forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PRAVILA, PRAVILA...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

anto
Advanced Member

Serbia
21271 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 07/10/2012 : 14:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Savić jeste nastupio malo tvrđe, ali ništa nisu bili mekši "ovi drugi".
Ono za šta se on zalaže, iako to formuliše grubo, su prave tradicionalne,porodične i ljudske vrednosti.
Ako je po vama to zastarelo i ne znam šta već, onda je bolje i da nisam sa takvim ljudima u kontaktu, pa makar i preko foruma.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:54:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

Izbacite anta,savića i skinite globinja sa moderatorskog mesta, a dajte ga mhejlu i njemu sličnima.

Čovječe, ti prijetiš fizičkim nasiljem!
Pa koliko ti imaš godina?
i da ti kažem - Mhejl ima petnaest godian manje od tebe ali je u hrpi stvari toliko inteligentiji, elokventniji i superiorniji od tebe da je to nevjerojatno.

sramota su ove tvoje izjave, sramota!
Fizičko nasilje, ej!
A kaj je najbolje nije ti ni opsovao nikoga nego je samo rekao da se uz tog tvog sveca vežu neke kontroverze.
Znači nije ti napisao "Jebem ti tog-i-tog sveca" ili neku sličnu gadost, nego je napisao nešto u vezi njegove prošlosti i ti ODMAH PRIJETIŠ!
Pa dobro jel' ovo srednji ili dvadeset i prvi vijek?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Edited by - mladjo on 07/10/2012 15:07:47
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ono za šta se on zalaže, iako to formuliše grubo, su prave tradicionalne,porodične i ljudske vrednosti.
Ako je po vama to zastarelo i ne znam šta već, onda je bolje i da nisam sa takvim ljudima u kontaktu, pa makar i preko foruma.

Ovime samo opravdavaš njegove postupke, a to je izrazito degutantno, neprimjereno i ksenofobično.

slobodno ti budi u kontaktu s njim onda, ovdje više ne moraš.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/10/2012 : 14:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Kao prvo, ja nisam napisao ništa o Nikolaju Velimiroviću, na koga Anto misli, mada se slažem sa onim što su drugi članovi izrekli.

Kao drugo, ako dio populacije određene ličnosti shvata kao "svete" to ne znači da su pošteđene argumentovane i normalne kritike. Onda bismo, zaboga, učili o Nemanjićima isključivo iz hagiografija...

Iznošenje stavova nasuprot vrijeđanju sagovornika, prijetnjama i diskriminaciji su dvije vrlo različite stvari, ali ovdje to mnogi ne shvataju.

Ove prijetnje neka Antu služe na čast, pokazao se kao prava "ljudina" i "vjernik". Odjebi.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:57:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Kao prvo, ja nisam napisao ništa o Nikolaju Velimiroviću, na koga Anto misli, mada se slažem sa onim što su drugi članovi izrekli.

Kao drugo, ako dio populacije određene ličnosti shvata kao "svete" to ne znači da su pošteđene argumentovane i normalne kritike. Onda bismo, zaboga, učili o Nemanjićima isključivo iz hagiografija...

Iznošenje stavova nasuprot vrijeđanju sagovornika, prijetnjama i diskriminaciji su dvije vrlo različite stvari, ali ovdje to mnogi ne shvataju.

Ove prijetnje neka Antu služe na čast, pokazao se kao prava "ljudina" i "vjernik". Odjebi.

Prekini s vrijeđanjima.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

Majstore, zainteresovan sam za ovaj strip:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42673#1538406
Poznajes moj ukus, je li mislis da bi se mogao meni dopasti?
Nisam skontao ovo da si cekao 20 godina da se zaokruzi prica.
Gdje je to prije izlazilo?
S kojim stripom bi mogao ovaj album da uporedis, da znam sta me ceka?
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/10/2012 : 14:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

...

Ja sam od I am a hero procitao samo prva dva toma? Je li drzi prica dobar nivo do devetog ili se mozda ponavlja, slicno kao u TWD?

Edited by - King Warrior on 07/10/2012 15:00:02
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6153 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/10/2012 : 15:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je jedini pravi put u izreci: 'Čini što god hoćeš, dok time ne štetiš sebi ni drugima'...

