Author |
Topic |
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
mavra
Junior Member
439 Posts
Member since 13/01/2011 |
Posted - 29/09/2012 : 12:20:32
|
quote: Originally posted by Ajkula
quote: Originally posted by mavra
A ti imas 12 godina i ne mozes sam da resavas svoje probleme? Neko te dira preko neta, bu hu, zvacu starijeg brata. To je kao ono u vrticu, moj tata je jaci od tvog tate
Je si se ti rodio sa 30 ili šta?
JE SI li ti glup, ili sta? |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 29/09/2012 : 12:27:01
|
A ti imas 12 godina i ne mozes sam da resavas svoje probleme? Neko te dira preko neta, bu hu, zvacu starijeg brata. To je kao ono u vrticu, moj tata je jaci od tvog tate
JE SI li ti glup, ili sta?
Poenta posta je da je 12 godina mnogo viši nićvo od ,,zvaću brata'' , samo se ti toga ne sećaš |
?????? ? ??????? |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 29/09/2012 : 13:01:38
|
Ajkula ima 12 godina. Moram priznati, prilicno je napredan za svoje godine (ako se da suditi po njegovom pisanju) |
Edited by - Jasko on 29/09/2012 13:01:51 |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13491 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 29/09/2012 : 13:06:10
|
quote: Originally posted by Elesar
Pa znas vec kako to ide Imrahile, uvek su neki pojedinci hrabriji i pricljiviji iza tastature nego uzivo. ;)
Ali, u ovom kontekstu je i nebitno, jer nije Vronski toliki cutolog uzivo, no mislim da je ovde hteo samo malo da se napravi vazan pred stripofilskim auditorijumom, jer realno nije ni bilo razloga da postavi takvo pitanje.
Sajam knjiga se oduvek zvao sajam knjiga, i posve je prirodno da na njemu ima i strip izdavaca kao i stripova - narocito sada kada su stripovi u formi knjige, uredno su evidentirani sa ostalima, dobijaju nagrade kao i ostale "knjige", itd. Ne vidim razloga za izdvajanjem i isticanjem (ne isticu ni atlase, enciklopedije, brosure, itd...) Sve je to stampana forma, dakle knjiga, i strip se logicno racuna u to. E sad, sto je vecini nama ovde fokus na stripovima - sto je i logicno na tematskom forumu - druga je prica... ali, bespotrebno dizanje prasine.
Znam, jasno mi je |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 29/09/2012 : 14:53:53
|
quote: Originally posted by Elesar
Pa znas vec kako to ide Imrahile, uvek su neki pojedinci hrabriji i pricljiviji iza tastature nego uzivo. ;)
Ali, u ovom kontekstu je i nebitno, jer nije Vronski toliki cutolog uzivo, no mislim da je ovde hteo samo malo da se napravi vazan pred stripofilskim auditorijumom, jer realno nije ni bilo razloga da postavi takvo pitanje.
Sajam knjiga se oduvek zvao sajam knjiga, i posve je prirodno da na njemu ima i strip izdavaca kao i stripova - narocito sada kada su stripovi u formi knjige, uredno su evidentirani sa ostalima, dobijaju nagrade kao i ostale "knjige", itd. Ne vidim razloga za izdvajanjem i isticanjem (ne isticu ni atlase, enciklopedije, brosure, itd...) Sve je to stampana forma, dakle knjiga, i strip se logicno racuna u to. E sad, sto je vecini nama ovde fokus na stripovima - sto je i logicno na tematskom forumu - druga je prica... ali, bespotrebno dizanje prasine.
Priznajem Elesare da ti zaista kao vrhunski i dugogodišnji novinar sa gomilom objavljenih tekstova imaš pravo da mene, malog i bezvrednog novinarčića kritikuješ da li sam hteo da ispadnem važan i kako sam se poneo na Konferenciji za medije! |
|
|
jang
Advanced Member
Slovenia
10970 Posts
Member since 01/11/2002 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 29/09/2012 : 18:02:59
|
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by jang
nema ni glasa o salonu stripa ovde na forumu
da, a ja bi rado rado očitao bukvicu organizatorima
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 29/09/2012 : 20:31:21
|
Ovakav način komunikacije je svakako ispod svakog nivoa i molio bih da se svaki oblik fizikih prijetnji vise na ovom topicu, i forumu opcenito, ne spominje. Takodjer, ove situacije gdje se spominju nekakva poznanstva i "kumstva" u smislu prijetnji i mogucih sukoba su stvarno nevjerojatnjo smiješna. Odrasli ste ljudi, pa se i ponašajte tako. Hvala na pažnji |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/09/2012 : 20:33:22
|
quote: Originally posted by vronski 2
quote: Originally posted by cronos six [
jedva cekam da kazem"izvini"kad se sretnemo.
