forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PRAVILA, PRAVILA...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 07/10/2012 : 20:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo
Ban.

Ima li još netko želju da vrijeđa, omalovažava, diskreditira...?

Nema Mladjo, svi smo pederi - ne brini.

Ups! Banuj weleta - on je nekoliko postova poviše napisao da nije...

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19772 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/10/2012 : 20:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ultras, ti stvarno želiš reči da Sekta nije zaslužio ban, nakon cijelog onog debilnog topica u kojem je pol sudionika dobilo ban, on dolazi ovdje i još potpiruje vatru.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 07/10/2012 : 21:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
ajmo, momci, svi znate što vam je činiti
pa kako kaže pjesma...

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 07/10/2012 : 21:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tu sam ja cijelo vrijeme a osim što sam ateista još sam i ljevičar da sam još i gay, što bi tek meni radili
ali neće me sada biti do sutra uvečer, odmah da velim

Uglavnom, slažem se sa ovim Globinjovim postom gore - morate malo više tolerancije pokazati Mnogi izneseni stavovi su apsolutno dijametralno suprotni mojim stavovima i mislima ali smatram da svatko može svoje mišljenje javno izraziti, ma koliko radikalno bilo. samo ipak treba poštovati sugovornika, a to je ono čega u ovoj raspravi svakako fali. nema potrebe za ključom ali nema ni potrebe za vrijeđanjima. Topic ima dosta strana i stvarno nema potrebe da se sada stvar radikalizira i da se nekoga udaljava sa foruma. Poštujte ovo što smo Vas Globinjo i ja ovdje zamolili i stvarno neće biti nikakvih problema.samo moram reći da stvarno, odasd ako dodje do uvredljivih tonova, neće biti druge nego da se pribjegne najoštrijoj mjeri.

Ali mislim da za tim neće biti potrebe, jel' da?

quote:

quote:
Originally posted by Sekta

quote:
Originally posted by tinton

Ako nisi znao narkomanija je smrtonosna i kao takva ugrožava korisnika i društvo, homoseksualnost nije opasna, a pogotovo ne smrtonosna.

Narkomani svoju žuđ za drogom ne mogu kontrolirati te tako često počinju krađe i ubojstava kako bi se do te droge došlo, homoseksualnost to ne prouzročuje. Ni narkomane se ne treba šikanirati, već odvikavati.
Ne pravi se blesav, tastaturu za zube i biježi dok još imam živaca.

Lijepo i pametno si sve to sročio. Ono što ja hoću slikovito da ilustujem je: Održavanje te parade je samo reklamiranje nastranog ponašanja. Ništa više. Policija ima puno pravo da zabrani svaki skup koji može pretstavljati prijetnju javnom redu i miru. Ovaj skup to itekako pretstavlja.

Ban.

Ima li još netko želju da vrijeđa, omalovažava, diskreditira...?

Evo ja imam zelju da omalovazavam i diskreditiram tvoj rad kao moderatora :

1. ti si koliko vidim dozvolio da forumasi iznesu svoja misljenja a onda si pojedine clanove izbacio zbog njihovih radikalnih stavova
najbolje da se u svom okruzenju nikad nisi nigdje dosad susretao sa takvim tvrdim i konzervativnim stavovima pa nisi ocekivao da cujes i takva misljenja...neka su pretjerana i napisana nepromisljeno u afektu rasprave i zasluzuju ban ali kraci (mozda 7-dnevni) posto ste dozvolili uopste takvu raspravu...licne uvrede ne racunam u ovo...

2.zbog cega si ti iznad drugih moderatora?
koliko sam vidio tamo je bio jedan moderator (bez obzira sto je tovar u pitanju) pa objasni zasto ti donosis odluke umjesto njega???
ukoliko je on pogrijesio zar ne bi trebao markos da izbaci te koji su zasluzili kao sto je recimo vratio kiky-ja i mhejla ?
zar nemate vi vas moderatorski podforum u kojem ste se mogli dogovoriti o tome tko je zasluzio da se izbaci pa da onaj moderator koji je zabrljao (citaj globinjo) to i popravi ???

Ovo pod 2 bi mogao i Marko da pojasni.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/10/2012 : 21:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
i još su sedmorica udaljena u zadnja tri dana. mislim da je ovo rekord...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 21:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Naravno, sad se Sawitchev prijatelj javlja. Ne može argumentirano jer zna da nije u pravu pa pokušava sa strane, ono, kao nisi trebao, sve je to pretjerano, blabla...Ma možeš mislit'.

najbolje da se u svom okruzenju nikad nisi nigdje dosad susretao sa takvim tvrdim i konzervativnim stavovima pa nisi ocekivao da cujes i takva misljenja...neka su pretjerana i napisana nepromisljeno u afektu rasprave i zasluzuju ban ali kraci (mozda 7-dnevni) posto ste dozvolili uopste takvu raspravu...licne uvrede ne racunam u ovo...

