trazila. Nisam nasla ovdje niti jedan. Sad molim lijepo da se ukloni ovaj moj, pa kad uspijem pronaci, nastavim na nekom od tih, ako se slazete svi, sad kad vidim da ima i novi post clana kojem zaboravih ime HVALA. :)
The Godfather (1972) - Nino Rota..previse dobro da bi bilo stvarno, pa opet, nenadjebivo..i previse stvarno da akceptiramo..a trebali smo..sada je kasno
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Ovo nitko i nikad ne moze prevazici..niko i nikad ..ponavljam..
Zasto ?
Poslusajte .
Ovu stvar Zivim vec destljecima i placam njen danak u pelinu i lavinama nerazumjevanja..no zivim je ..jer znam da je toga vrijedna.
Wow I'm sick of doubt Live in the light of certain South Cruel Bindings The servants have the power dog-men & their mean women pulling poor blankets over our sailors I'm sick of dour faces Staring at me from the T.V. Tower. I want roses in my garden bower, dig? Royal babies, rubies must now replace aborted Strangers in the mud These mutants, blood-meal For the plant that's plowed They are waiting to take us into The Severed Garden
Do you know how pale and wanton thrillful comes death on a strange hour unannounced, unplanned for like scaring over-friendly guest you've Brought to bed Death makes angels of us all & gives us wings where we once had shoulders smooth as raven's claws
No more money, no more fancy dress This other kingdom seems by far the best Until it's other jaw reveals incest I will not go Prefer a Feast of Friends To the Giant Family
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
hvala drago mi je sto sudjelujes, jer topic sam otvorila da mogu otkriti nesto drugo, novo, a ne nabrajati ono sto vec sama znam . Tonto, zapamtila sam ime .. isto thnx
a vi, mr murdoc, doista je vase ubrzanje od janjeta do vuka 0.03m/sek, i ti vasi ego tripovi ,, doista bi vas trebalo nalupati
Originally posted by mr murdoc
Sorry za ovaj gornji ego trip..morao sam..jebiga.
Evo dakle nesto ..mmmm..ultimativno i naravno nepobitno.. Saka u facu , lakat u grkljan, prst u oko..daaaa..
ovdje ste zaboravili nogom u guzicu
edit: a ja u post zaboravila staviti ono sto bi bilo pozeljno na ovaj topic stavljati