forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PRAVILA, PRAVILA...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8192 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/10/2012 : 14:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ponukan ogavnom raspravom na topiku o pederima, i još ogavnijem ponašanju moderatora, predlažem slijedeće

da prvo pravilo foruma, kojeg se izgleda nitko ne pridržava, ubuduće glasi ovako:
1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj, seksualnoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Možda nekima, i forumašima i moderatorima, nije bilo jasno da vrijeđanje gej osoba sasvim sigurno spada pod ovo 'ostalo'
ovako bi i budalama trebalo biti jasno

i ne može se na isti način gledati onoga tko propagira mržnju i onoga tko je za toleranciju - to jednostavno nije isto i to se ne može potrpati pod ono 'svatko ima pravo na svoj stav'

if you tolerate this, then your children will be next

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/10/2012 : 15:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nisam čitao topic, sad sam išao pogledati. Grozomorno mi je to čitati, još se mučim preko dialupa u ovoj selendri. Ovo neće samo tako proći. Moram malo trezvenije razmisliti o svemu, jer da sad idem donositi odluke, IDIOTI s onog topica više nikad ne bi kročili na ovaj forum, a Globinjo više ne bi bio moderator.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4411 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 06/10/2012 : 15:24:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Za.
Makar čisto sumnjam da ljudi poput kosmajca čitaju pravila jer se zna na čije ''pravilo'' bi se on pozivao. Da ne govorim da bi po meni on za svoje arogantne i militantne pamflete zaslužuje instant delete.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/10/2012 : 15:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
No ono što ću odmah ispraviti je poništiti ban Mhejlu i kikyju.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/10/2012 : 15:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kosmajac dobija perm-ban.

Trouble will find me
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/10/2012 : 15:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Aj sa srecom,makar jedan da vidi ono nenormalno ponasanje.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/10/2012 : 15:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Markos care!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 06/10/2012 : 16:32:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

fak, a baš sam ga stavio na ignore-listu

prva osoba tamo i onda me admin sjebe

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

magnus
Junior Member

Slovenia
341 Posts

Member since 22/08/2004

Posted - 06/10/2012 : 16:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send magnus a Private Message  Reply with Quote
Bravo ken2...bravo Markose!
Dosta je te netolerancije do bilo koga!!!
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 06/10/2012 : 17:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
za obojicu!

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2012 : 18:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ken 2 i Markos

Globinjo se nije trebao onako mješati, trebao je uletiti, vidjeti, pobanovati pola aktera, odnosno one koji to stvarno zaslužuju i to je to.
Necu nikoga prozivati, ali neki su me neugodno iznenadili... ja znam biti " divlji " ali tamo se ne radi o " divljini ", vec o malo tezim stvarima.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 18:31:54  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Globinjo se nije trebao onako mješati, trebao je uletiti, vidjeti, pobanovati pola aktera, odnosno one koji to stvarno zaslužuju i to je to.

Tema je stara godinu dana, ima preko stotinu stranica.
Po mom misljenju Globinjo nije napravio ni najmanju gresku.
Opomenuo je ljude i aktivno se ubacio u raspravu da sa humorom opusti malo atmosferu.
Onda je izbacio one koji su zaista presli svaku mjeru i kada je vidjeo da sve ode u p.m., udario je kljuc bez masovnog izbacivanja.
Sve za pet!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 18:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by acestroke
Ja potpaljujem vatru?  Fino.
Moderatorima ne pisem, ne brini, to nije moj stil.  Mogu sami da vide sta se ovdje pise.  

U skoli nisam bio pionirski predvodnik.  Ali ti si sigurno bio fina rupa za kurac nekog pedofilnog popa, i sve sto ti je godinama svrsavao u supak ti sada izlazi iz usta, i te njegove/tvoje rijeci upotrebljavas da trujes svaki moguci post sa hriscnaskim glupostima iz neke bajkovite knjige koju smatras svetom.  Svijet ce uvijek biti jadan dok su debili poput tebe u njemu.

