forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Glazba
 Dnevnik slusanja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 62

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/09/2012 : 11:28:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Sic Alps - Sic Alps (2012.)

Zvuče k'o dobro raspoloženi studoši.

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 22/09/2012 : 11:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Naravski (odrezak)... ;)

, obrati paznju na moj topic o kuhanju koji cu danas ponovo ozivjeti..ako mi vrijeme dozvoli...mislim da se nalazi negdje na 7 strani svastare

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 22/09/2012 : 11:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Naravski (odrezak)... ;)

, obrati paznju na moj topic o kuhanju koji cu danas ponovo ozivjeti..ako mi vrijeme dozvoli...mislim da se nalazi negdje na 7 strani svastare

(prije nego 100% prijeđem u svaštaru)

Mislio sam da ja znam kuhati.
Š(u)ipak, debelo sam se prevario.
Te slike ne smijem gledati kad sam gladan.
Opet, slike potvrđuju da su muškarci bolji kuhari.
Lijepo je vidjeti male nasmijane pomagače u kuhinji!

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 22/09/2012 : 15:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravski (odrezak)... ;)

Svaka čast, danima se već mislim kako bi bilo dobro otvoriti i gastro temu
Ne znam zašto sam bio uvjeren da ne postoji na ovom forumu...

A sad letim, da mi ne zagori roštilj

Edited by - stripofil on 22/09/2012 15:18:56
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 24/09/2012 : 19:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Svi mi volimo biti kreativni..u kuhinji, na poslu, u krevetu , na forumu..dovraga..zivot mi volimo..
On topic dakle..sa naslovom znacajnim..

Archive - With Us Until You're Dead

Molim vas ..koristite stimulanse bilo koje vrste i bilo kojeg porijekla te udite u ovu vremensku parabolu sa glazbenim predznakom..

i naravno da Things Going Down ..no prepoznajte ljepotu i u tome..bez obzira na sto vam govore ..bez obzira sto ti govore ..bitch.........don't turn your hate on me ..please..K

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 24/09/2012 : 20:05:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Beth Orton - Sugaring Season (2012.)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/09/2012 : 17:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Firewater: International Orange

Kroz godine putovanja "kriznim" podrucijima , bend je nasao jedan novi dom..Istanbul..
Taj grad im je ocigledno ojacao njihov multikulti mash-up..
Meni..meni se svida.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/09/2012 : 19:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Title Fight – Floral Green

Pjesme koje su bile zarobljene izmedu dosade, depresije i stvari za koje svako zna , ali ih glasno ne izgovaras.
Punk album koji ste uvijek zeljeli..ja takoder

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/09/2012 : 20:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Omar Rodriguez Lopez --Old Money

Nevjerovatno koliko ovaj covjek ima energije i kreativnosti..
Ovaj sam topic poceo sa The Mars volta i sada se opet vracam kreativnoj glavi tog benda sa jednim od solo albuma koji me u zadnje vrijeme prati kroz moja putovanja..

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 04/10/2012 : 07:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Wooden Ambulance - Intersection (2012.)

Na http://www.dirtysouth.me/ naletio sam na tekst kojeg je napisala izvjesna Nataša (žena piše o glazbi, rijetka milina!) o folk-rock bendu iz Subotice. Frontmen ima glas Stuarta Stamplesa, a i instrumentali jako vuku na Tinderstickse. Sasvim dostatan razlog za slušanje. Jutro zvuči bolje uz Wooden Ambulance. Mah, cjelokupni život bi bolje zvučao da ima više sličnih komercijalnih, toplih bendova. Na prvu se mogu čuti autorski osjećaji u pjesmama. Slučajni i namjerni slušatelji mogu besplatno skinuti album: http://woodenambulance.bandcamp.com/album/intersection

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 04/10/2012 : 12:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Firewater: International Orange

Kroz godine putovanja "kriznim" podrucijima , bend je nasao jedan novi dom..Istanbul..
Taj grad im je ocigledno ojacao njihov multikulti mash-up..
Meni..meni se svida.