Hoćeš biti tradicionalist, zasnovati obitelj i ići u crkvu? Hoćeš biti samac cijeli život i posvetiti sve karijeri? Hoćeš napustiti dosadašnju religiju i prijeći u neku drugu? Slobodno to učini... Bilo što od toga...

Ne vidim zašto ikome smeta nečiji izbor dok god izravno ne ugrožava nekoga... Tu pada u vodu argument homoseksualci = pedofili, jer pedofili ugrožavaju djecu... Koga realno homoseksualci ugrožavaju? Brane li ti imati obitelj, ići u crkvu? Ne? U čemu je onda problem?

Drukčiji su? Pa cijeli svijet je pun različitih kultura i običaja, pa što?

Onog dana kad ti homoseksualac izravno pođe raditi o glavi imaš se pravo braniti... Dotad ne vidim u čemu je problem...

Prečesto su na televiziji i 'nameću' svoje mišljenje? Pa po toj logici bih ja trebao mrziti sve 'Big Brothere', sapunice i ostale gluposti kojih je televizija prepuna? Jednostavno ne gledam takve stvari i riješena stvar...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 15:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
E ali ajde ti to nekome zabiji u glavu kao klin. Ne možeš. Uzalud govoriš. Oni misle tako i to je to gotova priča.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 07/10/2012 : 16:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Ultras

Zašto je uopšte dozvoljena ona tema?

Mnogo me zabole za nečija mišljenja u vezi crkve, pedera, otadžbine na forumu na koji dolazim zbog stripova i druženja!!!

Zar nije prvi član pravila baš ovaj:

1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Zašto se dozvoljavaju teme koje mogu da dovedu do kršenja tih pravila?

Zašto je dozvoljeno forumašima da vređaju/glorifikuju homoseksualce?
Zašto je dozvoljeno forumašima da vređaju Savićevo versko opredeljenje?

Ovo pitam iz razloga što volim ovaj forum i zato što vidim (a nije teško) da je na ivici rasula.

Čak se i porodica pominje u nekom passe tonu?!
To direktno vređa nas koji mislimo da je porodica osnova društva. Mislim da nas nije malo ovde.

Takođe u vezi otadžbine... ko svoju zemlju ne voli - široko mu polje. Da je tako sve boleo k***c za svoju otadžinu negde krajem tridesetih godina prošlog veka ova planeta bi postala faschistisch Deutschland. Da nam to ne poručuju oni kojima se fućka na domovinu?
Ni takva mišljenja me ne čude ali ovo je forum, i ako se takvo što propagira normalno je da će se javiti neko sa kontra mišljenjem.

Zato opet pitam: zašto se to dozvoljava?

Ne znam, stvarno... jel je to sada trendi na Fejsbuku, Tviteru, Grand Paradi, predizbornim emisijama, tribinama o ovome i onome pa se i ovaj forum rukovodi time?

Desetak tipova se samo na takve teme i javlja, zašto hraniti trolove?

Ovde nisam pomenuo likove koji prete batinama i krvlju, razbijanjem glave o beton, lomljnjem zuba... i tako sličnom. To se tek ne kažnjava.

Zato što ljudima nikad ugoditi. Kad su teme zabranjene, onda me se napada jer su zabranjene ovo ono, a sad kad se teme dopušta, onda opet napadi, zašto ovo ono.

Budući da se očito referiraš na moju poruku saviću o bogu, obitelji itd itd, evo ti par informacija tako da imaš potpunu sliku: imam obitelj, katolik sam, imam deset godina staža sviranja svake nedjelje na misi za mlade, smatram se domoljubom, volim svoju domovinu, dijete mi ide u katolički vrtić kod časnih sestara. To valjda samo za sebe govori o nekim mojim važnim životnim stavovima, je li? Ali ajde da objasnim detaljnije. Ovi na koje sam ja mislio, velike hrvatine (ili srbende, stvar je potpuno ista) na neku čudnu foru mjere ljubav prema bogu/domovini/obitelji količinom mržnje. Onoliko si velik hrvat i katolik koliko mrziš srbe/komunjare/pedere/ubaci_po_potrebi. To u Bibliji koju sam ja čitao (a kao dijete sam pobijedio u crkvenoj natjecanju u poznavanju Biblije) nigdje ne piše. Vjera ne poziva na mržnju, dapače - osnova kršćanstva je "voli svoga bližnjega kao sebe samoga", zar ne? Kako netko može sebe smatrati kršćaninom i vjernikom, a istovremeno pozivati na sukob, linč, mržnju?