E pa onda znaj da ces osim mene sresti jos neke ljude koje sam upoznao jos kao novinar crne hronike, da ti ne naglasavam posebno iz kog su miljea, od kojih su mi dvojica kumovi i koji su mnogo besni posle onih tvojih pljuvanja i vredjanja! Pokusao sam sa tobom lepim, sprecio ih da ti odmah jebu mater ali sada mislim da ce to sa zadovoljstvom da ucine cim te vidimo!!
[/quote]
Oprosti Vronski, ali ja bih te molio da više stvarno ne pišeše ovakve stvari, a kamoli da ih sprovodiš u djelo. ako je tvoj način rješavanja sukoba pozivanje ljudi koji će se fizički obračunati sa tvojim oponentom, onda ja stvarno nemam riječi za tvoje postupke. |
|
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 29/09/2012 : 20:34:34
|
dobro, a što se sad još i vas dvojica svadjate?
Ajde opušteno, molim Vas... |
|
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 29/09/2012 : 20:38:22
|
Poenta posta je da je 12 godina mnogo viši nićvo od ,,zvaću brata'' , samo se ti toga ne sećaš
Ne svađamo se, vidiš |
?????? ? ??????? |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Posted - 29/09/2012 : 20:39:11
|
quote: Originally posted by Jasko
Ajkula ima 12 godina. Moram priznati, prilicno je napredan za svoje godine (ako se da suditi po njegovom pisanju)
Čita stripove igra šah |
?????? ? ??????? |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 30/09/2012 : 12:45:39
|
Moram samo još ovo da kažem i onda (barem što se mene tiče) prestaje svaka dalja polemika sa Cronosom i drugima o svemu šta je van teme ovog topika. Vidim da mi neki ovde spočitavaju da pretnjama Cronosu vraćam "duh devedesetih", da pretim "svojim prijateljima mafijašima", "da nemam hrabrosti da se lično obračunam sa nekim već poturam druge da to učine"... Prvo, nikakav "duh devedesetih" ne vraćam, jer se tog vremena, te decenije i doba zla najiskrenije gadim i Bogu molim da se više nikada na ovim prostorima ne ponove. Drugo, ne pretim nikome. Forumaša Cronosa six ne poznajem, u životu ga nisam video i nemam razloga da protiv njega imam bilo šta. On je taj koji je prvi počeo mene najprimitivnije da vređa pre mesec i po dana na ovom forumu, bez ikakvog razloga i bez da sam mu dao i jedan povod za tako nešto. Pisao mi je najgore uvrede i pretnje i javno na forumu i na PM i zaista mislim da sam puno pravo imao što takav primitivizam nisam oćutao. To što je takvo ponašanje doprinelo da i neki moji prijatelji postanu kivni na Cronosa i žele da sa njim to lično rasprave nije moja krivica već upravo krivica dotičnog. Pokušao sam pre nekoliko dana da sve lepo rešim i pozvao Cronosa da mi se izvini ali je on i pored toga nastavio sa uvredama. Dakle, ne pretim nikome, ne želim nikome ništa loše ali svako mora biti svestan posledica svog ponašanja i izjava. Nadam se da će Cronos prestati sa onakvim ponašanjem jer me taj čovek zaista ne zanima u životu i najbolje je za sve da bude kao i do pre mesec dana kada za njega nisam znao ni da postoji. Treće, izgleda da je postao ustaljen manir određenog broja forumaša da bilo koju temu da pokrenem da se ona mojim vređanjem i prozivkama spamuje i da se osnovna tema potpuno baci u drugi plan. Tako je bilo i sa topicom gde sam želeo da ukažem na loš odnos organizatora ovogodišnjeg sajma knjiga prema stripu, što smatram za izuzetno važnu temu za strip posvećenike, ali odmah su lkrenule prozivke tipa "mirabilis" i slične gluposti a da ne pominjem novo Cronosovo vređanje na istom topicu. Očigledno, neko na ovom forumu želi da bilo šta što kažem da u startu popljuje