forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PRAVILA, PRAVILA...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/10/2012 : 18:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je kazna za Caleba prevelika. Ono sto je napisao jeste bilo ruzno, cak sam mu i ja odgovorio, ali Caleb je dosta dugo na forumu i nikada nije imao nikakve ispade, naprotiv, sa njim uvek moze normalno da se razgovara o bilo kojoj temi, nikada nije imao ni sovinisticke, ni huliganske, niti bilo kakve druge ispade. Mesec dana je ipak previse.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/10/2012 : 18:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Anto covjece,je li moguce da ti ovo pises?
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/10/2012 : 18:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Anto covjece,je li moguce da ti ovo pises?

Ma za ono za metkom u glavu se zajebavao, pa i mladjo je to video i shvatio, a verujem da mu nije bilo prijatno kada su svi odjednom krenuli da pljuju po crkvi i svecu koga slavi.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/10/2012 : 18:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Ma znam da se zajebavao za to nego ove prijetnje Mhejlu i branjenje kosmajca,ne mogu da vjerujem da je on to pisao.
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/10/2012 : 19:02:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Mislim da je u pocetku i sa Mhejlom hteo da okrene na zajebanciju, ali Mhejl je hteo da izgura do kraja svoj antikrstaski rat. Zaista nemam nista protiv decka, nikada nisam imao nikakvu komunikaciju sa njim, ali ja pratim ovaj forum dugo pre uclanjivanja i secam se njegovih postova od pre nekih godinu i vise dana, mislim da se tema zvala veliki greh, gde je jako cvrsto i argumentovano branio crkvu i njene stavove. Ne znam kako neko moze za tako kratko vreme da ode u sasvim drugu krajnost, ali sa takom kontradiktornoscu je tesko nekoga uzeti zdravo za gotovo, kakve stavove ce zastupati za pola godine?
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Stvarnost me je udarila u glavu, poput kakve cigle.

A ovi, kao, ne vode svoj anti-pederski rat?

Šta sam ja to napisao, a da ne možeš naći kod ostalih kritičara crkve? Jesam li ja prosipao vulgarnosti i prijetnje kada sam čitao izjave koje ne prijaju mojim nežnim okicama?

Edited by - Mhejl on 07/10/2012 19:06:37
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/10/2012 : 19:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Stvarnost me je udarila u glavu, poput kakve cigle.

A ovi, kao, ne vode svoj anti-pederski rat?

Šta sam ja to napisao, a da ne možeš naći kod ostalih kritičara crkve? Jesam li ja prosipao vulgarnosti i prijetnje kada sam čitao izjave koje ne prijaju mojim nežnim okicama?

Mislim da si preterao u diskusiji sa Antom, pri tom ne opravdavam njegove pretnje, Anto nije vodio nikakav anti pederski rat, mislim da je on samo hteo da spusti loptu. Duze si od mene na forumu, valjda si prepoznao njegov nacin komunikacije, odnosno kada se zeza, a kada je ozbiljan. Samo vas je lepo zamolio da ne pljujete po svecu koga slavi, toliko si mogao da ga ispostujes.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Što je najsmješnije, ja nisam ništa rekao o Nikolaju Velimiroviću, na koga Anto misli u svojoj poruci i o čijem su anti-semitizmu pričali drugi članovi. Ali sam ja "popio" prijetnje, izgleda zato što sam nastavio da pričam o osjetljivim temama i nakon upozorenja buljubaše Anta..

Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Počeo sam, ali nemam živaca da isčitam ovaj topik. Samo da pitam. Šta mislite o organizovanju parade narkomana. I oni su manjina. U svoju se venu bodu. Valjda i oni imaju svoja prava.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/10/2012 : 19:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Mhejl, nemoj ovo pogresno da shvatis, ti si jako obrazovan i elokventan decko, nacitaniji si od 95% ljudi na ovom forumu, ukljucujuci i mene, ali si jos uvek jako mlad, sva tvoja saznanja su iz knjiga koje si procitao, tek ti dolaze godine u kojima ces steci preko potrebno iskustvo, koje ce te u kombinaciji sa obrazovanjem ciniti jako dobrim sagovornikom, nemoj toliko zuriti da budes stariji nego sto jesi.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/10/2012 : 19:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sekta

Počeo sam, ali nemam živaca da isčitam ovaj topik. Samo da pitam. Šta mislite o organizovanju parade narkomana. I oni su manjina. U svoju se venu bodu. Valjda i oni imaju svoja prava.