ja osobno zelim markosa za predsjednika Rep.Hrvatske!!!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 07/10/2012 : 16:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Zato što ljudima nikad ugoditi. Kad su teme zabranjene, onda me se napada jer su zabranjene ovo ono, a sad kad se teme dopušta, onda opet napadi, zašto ovo ono.
Ne menjaj kurs, dobro je da su takve teme zabranjene.
Zašto? Mnogo je primera da su se forumaši posvađali na tim temama, a nijedan primer nemamo da se polemika završila u tolerantnom tonu.

quote:
Budući da se očito referiraš na moju poruku saviću o bogu, obitelji itd itd...
Naravno, da bi te isprovocirao da se javiš

quote:
... evo ti par informacija tako da imaš potpunu sliku: imam obitelj, katolik sam, imam deset godina staža sviranja svake nedjelje na misi za mlade, smatram se domoljubom, volim svoju domovinu, dijete mi ide u katolički vrtić kod časnih sestara. To valjda samo za sebe govori o nekim mojim važnim životnim stavovima, je li?

Lepo sam te čačnuo da se otvoriš

quote:
Ali ajde da objasnim detaljnije. Ovi na koje sam ja mislio, velike hrvatine (ili srbende, stvar je potpuno ista) na neku čudnu foru mjere ljubav prema bogu/domovini/obitelji količinom mržnje. Onoliko si velik hrvat i katolik koliko mrziš srbe/komunjare/pedere/ubaci_po_potrebi. To u Bibliji koju sam ja čitao (a kao dijete sam pobijedio u crkvenoj natjecanju u poznavanju Biblije) nigdje ne piše.

Takve treba žigosati kao bolide

quote:
Vjera ne poziva na mržnju, dapače - osnova kršćanstva je "voli svoga bližnjega kao sebe samoga", zar ne? Kako netko može sebe smatrati kršćaninom i vjernikom, a istovremeno pozivati na sukob, linč, mržnju?

Naravno.
Kada ljudi ovo pročitaju ne mogu da se ne slože sa tobom.
Ovo su ujedno i moji stavovi, a verujem i ogromne većine ljudi koji posećuju forum.
Zato si i trebao da se javiš sa ovakvim postom

Ovo je i razrešenje gungule oko toga zašto se ne dozvoljavaju "zabranjene teme" na forumu. Zato što je dovoljan jedan član da izazove haos i reakcije članova koji su "laki na tastaturi".

quote:
Originally posted by mladjo
Ma daj Nebojša, molim te. Taj isti sawitch je na najgori način uvrijedio određenu skupinu ljudi, i to sve pozivajući se na istu tu vjeru koju on štuje. I kada mu netko kaže "čovječe, pa nije u redu da tako govoriš u ime crkve", u svakom slučaju, kada mu netko na miran način kaže kako to nije u redu i da to nema veze sa temeljima njegove vjere on (pazi, nakon svega, on!) reagira sa rečenicama tipa "Ej, ne diraj mi veru!". Pazi, molim te, on se sad nalazi uvrijeđenim, a ljudi uopće nisu htjeli govoriti protiv vjere nego protiv NJEGOVIH stavova koje on brani nekakvim dogmama. Prema tome, nitko >" ne vrijeđa sawitchevo vjersko opredjeljenje" i to je potpuna pogreška.
Jednostavno, taj čovjek ima potpuno iskrivljena uvjerenja u nekim stvarima i mislim, da njemu više nema mjesta ovdje.

Znači, ovaj tip razgovora:

Saswitch:Ja ne želim pedere u svojoj blizini, ogavni su. mrzim ih. a i crkva je protiv njih.
Drugi forumaš:Mislim da crkva tu griješi i da ona nema ispravno stajalište
Sawitch:NE DIRAJ MI CRKVU, OK?

Mislim, takvi su se razgovori vodili. NITKO nije vrijeđao njegovu vjeru! Jedini kopji je napisao uvredljivo o njegovoj vjeri je Acestroke koji je i udaljen sa foruma, prema tome to je to.

a sada tu uplitati da su drugi krivi i da je on tu žrtva jer mu drugi vrijeđaju vjeru - ma daj molim te, pa nismo djeca. Pa vidio si što je sve pisao.

