forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 aaaah, na ovo se čekalo!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33481 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 03/10/2012 : 08:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Caravan nisam čitao, obično kupim prvi broj, pa ako mi se svidi nastavim sa serijalom, ali ovdje sam propustio i prvi broj, kao i mnoge druge prve brojeve . Moj primjer stripa kojeg ne mogu čitati je Ratman, uz veliki trud nisam se natjerao ni prvi broj do kraja pročitati, jednostavno mi nije legao, a takvih primjera se može naći, Geu sam pročitao prvi broj i nije me impresionirala, dok mi je Cassidy ok. Recimo Dylan Dog je većini super strip, meni je potpuno neshvatljiv i dosadan, svatko ima svoj ukus! Inače, ovdje na forumu se stvarno pretjera sa hvaljenjem svega i svačega, znam teško je biti realan, ipak smo svi mi strip zanesenjaci, a netko se zanese više, netko manje!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Charlito de la Vega
Junior Member

Croatia
328 Posts

Member since 26/07/2011

Posted - 03/10/2012 : 08:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Charlito de la Vega a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

A meni je sve to normalno...i ja sam neki puta ispljujem neki strip kojeg 99% stripofila smatra remek djelom i zanimljivim,a meni je daleko ispod prosjeka,pa me većina vjerovatno smatra za idiota bez ukusa,a ja taj isti strip stavim na aukcije i on se proda odmah u prvom postavljanju(pogotovo ako je Fibrin ili Libellusov).
Dakako,ima tu i suprotnog od svega što je navedeno...ponekad svi ispljuju neku određenu epizodu ili strip,a ja u uživao u čitanju istog...
Smatram da je to sve stvar lančane reakcije kod komentiranja određenog stripa,pa zato bolje ne čitati recenzije i forume prije nego što sami pročitate određeni strip....

Potpuno se slažem sa svime što si napisao.

Ajde, još za Bonellijeve stripove i nije neki problem.
Albumi su jebeni; pogotovo što tu postoji onaj snobizam u stilu "to je umjetnost i strip, a ne onaj šund" pa ekipa diže u nebesa neka "remek-djela". Pročitao sam recimo "Inkala" i mogu reći da mi je to jedan od najgorih stripova uopće, jedva, ali jedva sam došao do kraja. "Pakao" mi također nije ništa specijalno. Sva sreća postoje knjižnice jer da sam dao lovu za ta "remek-djela" pucao bih si u glavu.

I don't want to be one wave in the water
but sea will drag me deep: one more haggard drowned man.
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 03/10/2012 : 09:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Ukusi da. jodorowski mi nijedan nije bas sjeo iako ima momenata. ratman isto tako. Nije moj tip humora. Tvrdja mi je bila ok ali nakon 4 albuma mi je dosadila. twd sam procitao 2 put prvu svesku i nije mi valjala. mozda.bi kasnije bilo bolje? daredevil uz sve ocite kvalitete mi je postajao dosadan i u jednom trenu me uopce nije zanimalo sto ce.biti u sljedecoj svesci. lincoln mi je bio zakon ali kako ide dalje i na ponovljeno citanje me malo drzi hladnim. marcel labrume mi je na prvo citanje bio malo naporan a na drugo me odusevio. west coast blues je isto tako legao kako treba tek na drugo citanje. sharaz de mi je na kraju miljama bolji od kolekcionara. odgoda mi je bila puno bolja od potkazivaca koji mi je bio malo dosadan. pakao cu vjerojatno citati jos x puta jer ga obozavam. i tako ukusi. :-)
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 03/10/2012 : 10:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ne uzimam za ozbiljno komentare da je nesto fakin dobro, dok sam ne procitam
Pregled stripa mi je sasvim dovoljan da ukapiram sta je

Retko uzimam na precac, dva bonelijeva serijala sam imao i sutnuo. Karavan i BB. Taj Boneli mi je apsoultno nepraktican. Ima zilion serijala, jedva moze da se probere nesto, a pritom izdanja imaju po 100 strana (nekad i nicega).

Za albume je druga prica. Tu se lomim zbog cene
Mada i tu ima iha-ha promasaja

Inace, pomenute BB-e i Karavane smatram za solidne stripove

Edited by - Jasko on 03/10/2012 13:33:27
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 03/10/2012 : 13:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Moj primjer stripa kojeg ne mogu čitati je Ratman, uz veliki trud nisam se natjerao ni prvi broj do kraja pročitati, jednostavno mi nije legao. Recimo Dylan Dog je većini super strip, meni je potpuno neshvatljiv i dosadan, svatko ima svoj ukus!

E ovo je pravi primer kako svi mamo različite ukuse!

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 03/10/2012 : 14:49:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Kad sam tek dosao na forum, znao sam da se upecam na nerezonske pohvale. Danas to vise ne vazi, mada se znam upecati katkad. U svakom slucaju, svi pretjerujemo, remek djela je jako malo, a sjajnih ocjena nemoguce mnogo.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 03/10/2012 : 15:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Meni je Ratmanov prvi broj za previše prisiljenog humora, 5 je odličan

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000