forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PRAVILA, PRAVILA...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Kruger
Advanced Member

Croatia
17240 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 07/10/2012 : 00:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
globinjo nije nista kriv, covjek radio svoj posao, topic je brzo bujao nije ni on mogao sve pohvatati
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 07/10/2012 : 00:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Ne treba pocinjati recenice sa ja.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 01:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Dakle ukratko, ovakva razina ksenofobije, mržnje i netolerancije se rijetko viđa. Ja sam ostao frapiran. Ali najače je to što oni koji nejviše vrijeđaju, onda prozivaju druge za uvrede i licemjerje. Stvarno degutantno. Kosmajac je, ako se na varam zauvijek udaljen, a ostali su dobili primjerenu kaznu s tim da razmišljam da bi možda Sawitcha trebalo isto zauvijek udaljiti. Onakva količina mržnje i predrasuda se rijetko viđa.

Vidjet ćemo.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 07/10/2012 : 01:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message  Reply with Quote
Probudih se u aoristu.

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 03:10:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Neznam sto reci za onakve stvari.
Mogu samo reci da podrzavam Marka u osvježavanju foruma, sto god to znacilo.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/10/2012 : 09:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Zahvaljujem mladji što je na onom topicu izdvojio zanimljive djelove jer mi se ne da sve čitati. I sada sam za neke ljude pomalo iznenađen jer se nisu činili baš takvi.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/10/2012 : 09:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

globinjo nije nista kriv, covjek radio svoj posao, topic je brzo bujao nije ni on mogao sve pohvatati

evo, upravo o ovakvim stvarima ja ovdje govorim kada se radi o krugeru. ova izjava je podla laž i svakome mora biti jasno da je istina sasvim drugačija, i zašto su se samo ljevičari zacrvenili u Punisheru. uz to, ovakvom izjavom kruger em radi budalu od globinja, em pokušava napraviti budale od sviju nas ovdje...

a o globinju, što reći... meni je on bio toliko divan i krasan ove godine u makarskoj na mafestu (kada ste ga uspjeli uhvatiti na nogama) da eto ne mogu protiv njega. ljubi me, kara me, izbacuje, ubacuje... razdire me.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 07/10/2012 : 10:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:
.. Meni je ovaj forum najdrazi od svih.. Izdavacki izlog je nesto sto mi je poput home pagea ali nije ni bitno...

...rao sto me internet bagra odprasila sa foruma do kog mi je stalo.. Pozdravljam sve dobre ljude

Markose, izvini na svemu, nisam ti hteo praviti sranje od foruma.. Znas i sam zbog pm-ova koliko sam se trudio da svima napravim zanimaciju preko tipovanja i onih nagrada oko oskara.. I oko svega..

Moram da priznam, da od uvek "jakog" sawitcha ovo nisam očekivao.

A ovo dolje je vrh sprdačine. Post festum se pravit pravednika i pokazivanje mišiča. "Izvini" moderator mladjo, ali več par puta dolaziš kasno, nisi imao vremena i to....jaje.

quote:
Originally posted by mladjo

Majko mila, sada sam pročitao cijeli topic.
nije me bilo od jučer prijepodne...
Pa to je nevjerojatno, kakva razina netolerancije, mržnje i krajnje niskih uvreda.
Još sam na vikendici ali kada se vratim, mislim da treba udaljiti neke ljude jer ono je nevjerojatno. Ići ću ponovo post po post i vidjet ćemo...

sramota, prava sramota.

Neka stoji topik o pederima na ukras i kritiku svima nama.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 07/10/2012 : 10:35:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky
ljubi me, kara me, izbacuje, ubacuje... razdire me.

Ovom forumu podhitno trebaju žene.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/10/2012 : 10:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
kiky, ne histeriziraj
nisi ti suveren da propisuješ što i kako ostali trebaju sagledavati svijet. vidim da si se ohrabrio, zaletio, dereš se i još se javno ispovijedaš. praviš liste, "križaš ljude". nisu ti ovo monster-procesi, marksistu-ljevičaru.
vidi, nemaš ti snage za ovakve "diktate" i nije ti trebalo takvo zalijetanje. ponijelo te. ponio si se glupo, no možda je i vrijeme da se "prelomiš". moj stav o gejevima, feministkinjama, postmodernim identitetima ovim i onim, poznat ti je oduvijek: ne držim do toga, dapače, bezveze su mi takve osobe. ako se ti sada ovdje, ovim ispadima, konstituiraš kao nekakav lijevo-liberalni aktivist, onda da ti skratim muke i prekinem farsu: ja sam na suprotnoj strani.
još nešto, tvoj "ponos" i isticanje neke prijateljice lezbe, bože kako je to stupidno. što bi taj "odlomak" uopće trebao značiti, je li to neka vrsta putokaza, uzora.
to je to, kiky.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/10/2012 : 11:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
znam ja dobro da večinom stojimo na suprotnim strana... a nekako vidim da u pitanjima homoseksualaca stojiš više-manje na strani svih saviča, krugera i kosmajaca ovog svijeta, i na tome ti nimalo ne zavidim.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 07/10/2012 : 12:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Previse se vi meni brinete o tudjim seksualnim zivotima a da bi to bilo normalno, kao da imate veoma lose iskustvo u kojemu je vasa zadnjica trpela.
Mrzeti je razumljivo, skroz opravdano kada te iziritira gay parada na ulici jer isti zele da svet cuje sta se radi unutar njihovih zidova, ali biti do te mere opsednut time kao vi...Dosadan li je zivot, ha?