Ako ti smatraš da onakve ksenofobične, suludo uvredljive i do krajnjih granica degutantne izjave ne zaslužuju kaznu kakva je dana, nego da tebaju dobiti, 7 dana, onda to svakako dovoljno govori o tebi.
Nepromišljeno i u afektu? Pa Sawitch je DVADESET STRANA vrijeđao! Kakav je to "nepromišljeni afekt" molim te?

Gledaj, nemaš argumente. Ljut si jer ti je prijatelj izbačen ali to nije moj problem. Fakat nemam vremna svako malo objašnjavati iste stvari, imam dosta psla večeras i noćas za napraviti. Pisanja preko glave, a nikako da počnem.

Piši i misli što hoćeš. To ionako dovoljno govori o tebi.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 07/10/2012 : 22:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno, sad se Sawitchev prijatelj javlja. Ne može argumentirano jer zna da nije u pravu pa pokušava sa strane, ono, kao nisi trebao, sve je to pretjerano, blabla...Ma možeš mislit'.

Ako ti smatraš da onakve ksenofobične, suludo uvredljive i do krajnjih granica degutantne izjave ne zaslužuju kaznu kakva je dana, nego da tebaju dobiti, 7 dana, onda to svakako dovoljno govori o tebi.
Nepromišljeno i u afektu? Pa Sawitch je DVADESET STRANA vrijeđao! Kakav je to "nepromišljeni afekt" molim te?

Gledaj, nemaš argumente. Ljut si jer ti je prijatelj izbačen ali to nije moj problem. Fakat nemam vremna svako malo objašnjavati iste stvari, imam dosta psla večeras i noćas za napraviti. Pisanja preko glave, a nikako da počnem.

kako te nije samo sramota...
vise ovaj tvoj gore post govori o tebi nego o bilo cemu drugome...
a uzivo cu ti reci kakvo imam misljenje o tebi...
nije primjerno i vjerovatno bi bilo za ban da spomenem rijeci poput ljudska nula ili govno
to sto sam prijatelj sa Sawitchem nema nikakve veze sa ovim
i uopste nemam ni priblizno slicno misljenje o homoseksualcima kao on...stavise imam potpuno suprotno misljenje od njega...
isto tako sam prijatelj sa jos dosta forumasa pa njih nisi spomenuo...
i mi smo se upoznali koliko ja znam...
javio sam se nakon izbacivanja Sekte...a i Calebu si zalijepio mjesec iako mu je prva kazna

ma mozes i meni zalijepiti isto toliko seronjo jedan...

i naravno da mi nisi odgovorio na pitanje po cemu si ti iznad Globinja a ja nemam argumente
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/10/2012 : 22:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ne vjerujem da ljudi koji su protiv homoseksualnosti, djeluju sa željom da čine zlo. Ako su čitav život odgajani u duhu netolerancije prema drugačijoj seksualnoj orjentaciji, nije mi teško razumjeti njihova gledišta. Svi smo mi ustvari učeni da je zloglasni "peder" nešto strašno, odvratno i prezira vrijedno. No, neki od nas su razmišljali o tome i donije svoje (često sasvim drugačije) zaključke.
Neslaganja će uvijek biti, no ne moramo mi - braća po stripovima, izražavati svoje negodovanje najgadnijim uvredama i nepoštivanjem tuđe osobe i mišljenja.
Iz malog sam mjesta. Kod nas nema homoseksualnih parova (bar ne javno). Vidjeti dvije žene u intimnoj vezi mi je čudno, a dva muškarca još čudnije. Nije mi jasno zašto bi neki muškarac kraj svih onih divnih žena poželio drugog muškarca. A opet sam potpuno za njih, za toleranciju, za ljubav. Uzeti pušku (u ratu recimo) i ubijati je kul i herojski, a dva muškarca koji se ljube su zlo.
Ovakva logika ocrtava potpuno pogrešan sistem vrijednosti kod na žalost još uvijek većine ljudi. Ona stara kaže: "Ljubi bližnjeg svog", a ne Ubi bližnjeg svog. Držite se toga svi i garantiram da će sve biti u redu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 07/10/2012 22:21:47
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 22:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

quote:

kako te nije samo sramota...
vise ovaj tvoj gore post govori o tebi nego o bilo cemu drugome...
a uzivo cu ti reci kakvo imam misljenje o tebi...
nije primjerno i vjerovatno bi bilo za ban da spomenem rijeci poput ljudska nula ili govno
to sto sam prijatelj sa Sawitchem nema nikakve veze sa ovim
i uopste nemam ni priblizno slicno misljenje o homoseksualcima kao on...stavise imam potpuno suprotno misljenje od njega...
isto tako sam prijatelj sa jos dosta forumasa pa njih nisi spomenuo...
i mi smo se upoznali koliko ja znam...
javio sam se nakon izbacivanja Sekte...a i Calebu si zalijepio mjesec iako mu je prva kazna

ma mozes i meni zalijepiti isto toliko seronjo jedan...

