forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Kolekcije američkih stripova
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 04/10/2012 : 19:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SonicHR

Aham a što bi trebalo onda doć poslije ako znaš? Kao samo nastavak ili?

Nisam znao da spada u još nešto veće...Ja mislio da ovo je event ali koji samo obuhvaća Green Lantern naslove, ali kako god, planiram pokupit sve četiri knjige...

Danas sam pročito GL #13 i dobar je početak, nadam se da će #0 ubacit u tu prvu knjigu jer ključan za origin...

Pa Johns je već bio rekao da je ovo uvod u event.Znam koliko i ti.Pa vidiš iz gl 13 da je origin Baza i ništa više.Meni se uglavnom ono jako svidilo.Sad bi se sljedeći broj triba bavit njegovom konfrontacijom sa justice league pa poslin možda tek nešto više šta se third army tiče.Zasad je priča samo u tragovima.Tako da bi prava ustvari tribala biti tek nakon ovoga sa First Lantenom.
Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 04/10/2012 : 19:37:00  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Da sad kad sam pročito #13 kontam da radnja polako ide i nebi to stalo sve od 13-16... al super, što više to bolje :)

I btw sviđa mi se jako Bazova priča,nesmeta mi da malo Hal i Sinestro odsjede dok on odradi svoje...

Edited by - SonicHR on 04/10/2012 19:41:22
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/10/2012 : 19:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Evo vam moja glomazna kolekcija
To je zapravo sve šta imam... Osim ovoga, 2 Batmana (Long Halloween i Dark Victory) su u Zlotvora, a V For Vendetta mi je u cure i to je to.

Evo i nešto sveski Trenutno nisam u mogućnosti slikat sve, pa evo ovo šta se već otprije vuklo po forumu na drugim topicima. Na prvoj slici je zadnji dio priče Hickmanovog runa na Fantastic Four i koliko sam vidija po internetu, ove sveske s ovakvim naslovnicama više nije baš tako lako naći po regularnoj cijeni, idu skuplje.

Na drugoj slici je prvih šest sveski legendarnog Miraclemana (plus trejd Apocrypha) i na njih sam strašno ponosan Definitivno jedan od najboljih stripova ikad i uopće.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 23/10/2012 16:15:34
Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 04/10/2012 : 19:45:21  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Lijepo
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 04/10/2012 : 19:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Odlično Paka
A gdje si Thora parkirao?

"War will cease when we refuse to fight"
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 04/10/2012 : 19:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
E da, vidi njega sam zaboravija slikat... Thor Omnibus stoji na stolu iza mene trenutno Grezo mi ga držat na polici, paranoičan san da ne pukne jer u njemu ima 300 kila, pa je sigurnije da stoji na stolu. A i čitan ga trenutno, pa da ga ne triban dobavljat stalno.

A i nervira me to kad stoji uspravno zbog težine stranice dodiruju policu pa se bojin da se je sjebe hrbat.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Edited by - Paka01 on 04/10/2012 19:51:05
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 04/10/2012 : 20:01:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
Da, vidiš to se i meni događa na mom Astonishing X-men omnibusu koji je u pola manji od Thora :(
Al dobro da je uvez šivan a ne ljepljen pa mislim da se neće ništa dogodit....

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 04/10/2012 : 20:07:52  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
lipo, lipo Paka..dobrodosao u Corps..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 04/10/2012 : 20:18:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Šta se blackest nighta tiče šta netko spominjo pri vrhu tsranice ja se nadam nekom omnibus izdanju cijele sage pa cu nabaviti, trenutno mi se ne žuri ali je u planu
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/10/2012 : 20:42:05  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

E da, vidi njega sam zaboravija slikat... Thor Omnibus stoji na stolu iza mene trenutno Grezo mi ga držat na polici, paranoičan san da ne pukne jer u njemu ima 300 kila, pa je sigurnije da stoji na stolu. A i čitan ga trenutno, pa da ga ne triban dobavljat stalno.

A i nervira me to kad stoji uspravno zbog težine stranice dodiruju policu pa se bojin da se je sjebe hrbat.

