Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 19:58:23
|
Kad je Zmago psovao u Zvezdi, skupio se ceo groarski lobi i njihovi novinari da mu jebu majku i isteraju ga iz zemlje. Zato je Dule nacitan, ima veliku biblioteeeeeku, i za selektora bi smo ga ako moze... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 21:41:49
|
Dule ima rezultate.Dule vas je cepao kad god je hteo.Duleta mozete samo da mrzite zato sto ce opet da vas dere Brinite vi kako ce Haski da uigra drim tim.Posle Zadra vam predvidjam drugu fazu(ko ne zna ima na ovom topiku vec postavljeno) |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 01/10/2012 : 22:11:23
|
Sto mi da brinemo ista, Miros i ti sve odradite za nas. Ocekujem izvestaj i sa sledeceg meca, molim u stavkama i sa ocenom. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 01/10/2012 : 22:14:08
|
quote: Originally posted by Mairosu
Sto mi da brinemo ista, Miros i ti sve odradite za nas. Ocekujem izvestaj i sa sledeceg meca, molim u stavkama i sa ocenom.
Normalno.Bice nam cast i zadovoljstvo |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 02/10/2012 : 11:35:55
|
Koji Rembrant, ovo je neki suvi realizam.
E, sad, polemika, stavka po stavka:
quote: Originally posted by okibokiZnaci poenta je da ako neko kaze nesto protiv Zvezde ne treba ziv da izadje sa stadiona.Ako igrac predje iz Zvezde u Partizan treba da ga ubiju.
Mi se ili ne razumemo ili ti mene ne razumeš ili nećeš da razumeš. Jbt, pa nisam ja taj koji mrzi Stojkovića. Koji mrzi Đurovskog. Nisam to ja izmislio. To je činjenica. Ako budale ne razumeju koliko su ih ljudi zavoleli dok su nosili Zvezdin dres, šta me se tiče, nek ih mrze. To je ljubav prema klubu, iracionalna, ljubav koja vodi u mržnju, ali ljubav. Mržnja prema Partizanu svakako. A kako si došao do ovoga šta je poenta, to mi stvarno nije jasno.
quote: Originally posted by okibokiDa polemisem ko je koliki gospodin nemam nameru.Cesko sa njegovim psovanjem ispred kamera sigurno nije ali to je Prosinecki pa je to ok jel tako?
Čovek iz naroda. Češanje je možda nervna neuravnoteženost ili proizvod treme, i stvarno je ružno ismevati se tome. To što psuje, pa sine, psuje i Velja Ilić al' je ministar. To se može i tumačiti kao ono "e, on ima srpske krvi, vidi ga, psuje mrtav 'ladan pred kamerama, nije usukani izveštačeni purger"...
quote: Originally posted by okibokiI ne razumem zasto vecito potenciranje toga ovaj je seljak,ovaj je prostak,ovaj je gospodin... Jel bi ti vise voleo gospodina na klupi koji ne moze da pobedi nikog ili budalu koja donosi trofeje?Znas kako mene boli briga za necije ponasanje na klupi dok taj neko donosi rezultate.Brate mili pa nisu ti treneri na casovima bontona nego na utakmicama gde mahom vode nepismene budale.
Meni bi daleko više odgovarala varijanta nekog odličnog trenera sa manijakalnim ego-tripom koji ipak ume da poštuje protivnika, tipa Murinjo. Ili Janković, koji će, ako da Bog, ostati na klupi Zvezde. Fin dećko, đentlmen. On se takođe nije nešto proslavio kao fudbaler, kao i gospodin čije ime od sada više neću izgovarati, odnosno, štoper koji je prosto mamio da mu se lopta proturi kroz noge, ali je bar u stanju da zadrži emocije i stegne ruku protivničkom treneru, a to ćemo, uz malo sreće, videti i na sledećem Derbiju.
Šta, jel' trener Balkanac ne može biti gospodin?
|
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 02/10/2012 : 12:20:10
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Koji Rembrant, ovo je neki suvi realizam.
Jbmlg, toliko lepo izgleda da sam bio ubedjen da je naslikao neki vrhunski umetnik |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 02/10/2012 : 19:04:33
|
Pisem ovo na poluvremenu utakmice protiv Zadra!