Mladjo, odmah da ti kažem da Sawitch ne može govoriti u ime Crkve
Nisam čitao ceo topik, a kada pominješ Acea - ja sam sa njim u odličnim odnosima.
Takođe i sa Sawichem.
Jedan mrzi Crkvu, drugi Zvezdu - preživeću Ali nemojte da dozvolite da se ljudi ovde kolju oko nečega takvog.

To nije ni malo lepo.
Bilo kako bilo - Globinjo je pokušavao zezanjem da spreči da padnu teže reči (mada ponavljam tema je trebala da bude zaključana) i zaključao topik. Zašto se onda ti retroaktivno ubacuješ?
Nimalo kolegijalno sa tvoje strane - to sme da uradi samo Markos.
Ovako ispada da je Globinjo na tom topiku bio samo forumaš.

quote:

quote:

Izbacite anta,savića i skinite globinja sa moderatorskog mesta, a dajte ga mhejlu i njemu sličnima.

Čovječe, ti prijetiš fizičkim nasiljem!
...

A gde je to Anto pretio fizičkim nasiljem? U ovom postu sigurno ne.

Odličan sam i sa Antom i sa Mhejlom, i ne pada mi na pamet da zauzimam bilo čiju stranu, ali banovati Anta za ovakvu izjavu je suludo.

Nadam se da će Marko ponovo reagovati (kao i u prethodnih x slučajeva) i ovu tvoju očiglednu grešku ispraviti.

Kazna od 30 dana za Caleba je degutantna. Svojevremeno si za otvaranje ovog topika http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41363 dao 14 dana, a Calebu odjednom 30 dana. Preterano.

Uglavnom, to je ono o čemu sam pričao: ONAKVE TEME ZABRANJIVATI JER NIČEG DOBROG NEĆE DONETI FORUMU!

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/10/2012 : 16:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

quote:
Originally posted by Ultras

Zašto je uopšte dozvoljena ona tema?

Mnogo me zabole za nečija mišljenja u vezi crkve, pedera, otadžbine na forumu na koji dolazim zbog stripova i druženja!!!

Zar nije prvi član pravila baš ovaj:

1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Zašto se dozvoljavaju teme koje mogu da dovedu do kršenja tih pravila?

Zašto je dozvoljeno forumašima da vređaju/glorifikuju homoseksualce?
Zašto je dozvoljeno forumašima da vređaju Savićevo versko opredeljenje?

Ovo pitam iz razloga što volim ovaj forum i zato što vidim (a nije teško) da je na ivici rasula.

Čak se i porodica pominje u nekom passe tonu?!
To direktno vređa nas koji mislimo da je porodica osnova društva. Mislim da nas nije malo ovde.

Takođe u vezi otadžbine... ko svoju zemlju ne voli - široko mu polje. Da je tako sve boleo k***c za svoju otadžinu negde krajem tridesetih godina prošlog veka ova planeta bi postala faschistisch Deutschland. Da nam to ne poručuju oni kojima se fućka na domovinu?
Ni takva mišljenja me ne čude ali ovo je forum, i ako se takvo što propagira normalno je da će se javiti neko sa kontra mišljenjem.

Zato opet pitam: zašto se to dozvoljava?

Ne znam, stvarno... jel je to sada trendi na Fejsbuku, Tviteru, Grand Paradi, predizbornim emisijama, tribinama o ovome i onome pa se i ovaj forum rukovodi time?

Desetak tipova se samo na takve teme i javlja, zašto hraniti trolove?

Ovde nisam pomenuo likove koji prete batinama i krvlju, razbijanjem glave o beton, lomljnjem zuba... i tako sličnom. To se tek ne kažnjava.