i naravno da mi nisi odgovorio na pitanje po cemu si ti iznad Globinja a ja nemam argumente

Naravno, klasika. Kada se nema argumenata onda se vrijeđa. "Govno","ljudska nula" seronjo" isl. Zašto? Jer ti je prijatelj izbačen pa vrijeđaš? Sramota. Ako sam za tebe zbog ovih baniranja ljudska nula i govno, nema problema. Od takvih mi ni ne treba pozitivno mišljenje.Znači smeta ti što je sekta dobio ban? Pa to isto govori dovoljno o tebi. A i za Caleba se ne slažeš? Ma bitno da se prigovara, jel'da?
uživo ćeš mi reći? Nema problema. Ja sam uvijek čvrsto iza svojih stavova. Nedostatak argumenata i pogodak u sridu glede toga zašto si se javio te definitivno izbacio iz takta. I onda prijetnje i uvrede...

Kjao što rekoh, to dovoljno govori o tebi.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 22:26:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
I ako nekome još nije jasno - NEMA VRIJEĐANJA. NULTA TOLERANCIJA.

Svoje uvredljive stavove ili zadržite za sebe ili ih pišite negdje drugdje.

Ovdje nećete.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/10/2012 : 22:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovdje nećete.

Mladjo, ovo nije način na koji se trebaš obraćati prema ljudima. A još manje ih izbacivati za svaku glupost. Čovjek IMA pravo iznijeti svoje mišljenje. "Održavanje te parade je samo reklamiranje nastranog ponašanja." je iznošenje vlastitog mišljenja, s kojim se ja osobno naravno ne slažem, ali to mišljenje je legitimno. Zabranjivanjem iznošenja takvog, drugačijeg mišljenja se ponašaš potpuno isto kao i oni koji bi zabranili paradu: diskriminiraš nekoga jer razmišlja drugačije. Ako čovjek iznosi svoje neslaganje, a pritom ne poziva na fizičku silu, prijeti i šikanira, onda to nije razlog za izbacivanje. A ti puno prelako izbacuješ ljude, iznova i iznova.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 07/10/2012 : 22:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Khm, khm... Ponki nije pomenuo Sawitha

Više ga je interesovalo zašto si ti od Globinja napravio običnog forumaša i preko njegovih leđa i zaključanog topika suspendovao pisanja nekim forumašima.

To može samo Markos, ako se ne varam?

Mene lično interesuje zašto si se ti toliko osilio na forumu?

Eto, ja niti bih šipkom išao na gejeve niti bih pozivao na njihovo spaljivanje. Imam i prijatelje gejeve. Ako si i ti gej i to mogu da razumem - i ne osuđujem, ali ovako drsko ponašanje nekoga u moderaciji nisam video za ove 4 godine. Mogu ti iskreno reći da si me razočarao kao čovek.

Sada slobodno možeš i da napišeš da su mi Anto, Caleb i Ponki prijatelji i da sam ljut što su izbačeni - ali će svi videti da je to tvoj jedini argument.

Objasni nam bolje ono glavno: zašto si se toliko osilio na forumu?
Ovo je čista demonstracija sile.

Zagovaraš razmenu mišljenja, a zatim pod suludim objašnjenjima banuješ redom.

Katastrofa! Ali kao što rekoh danas u ovom postu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=4&TOPIC_ID=42735#1538867
"Nadam se da će Marko ponovo reagovati (kao i u prethodnih x slučajeva) i ovu tvoju očiglednu grešku ispraviti."

Tvoje se greške samo gomilaju...

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 07/10/2012 : 22:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos
Mladjo, ovo nije način na koji se trebaš obraćati prema ljudima. A još manje ih izbacivati za svaku glupost. Čovjek IMA pravo iznijeti svoje mišljenje. "Održavanje te parade je samo reklamiranje nastranog ponašanja." je iznošenje vlastitog mišljenja, s kojim se ja osobno naravno ne slažem, ali to mišljenje je legitimno. Zabranjivanjem iznošenja takvog, drugačijeg mišljenja se ponašaš potpuno isto kao i oni koji bi zabranili paradu: diskriminiraš nekoga jer razmišlja drugačije. Ako čovjek iznosi svoje neslaganje, a pritom ne poziva na fizičku silu, prijeti i šikanira, onda to nije razlog za izbacivanje. A ti puno prelako izbacuješ ljude, iznova i iznova.