Paka, gde si nabavio te omnibuse i Green Lanterne, jel imas nekog iz Amerike ko ti salje ili sta?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 05/10/2012 : 02:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Omnibus sam uzea tu na aukcijama, a više manje sve ostalo uzimam priko www.bookdepository.co.uk

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/10/2012 : 11:48:33  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Samo na sedmoj strani ovog topica nemamo sliku necije kolekcije..na svim ostalim je bar po jedna..naravno najvise na prvoj..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/10/2012 : 20:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Andrej

Ugl.nedavno sam prodao i zadnji dio bonelija tako da je ovo cijela moja kolekcija.....

I ja sam napravio slicnu stvar..inace pohvale za predstavljanje svoje kolekcije..lipo odrdeno..slike su odlicne..

P.S. I dobrodosao u Corps lanterne Andrej..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/10/2012 : 20:33:37  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Eto 19-ti clan je postavio svoju kolekciju..fali nam sad samo jedan do magicne brojke 20..tko ce biti taj pitam se pitam..

Edited by - brni on 07/10/2012 20:34:00
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 07/10/2012 : 20:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Fak, zaboravija sam na sveske!
To ću sutra morat poslikavat i stavit vamo, ima par zanimljivih stvari

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/10/2012 : 20:42:28  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Fak, zaboravija sam na sveske!
To ću sutra morat poslikavat i stavit vamo, ima par zanimljivih stvari

Sta se sekiras..ako nisi procita dogovorili smo se da cemo updejatat svoje postove..imas svoj post i lipo ga uredujes i updejtas novo kad se nakupi..

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 07/10/2012 : 21:41:40  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Ugl.nedavno sam prodao i zadnji dio bonelija tako da je ovo cijela moja kolekcija.....

I ja sam napravio slicnu stvar..inace pohvale za predstavljanje svoje kolekcije..lipo odrdeno..slike su odlicne..

Ma šta proda .... kupuje ko pijani milijunaš
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/10/2012 : 21:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by provodina

quote:

quote:

bar ne skupljam Zagora ko neki..

Go to Top of Page

provodina
Average Member

Croatia
897 Posts

Member since 07/05/2007

Posted - 07/10/2012 : 21:46:14  Show Profile Show Extended Profile  Send provodina a Yahoo! Message  Send provodina a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by provodina

quote:

quote:

bar ne skupljam Zagora ko neki..

To je ulaganje za budućnost
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/10/2012 : 21:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Ae vridit ce jednog dana..prodat ces to i kupit hrpu superherojstine..

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 07/10/2012 : 22:38:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hvala

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 07/10/2012 : 22:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bolje tako....
Lijepo prodaš cijelu boneli kolekciju i možeš kupiti pristojan broj amerikanaca koji te zanimaju

Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 07/10/2012 : 22:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
I još samo jedna stvar...
Kad netko updejta svoju kolekciju neka napiše da je to napravio i na kojoj stranici se nalazi tako da ne pretražujemo cijeli topic :)

Go to Top of Page

sloppy
Average Member

703 Posts

Member since 23/07/2002

Posted - 07/10/2012 : 22:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit sloppy's Homepage  Send sloppy a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Bolje tako....
Lijepo prodaš cijelu boneli kolekciju i možeš kupiti pristojan broj amerikanaca koji te zanimaju

čekaj, ljudi još kupuju stare bonelije?!?! imam tonu dylan doga, nathan nevera i martin mysteryja koji samo skupljaju prašinu. valjda trebam ić malo pogledat i izvan ovog podforuma

inače mislim da bushido još nije svoju kolekciju stavio, po bi bilo lijepo da on padne na okruglo 20

http://tdksonomatopeia.blogspot.com/
Go to Top of Page

Andrej
Senior Member

Croatia
1558 Posts

Member since 15/03/2010

Posted - 07/10/2012 : 22:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Andrej a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sloppy

quote:

quote:

Bolje tako....

čekaj, ljudi još kupuju stare bonelije?!?! imam tonu dylan doga, nathan nevera i martin mysteryja koji samo skupljaju prašinu. valjda trebam ić malo pogledat i izvan ovog podforuma

inače mislim da bushido još nije svoju kolekciju stavio, po bi bilo lijepo da on padne na okruglo 20

Da,još uvijek se stigneš riješit starih talijanaca

A volio bih ja vidjet opet i Ravenovu kolekciju(ne da mi se kopat po voajerima da je nađem) koja je meni isto među boljima na forumu....

Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000