Budući da se očito referiraš na moju poruku saviću o bogu, obitelji itd itd, evo ti par informacija tako da imaš potpunu sliku: imam obitelj, katolik sam, imam deset godina staža sviranja svake nedjelje na misi za mlade, smatram se domoljubom, volim svoju domovinu, dijete mi ide u katolički vrtić kod časnih sestara. To valjda samo za sebe govori o nekim mojim važnim životnim stavovima, je li? Ali ajde da objasnim detaljnije. Ovi na koje sam ja mislio, velike hrvatine (ili srbende, stvar je potpuno ista) na neku čudnu foru mjere ljubav prema bogu/domovini/obitelji količinom mržnje. Onoliko si velik hrvat i katolik koliko mrziš srbe/komunjare/pedere/ubaci_po_potrebi. To u Bibliji koju sam ja čitao (a kao dijete sam pobijedio u crkvenoj natjecanju u poznavanju Biblije) nigdje ne piše. Vjera ne poziva na mržnju, dapače - osnova kršćanstva je "voli svoga bližnjega kao sebe samoga", zar ne? Kako netko može sebe smatrati kršćaninom i vjernikom, a istovremeno pozivati na sukob, linč, mržnju?

ja osobno zelim markosa za predsjednika Rep.Hrvatske!!!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 16:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Ultras samo brani one s kojima je u odličnim odnosima. I onda napada sve druge koji su u bilo kakvoj raspravi sa spomenutima.
E pa onda budi normalan i ne mješaj se, jer nisi ničiji odvjetnik, niti njima treba dadilja ili si imajte te odlične odnose na drugačiji način.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/10/2012 : 16:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

znam ja dobro da večinom stojimo na suprotnim strana... a nekako vidim da u pitanjima homoseksualaca stojiš više-manje na strani svih saviča, krugera i kosmajaca ovog svijeta, i na tome ti nimalo ne zavidim.

pa ne baš. s krugerom mogu imati neke zajedničke teme i interese, dok sa savićom i kosmajcem ne. oni nisu "moja strana" niti se preklapamo u bilo čemu. to što smo se našli na liniji određenih konzervativnih vrijednosti, previše je opće da bismo imali neki zajednički "program". naše artikulacije pristupa stvarima su skroz različite - savić ne voli filozofirati, a kosmajac ide u nekakvu mistiku. obojica su mi dosadni, uostalom tako smo to i međusobno shvatili, pa nikad nismo ni imali "diskusiju" niti zajedničko zanimanje za bilo što.

osim toga, nisu me se dojmili ni na spornom topicu, slabo su branili "našu" stvar.

dakle, tebi bi možda odgovaralo simplificirati stvari (ako se pripremaš u gejevske križarske ratove), no svijet je ipak složeniji. ovdje te odmah mogu uputiti u teoretsku podlogu takvih simplifikacija, ionako si se našao u vulgarnom marksizmu: ta misao zna i shvaća opravdanost ovakvog, krajnjeg zaoštravanja na dvije jednostavne suprotnosti - na "buržoaziju" i "proletarijat" koji će se sukobiti u odlučujućoj, armagedonskoj bitci. ti postupaš po istom naputku, jednostavno identificiravši sve "neprijatelje", protugejevski neprijatelj. ako se spremaš na križarski rat, onda shvaćam postupak. logistički je valjan.

inače, ne stojimo "većinom na suprotnim stranama", mnoge smo bitke vodili zajedno. ionako nije potrebna ideološka monolitnost. osim ako u međuvremenu zaista nisi postao vulgarni marksist. (mhejlu te ispade honoriram, po stoti put ponavljam, na konto godina i mladalačkog izgaranja. to je "faza".)
no, da je ovo bitna stvar, fundamentalna (ljudska seksualnost je fundamentalna stvar), to stoji. gej aktivizam ti ja svakako neću poduprijeti, neću se ni praviti dezainteresiran. ali, možda se nekad vidimo, pa možemo popričati.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 16:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
@Ultras

Kazna za Caleba je degutantna?

Hm, da vidimo, ovo su SAMO NEKI od njegovih postova:

Ljudi, pederi trbaju da imaju ista pravi kao i svi gradjani Srbije. Nemam nista protiv njih, dok sve te gadosti rade u privatno. Sve super, ali setnja im nije potrebna. Da oni ne potenciraju na tome, ljudi se ne bi bunili i bilo bi ok. Uvek ce se naci neki idiot koji ce po svaku cenu kinjiti pedere, alo toga ima svugde u svetu. Naravno da to nije ok.
Pa i neka se vencavaju, ajde, ali nikako im ne dati da usvajaju decu. Pa takvim bolesnim umovima bi svasta moglo da padne na pamet sa tom decom.

