14 clanova dosad postavilo svoje kolekcije..ako ne probijemo brojku 20 mozemo se svi bacit u more..
Brni, ova tema je već nekoliko dana najinteresantnija na forumu Evo da podržim temu da postavim i ja jedan deo moje kolekcije... ostalo nikako da uslikam
14 clanova dosad postavilo svoje kolekcije..ako ne probijemo brojku 20 mozemo se svi bacit u more..
Brni, ova tema je već nekoliko dana najinteresantnija na forumu Evo da podržim temu da postavim i ja jedan deo moje kolekcije... ostalo nikako da uslikam
Istina,ni sam pojma nisam imao da je na forumu toliko "amerikanaca",ali "talijani" nas još uvijek debelo tuku btw @Ultras-lijepa kolekcija essentiala,ja isto planiram u skorije vrijeme malo svoju proširit jer su mi nekako financijski najisplativiji
Ja ću probat sad to uslikat tokom vikenda, iman nekih stvari za radit pa ne znan kako ću stić. Moja kolekcija je među manjima tu, al neka All killers, no fillers!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ja ću probat sad to uslikat tokom vikenda, iman nekih stvari za radit pa ne znan kako ću stić. Moja kolekcija je među manjima tu, al neka All killers, no fillers!
Znaci ako stavite ti i Raven + Bushido to je 19 "Amera"..fali nam jos jedan onda..triba ga vrbovat negdi..
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Stavia sam popis clanova koji su stavili svoje kolekcije u uvodni post pa tamo mozete pratiti..glupo mu je stalno ovako kaciti kad netko stavi.. kao sto mozete primjetiti neki od clanova su "prozvani" na temelju njihovih obecanja da ce stavit svoje kolekcije..nadam se punom angazmanu.. clanove koji su postavili svoje kolekcije su obojani u zeleno..mi smo Green Lantern Corps podforuma Americki strip..ovi koju nisu stavili tek ocekuje primanje u Corps..
mi smo Green Lantern Corps podforuma Americki strip..ovi koju nisu stavili tek ocekuje primanje u Corps
In brightest day, in blackest night, No USA comic shall escape our sight Let those who worship bonneli's might, Beware our power, Green Lantern's light!!!
.... moro sam jendostavno na ovak komentar baciti malo ovoga :P
mi smo Green Lantern Corps podforuma Americki strip..ovi koju nisu stavili tek ocekuje primanje u Corps
In brightest day, in blackest night, No USA comic shall escape our sight Let those who worship bonneli's might, Beware our power, Green Lantern's light!!!
Odličan si! I stvarno dobro zvuči. Ritam, tonalitet, nabrijavanje.. sve je na svom mjestu
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Mislim da ovakve provokacije zaslužuju "hlađenje" na jedno tjedan dana..... Bonelijevcima očito nikad dosta topica o Zagoru pa se šire i na druge podforume...