i svaku temu ili inicijativu baci u blato. Kao što se može primetiti (nadam se barem), otkako sam se posle jednoipomesečne pauze vratio na ovaj forum ne bavim se nikakvim najavama i senzacionalizmom već se trudim da zanimljivim temama i konstruktivnom raspravom učinim ovaj forum još boljim i interesantnijim. Ali nekima to očigledno smeta i oni i dalje žele da se ponašaju u skladu "Udri po Vronskom"! Svoje lične frustracije i nezadovoljstva izlivati po bilo kojem članu ovog foruma je vrlo bedno i nadam se da će administratori ubuduće to imati u vidu. Ne govorim ovo samo zbog sebe već zbog svakog drugog člana ovog foruma koji je ovde iz ljubavi prema stripu a ne nekih drugih pobuda. |
Edited by - vronski 2 on 30/09/2012 12:49:00 |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 30/09/2012 : 12:51:29
|
Vronski, ajd i ti više oladi. Svojim izjavama pozivaš ljude da te ismijavaju i napadaju. Ovo je jebeni forum i zaboli te neka stvar ako ti neko prijeti, 99,9% se nikada nećete sresti, a ako se sretnete i on te napadne, imaš više opcija: potučeš se, gospodski se povučeš, pozoveš policiju, itd. Ako pominju neke davne teme na kojima si se 'okliznuo' (Mirabilis) iskuliraj, pa će i oni zaboraviti. Ne znam kako se ne umoriš stalno raspravljati, odlaziti, vraćati se... |
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 30/09/2012 : 12:52:45
|
On topik: Jebe mi se da li neko spominje ili ne spominje stripove na Sajmu, što neko reče ne mogu ići redom i nabrajati da će biti enciklopedija, stripova, slikovnica,... Važno je da ih ima. |
|
|
duck
Junior Member
409 Posts
Member since 26/01/2007 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25613 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/09/2012 : 17:35:07
|
quote: Originally posted by wele
Udri po Vronskom,like it.
Glupo mi je da se sad ja ubacujem pošto se Mladjo već javio. Inače bi leteli sa foruma i ti i Cronos, kao prvi provokatori, a onda i Vronski, koji je bio isprovociran, ali se ponaša kao nezreli klinac. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 30/09/2012 17:36:44 |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4821 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 30/09/2012 : 18:01:04
|
1. kud idijoti ''glupost je neunistiva'' 2. nofx ''drunk in public''
sajam stripa a ni reci o knjigama... cronose kad ce sajam pljeskavica a ni reci o belim vesalicama... |
sangue navajo |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 30/09/2012 : 18:50:19
|
quote: Originally posted by manhunter
Udri po Vronskom,like it.
Glupo mi je da se sad ja ubacujem pošto se Mladjo već javio. Inače bi leteli sa foruma i ti i Cronos, kao prvi provokatori, a onda i Vronski, koji je bio isprovociran, ali se ponaša kao nezreli klinac.
Ne sumnjam.Sto se nisi ubacio kad je njih 5-6 pljuvalo po meni u onom topiku sto je Radulovic otvorio? Nisi vidio,nisi stalno na forumu,da,da,da... |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 30/09/2012 : 18:57:10
|
Ne sumnjam.Sto se nisi ubacio kad je njih 5-6 pljuvalo po meni u onom topiku sto je Radulovic otvorio? Nisi vidio,nisi stalno na forumu,da,da,da... [/quote]
Kupiće ti Manhunter lizu da ne plače dete... |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Posted - 30/09/2012 : 18:58:28
|
Kako se ti Wele nalaziš pogođen kada te napadaju a kada ti isto to, pa i mnogo gore, radiš drugima, to je ok, jel?! |
Edited by - vronski 2 on 30/09/2012 18:58:50 |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
Topic |
|