forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PRAVILA, PRAVILA...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 06/10/2012 : 21:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
E pa svasta od Savica.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/10/2012 : 21:08:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by lwood

nije problem u temama nego u pojedincima ,a zato valjda služe moderatori ?

Neke teme su same po sebi takve da moraju izazvati probleme. Nemoguće je da se ne pojavi neki pojedinac koji neće pokvariti diskusiju u granicama prihvatljivog.

ok,pa onda pitan ja tebe čemu moderatori ako oni to ne mogu regulirat?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/10/2012 : 21:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Markose, mislio sam na sport, sto sam napisao i na s.com takodje pre desetak dana.. Meni je ovaj forum najdrazi od svih.. Izdavacki izlog je nesto sto mi je poput home pagea ali nije ni bitno.. Sta god da si shvatio nije u redu da dopustis jednostrano vredjanje.. Kad god sam nekog uvredio, izbacen sam.. Nije mi uvek bilo svejedno, ali ni to nije bitno.. Znas sta je interesantno, sto ja pisem ono sto vecina misli.. Sto dobijam vec godinama pm-ove gde mi ljudi kazu "koja je to supcina, pickica, gmaz, neka si mu rekao" ili "jeste, i meni je to isto tako ali ne pisem zbog tog i tog" itd itd itd.. To mozes u svakom momentu proveriti, sajt je tvoj, i iznenadio bi se kada bi video sta mi je sve stizalo u inbox.. Ali ni to nije bitno, bitno je da ti ostavljas na forumu polugamadiju koja ce da likuje jer ja odlazim.. Gamadiju koja mene naziva klerofasistom, babunom ili sta vec ne.. Gamadiju koja bljuje otrov iza tastature a kada ga pozoves da to resimo uzivo trese se kao prut i ne moze ga vise ni interpol naci.. Gamadiju koja ti ispise "bravo Markoscicu" i uskoci ti u guzicu toliko da im ni pertle ne izvire.. To je bitno.. Jedan Kosmajac koji veruje u Boga i koji bi ti dao litru krvi da ti treba je olos a jedan sugavko od 15 godina kome odvojis vreme i novac, i ucinis mu te sutra pljuje jer je utripovao da je pametan.. Lose cenis ljude, to potpisujem.. Ostavljas na forumu jednu budalu totalnu koja napise da je i tvoj Bog majmun i slicno.. Ostavljas i jednog gika koji je sigurno srastao sa tastaturom tako da ga ni spaknom vise ne mozes odvojiti.. Ostavljas ljubitelje pederastije i razvrata.. Ne gledas nejoga po tome da li bi ti se nasao ili ne vec po tome za sta je a za sta nije. uostalom tvoj sajt, radi sta hoces.. Ali nisi postupio posteno i fer..

Globinjo, koja je jedna ljudina, postenjacina jasno vidi ko je zloban a ko posten i onda ga nazivaju svakako, i to su isto po tebi ljudi potrebni forumu.. Gde ti je poverenje u moda? A i ti znas dobro ko je on i sta je..

Ispisao sam sve sturo i nepovezano jer sam se stvarno iznervirao sto me internet bagra odprasila sa foruma do kog mi je stalo.. Pozdravljam sve dobre ljude sa ovog foruma:
Mairosua, Globinja, Manhuntera, Kinga, Ultrasa, Okibokia, Imrahila, Red clouda, Dee caya, Tex2, Tex Willera, Kit Carsona, Cronosa, Ponkija, Risara, Gil-Galada, Tonku, Swampa, Radulovica, Kosmajca, Morrisona, Dubca, Starudije, Bevu, Osma, Heyoku, Dmara, Pedju67, Culfisa, Celicnog i mracnog, Legolas76, Colt, Feniks, Delboj, Ajkula, Sai, Aco, Kerber, Dveribad.. Ako sam nekog zaboravio izvinjavam se.. Na Darkwoodu se vidimo..

