Neznan jesan li falija al na amazonu san vidia da ima i Death , zanima me jeli to dio Sandmana ili nesto posebno?
Da, to je na neki način dio Sandmana. Death je jedan od spin off-ova. Imam to pripremljeno za dodati u popis već mjesecima, al nikako da nađem vremena sve zavšiti kako treba.
....može li mi netko reći šta gubim (u smislu samoih nastavaka i/spinoffova/specijala itd....)ako uzmem Sandmana u kombinaciji BP + Darkwood u odnosu na Fibrino savršenstvo.
....može li mi netko reći šta gubim (u smislu samoih nastavaka i/spinoffova/specijala itd....)ako uzmem Sandmana u kombinaciji BP + Darkwood u odnosu na Fibrino savršenstvo.
Hvala
Ne znam kakvi su Darkwoodovi planovi po tom pitanju, ali Fibra će izdati i sve ono što je objavljeno nakon završetka glavnog serijala.
Koliko vidim, Darkwood trenutno izdaje onih deset knjiga koje sadrže samo glavni serijal.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Hvala Bushido....a to dodatno bi bilo samo Overture ili ima još nešto???
Uz mini-serijal Overture, to bi bili još:
- specijalna epizoda Sandman Midnight Theatre - roman The Dream Hunters - stripovska adaptacija romana The Dream Hunters - grafički roman Endless Nights
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins