Roi mi je unatoč slabljenju još uvijek jako drag, a od De Narda ne pamtim ijednu barem korektnu priču, tako da očekujem da će ovo u najboljem slučaju biti pozitivna nula.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
odlično,, sve se lagano kompletira, ovo se skoro spaja s VČ, a Ekstra serija popunjava ona izdanja koja je SD preskočila,, nema više straha vezano uz opstanak Ludensa - baš me briga dalje ,, **** 43 godine Alan Forda u HR KARAMBA uskoro (u SNK)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
A zamisli nas koji ne kupujeno VČ-ovog Dylana - pred nama su sve nove epizode, nove avanture, a vi to već odavno pročitali, možda već i zaboravili o čemu se radi u pojedinoj epizodi
A zamisli nas koji ne kupujeno VČ-ovog Dylana - pred nama su sve nove epizode, nove avanture, a vi to već odavno pročitali, možda već i zaboravili o čemu se radi u pojedinoj epizodi
Originally posted by dzoni
kako mozes da izdrzis da ne procitas 60 prica koje su vec izasle u vc...?
Dakle, 60 epizoda puta dva mjeseca = 120 mjeseci (10 godina)
Čist mazohizam. A na svakih 6 LU ide još dodatnih 13 novih VČ. Stvarno ti zavidim Panon.
Čist mazohizam. A na svakih 6 LU ide još dodatnih 13 novih VČ. Stvarno ti zavidim Panon.
Nemam problema sa Ludensovim tempom izlaženja DD-a, još sam mlad, stignem sve to dočekat, al' razumijem starije DD-ovce, slute da nemaju još puno vremena na raspolaganju, pa im je VČ spas
Ne znam zbog čega Darkwood i Alan Ford uvek obave uvoz HR izdanja u Srbiju tek par dana pre izlaska novog LU Dilana, pa na tu epizodu moramo da čekamo do sledećeg uvoza... Tek je pre nekoliko dana stigla prethodna tura sa DD "Maglom".
nikakva. zamorna i dosadna. iracionalno niti na vidiku a racionalno čisti ćorak, pucanj u prazno. ofucana tema o sektama, sektašima i materijalnim interesima koji stoje iza toga, sa tu i tamo više-manje besmislenim oniričkim sekvencama koje je teško ili nikako ne uklapaju u priču.
čudi me da Dylan kod nas ne može pratiti tempo Zagora, prava šteta..
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
YES! Sve smo bliže! Još samo dva broja i spajamo se s VČ
I uzimam još samo 3 broja Extra DD, dok ne zamjenim, ne baš kvalitetne, Abatonce. Systemov DD je na Ludensovoj razini i njega neću mjenjati. Dakle -Dva redovna i tri Extre 5 brojeva -pet mjeseci U trećem mjesecu iduće godine- pa, pa Ludens! Kupujem ti samo Maxie i specijalce