Ajde, teraj, da i ja ne popijem ban s obzirom da se više ne mogu suzdržavati.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Molim te reci svoje mišljenje bez uvijanja. Šta je tako strašno?

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

Podji na sledecu utakmicu sa navijacima Leotara i u jednom momentu pocni da vices "ja sam peder!" pa nam javi kako si prosao.Ako budes vikao da si narkoman,i oni ce.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/10/2012 : 19:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ako nisi znao narkomanija je smrtonosna i kao takva ugrožava korisnika i društvo, homoseksualnost nije opasna, a pogotovo ne smrtonosna.

Narkomani svoju žuđ za drogom ne mogu kontrolirati te tako često počinju krađe i ubojstava kako bi se do te droge došlo, homoseksualnost to ne prouzročuje. Ni narkomane se ne treba šikanirati, već odvikavati.
Ne pravi se blesav, tastaturu za zube i biježi dok još imam živaca.

Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:35:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Podji na sledecu utakmicu sa navijacima Leotara i u jednom momentu pocni da vices "ja sam peder!" pa nam javi kako si prosao.Ako budes vikao da si narkoman,i oni ce.

Pa moj Wele jako griješiš. Znači one slike sa curicama na fejsu su samo fasada?

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Mavro, ma ne brini, dosta mi je svih prepucavanja i svađa, a nemam se ni radi čega uvrijediti u tvojoj poruci. Ne žurim da "budem odrastao", možda nekada tako djelujem zbog onoga što shvatam kao pritisak da se bude odrastao i potpuno nezavistan (u stvarnom životu).

Sekta, ne vrijeđaj Veleta i ne iznosi privatne informacije. Veća je vjerovatnoća da oni koji vrijeđaju pedere to čine zbog svojih seksualnih frustracija pretvorenih u agresiju, nego "branitelji", statističli gledano...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 07/10/2012 : 19:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ključ na topic i svi na clasicooooooooooooooooo!
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Ako nisi znao narkomanija je smrtonosna i kao takva ugrožava korisnika i društvo, homoseksualnost nije opasna, a pogotovo ne smrtonosna.

Narkomani svoju žuđ za drogom ne mogu kontrolirati te tako često počinju krađe i ubojstava kako bi se do te droge došlo, homoseksualnost to ne prouzročuje. Ni narkomane se ne treba šikanirati, već odvikavati.

Lijepo i pametno si sve to sročio. Ono što ja hoću slikovito da ilustujem je: Održavanje te parade je samo reklamiranje nastranog ponašanja. Ništa više. Policija ima puno pravo da zabrani svaki skup koji može pretstavljati prijetnju javnom redu i miru. Ovaj skup to itekako pretstavlja.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/10/2012 : 19:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ovaj topik je slabo posjecen u zadnje vrijeme:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34842&whichpage=45
Kada procitate neki strip, ostavite tu komentar, tako da i drugi znaju sta bi mogli eventualno da uzmu, da ljudi ne bacaju novac uzalud.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 07/10/2012 : 19:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa moj Wele jako griješiš. Znači one slike sa curicama na fejsu su samo fasada?

Nisu,ja nisam peder.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/10/2012 : 19:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Lijepo i pametno si sve to sročio. Ono što ja hoću slikovito da ilustujem je: Održavanje te parade je samo reklamiranje nastranog ponašanja. Ništa više. Policija ima puno pravo da zabrani svaki skup koji može pretstavljati prijetnju javnom redu i miru. Ovaj skup to itekako pretstavlja.

Da, ali tako se problem homofobije u društvu ne riješava, a to je veoma bitan problem bez obzira na to što neki drugi misle, njih treba zaštititi policija, njihove poruke pokazati narodu i naj taj način to riješiti a ne zabranjivati.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 19:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ban.

Ima li još netko želju da vrijeđa, omalovažava, diskreditira...?

