se na tvom mestu zaista ne bih vise zajebavao!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Opasan si ti.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opasan si ti.

Ne, samo imam opasne prijatelje koje lako steknes tokom 17 godina u novinarstvu!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2012 : 20:25:17  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

pozdravi kuma.

koji trip.

Ti ili stvarno nisi normalan ili se samo tako pravis ali ja se na tvom mestu zaista ne bih vise zajebavao!

mani zajebanciju i upozori mafiju da nekako sklopimo primirje.
ako si upoznat s materijalom"froncle",isti ces da dobijes.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Opasan si ti.

Ne, samo imam opasne prijatelje koje lako steknes tokom 17 godina u novinarstvu!

Dzabe kad si ti takav.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Opasan si ti.

Dzabe kad si ti takav.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Smiri cronose hormone i otkaci se od mene, lepo ti kazem.
Vec si dvojicu vrlo zajebanih ljudi navukao na vrat svojim ponasanjem prema meni, prijatelski ti kazem, okani me se jer ces debelo zazaliti!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2012 : 20:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vec si dvojicu vrlo zajebanih ljudi navukao na vrat svojim ponasanjem prema meni, prijatelski ti kazem, okani me se jer ces debelo zazaliti!

ako je dalje od bulju,preziveces.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/09/2012 : 20:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Prekidam sa tobom svaku komunikaciju!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7922 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 28/09/2012 : 20:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Prekidam sa tobom svaku komunikaciju!

sto bre?

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 28/09/2012 : 20:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Vronski, promasio si i forum , a bogami i deceniju u kojoj zivis. Inace ne pratim tvoja prepucavanja, ali pretiti po forumu sa drugarima kriminalcima, je tako, pa ne znam kako da ti najblize docaram, retardirano. Ako si vec smeker, pusti mu lepo Pm pa se dogovorite da se nadjete pa se lepo posibajte ko ljudi, a ne ovako. Izadji iz devedesetih, molim te.
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1932 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 28/09/2012 : 21:01:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Kljuc?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40539 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/09/2012 : 21:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kronose, nadji mene.. Bicu sa tobom.. A taj ko zove druge da ga brane je tezak oblik picketine!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 28/09/2012 : 21:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kronose, nadji mene.. Bicu sa tobom.. A taj ko zove druge da ga brane je tezak oblik picketine!

zna se iz kog su kraja najvece njuske
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 28/09/2012 : 21:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li se to ovde namerno zaboravlja ali je Cronos bio taj koji prvi poceo pre nekih mesec dana da me nicim izazvan i bez ikakvog razloga najbrutalnije vredja na ovom forumu i sam je kriv sto je tako navukao gnev mnogih!

Edited by - vronski 2 on 28/09/2012 21:23:38
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000