Dok ja sklopih nekoliko rečenica Marko se već javio...

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 07/10/2012 : 22:58:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Dok ja sklopih nekoliko rečenica Marko se već javio...

kazem vec, Markos for President! razmisljeno govori i djeluje. RESPECT

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 07/10/2012 : 23:01:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovdje nećete.

Ovo je zapravo poanta cijele priče. Svatko ima pravo misliti što želi i to javno reći, bez obzira smatra li homoseksualnost bolešću, nastranošću, seksualnom devijacijom ili nečim drugim. Međutim, granica se ne smije prijeći nametanjem osobnih stavova neistomišljenicima, širenjem govora mržnje, ili još gore - ispoljavanjem nasilja prema nekome s kim se ne slažemo. Kao što je suvišno bilo uspoređivati, pa čak i izjednačavati homoseksualnost s pedofilijom, nekrofilijom i sl.

Neću lagati, iskreno - nisam previše oduševljen homoseksualnošću, ali osobno mi ne smetaju. Imao sam prilike naići na gay parove (i muške i ženske), ali nikad mi nije palo na pamet na bilo koji način davati im do znanja da mi smetaju. Mene ne diraju, pa mi nemaju zašto ni smetati. Moguće je da su na te gay parade dolazili i kojekakvi zaista nastrani likovi, ali vjerujem da veći dio sudionika tih parada samo želi da ih se ne šikanira na cesti, na poslu ili bilo gdje. Ako niste znali, u nas je nedavno donesena i prva presuda protiv jednog fakulteta zbog šikaniranja znanstvenog novaka zbog njegove gay orjentacije.

A što se tiče problematike njihovih brakova ili posvajanja djece, time se trebaju baviti stručne i mjerodavne institucije, a ne likovi po forumima među kojima ima kako onih zadojenih mržnjom ili predrasudama tako i onih koji neke svoje frustracije liječe na taj način. U svakom slučaju, onaj topic otišao je predaleko.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 23:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovdje nećete.

Ako je netko bio uvijek prema ljudima tolerantan u komunikaciji to sam onda ja. Štoviše, čak su mi i prebacivali tu komunikaciju kao nešto loše. Dobro, ovaj zadnji post je možda malo pregrub ali napisan je u smislu nulte tolerancije prema uvredama koje su zadnjih dana iznesene. Osim toga, definitivno ne smatram da prelako izbacujem ljude. Ja sam uvijek dosad po tri-četiri puta upozoravao, i tek onda udaljavao i to na poprilično smiren način. Ja uvijek dam šansu. Ali nakon što netko kontinuirano vrijeđa, smatram da nema druge. a za ovo nisi u pravu - nazivati homoseksualce NAKARADNIM razmišljanjem je upravo ono protiv čega se ovdje mi "borimo". Možeš reći "ne slažem se sa homoseksualcima" ili tako nešto slično ali nazivati ih "nakaradnim" i "bolesnim" nije prihvatljivo. Jwer to je već govor mržnje. A, osim toga ako je nakaradno dozvoljeno, gdje bi ti onda povukao granicu, molim te? Da li je riječ "bolesno" dozvoljena? Ili riječ "neprirodno"? Ili riječi "isti su kao pedofili"? Hajde onda da ih sve vratimo jer "sve je to nečije mišljenje". Ja sam bar uvijek bio tolerantan i trpio svakave uvrede. Ok, koji put čovjek i prenagli ali ovdje definitivno ne.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 23:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
I svi koji su udaljeni , udaljeni su s razlogom. I to debelim. Neka se nauče komunicirati u civiliziranom svijetu. Ja znam dosta ljudi koji su gay i jednostavno ne mogu podnesti ovakav govor mržnje kakv su novi koji su udaljeni govorili.

a ako ti misliš daje netko od njih nepravedno izbačen, pa vrati ih. Tvoj je sajt.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 23:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ultras

Khm, khm... Ponki nije pomenuo Sawitha

Više ga je interesovalo zašto si ti od Globinja napravio običnog forumaša i preko njegovih leđa i zaključanog topika suspendovao pisanja nekim forumašima.

To može samo Markos, ako se ne varam?

Mene lično interesuje zašto si se ti toliko osilio na forumu?