I jeste, bog ti je majmun, kao i ti: kakav tvorac, takav i potomak.

Eto, film mi puce, i sada... eto mi ban.  Ali cu bolje spavat sledecih 14 dana.

Ako je Kosmajac zasluzio takav ban, sta je onda ovo? A ako se Kikiju i Mhejlu ponisti ban zbog direktnih uvreda upucenih meni, ja sam svoje putesestvije ovde zavrsio.. Razocaran sam..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 06/10/2012 : 18:55:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch
Ako je Kosmajac zasluzio takav ban, sta je onda ovo? A ako se Kikiju i Mhejlu ponisti ban zbog direktnih uvreda upucenih meni, ja sam svoje putesestvije ovde zavrsio.. Razocaran sam..

i pazi da ne nazebes

Edited by - Jasko on 06/10/2012 18:55:57
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 06/10/2012 : 19:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Opomenuo je ljude i aktivno se ubacio u raspravu da sa humorom opusti malo atmosferu.
Onda je izbacio one koji su zaista presli svaku mjeru i kada je vidjeo da sve ode u p.m., udario je kljuc bez masovnog izbacivanja.
Sve za pet!

Tema je malo preozbiljna da se " humonizira " na njoj. Trebalo je to daleko ozbiljnije napraviti. To je moje mišljenje i gledanje na taj topic. Sad opet, ja nisam mod, pa ni ne mogu nesto posebno da govorim. Znam kako bi napravio da sam mod, ali nisam
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/10/2012 : 19:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Sve za pet!

potpis!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/10/2012 : 19:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
markos, da ti ja kažem nešto zaozbiljno. ja danas ustanem, vidim moji partijski drugovi u banani, dok ova druga strana ostaše nedirnuta. pa mi krv šikne u glavu te se zacrvenim od bijesa još i više nego inače. pa si razmišljam kako ja zapravo u ovoj stvari mogu pokrenuti i neke pravne korake. podnijeti tužbu protiv ovog web sajta, medija koji, čini se, tolerira govor mržnje i govor protiv čovječnosti, te, dapače, štiti one koji se takvim govorom koriste. studirao sam ja te neke pravne stvari i prilično sam siguran da se nešto takvo može učiniti i da bi na osnovu gomile dokaznog materijala imao prilično dobar sudski postupak. a i ne bi bilo teško alarmirati, mobilizirati udruge za zaštitu ljudskih prava, pa i gej udruge ako treba (koje ionako samo čekaju da se nešto ovako dogodi). i to bi vam sve lako moglo rezultirati zabranom, gašenjem ovog sajta, ili u blažem slučaju nekom paprenom novčanom kaznom.

ali onda ti, markose, učiniš nešto ovakvo... i ja si opet pomislim, pa dobro, ajde barem nešto ispravno ovoga puta. iako bi meni bilo idealno da se još sa sajta ZAUVIJEK izbace i savič i kruger, jer tebi takvi ljudi ovdje ne trebaju. i prilično sam siguran da bi gomila ljudi ovdje odahnula kada njih ovdje više nikad ne bi bilo. i da bi sajt procvjetao i doživio renesansu. a možda se i nekolicina ljudi vratila na sajt, revoltirana takvim mentalnim sklopom u vidu savičeve glupošti, spamanja i gušenja forumskih topika. za krugerov tok misli i stilski značajne poteškoće u izražavanju i poznavanju pravopisa ne treba trošiti riječi. duhovito je samo da on tim načinom smatra da može bilo koga ovdje u nešto uvjeriti.

i još jedan savjet za kraj; najbolje bi bilo sasvim izbrisati onaj odvratni savičev topik... to ti ovdje ne treba.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 19:27:59  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Tipican primer kompjuterskog gika koji se nalupeta pa ostane ziv.. Idi nadji decka, mozda te to smiri..