Markose, izvini na svemu, nisam ti hteo praviti sranje od foruma.. Znas i sam zbog pm-ova koliko sam se trudio da svima napravim zanimaciju preko tipovanja i onih nagrada oko oskara.. I oko svega..

Sale ne glupiraj se

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25552 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/10/2012 : 21:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Pa ja ne mogu deset dana da odem na odmor a da ne napravite sranje? Kod mene nema cak ni dial-upa kao kod Markosa...Na brzinu sam pogledao onu tugu od topica i rekao bih da je velika vecina njih tamo zasluzila ban...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/10/2012 : 21:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
joj, što volim te dramatično-patetične odlaske sa foruma!

i kako ih uvijek pišu samodopadni, samoživi forumaši koji sebi previše dodaju na pažnji.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/10/2012 : 21:31:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
E moj Saviću... Znaš šta, ja mislim da si ti ustvari ok lik, ali jebiga, vjerojatno je prevelik utjecaj okoline i tradicionalnog odgoja učinio previše štete... Mislim, kad čitam ovaj tvoj post, skoro pa da mi te je žao koliko je to naivno, kontradiktorno, pa na kraju i blesavo... Mislim, ovo "Ja pišem ono što većina misli" ... pridaješ si na važnosti i uzimaš zdravo za gotovo one koji ti povlađuju i slažu se s tobom, a one onda koji kakotitokažeš "govore bravo markoscicu" nazivas dupeuvlakacima. Ajde malo razmisli o tome, za početak.

Ja mozda lose procjenjujem ljude, ali naučio sam ne uzimati tapšanje po leđima zdravo za gotovo. I ne zaklinjem se u svakoga, niti stavljam ruke u vatru za nekoga tek tako. Ljudi su kvarljiva roba, pogotovo oni koje poznaš samo kao ime na ekranu. Već kad ga spominješ - Globinjo je ljudina, dobar i meni drag čovjek, ali, realno, nije dobar moderator. Mislim, moderator ide na topic suparničkog kluba i tamo provocira njihove navijače?

Nije u redu da ja dopuštam "jednostrano vređanje" a u redu je da ti i tvoji vrijeđate (i pozivate na linč) cijelu jednu društvenu skupinu jer su, božemiprosti, drugačije seksualne orijentacije? Je li? U redu je kad provocirate fašističkim stavovima i govorom mržnje, a kad ljudi popizde i odgovore vam onda tražite zaštitu vašeg digniteta i časti? U redu je što biste ih onda išli tući? Tebi je fizičko nasilje izraz čega? Muškosti? Časti? Mudrosti? Ponosiš se time? Nazivaš se vjernikom a išao bi tući onoga tko je uvrijedio tvog boga?

Ja na ovom sajtu ostavljam sve koji će poštivati njegova pravila, to jest uvažavati druge i drugačije. S mnogo članova se ne slažem, nemali broj njih me više puta osobno vrijeđao i napadao ozbiljnim optužbama i kvalifikacijama. Pa su i dalje ovdje. Mislim da to dovoljno govori o meni. Ako to tebi nije pošteno i fer, onda ti ja tu teško mogu pomoći.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/10/2012 : 21:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Majko mila, sada sam pročitao cijeli topic.
nije me bilo od jučer prijepodne...
Pa to je nevjerojatno, kakva razina netolerancije, mržnje i krajnje niskih uvreda.
Još sam na vikendici ali kada se vratim, mislim da treba udaljiti neke ljude jer ono je nevjerojatno. Ići ću ponovo post po post i vidjet ćemo...

sramota, prava sramota.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/10/2012 : 22:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

markos, da ti ja kažem nešto zaozbiljno. ja danas ustanem, vidim moji partijski drugovi u banani, dok ova druga strana ostaše nedirnuta. pa mi krv šikne u glavu te se zacrvenim od bijesa još i više nego inače. pa si razmišljam kako ja zapravo u ovoj stvari mogu pokrenuti i neke pravne korake. podnijeti tužbu protiv ovog web sajta, medija koji, čini se, tolerira govor mržnje i govor protiv čovječnosti, te, dapače, štiti one koji se takvim govorom koriste. studirao sam ja te neke pravne stvari i prilično sam siguran da se nešto takvo može učiniti i da bi na osnovu gomile dokaznog materijala imao prilično dobar sudski postupak. a i ne bi bilo teško alarmirati, mobilizirati udruge za zaštitu ljudskih prava, pa i gej udruge ako treba (koje ionako samo čekaju da se nešto ovako dogodi). i to bi vam sve lako moglo rezultirati zabranom, gašenjem ovog sajta, ili u blažem slučaju nekom paprenom novčanom kaznom.

ali onda ti, markose, učiniš nešto ovakvo... i ja si opet pomislim, pa dobro, ajde barem nešto ispravno ovoga puta. iako bi meni bilo idealno da se još sa sajta ZAUVIJEK izbace i savič i kruger, jer tebi takvi ljudi ovdje ne trebaju. i prilično sam siguran da bi gomila ljudi ovdje odahnula kada njih ovdje više nikad ne bi bilo. i da bi sajt procvjetao i doživio renesansu. a možda se i nekolicina ljudi vratila na sajt, revoltirana takvim mentalnim sklopom u vidu savičeve glupošti, spamanja i gušenja forumskih topika. za krugerov tok misli i stilski značajne poteškoće u izražavanju i poznavanju pravopisa ne treba trošiti riječi. duhovito je samo da on tim načinom smatra da može bilo koga ovdje u nešto uvjeriti.

i još jedan savjet za kraj; najbolje bi bilo sasvim izbrisati onaj odvratni savičev topik... to ti ovdje ne treba.

majstore,moramo li sad strahovati kad ces se ti mozda opet naljutiti? ucjena je, jedna ne mala stvar.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 06/10/2012 22:06:35
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/10/2012 : 22:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
ja sam se maloprije skinuo sa skajpa, gdje sam posljednjih pola sata uživao u razgovoru sa svojom argentinskom prijateljicom. jednom od onih lezbijski o kojoj sam vam govorio u onom odvratnom savičevom topiku. toliko sam se nasmijao, uživao sa marijom beatriz prisječajući se divnih trenutaka ovog ljeta u češkoj i svim tim nevjerovatnim pričama koje jedna takva mlada, vesela, elokventna djevojka, koja je sa 22 godine vrlo uspješno završila jedan fakultet i uskoro upisuje drugi, ima za reći.

i kako onda da ja ne reagiram na "zapali pedera", i na to da meni jedna takva odurna konjina poput saviča sere po takvim ljudima? po ljudima od kojih ja imam tu čast da neke od njih zovem i prijateljima! e pa nećeš srat, saviču! dokle god sam ja tu po forumima, dok te promatram, dok sam ti za leđima (i to ne na pederski način, da opet ne šiziš!) NEČEŠ DA MI TAKO SEREŠ! i ne samo forumski saviči, nego i svi krugerčici, pa i stinkyči... i nakon ovog posljednjeg forumskog incidenta vidim da je vrijeme da možda zauvijek izbrišem neke ljude, dojučerašnje prijatelje, iz svog adresara (metaforički govoreći)... da se raskrsti sa nekim prijateljstvima, koji nakon svega ovoga očito nisu više nimalo vrijedna da ih se održava.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19035 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/10/2012 : 22:18:21  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Majko mila, sada sam pročitao cijeli topic.
nije me bilo od jučer prijepodne...
Pa to je nevjerojatno, kakva razina netolerancije, mržnje i krajnje niskih uvreda.
Još sam na vikendici ali kada se vratim, mislim da treba udaljiti neke ljude jer ono je nevjerojatno. Ići ću ponovo post po post i vidjet ćemo...

sramota, prava sramota.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/10/2012 : 22:21:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

markos, da ti ja kažem nešto zaozbiljno. ja danas ustanem, vidim moji partijski drugovi u banani, dok ova druga strana ostaše nedirnuta. pa mi krv šikne u glavu te se zacrvenim od bijesa još i više nego inače. pa si razmišljam kako ja zapravo u ovoj stvari mogu pokrenuti i neke pravne korake. podnijeti tužbu protiv ovog web sajta, medija koji, čini se, tolerira govor mržnje i govor protiv čovječnosti, te, dapače, štiti one koji se takvim govorom koriste. studirao sam ja te neke pravne stvari i prilično sam siguran da se nešto takvo može učiniti i da bi na osnovu gomile dokaznog materijala imao prilično dobar sudski postupak. a i ne bi bilo teško alarmirati, mobilizirati udruge za zaštitu ljudskih prava, pa i gej udruge ako treba (koje ionako samo čekaju da se nešto ovako dogodi). i to bi vam sve lako moglo rezultirati zabranom, gašenjem ovog sajta, ili u blažem slučaju nekom paprenom novčanom kaznom.

ali onda ti, markose, učiniš nešto ovakvo... i ja si opet pomislim, pa dobro, ajde barem nešto ispravno ovoga puta. iako bi meni bilo idealno da se još sa sajta ZAUVIJEK izbace i savič i kruger, jer tebi takvi ljudi ovdje ne trebaju. i prilično sam siguran da bi gomila ljudi ovdje odahnula kada njih ovdje više nikad ne bi bilo. i da bi sajt procvjetao i doživio renesansu. a možda se i nekolicina ljudi vratila na sajt, revoltirana takvim mentalnim sklopom u vidu savičeve glupošti, spamanja i gušenja forumskih topika. za krugerov tok misli i stilski značajne poteškoće u izražavanju i poznavanju pravopisa ne treba trošiti riječi. duhovito je samo da on tim načinom smatra da može bilo koga ovdje u nešto uvjeriti.

i još jedan savjet za kraj; najbolje bi bilo sasvim izbrisati onaj odvratni savičev topik... to ti ovdje ne treba.

majstore,moramo li sad strahovati kad ces se ti mozda opet naljutiti? ucjena je, jedna ne mala stvar.

meni ti tutta nisi jasan u onomprošlom istotemnom topicu si bio najžešći i najdivlji a tu razgovaraš sasvim smireno, ne kužim

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8192 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/10/2012 : 22:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
savić mi je do sada bio ok lik, ono, dobričina i veseljak, ali potpuno neizgrađenih stavova o mnogim temama
i dok je ostajalo na palamuđenju, po meni je sve bilo ok
međutim, stavljanje grofice varge na ignore listu kada je saznao da je gej, on je s riječi prešao na djela
i tu moja tolerancija prema dječački neizgrađenim stavovima, bili oni u skladu s mojima ili ne, prestaje

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/10/2012 : 22:30:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam se maloprije skinuo sa skajpa, gdje sam posljednjih pola sata uživao u razgovoru sa svojom argentinskom prijateljicom. jednom od onih lezbijski o kojoj sam vam govorio u onom odvratnom savičevom topiku. toliko sam se nasmijao, uživao sa marijom beatriz prisječajući se divnih trenutaka ovog ljeta u češkoj i svim tim nevjerovatnim pričama koje jedna takva mlada, vesela, elokventna djevojka, koja je sa 22 godine vrlo uspješno završila jedan fakultet i uskoro upisuje drugi, ima za reći.

i kako onda da ja ne reagiram na "zapali pedera", i na to da meni jedna takva odurna konjina poput saviča sere po takvim ljudima? po ljudima od kojih ja imam tu čast da neke od njih zovem i prijateljima! e pa nećeš srat, saviču! dokle god sam ja tu po forumima, dok te promatram, dok sam ti za leđima (i to ne na pederski način, da opet ne šiziš!) NEČEŠ DA MI TAKO SEREŠ! i ne samo forumski saviči, nego i svi krugerčici, pa i stinkyči... i nakon ovog posljednjeg forumskog incidenta vidim da je vrijeme da možda zauvijek izbrišem neke ljude, dojučerašnje prijatelje, iz svog adresara (metaforički govoreći)... da se raskrsti sa nekim prijateljstvima, koji nakon svega ovoga očito nisu više nimalo vrijedna da ih se održava.

Ajd se smiri i pripazi na rječnik. Zvučiš potpuno isto kao i oni protiv kojih nastupaš.

Trouble will find me
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/10/2012 : 22:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Pa ja ne mogu deset dana da odem na odmor a da ne napravite sranje? Kod mene nema cak ni dial-upa kao kod Markosa...Na brzinu sam pogledao onu tugu od topica i rekao bih da je velika vecina njih tamo zasluzila ban...

naravno da ne možeš. ako si moderator moraš bar jednom u 24 sata pogledat šta se dešava na forumu.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/10/2012 : 22:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Forum u plamenu, a svi moderatori po vikendicama.

Sawitch se ispričavajući kaje, a kiky postao forumski heroj/mučenik, što sve nećemo vidjeti na ovom forumu. Smiješno zapravo kakve su teme ovdje popularne/aktualne, a forum je zapravo o stripovima...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/10/2012 : 22:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Ispisao sam sve sturo i nepovezano jer sam se stvarno iznervirao sto me internet bagra odprasila sa foruma do kog mi je stalo

Zasto da dopustis da te trojica-cetvorica otjeraju sa foruma, a ima ih najmanje duplo vise kojima si izrazito simpatican?!
Na taj nacin tvoji ce neprijatelji lajkovati, ispade da se predajes i priznajes poraz.
Koliko znam ti i jesi zivotni borac, pa budi to do kraja, u inat onima koji te ne podnose.
Daj saberi se, pusti neka se malo emocije smire, ne donosi vazne odluke u afektu.
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 06/10/2012 : 22:48:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Smiješno zapravo kakve su teme ovdje popularne/aktualne, a forum je zapravo o stripovima...

I meni se tako čini... Skoro pa su stripovi sporedna zanimacija
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19035 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/10/2012 : 22:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wolf

quote:
Smiješno zapravo kakve su teme ovdje popularne/aktualne, a forum je zapravo o stripovima...

pa ajmo onda o Fibrinom Muchacho-su razpravljat!

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 06/10/2012 : 23:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sawitch se ispričavajući kaje, a kiky postao forumski heroj/mučenik, što sve nećemo vidjeti na ovom forumu. Smiješno zapravo kakve su teme ovdje popularne/aktualne, a forum je zapravo o stripovima...

ti i jos nekoliko,necu nabrajati, vise vrijedite st.com'u...
pisete recenzije i ostale interesantne stvari o stripovima!
ovo je bez zezanja,stvarno svaka cast! al bili mogao napisati koju recenziju o kom.marku?

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12938 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/10/2012 : 23:15:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Baš. Čovjek se pita zašto neki ljudi uopće dolaze na ovaj forum.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 06/10/2012 : 23:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by wolf

quote:

pa ajmo onda o Fibrinom Muchacho-su razpravljat!

bolje o Königovim "Osviještenima"

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/10/2012 : 23:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dee je nešto ironično nastrojen danas.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19035 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 06/10/2012 : 23:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Dee je nešto ironično nastrojen danas.

mogla bi past skoro kakva recenzija na taj parada topic....

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 07/10/2012 : 00:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

leshwolsh
New Member

Serbia
273 Posts

Member since 04/06/2006

Posted - 07/10/2012 : 00:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit leshwolsh's Homepage  Send leshwolsh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Baš. Čovjek se pita zašto neki ljudi uopće dolaze na ovaj forum.

Slazem se. Jedine teme koje pratim su one vezane za strip, a tu i tamo bacim pogled na ostatak foruma i svuda neko prepucavanje pa ih i zaobilazim u sirokom luku.

https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000