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 07/10/2012 12:25:32
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 13:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Mrziti nikako nije razumljivo a bome niti prihvatljivo. Oprosti ne znam i ne zelim ulaziti u sto vjerujes i dali vjerujes.
Ovo je prvi put da u zivotu cujem da je mrziti razumljivo. A vjeruj mi bio sam u svakakvom okruzenju.
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 07/10/2012 : 13:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Zašto je uopšte dozvoljena ona tema?

Mnogo me zabole za nečija mišljenja u vezi crkve, pedera, otadžbine na forumu na koji dolazim zbog stripova i druženja!!!

Zar nije prvi član pravila baš ovaj:

1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Zašto se dozvoljavaju teme koje mogu da dovedu do kršenja tih pravila?

Zašto je dozvoljeno forumašima da vređaju/glorifikuju homoseksualce?
Zašto je dozvoljeno forumašima da vređaju Savićevo versko opredeljenje?

Ovo pitam iz razloga što volim ovaj forum i zato što vidim (a nije teško) da je na ivici rasula.

Čak se i porodica pominje u nekom passe tonu?!
To direktno vređa nas koji mislimo da je porodica osnova društva. Mislim da nas nije malo ovde.

Takođe u vezi otadžbine... ko svoju zemlju ne voli - široko mu polje. Da je tako sve boleo k***c za svoju otadžinu negde krajem tridesetih godina prošlog veka ova planeta bi postala faschistisch Deutschland. Da nam to ne poručuju oni kojima se fućka na domovinu?
Ni takva mišljenja me ne čude ali ovo je forum, i ako se takvo što propagira normalno je da će se javiti neko sa kontra mišljenjem.

Zato opet pitam: zašto se to dozvoljava?

Ne znam, stvarno... jel je to sada trendi na Fejsbuku, Tviteru, Grand Paradi, predizbornim emisijama, tribinama o ovome i onome pa se i ovaj forum rukovodi time?

Desetak tipova se samo na takve teme i javlja, zašto hraniti trolove?

Ovde nisam pomenuo likove koji prete batinama i krvlju, razbijanjem glave o beton, lomljnjem zuba... i tako sličnom. To se tek ne kažnjava.

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 13:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Aj ne lupetaj gluposti.
Ja sam iznio " stavke ", nasilja iz privatnih poruka. To nije receno na forumu. Uostalom sve je riješenpo na miran način.
Vec kad pises sto pises, spomeni aktere i reci sto misliš.
Vidim da mene i Brnija nazivaš nekakvim imenima samo tebi znanim.
Kao " likovi prijete..."
Tko si ti da bilo kome sudiš?
Sto ti zelis imati svece na forumu, ne kuzim?
I aj objasni svima kakav sam to ja, pa da ti mogu i odgovoriti.
Postavio sam ti pitanje jos nisi odgovorio. Zasto? Sto ti si bolji od mene pa neces? Kao i Manhunter?

Kako mi je samo krivo sto je jedna postenjačina King otisao sa mjesat moda
Nije loš niti Globinjo. A mladjo pokazuje suradnju pokazuje da je čovjek.
Vas dvojica ne mozete normalno niti odgovoriti covjeku. Postavljate se Bogovski i onda još ovakvo nesto pisete.
Pa imas vlast da me banujes... sto govoris ako mislis tako, baniraj 60% foruma i zdravo.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:24:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

kiky, ne histeriziraj
nisi ti suveren da propisuješ što i kako ostali trebaju sagledavati svijet. vidim da si se ohrabrio, zaletio, dereš se i još se javno ispovijedaš. praviš liste, "križaš ljude". nisu ti ovo monster-procesi, marksistu-ljevičaru.
vidi, nemaš ti snage za ovakve "diktate" i nije ti trebalo takvo zalijetanje. ponijelo te. ponio si se glupo, no možda je i vrijeme da se "prelomiš". moj stav o gejevima, feministkinjama, postmodernim identitetima ovim i onim, poznat ti je oduvijek: ne držim do toga, dapače, bezveze su mi takve osobe. ako se ti sada ovdje, ovim ispadima, konstituiraš kao nekakav lijevo-liberalni aktivist, onda da ti skratim muke i prekinem farsu: ja sam na suprotnoj strani.
još nešto, tvoj "ponos" i isticanje neke prijateljice lezbe, bože kako je to stupidno. što bi taj "odlomak" uopće trebao značiti, je li to neka vrsta putokaza, uzora.
to je to, kiky.