Da pitam, cisto onako. Svi vi koji podrzavate ove setnje i sl, pod sloganom ljudska prava, sutra da se pojave pedofili, koji bi da imaju svoju paradu "ponosa" (lele, jbt), da li bi ste ih podrzali. Meni je pederluk i pedofilija u istom rangu. Ogavno je i jedno i drugo. Znaci, ako mogu pederi da se setaju i traze svoja prava, mogu i pedofili. Nemojte reci da to nije isto, kad jeste.
Nemojte da terate normalan narod, ne samo vernike, vec i sve ostale, da gledaju takve stvari...

Ne zelim da razmisljam o tome, ali mozda neko naguzi nekog Ipak su to bolesni umovi...cisto sumnjam da se takve, a verujem jos gore stvari ne desavaju na tim paradama...

Originally posted by Caleb

Originally posted by Imrahil

a ovo "Meni je pederluk i pedofilija u istom rangu." je da se čovek zabrine kako neki razmišljaju

Nije normalno i jedno i drugo. Bolesno je.

Meni je bolesna pomisao da muskarac hoce seks sa drugim muskarcem.

E vidiš, meni nije degutantna kazna za Caleba, nego mi je degutantno i van svakih civilizacijskih mjerila da netko ima ovakve stavove. i gotovo.

a što se tiče Ante, evo kako je počelo:

Originally posted by johnhartson

Originally posted by Jasko

Originally posted by johnhartson

Uff... zapravo se treba pomuciti pa reci nesto o recimo Svetom Simeonu ili kralju Milutinu sto nece uvrediti vernike. Kakvih sve svetaca ima. Evo ovaj sto u poslednje vreme figurira kao favorit za buduceg sveca, neuspesni oksfordski djak, svojevremeno je otvoreno podrzavao naciste. Negiranjem cinjenica se nista ne postize i ne postaje se veci vernik.

Nikolaj Velimirovic?
Da, da, jos jedan primer pomodarstva u srpskom drustvu.

Yup. Covek koji nije razumeo Dostojevskog ali je zato umeo da seje mrznju protiv Zidova i "oca njihova djavola". I to na nivou celog naroda.

i sad Antin reply:
Jedna molba moderatorima - ajde molim vas zaključavajte topik, jer ovo već prelazi granice normalnog ponašanja.

Sveti vladika Nikolaj je svetac koga slavim, i za ovo gore napisano nekome bih STVARNO mogao da ... (da se već ne izražavam)

Ovo doživljavam jednako kao vređanje sopstvene porodice, a verujem i svako ko slavi gorepomenutog.

Hvala unapred!

I onda ovdje (par postova prije ovoga, ne ovom topicu):

Za kikyja ok, a mhejlu bi dao ban na godinu dana.
A njegovo ponašanje i vređanje sveca kojeg slavim, pri čemu posle nije spustio loptu (ovde bih se zahvalio jasku i jonhartsonu na razumevanju) SIGURNO NEĆU ZABORAVITI.
Slobodno me banirajte, ovo jeste pretnja.

I nakon toga, ovakav post:

Kao da nije dosta to štobezrazložno napada, nego još i brani sawitcha. E pa svako branjenje sawitcheve ideologije pomiješano sa prijetnjama će uroditi banom i tu nema što da se doda. Osim toga, dobio je tjedan dana. a ovo gore napadanje zbog toga što je netko SAMO POKUŠAO uopće spomenuti "njegovog sveca" u bilo kakvom kontekstu koje je izvan ritualno-beskompromisno-bezrezevnog i dogmatskog obožavanja je po meni potpuno van vremena u kojem živimo i potpuno van bilo kakvog modela modrne komunikacije koja se zasniva na činjenicama i dijalogu.

A što se tiče tog starog Tonkinog topica - da, pogriješio sam.

Trebao sam i njemu dati mjesec dana.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/10/2012 : 16:41:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

U redu, Kejleb je preterao. Ne moraju svi podrzavati. Kod njega jeste to bilo eksplozivnije i nepromisljenije. Ali je napisao i:

"Da, slazem se.. preterao sam."