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/10/2012 : 19:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Izbačen sam zato što sam Savića nazvao babunom. Reagovao sam na ove njegove izjave, koje je Jasko zapanjujuće hladnokrvno, ogromnim naporom živaca, sakupio:
quote:
"Vera u nesto je jedno a fizicke devijacije sasvim drugo.
Bilo je i nekih dobrih stvari u istoriji koje su ovo resavale ocas posla..
Dok pedera ne bih voleo na 10 kilometara pa taman sve gorelo..
Ali kada pocnu svoju nastranologiju da naturaju svima, e to mi smeta.. Nije ih bilo nigde stotinama godina i sada kada je drzava u totalnom raspadu isplivase sa ostalim govnima..
Ignore lista!Ne radim ja to da bih njoj ucinio nesto nazao vec sebe ogradjujem.
Nacionalne manjine ne skarade religiju vecine stanovnistva, ne propagiraju nemoral itd.
I gde ja propagiram govor mrznje? Izneo sam svoj licni stav a ne pozivam na linc.. I sto puta sam rekao da mi ne smetaju dok ne pocnu da se bave propagiranjem.
Znas kako, ako se moje misljenje u ovom slucaju poklapa sa misljenjem
mog patrijarha i Svetog sinoda SPC onda nekako zakljucim da ipak znaju vise od tebe..
I ja imam slobodu govora pa da kazem da bih sve pedere ogradio zicom i zapalio pa posuo krecom.. Ali to ne kazem.. Sloboda govora se ne govori za to..

Mlad si i kontam da si OK pa ti ne uzimam za zlo to pogrdno poimanje vere i vredjanje svetih.. Misli sta hoces ali ne diraj u neciju svetinju.. Nema mnogo razlike kada mi diras svece i roditelje.. Sveto je i jedno i drugo...
Izgleda se zajebah. Ali ako je tebi isto gej paradiranje i moja svetinja, onda stvarno nemamo o cemu pricati... Prevrsio si krajnje granice..
U duhu netolerancije ti zelim da ti imas posebne potrebe.. Ali sudeci po tvojim postovima verovatno nemas nista sto normalni porodicni ljudi imaju pa zlobis iz prikrajka! Jadu!"

I da, rečeno mi je "da sam zapisan", mada to Savić nije detaljnije objasnio... očito je smatrao da će to ostaviti neki utisak na mene... eto, imamo i lične prijetnje.

Da zaključimo: crkva, kao institucija, je podložna kritici i imam svako pravo da kritikujem i klergiju, i vjernike, i sam način njihovog funkcionisanja, na argumentovan i kulturan način, što je stvar koju nazovi vjernik i patriJota Savić ne shvata, prosipajući neviđenu količinu fašističkih stavova, predrasuda i govora mržnje... na napade ljudi koji drže, citiram, "ikone na zidu jer je to njihova porodična tradicija", i koji stoga smatraju da imaju pravo da nekome drže vjerska suđenja i da se pozivaju na svoja uvrijeđena religiozna osjećanja, pljujući na sve "drugačije", nemam namjeru da više odgovaram.

Zahvaljujem Markosu.

Takođe, pozdravljam izbacivanje Kosmajca, još jedne kvazi-veličine koja oscilira između farisejskih zakletvi u svoju hrišćansku tolarantnost i širokogrudost do njegove prave prirode - mješavine nametanja dogmatizma, prijetnji i vulgarnog vrijeđanja protivnika na svim osnovama. Pravi "duhovnik", odnosno ludi krstaš.

Edited by - Mhejl on 06/10/2012 19:37:59
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/10/2012 : 19:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Kosmajac je zaslužio svoj ban suludom mozgoperačkom propagandom koju neprestano širi forumom. E pa dosta je više.

Što se tebe tiče, pa ne znam kako da ti to ljepše kažem nego... boli me kurac što si razočaran. Takvih "pravda, bog, otadžbina i porodica" likova koji "nikoga ne mrze, ali da se njih pita..." imamo i više nego što nam treba (poseban pozdrav dsormazu), jedan manje nam sigurno neće nedostajati.