Pripazi na rječnik, molim te.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

Aj ne lupetaj gluposti.
Ja sam iznio " stavke ", nasilja iz privatnih poruka. To nije receno na forumu. Uostalom sve je riješenpo na miran način.
Vec kad pises sto pises, spomeni aktere i reci sto misliš.
Vidim da mene i Brnija nazivaš nekakvim imenima samo tebi znanim.
Kao " likovi prijete..."
Tko si ti da bilo kome sudiš?
Sto ti zelis imati svece na forumu, ne kuzim?
I aj objasni svima kakav sam to ja, pa da ti mogu i odgovoriti.
Postavio sam ti pitanje jos nisi odgovorio. Zasto? Sto ti si bolji od mene pa neces? Kao i Manhunter?

Kako mi je samo krivo sto je jedna postenjačina King otisao sa mjesat moda
Nije loš niti Globinjo. A mladjo pokazuje suradnju pokazuje da je čovjek.
Vas dvojica ne mozete normalno niti odgovoriti covjeku. Postavljate se Bogovski i onda još ovakvo nesto pisete.
Pa imas vlast da me banujes... sto govoris ako mislis tako, baniraj 60% foruma i zdravo.

Tonka, 'ajde da smirimo malo stvari, nemoj sad i ti...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/10/2012 : 14:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Mnogo me zabole za nečija mišljenja u vezi crkve, pedera, otadžbine na forumu na koji dolazim zbog stripova i druženja!!!

1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Ovo pitam iz razloga što volim ovaj forum i zato što vidim (a nije teško) da je na ivici rasula.

To direktno vređa nas koji mislimo da je porodica osnova društva. Mislim da nas nije malo ovde.

Takođe u vezi otadžbine... ko svoju zemlju ne voli - široko mu polje. Da je tako sve boleo k***c za svoju otadžinu negde krajem tridesetih godina prošlog veka ova planeta bi postala faschistisch Deutschland. Da nam to ne poručuju oni kojima se fućka na domovinu?
Ni takva mišljenja me ne čude ali ovo je forum, i ako se takvo što propagira normalno je da će se javiti neko sa kontra mišljenjem.

Ne znam, stvarno... jel je to sada trendi na Fejsbuku, Tviteru, Grand Paradi, predizbornim emisijama, tribinama o ovome i onome pa se i ovaj forum rukovodi time?

Ovde nisam pomenuo likove koji prete batinama i krvlju, razbijanjem glave o beton, lomljnjem zuba... i tako sličnom. To se tek ne kažnjava.

Zato što ljudima nikad ugoditi. Kad su teme zabranjene, onda me se napada jer su zabranjene ovo ono, a sad kad se teme dopušta, onda opet napadi, zašto ovo ono.

Budući da se očito referiraš na moju poruku saviću o bogu, obitelji itd itd, evo ti par informacija tako da imaš potpunu sliku: imam obitelj, katolik sam, imam deset godina staža sviranja svake nedjelje na misi za mlade, smatram se domoljubom, volim svoju domovinu, dijete mi ide u katolički vrtić kod časnih sestara. To valjda samo za sebe govori o nekim mojim važnim životnim stavovima, je li? Ali ajde da objasnim detaljnije. Ovi na koje sam ja mislio, velike hrvatine (ili srbende, stvar je potpuno ista) na neku čudnu foru mjere ljubav prema bogu/domovini/obitelji količinom mržnje. Onoliko si velik hrvat i katolik koliko mrziš srbe/komunjare/pedere/ubaci_po_potrebi. To u Bibliji koju sam ja čitao (a kao dijete sam pobijedio u crkvenoj natjecanju u poznavanju Biblije) nigdje ne piše. Vjera ne poziva na mržnju, dapače - osnova kršćanstva je "voli svoga bližnjega kao sebe samoga", zar ne? Kako netko može sebe smatrati kršćaninom i vjernikom, a istovremeno pozivati na sukob, linč, mržnju?