i meni se mnogo sviđa
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 06/10/2012 : 09:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Mumford & Sons - Babel

Ovaj album me se primio , i nece da pusti.
Nije ni gori ni bolji od predhodnika..ali ima ono nesto posebno u sebi.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 06/10/2012 : 11:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Novi Van Morrison.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/10/2012 : 09:23:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Witchcraft - Legend

Kumovi jednog retro-rock vala u Svedskoj i dobro poznati open air posjetiteljima sirom europe.
Volim slusati ovakvu glazbu koja se temelji na iskrenosti i pociva na nekim starim slavama..nema veze ..ova stvar razara..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/10/2012 : 08:28:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
John Cale: Shifty Adventures In Nookie Wood

Dobri stari Cale, nija ga bilo vec duze vremena i moram priznati da mi ga je drago opet cuti cak uprkos ili bas zahvaljajuci cinjenici da mi vuce na Bowie-a vise nego ikad.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 09/10/2012 : 08:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
My Sleeping Karma - Soma (2012.)

Ne gube na snazi. Odlični.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 09/10/2012 : 08:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Colour Haze - She Said (2012.)

Ovaj album se dugo čekao. Isplatilo se.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 09/10/2012 : 08:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
Godspeed You! Black Emperor - 'Allelujah! Don't Bend! Ascend! (2012.)

Topla mužika. I onda netko veli da su Kanađani hladni. ;)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 09/10/2012 : 09:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Why? – Mumps, Etc.

Pinokio je postao fatalista i majstor obmane..samoga sebe..a ni nos vise ne raste kada bi trebao..

Ironicno, gotovo poeticno..svida mi se .

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/10/2012 : 11:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Goat - World Music

Woodoo i Afro beats u jednom gustom psihodelicnom umaku..odlicno za one koji vole glazbene izazove i jos uvijek putuju..yeeeah.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 12/10/2012 : 12:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Goat - World Music

Woodoo i Afro beats u jednom gustom psihodelicnom umaku..odlicno za one koji vole glazbene izazove i jos uvijek putuju..yeeeah.

Dobra mi je priložena stvar.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/10/2012 : 12:02:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Goat - World Music

Razvaljuje me takoder zadnjih nekoliko dana u vremenu

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 13/10/2012 : 09:16:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Moneybrother - This Is Where Life Is

Hmmm, da ...uvijek sam mislio da Anders Wendin pravi "Weltmusik" i to se ovim albumom i potvrdilo.
Album sam po sebi i ne zasluzuje vise od 6/12 , ali drive koji posjeduje u pojedinim stvarima u meni opet budi zelju za putovanjem i avanturom..i zato ga evo u dnevniku slusanja kao zivi dokaz moje nesavrsenosti .

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 16/10/2012 : 17:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Englezi vec neko vrijeme sline na ovog mladica i kunu se da je on buducnost rock glazbe na otoku, pa rekoh ajde da i ja zavirim.

Jake Bugg

Neznam..zvuci prilicno OK, i nekako me podsjeca na mladog Dylana u nekoj J.Cash fazi , ali i na Arctic Monkeys i naravno Oasis..,..svakako retro stil, no to mi nikad nije smetalo.

Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 17/10/2012 : 15:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Goat - World Music

Hehe, slušao i ja prethodnih dana, dobro zvuče. Osim toga:

Flying Lotus - Cosmogramma (2010)

Izbegavao sam Flying Lotusa, ne znam tačan razlog, ali dobar je, elektronika, hip-hop, pa malo jazz pozadine, što ne čudi kad se zna da mu je Alice Coltrane rođaka. Dobra muzikica kao pozadina za učenje ili neki drugi rad.

Six Organs of Admittance - Luminous Night (2009)

Umesto blago razočaravajućeg ovogodišnjeg izdanja gde se okrenuo punijem zvuku i oformio bend, radije se vraćam starijim albumima. Ovaj je recimo odličan.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page
Page: of 62 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000