Primili smo 52 poena! Odbrana ne postoji, centri su nam smesni! Ocigledno je da mali Covic mora da igra ali je decko nekoristan (blago receno), u odbrani ga lako probijaju, nema sut, masi bacanja...sve u svemu nije ni za Srpsku ligu! Ni u odbrani, ni u napadu nema neke koncepcije. Srlja se, Rakocevic i Covic pokusavaju da probiju ali nema asistencija, sve se zavrsava ili losim pasom ka centru ili izgubljenom loptom. I pored toga smo dali 44 poena, sto dovoljno govori i o kvalitetu ekipe protiv koje igramo. U odbrani nema preuzimanja, kasni se, lako nas prolaze! Sto se trenera tice, vidi se da covek nema autoriteta da dovede neke stvari u red ali ako on mora da se "uci" pola sezone, dok nas svi redom trpaju pa da se onda dovede neko ko zna, ok ali nije to za mene...
I na kraju, zaista ne razumem zbog cega se oko ovog Zvezdinog tima digla tolika frka u pred sezoni? Svako pojacanje je najavljivano kao neko veliko ime i sigurna investicija, dobar potez uprave itd. Ja od svega toga ne vidim nista. Mislim da su se i grobari bez veze oko toga uzbudili, naseli na placene novinarske tekstove u Zurnalu!
Iskreno se nadam da gresim u proceni ali nema leba od ovoga, valja zivce sacuvati! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 02/10/2012 : 19:24:04
|
Onaj crnja ubija. Nas je razvalio u Pioniru, a sada kida isto. Kakav sut ima. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Member since 07/04/2008 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/10/2012 : 20:04:00
|
По мени, очекивани пораз у Задру.Па кад је Звезда тамо побеђивала, једном у последњих 30 година! Ништа ново! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 02/10/2012 : 20:06:35
|
quote: Originally posted by elfak nish
Opet ste izgubili
Pa dokle cemo vise ziveti u ovim uslovima!!
Dok ne zaslužite bolje |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 02/10/2012 : 20:11:35
|
Ништа чудно...Радују се гроари победама хрватских клубова над Звездом... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 02/10/2012 : 20:13:33
|
Јбг, кад је Човић појео муда са оваквом изјавом, сада нека Звездаши трпе зајебанције. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 02/10/2012 : 20:15:15
|
A neki Zvezdaši su čoveka koji ima 4 evropska zlata sa reprezentacijom i koji ih je uveseljavao svojim koševima za reprezentaciju nazvali sarajevskim govnarom.Toliko o srpstvu takvih! |
|
|
xander
Junior Member
Serbia
399 Posts
Member since 01/03/2012 |
Posted - 02/10/2012 : 20:21:33
|
Mogao je Zadar i stotku da gazi ali su se smilovali. Šalu na stranu, ova ekipa ima zvučna i skupa imena i trenera početnika koji nema autoritet i ne zna šta sa tim igračima da radi. I da ne zaboravim i tatinog sina. Ekipa nema hemiju, nema želje za pobedom. Odbrana je mrtva, Zadar jeste išao šut ali primljenih 98 poena dovoljno govore. U napadu nema pravih akcija i tu je velika, pre svega, nestručnost trenera. Crnci su imali malu minutažu i ne preterano zapažen utisak, posebno Braun od koga pamtim samo jedan koš i to da u odbrani ne bi sačuvao ni moju babu. Kao što rekoh posle Splita, Raško je prvi centar ove sezone. Laziću se smeši otkaz a možda i nekom od amera. Ali ne pomaže tu ništa kada se postavi na loše osnove. Kada to ljudi koji se pitaju shavate imaće i bolji tim i bolje rezultate. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 02/10/2012 : 20:23:15
|
Ne vredi.Losa karma,baksuzan tim.Nisu se dzabe ugasili.Jednostavno Zvezda nije za kosarku i to je to.Ne treba nesto na silu forsirati kad ne ide.Silne pare su ulozene i opet nece biti nista.Ako ne udju u euro ligu sa ovim budzetom to ce biti katastrofa i definitivan krah i ove druge Zvezde. Sa ovim timom koji nema krstenog odbrambenog igraca to ce biti jako tesko.Sledece kolo Olimpija kuci pa Cedevita na strani pa Igokea kuci pa MZT na strani.Ako budu imali dve pobede to ce biti uspeh ali i ogroman zaostatak vec na pocetku. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 02/10/2012 : 20:27:18
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Opet ste izgubili
Dok ne zaslužite bolje
Ma ne moze se vise ovako,ja se ponadao zvezda dobije prve tri i hop.. Pojeftini meso na 480 din.A ovako...
Salu na stranu ,Zadar ima dobar i pre svega uigran tim sa fenomenalnim strancem koji nema milosti u prva dva kola
A i u ovogodisnjoj ABA ligi nema slabe ekipe,bice dosta poraza i tesnog prolaza na final 4/ili final 8 (stagod se igra) |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 02/10/2012 : 20:53:45
|
Ништа чудно...Радују се гроари победама хрватских клубова над Звездом... |