forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/09/2012 : 23:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

ahahaha, pa kaj je momci?
evo mene sutra natrag, pa bumo igrali

Nema i mene puno na internetu za vikend. Bjelolasica će to staviti s nedjelje... valjda..
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 30/09/2012 : 01:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Dok sam bio klinac, nisam volio Mariev crtež.
Sad mi je dosta dobar, i u Nathanu, i u Dylanu.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/09/2012 : 21:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Meni su genijalne njegove ranije epizode, Zabranjena zona, U ponoru sjećanja, Vampyrus i Djeca noći, a i atmosfera mu je tu totalno pogođena. Kad nema niti emo-depresivnih tipova i goth-mračnjaka, odmah nije toliko dojmljiv. Nathan u njegovim epizodama kao da je pogledao u crni bezdan...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 30/09/2012 : 21:33:17  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Windwalker

Kad nema niti emo-depresivnih tipova i goth-mračnjaka, odmah nije toliko dojmljiv.

Pogotovo ako je priča za kvasac onda mi je crtež depresivan.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/10/2012 : 11:21:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni su genijalne njegove ranije epizode, Zabranjena zona, U ponoru sjećanja, Vampyrus i Djeca noći, a i atmosfera mu je tu totalno pogođena. Kad nema niti emo-depresivnih tipova i goth-mračnjaka, odmah nije toliko dojmljiv. Nathan u njegovim epizodama kao da je pogledao u crni bezdan...

Kao da sam ja pisao.

Inače, po onim dojmovima s Mafesta, lik je dobar govornik i djeluje jako staložen. S druge strane njegov look je posebna priča. Dok nije progovorio nisam znao je li muško.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 02/10/2012 : 00:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Kad se već priča o Mariju, i meni je on kao klincu bio užasan. Prvi susret s njegovim crtežom doživio sam 2005. u Dylanovom specijalcu "Golijat", a ni radove na NN-u nisam previše cijenio. Ali par godinica poslije kada sam po prvi put pročitao epizodu "Vampyrus" sve se promjenilo, i uz "Drevnu stijenu" za mene je to njegov najbolji rad na NN-u (i uopće), ali i ostali su mi danas super, što se Nathana tiče.
Dylan Dog je već druga priča. Tu mi se uglavnom dopadaju oni početni radovi kao epizode "Phoneix" i "Anđeo ubojica", te nešto kasniji kao što su "Zrcalo duše". Ali kada je Mari počeo malo previše eksperimentirati nastale su epizode poput "Vještice iz Brentforda" i "Posljednja karta", gdje mu likovi "žešće" počinju gubiti ljudski izgled i dandanas su mi teško probavljivi. Epizode poput "Groblje nakaza" i "Brijeg zečeva" već malo bolje izgledaju, ali kada bi ih se usporedilo s "Osmijehom Mračne dame" vidjelo bi se nazadovanje.
Ali dobro, općenito kada vidiš nekog crtača uživo, odmah popraviš dojam o njemu.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 13:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nova tema tjedna:

RADNA AKCIJA- RECENZIJE: Zašto je samo djelomično uspjela?

Prije otprilike godinu dana poduzeta je opsežna radna akciju u cilju recenzije svih mogućih Nathanovih epizoda u prvih 100 brojeva. Čini se lagan zadatak kad bi se samo gledala regularna serija, ali, kao što znamo, Nathanov serijal ima bezbroj sporednih edicija, tako da ovo i nije bio lagan zadatak. Forumaši su se odlično odazvali, ali vidjet ćemo kakva je bila realizacija tih recenzija. Pa da prvo izložim koje su bile rezervacije i što je od toga realizirano:

REDOVNA SERIJA:

NN 70 Iskonski instinkt (Medda/Michelazzo)
- acestroke
NN 71 Mentalna blokada (Vigna/Cascioli)- bjelolasica
NN 78 Crveni anđeo (Piani&Ostini/ Di Clemente)- Gil-galad
NN 79 Noćna mora u svemiru (Vietti/D.Bastianoni)- Dee
NN 80 Nakon revolucije (Ostini/Calcaterra)- Gil-galad
NN 85 Željezna maska (Piani/Di Clemente)- Jerry Krause
NN 89 Prošli životi (Vietti/Artusi)- Dee
NN 90 Prva razina (Brusasca/F.Bastianoni)- Dee
NN 93 Grad proroka (Piani/Resinanti)- Jerry Krause

POPRATNA IZDANJA:

NN SPEC 4 Duhovi u Veneciji (Serra/Esposito bros.)
- Jerry Krause
NN SPEC 5 Dan meteroida (Beretta/Rizzato)- Dee
NN SPEC 6 Krvne veze (Piani&Ostini)/Casini)- Dee
NN SPEC 7 Otok s blagom (Vigna/Cascioli)- Dee
NN SPEC 8 Zeleni ocean (Vietti/D.Bastianoni)- Jerry Krause

NN ALM 1/b Drevna stijena (Vigna/Mari)- Gil-galad
NN ALM 3/b Dječak koji je otkrio svemir (Vigna/Mutti)- Jerry Krause
NN ALM 4/a Svjedok (Piani/Catacchio)- ??