A tvoj bi "uvrijeđen odlazak" imao bar malčicu vjerodostojnosti i dostojanstva da ga nisi već najavio prije 15 dana!
"Ja cu da se presaltam sa s.com potpuno ovde.."
http://www.darkwood.co.rs/forum/index.php?topic=11035.msg213195#msg213195

Vidi se da si dobar materijal za političara

Trouble will find me
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/10/2012 : 19:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
reko si da odlaziš, zar ne? onako pokunjen, popišan i razočaran.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/10/2012 : 19:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

markos, da ti ja kažem nešto zaozbiljno. ja danas ustanem, vidim moji partijski drugovi u banani, dok ova druga strana ostaše nedirnuta. pa mi krv šikne u glavu te se zacrvenim od bijesa još i više nego inače. pa si razmišljam kako ja zapravo u ovoj stvari mogu pokrenuti i neke pravne korake. podnijeti tužbu protiv ovog web sajta, medija koji, čini se, tolerira govor mržnje i govor protiv čovječnosti, te, dapače, štiti one koji se takvim govorom koriste. studirao sam ja te neke pravne stvari i prilično sam siguran da se nešto takvo može učiniti i da bi na osnovu gomile dokaznog materijala imao prilično dobar sudski postupak. a i ne bi bilo teško alarmirati, mobilizirati udruge za zaštitu ljudskih prava, pa i gej udruge ako treba (koje ionako samo čekaju da se nešto ovako dogodi). i to bi vam sve lako moglo rezultirati zabranom, gašenjem ovog sajta, ili u blažem slučaju nekom paprenom novčanom kaznom.

ali onda ti, markose, učiniš nešto ovakvo... i ja si opet pomislim, pa dobro, ajde barem nešto ispravno ovoga puta. iako bi meni bilo idealno da se još sa sajta ZAUVIJEK izbace i savič i kruger, jer tebi takvi ljudi ovdje ne trebaju. i prilično sam siguran da bi gomila ljudi ovdje odahnula kada njih ovdje više nikad ne bi bilo. i da bi sajt procvjetao i doživio renesansu. a možda se i nekolicina ljudi vratila na sajt, revoltirana takvim mentalnim sklopom u vidu savičeve glupošti, spamanja i gušenja forumskih topika. za krugerov tok misli i stilski značajne poteškoće u izražavanju i poznavanju pravopisa ne treba trošiti riječi. duhovito je samo da on tim načinom smatra da može bilo koga ovdje u nešto uvjeriti.

i još jedan savjet za kraj; najbolje bi bilo sasvim izbrisati onaj odvratni savičev topik... to ti ovdje ne treba.

Ja jako rijetko čitam svaštaru, a sigurno neću čitati neki topic koji ima naslov jovo-nanovo:) Pogotovo ne na obiteljskom sam vikendu na selu, preko dial-upa. Na kraju je ispalo da ipak moram.

Ja se zalažem za slobodu mišljenja i slobodu govora i bez obzira što se ne slažem sa stavovima određenog broja forumaša, to nije razlog da im se zabrani pristup, je li? Osim ako zaista, ZAISTA ne pretjeraju i pređu sve granice ukusa i zdravog razuma. Toleranciju treba pokazati djelima, ne samo deklarativno. A topic neka stoji, on nije na sramotu s.com nego onima koji su potpisali određene postove.

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/10/2012 : 20:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ja mislin da se o svemu da pričat,ako su ljudi civilizovani.bar donekle.uostalom i forsira san da se dopuste svakojake teme.
u prvom redu povijesne
nije problem u temama nego u pojedincima ,a zato valjda služe moderatori ?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.

Edited by - lwood on 06/10/2012 20:11:28
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17147 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 06/10/2012 : 20:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

nije problem u temama nego u pojedincima ,a zato valjda služe moderatori ?