Eto, ja niti bih šipkom išao na gejeve niti bih pozivao na njihovo spaljivanje. Imam i prijatelje gejeve. Ako si i ti gej i to mogu da razumem - i ne osuđujem, ali ovako drsko ponašanje nekoga u moderaciji nisam video za ove 4 godine. Mogu ti iskreno reći da si me razočarao kao čovek.

Sada slobodno možeš i da napišeš da su mi Anto, Caleb i Ponki prijatelji i da sam ljut što su izbačeni - ali će svi videti da je to tvoj jedini argument.

Objasni nam bolje ono glavno: zašto si se toliko osilio na forumu?
Ovo je čista demonstracija sile.

Zagovaraš razmenu mišljenja, a zatim pod suludim objašnjenjima banuješ redom.

Katastrofa! Ali kao što rekoh danas u ovom postu: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=4&TOPIC_ID=42735#1538867
"Nadam se da će Marko ponovo reagovati (kao i u prethodnih x slučajeva) i ovu tvoju očiglednu grešku ispraviti."

Tvoje se greške samo gomilaju...

Ma srtamota da i dalje braniš sve ove kji su udaljeni. Znaš koliko mi je bitno to što ssi se razočarao u mene? Nimalo. Svi koji su udaljeni su udaljeni zbog gfovora mržnje. a to što ti to ne možeš shvatiti nije moj problem.

Eh, da i ove gluposti tipa zašto sam išao mimo Globinja - pa došao sam na topic i vidio uvrede! Što sam trebao, trpjeti to? Nema šanse. Niti sam ja iznad Globinja niti sam iznad ikoga. Jednostavno sam napravi oono što bi napravi osvatko razuman na mome me+jestu - udlajio sam govor mržnje.

A ja sam tebe razočarao i osilio se? Zbog toga što sam izbacio one ljude?

Ma nema beda prika, to samo govori o tebi.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4109 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 07/10/2012 : 23:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

I svi koji su udaljeni , udaljeni su s razlogom. I to debelim. Neka se nauče komunicirati u civiliziranom svijetu. Ja znam dosta ljudi koji su gay i jednostavno ne mogu podnesti ovakav govor mržnje kakv su novi koji su udaljeni govorili.

a ako ti misliš daje netko od njih nepravedno izbačen, pa vrati ih. Tvoj je sajt.

Mladjo,izbaci Markosa na 7. dana!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 07/10/2012 : 23:17:24  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=WvfEcOZ13k8

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 23:21:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Mislim, sad je odjedamput "gay parada je nastrano razmišljenje" dozvoljeno reći jer je to nečije "legitimno mišljenje"... Ovo je definitivno krivo.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 07/10/2012 : 23:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Mladjo, do pre 30 godina (mozda koju vise) homoseksualizam je smatran dusevnim oboljenjem. Ljude grese, struka gresi. Cak se i shizofrenija tada lecila elektro sokovima.

Vecina ljudi ne zna. Ne razume i ne ume da percipira. Ne prihvata. Tema je osetljiva, ima razlicitih misljenja, no ljudi imaju biti pravo protiv. Kao sto imaju pravo biti protiv ekologa ili izvidjaca. Problem je kada neko ima nesto toliko protiv nekog da bi mu ucinio nesto nazao, jer on nije to, a ovaj jeste.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/10/2012 : 23:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Evo vidiš, da su svi razgovarali na takav način, nitko ne bi bio udaljen. ali stvarno.
o tome ja govorim - pa možete imati i dijametralno suprotna mišljenja ali nemojte ljudi moji vrijeđati...Nema potrebe...

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29441 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 07/10/2012 : 23:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Upravo tu je problem - gdje povući granicu. Jer tebi onda isto tako anto s pravom može reći da je vrijeđanje njegovog sveca zaštitnika neprihvatljivo. Mogu li zagorovi ljubitelji tražiti izbacivanje lika koji npr. kaže da je Ferri nula od crtača? Globinjo na dinamovom topicu skače od sreće i viče "gooooool" kad je dinamo kijev zabio gol. Zar to isto onda nije uvreda? Itd itd. Samo postojanje foruma onda postaje upitno jer SVE, ali doslovno sve se može protumačiti kao uvreda nekome.

Kao prvo - ja takve rasprave ne bih dopuštao, a ako ih već dopuštate, onda bih povukao granicu kod pozivanja na fizičko nasilje, linč, obračunavanje i grube, direktne uvrede.

Trouble will find me
Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 07/10/2012 : 23:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message  Reply with Quote
Najbolje bi bilo da mladjo jos jednom procita ceo topic i da izbaci sve prema merilu prema kojem je izbacio Sektu i Caleba.
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000