NN GIG 4 Ustanak (Medda/Casini)- DeeCay

NN AA 1/a Karta tornja (Cordone&Lisiero/Rizzato)- Jerry Krause
NN AA 1/b Maske smrti (Udina&Piani%Serra/Artusi&Perconti)- ??
NN AA 1/c Um koji ubija (Vigna/Toffanetti)- ??

NN&MM 1 Zarobljenik budućnosti (Serra/Vercelli)- Dee

NN SPEC 3/b Fatamorgane (Medda/Artusi)- Jerry Krause
NN SPEC 4/b Stiže Legs! (Serra/Masala)- ??
NN SPEC 8/b Ples smrti (Albini/Pianta)- Jerry Krause

Edited by - Jerry Krause on 02/10/2012 13:31:40
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 13:29:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kao što vidimo, Jerry i Dee su uredno obavili svoj posao, ali da vidimo što se desilo s ostalima. Gdje je zapelo? Koji su razlozi ne ispunjenja obaveza?

Na optuženičkoj klupi su bjelolasica, acestroke i Gil-galad. U stvari, bjelolasica je već ima posebno suđenje i otkriveni su razlozi. Da vidimo za ostale. I ako bi netko rezervirao koju preostalu nerecenziranu epizodu bilo bi jako dobro.

Jer kad se recenziraju sve ove Nathanove epizode ispunjava se Jerryjev san i on će recenzirati jednu Zagorovu epizodu.

Edited by - Jerry Krause on 02/10/2012 13:32:16
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/10/2012 : 14:28:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Moje isprike. Davno sam obeco da cu ovo zavrsit, i u jedno doba sam i poceo da pisem, ali onda su neke druge obaveze upale u moje krilo, i posle izvesnog vremena, mislim da sam jednostavno zaboravio na ovo. Sa onim prevodima koje radim i sa poslom, jedva imam vremena za bilo sta ovih dana, ali eto, obecanje je obecanje.

Naj realnija rijec koje mogu da dam ovdje je to da ce ovo biti gotovo do kraja ove godine. Radije ne bi da lazem i kazem da ce uskoro biti gotova, jer nece. Izvinjavam se svim Nathanovcima, a pogotovo Jerry Krause-u, jer ovo jesam obecao davno da zavrsim, a ocito se nisam drzao te rijeci. Mozda je problem bio u tome sto sam ikad pristao da uskacem u ovo znajuci da mi je vremena za pisanje malo, i ako smatrate da bi neko drugi radije ovo preuzeo na sebe i brze zavrsio od mene, onda izvolite.
Ako ne, u sledeca tri mjeseca cu je sigurno zavrsiti.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 14:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma ace nije to toliko od životne važnosti, važno je da si nam ovim svojim postom objasnio razloge. Ako uspiješ naći vremena do kraja godine bilo bi odlično, ako ne, neće pasti svijet (u stvari hoće, jeli ono smak svijeta uskoro ). Uglavnom tvoj slučaj riješen.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/10/2012 : 14:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
nemoj mi sad tu isprike ace! Mislim da si imao sasvim dovoljno dugo vremena da ispuniš Jerryjev veliki san o svim recenziranim Nathanima! Prioreti se moraju znati

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 15:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemoj mi sad tu isprike ace! Mislim da si imao sasvim dovoljno dugo vremena da ispuniš Jerryjev veliki san o svim recenziranim Nathanima! Prioreti se moraju znati

U stvari tako je. Ništa nije bitnije od Nathana.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/10/2012 : 15:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@DeeCay:
U pravu si. Sta da ti kazem, priznajem da sam usro stvar, i to je to.

@Jerry:
Mozda jedino Ken Parker jeste vazniji, ali posle toga... ok, mozda i Magicni, ali Nathan sigurno nije ispod treceg mjesta.
;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 15:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
I s Gil-galadom riješena situacija preko PM-a, ide uskoro i Drevna stijena.