Neke teme su same po sebi takve da moraju izazvati probleme. Nemoguće je da se ne pojavi neki pojedinac koji neće pokvariti diskusiju u granicama prihvatljivog.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10289 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/10/2012 : 20:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
svaka čast Marko.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40501 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 20:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Markose, mislio sam na sport, sto sam napisao i na s.com takodje pre desetak dana.. Meni je ovaj forum najdrazi od svih.. Izdavacki izlog je nesto sto mi je poput home pagea ali nije ni bitno.. Sta god da si shvatio nije u redu da dopustis jednostrano vredjanje.. Kad god sam nekog uvredio, izbacen sam.. Nije mi uvek bilo svejedno, ali ni to nije bitno.. Znas sta je interesantno, sto ja pisem ono sto vecina misli.. Sto dobijam vec godinama pm-ove gde mi ljudi kazu "koja je to supcina, pickica, gmaz, neka si mu rekao" ili "jeste, i meni je to isto tako ali ne pisem zbog tog i tog" itd itd itd.. To mozes u svakom momentu proveriti, sajt je tvoj, i iznenadio bi se kada bi video sta mi je sve stizalo u inbox.. Ali ni to nije bitno, bitno je da ti ostavljas na forumu polugamadiju koja ce da likuje jer ja odlazim.. Gamadiju koja mene naziva klerofasistom, babunom ili sta vec ne.. Gamadiju koja bljuje otrov iza tastature a kada ga pozoves da to resimo uzivo trese se kao prut i ne moze ga vise ni interpol naci.. Gamadiju koja ti ispise "bravo Markoscicu" i uskoci ti u guzicu toliko da im ni pertle ne izvire.. To je bitno.. Jedan Kosmajac koji veruje u Boga i koji bi ti dao litru krvi da ti treba je olos a jedan sugavko od 15 godina kome odvojis vreme i novac, i ucinis mu te sutra pljuje jer je utripovao da je pametan.. Lose cenis ljude, to potpisujem.. Ostavljas na forumu jednu budalu totalnu koja napise da je i tvoj Bog majmun i slicno.. Ostavljas i jednog gika koji je sigurno srastao sa tastaturom tako da ga ni spaknom vise ne mozes odvojiti.. Ostavljas ljubitelje pederastije i razvrata.. Ne gledas nejoga po tome da li bi ti se nasao ili ne vec po tome za sta je a za sta nije. uostalom tvoj sajt, radi sta hoces.. Ali nisi postupio posteno i fer..

Globinjo, koja je jedna ljudina, postenjacina jasno vidi ko je zloban a ko posten i onda ga nazivaju svakako, i to su isto po tebi ljudi potrebni forumu.. Gde ti je poverenje u moda? A i ti znas dobro ko je on i sta je..

Ispisao sam sve sturo i nepovezano jer sam se stvarno iznervirao sto me internet bagra odprasila sa foruma do kog mi je stalo.. Pozdravljam sve dobre ljude sa ovog foruma:
Mairosua, Globinja, Manhuntera, Kinga, Ultrasa, Okibokia, Imrahila, Red clouda, Dee caya, Tex2, Tex Willera, Kit Carsona, Cronosa, Ponkija, Risara, Gil-Galada, Tonku, Swampa, Radulovica, Kosmajca, Morrisona, Dubca, Starudije, Bevu, Osma, Heyoku, Dmara, Pedju67, Culfisa, Celicnog i mracnog, Legolas76, Colt, Feniks, Delboj, Ajkula, Sai, Aco, Kerber, Dveribad.. Ako sam nekog zaboravio izvinjavam se.. Na Darkwoodu se vidimo..

Markose, izvini na svemu, nisam ti hteo praviti sranje od foruma.. Znas i sam zbog pm-ova koliko sam se trudio da svima napravim zanimaciju preko tipovanja i onih nagrada oko oskara.. I oko svega..

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000