Trouble will find me
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Ma daj Nebojša, molim te. Taj isti sawitch je na najgori način uvrijedio određenu skupinu ljudi, i to sve pozivajući se na istu tu vjeru koju on štuje. I kada mu netko kaže "čovječe, pa nije u redu da tako govoriš u ime crkve", u svakom slučaju, kada mu netko na miran način kaže kako to nije u redu i da to nema veze sa temeljima njegove vjere on (pazi, nakon svega, on!) reagira sa rečenicama tipa "Ej, ne diraj mi veru!". Pazi, molim te, on se sad nalazi uvrijeđenim, a ljudi uopće nisu htjeli govoriti protiv vjere nego protiv NJEGOVIH stavova koje on brani nekakvim dogmama. Prema tome, nitko >" ne vrijeđa sawitchevo vjersko opredjeljenje" i to je potpuna pogreška.
Jednostavno, taj čovjek ima potpuno iskrivljena uvjerenja u nekim stvarima i mislim, da njemu više nema mjesta ovdje.

Znači, ovaj tip razgovora:

Saswitch:Ja ne želim pedere u svojoj blizini, ogavni su. mrzim ih. a i crkva je protiv njih.
Drugi forumaš:Mislim da crkva tu griješi i da ona nema ispravno stajalište
Sawitch:NE DIRAJ MI CRKVU, OK?

Mislim, takvi su se razgovori vodili. NITKO nije vrijeđao njegovu vjeru! Jedini kopji je napisao uvredljivo o njegovoj vjeri je Acestroke koji je i udaljen sa foruma, prema tome to je to.

a sada tu uplitati da su drugi krivi i da je on tu žrtva jer mu drugi vrijeđaju vjeru - ma daj molim te, pa nismo djeca. Pa vidio si što je sve pisao.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 14:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Dobro ovdje kaže Marko.
@ Mladjo miran sam ne brini, samo eto ne volim kad me se proziva indirektno. Daj ono reci taj i taj, pa cemo raspraviti i sve 5.

Vidi se da nije ugodno ni Markosu ni modovima. Mislim da bi trebali biti pošteni i hladni istovremeno.
Jednostavno se drzati pravila i gotovo.
Dovoljno je jednom upozoriti covjeka da je prekrzio pravilo i da zasluzuje ban, ako nastavi odmah ban i aj dovidenja odmaraj glavu.
I napisati zasto je baniran i lijepo link zaljepiti da svi vide.
Pa kome pravo kome krivo. Ne znam iman osjecaj da je dosta ovdje napadanja modova zbog raznoranih popustanja za pojedine clanove. Ne treba imati tu milosti... bilo da se radi o Brniju, Peri, Marku, Stinkyu, zlotvoru, Tonki, ovom onom...Jednom upozoris kazes covjece zasluzio si ban nemoj vise ponavljati. Ako nastavi zabijes mu 30 dana pa neka piva.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21273 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2012 : 14:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Originally posted by Tonka24

Globinjo se nije trebao onako mješati, trebao je uletiti, vidjeti, pobanovati pola aktera, odnosno one koji to stvarno zaslužuju i to je to.

Tema je stara godinu dana, ima preko stotinu stranica.
Po mom misljenju Globinjo nije napravio ni najmanju gresku.
Opomenuo je ljude i aktivno se ubacio u raspravu da sa humorom opusti malo atmosferu.
Onda je izbacio one koji su zaista presli svaku mjeru i kada je vidjeo da sve ode u p.m., udario je kljuc bez masovnog izbacivanja.
Sve za pet!

Potpis od reči do reči!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21273 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2012 : 14:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Kosmajac dobija perm-ban.

Pogrešio si.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21273 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2012 : 14:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

No ono što ću odmah ispraviti je poništiti ban Mhejlu i kikyju.

Za kikyja ok, a mhejlu bi dao ban na godinu dana.
A njegovo ponašanje i vređanje sveca kojeg slavim, pri čemu posle nije spustio loptu (ovde bih se zahvalio jasku i jonhartsonu na razumevanju) SIGURNO NEĆU ZABORAVITI.
Slobodno me banirajte, ovo jeste pretnja.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

No ono što ću odmah ispraviti je poništiti ban Mhejlu i kikyju.

Za kikyja ok, a mhejlu bi dao ban na godinu dana.
A njegovo ponašanje i vređanje sveca kojeg slavim, pri čemu posle nije spustio loptu (ovde bih se zahvalio jasku i jonhartsonu na razumevanju) SIGURNO NEĆU ZABORAVITI.
Slobodno me banirajte, ovo jeste pretnja.

Ovdje više prijetiti nećeš.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21273 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2012 : 14:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Izbacite anta,savića i skinite globinja sa moderatorskog mesta, a dajte ga mhejlu i njemu sličnima.

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000