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/10/2012 : 19:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ovaj topik je slabo posjecen u zadnje vrijeme:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=34842&whichpage=45
Kada procitate neki strip, ostavite tu komentar, tako da i drugi znaju sta bi mogli eventualno da uzmu, da ljudi ne bacaju novac uzalud.

care

zadnji postovi odlični

idem ostaviti preporuke

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 07/10/2012 : 19:49:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Ultras

Zašto je uopšte dozvoljena ona tema?

Mnogo me zabole za nečija mišljenja u vezi crkve, pedera, otadžbine na forumu na koji dolazim zbog stripova i druženja!!!

Zar nije prvi član pravila baš ovaj:

1. Najstrože je zabranjeno vrijeđanje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj, političkoj i sličnoj osnovi. Ovaj sajt i njegovi članovi potiču toleranciju, dijalog i razumijevanje i svi članovi koji budu prekršili ovo pravilo biti će izbačeni sa Foruma.

Zašto se dozvoljavaju teme koje mogu da dovedu do kršenja tih pravila?

Zašto je dozvoljeno forumašima da vređaju/glorifikuju homoseksualce?
Zašto je dozvoljeno forumašima da vređaju Savićevo versko opredeljenje?

Ovo pitam iz razloga što volim ovaj forum i zato što vidim (a nije teško) da je na ivici rasula.

Čak se i porodica pominje u nekom passe tonu?!
To direktno vređa nas koji mislimo da je porodica osnova društva. Mislim da nas nije malo ovde.

Takođe u vezi otadžbine... ko svoju zemlju ne voli - široko mu polje. Da je tako sve boleo k***c za svoju otadžinu negde krajem tridesetih godina prošlog veka ova planeta bi postala faschistisch Deutschland. Da nam to ne poručuju oni kojima se fućka na domovinu?
Ni takva mišljenja me ne čude ali ovo je forum, i ako se takvo što propagira normalno je da će se javiti neko sa kontra mišljenjem.

Zato opet pitam: zašto se to dozvoljava?

Ne znam, stvarno... jel je to sada trendi na Fejsbuku, Tviteru, Grand Paradi, predizbornim emisijama, tribinama o ovome i onome pa se i ovaj forum rukovodi time?

Desetak tipova se samo na takve teme i javlja, zašto hraniti trolove?

Ovde nisam pomenuo likove koji prete batinama i krvlju, razbijanjem glave o beton, lomljnjem zuba... i tako sličnom. To se tek ne kažnjava.

Zato što ljudima nikad ugoditi. Kad su teme zabranjene, onda me se napada jer su zabranjene ovo ono, a sad kad se teme dopušta, onda opet napadi, zašto ovo ono.

Budući da se očito referiraš na moju poruku saviću o bogu, obitelji itd itd, evo ti par informacija tako da imaš potpunu sliku: imam obitelj, katolik sam, imam deset godina staža sviranja svake nedjelje na misi za mlade, smatram se domoljubom, volim svoju domovinu, dijete mi ide u katolički vrtić kod časnih sestara. To valjda samo za sebe govori o nekim mojim važnim životnim stavovima, je li? Ali ajde da objasnim detaljnije. Ovi na koje sam ja mislio, velike hrvatine (ili srbende, stvar je potpuno ista) na neku čudnu foru mjere ljubav prema bogu/domovini/obitelji količinom mržnje. Onoliko si velik hrvat i katolik koliko mrziš srbe/komunjare/pedere/ubaci_po_potrebi. To u Bibliji koju sam ja čitao (a kao dijete sam pobijedio u crkvenoj natjecanju u poznavanju Biblije) nigdje ne piše. Vjera ne poziva na mržnju, dapače - osnova kršćanstva je "voli svoga bližnjega kao sebe samoga", zar ne? Kako netko može sebe smatrati kršćaninom i vjernikom, a istovremeno pozivati na sukob, linč, mržnju?

ja osobno zelim markosa za predsjednika Rep.Hrvatske!!!

http://youtu.be/zBYZpmf6MK0

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4109 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 07/10/2012 : 19:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

ključ na topic i svi na clasicooooooooooooooooo!

Bas tako!
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000