@Dee, očekuj uskoro PM.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/10/2012 : 15:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Delimicno Jerry? Pa, imate fantastican tempo - 14 recenzija u godinu dana je brojka koja nadmasuje ostale SBE junake (zagi je bio brz, sad je nesto usporio)
Fazoncek je sto ste do sada isli po planu samo ti i DeeCay
acestroke ima samo jednu ali mu manjka vremena
bjelolasicu ganjaju i zagorolozi zbog neispunjenih obaveza, a i on ima samu jednu rezervisanu
sta je sa Gilom?Gde je zapelo?

(mesam se jer sam procitao sve ove epizode, pa sam u ovim napisanim reckama uzivao)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 15:38:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
I Gil je bio u silnim obavezama, ali uskoro ide dugoočekivana Drevna stijena. Od preostale dvije odustaje. Pijani, šta kažeš da ti uzmeš jednu?
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/10/2012 : 16:32:43  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Vrlo rado ali ne ove godine. Cekaju me 2 af, 3 zg i 3 LL da odradim sto pre + dva clanka. Kada ovo sve skinem sa spiska vecernjih obaveza, javim se.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1614 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 02/10/2012 : 16:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
Ne znam da li je o tome i prije bilo govora, ali bilo bi sjajno kada bi se sve ove recenzije uvezale u jednu knjigu. Baš bi bilo super kada bi to npr. Libellus, koji trenutno izdaje Natana na ovim prostorima, takvo nešto uradio. ja bih lično volio imati jednu takvu knjigu.

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/10/2012 : 16:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ja sam to sebi vec odradio. Knjizice kvalitetnim reckama i clancima

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/10/2012 : 22:54:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nakon što smo razjasnili neke stvari da vidimo što je ostalo za recenzirati:

REDOVNA SERIJA:

NN 70 Iskonski instinkt (Medda/Michelazzo)
- acestroke - zadao sebi rok od 3 mjeseca
NN 71 Mentalna blokada (Vigna/Cascioli)- bjelolasica - činilo se da su se stvari posložile, ali to je ipak bjelolasica, svašta možemo očekivati
NN 78 Crveni anđeo (Piani&Ostini/ Di Clemente)- ??
NN 80 Nakon revolucije (Ostini/Calcaterra)- PijaniPatak - do kraja godine
NN 90 Prva razina (Brusasca/F.Bastianoni)- Dee - to se od Deeja može uskoro očekivati

POPRATNA IZDANJA:

NN ALM 1/b Drevna stijena (Vigna/Mari)- Gil-galad - uskoro samo na stripovi.com
NN ALM 4/a Svjedok (Piani/Catacchio)- ??

NN GIG 4 Ustanak (Medda/Casini)- DeeCay - kad Dee bude dovoljno psihički spreman za ovo

NN AA 1/b Maske smrti (Udina&Piani%Serra/Artusi&Perconti)- ??
NN AA 1/c Um koji ubija (Vigna/Toffanetti)- ??

NN SPEC 4/b Stiže Legs! (Serra/Masala)- Jerry Krause - recenzija u tijeku

Dakle samo 11 epizoda ostalo, od toga 6 je rezervirano. Ima li koji dobrovoljac za prijavu? Drogsy?? Hajde ostavi se škole.

Edited by - Jerry Krause on 03/10/2012 00:10:41
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 02/10/2012 : 23:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

NN 80 Nakon revolucije (Ostini/Calcaterra)- PijaniPatak se javlja na zadatak rok: do sretne nam Nove 2013-te

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/10/2012 : 00:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Bravo Dranky, moja nenametljiva moć uvjeravanja je uspjela.

Btw, izabrao si vrlo dobru epizodu za recenzirati.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 03/10/2012 : 01:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Vise to da sam se setio otprilike kako ide epizoda i upravo to da je zahvalna za recenziranje. Mislio sam i ranije pogledati malo spisak nerecenziranih epizoda da zgrabim i ja koju ali nikako to da uradim.
Recimo da si mi dao mali push

A i treba mi malo da razbijem monotoniju

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/10/2012 : 09:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
POli, mislim da si potpuno fulao topic! MOžda da ovo staviš u Martin Mystere topic...

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38009 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 03/10/2012 : 09:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
ups, nisam ni checkirao, ni prije postanja ni na kraju :s

evo, izbrisao glupost, a vidim da si vec ti premjestio u pravi topic, dankesen :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.59 seconds. Snitz Forums 2000