"Ma, moje misljenje
Dobro me niste etiketirali kao huligana. Ja bih iskreno otisao na tu protestnu setnju, mirno, naravno. Ne bih vikao ubi pedera, ne bih lomio grad, ali bi me neki deklarisali kao huligana. Mnogo se lako barata sa tom reci u danasnje vreme."

"Razumemo se.
Rekoh svoje misljenje, ali, iako se sledece godine dozvoli parada, ja tu nista necu moci, jer ne zelim da se okrenem ka nasilju. Mogu kroz razgovor samo da iskazem svoje misljenje i to je to."

On je protiv toga (sto nije zabranjeno), pogresio je, no i miroljubivom tonu zavrsio pisanje.

Edited by - Jasko on 07/10/2012 16:41:50
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 16:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Kojeg mog topica? Tonkina dinastija?
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 16:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Aha vidio sam kako je vjesto iskopao topic. Vjerovatno sam mu na ignoreu ali poslat cu mu PM dali je mlađo trebao izbaciti Caleba za uvrede koje je uputio direktno meni i to tri puta u tri razlicite situacije. To ne kopa i ne traži. Sad cu mu ja malo poljepiti topica.
Da se zna sa Calebom sam na mirnom putu... i ovo nema veze sa njim osobno vec samo dokazujem kako Ultras uporno brani " svoje " koji griješe a gazi one koji se istima suprostave.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/10/2012 : 16:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Da, bezveze je da Caleb bude kolateralna šteta, da podržim Jaska.

@stinky
Mislim da ste obojica previše melodramatični. :) Sa tobom se svakako može sasvim normalno i kulturno diskutovati.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/10/2012 : 16:48:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Da se ne bih sirio na obe teme, i odgovarao i tamo i ovde, pisacu ovde.

On nije pominjao ni krec ni zicu. Bio je ekstremniji u svojim stavovima, ali je razumno zavrsio diskusiju.

Uostalom, da ne ispadam neki tamo levi pametnjakovic, neka i neko drugi napise da li je i koliko pogresio.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 17:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Kad vec kopamo ajmo kopati.

Ultras koji ne vidi niti me nije briga ionako sam mu poslo PM sa dokazima. Neka i drugi vide kako je " pošten "
Ultras je naravno iskopao moje i ne samo moje nego i tuđe grijhe, naravno sve ljudi koji su se zamjerili njegovim " štičenicima "
Zasto onda ultras ako je posten nije iskopao ovo i dao na uvid mlađi:

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42236&whichpage=13
ili ovo:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42720&whichpage=1
ili ovo:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42705&whichpage=1

To mudrica nece spomenuti i iskopati. Uz napomenu da sam ja sa aceom sve rijesio na mirne isto tako i s calebom.
Ovo se tice samo ovog postenog djelitelja pravde od Ultrasa.
Kad je bal nek je bal.
Aaaaaaaaaaaaajmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooooooo
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/10/2012 : 17:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ajde Ultrase skidaj me sa ignorea i dodi ili mi odgovori na PM idemo :

http://www.youtube.com/watch?v=u9HDpRC_VDk
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 07/10/2012 : 17:41:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neki dan sam malo bacio pogled na onaj topic i najviše mi je za oko upala tvoja izjava "
Da se ja pitam ovako bih uradio:
pustio bih pedere i lezbejke da održe paradu; onda bih poslao odred specijalaca da ih sve pobije;do jednog;+ overavanje u čelo ponaosob;the end"
Je li ova tvoja izjava zagovara prave tradicionalne, porodične i ljudske vrijednosti?

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/10/2012 : 17:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
za stinkyja uopće ne sumnjam da ćemo se tu i tamo ponovno naći na istim stranama, premda je jasno da u ovoj gej raspravi nikako nećemo. ali i to je nekako posebnost našega odnosa, odnosa koji nikako nije odnos povlađivanja jedan drugome, niti pristajanja jedan uz drugoga bez obzira na sve, i odnos u kojemu se o razlikama u stajalištima itekako može razgovarati na jednom civiliziranijem i naprednijem nivou... ako već obojica za sebe volimo misliti da smo nekako bolji i jačiji od drugih. ;)
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 07/10/2012 : 18:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ajde dobro da si se primirio
ionako sam sad u nekim drugim stvarima, pa da ne gubim vrijeme na tvoje bapske ispade;)
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000