forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Pretnje obračunom, ban ili ne?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2012 : 23:03:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tumen

Ti zaista misliš da je ovde reč o meni?Jedino se meni pretilo na forumu?Stvarno smešno.Pretilo se toliko puta da je taj broj zaista teško odrediti.I svako kome je to u redu ima ozbiljnih problema sa sobom, šta drugo da kažem.
Kako ja želim da provociram kada sam otvorio ovu temu da bi se problem baš rešio i ne bi ponavljao?Ne radiš li upravo to ti King i svojim postovima ovde i onima u raspravi o pripadnicima gej populacije.Ne vidim da si igde smirivao situaciju već samo dolivao ulje na vatru i sreća da više nisi moderator jer moderator pre svega treba barem malo da bude nepristrasan.

Tumene, ne lazi i pripazi na jezik!
Pogledaj ovu temu:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42735&whichpage=4
u vise navrata sam juce pokusao da skrenem ljudima paznju da se okrenu stripovima i da ih evtl. izbavim od bana, jer su se podigle tenzije, iako (HVALA BOGU) pa vise nisam moderator.
Prelazis svaku mjeru, a ovaj topik si otvorio zbog svoje guzice, ne vadi se sada na druge, prestani da budes licemjeran.

Edited by - King Warrior on 08/10/2012 23:05:39
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/10/2012 : 23:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by King Warrior

No dobro, neka se javi Tex, pa da vidimo da li si zaista na pravom putu sto se tice "pomirenja".
rekao sam sto sam imao i zato se povlacim iz ove rasprave.

Hvala prijatelju na podrsci. Mislio sam da se ne javljam jer sam vec rekao sta sam imao na tu temu i nijednog trenutka se nisam dvoumio, niti cu.
Samo jos da dodam, nisam pretio nego obecao. A obecanja ispunjavam. I ovakav sam iskljucivo kad mi se dirne u porodicu, da razjasnim da me ne bi prozivali dezurni pacifisti. Toliko od mene.

I savrseno me zabole kurac za posledice.

Nemam nameru da se nadovezujem na neka dalja prepucavanja, mislim da moje izvinjenje dovoljno govori samo po sebi kao što i ovaj post i način izražavanja u njemu takođe dosta toga govori.Ne očekujem da se meni bilo ko izvinjava (a ima podosta razloga za to) , ali to ne znači da se ne osećam bolje i mirnije kao čovek što sam ja to uradio.
Inače, sav se tresem.

Edited by - tumen on 08/10/2012 23:22:24
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/10/2012 : 23:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ti zaista misliš da je ovde reč o meni?Jedino se meni pretilo na forumu?Stvarno smešno.Pretilo se toliko puta da je taj broj zaista teško odrediti.I svako kome je to u redu ima ozbiljnih problema sa sobom, šta drugo da kažem.
Kako ja želim da provociram kada sam otvorio ovu temu da bi se problem baš rešio i ne bi ponavljao?Ne radiš li upravo to ti King i svojim postovima ovde i onima u raspravi o pripadnicima gej populacije.Ne vidim da si igde smirivao situaciju već samo dolivao ulje na vatru i sreća da više nisi moderator jer moderator pre svega treba barem malo da bude nepristrasan.

Tumene, ne lazi i pripazi na jezik!
Pogledaj ovu temu:
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42735
u vise navrata sam juce pokusao da skrenem ljudima paznju da se okrenu stripovima i da ih evtl. izbavim od bana, jer su se podigle tenzije, iako (HVALA BOGU) pa vise nisam moderator.
Prelazis svaku mjeru, a ovaj topik si otvorio zbog svoje guzice, ne vadi se sada na druge, prestani da budes licemjeran.

Pazi ko mi govori da pazim na jezik, a spominje neke "guzice" (valjda ti je to normalno u svakodnevnom govoru) , nema šta "fina kultura" bivšeg i munjevito otišlog moderatora.

Ja ne lažem, a upravo ti izigravaš mirođiju u svakoj čorbi, trudiš se da se uvučeš kome možeš i gde imaš od toga koristi i budeš u centru pažnje.Ja to sigurno ne radim jer ne znam koliko puta manje pišem od tebe na forumu.
Primer licemernog čoveka si upravo ti.Kukao si i na ovom i na drugim forumima kako te tamo ogovaraju i čitavu halabuku digao oko toga.
Gde si ti kome skretao pažnju na nešto u toj temi, samo si minirao moderatore i držao pojedincima stranu?
Ne stoji ti ništa što tvrdiš.

Ali nemam nameru da se prepucavam sa tobom kada imaš očiglednu nameru da se svađaš, u tom pravcu ti je odmah bio prvi post.Svađaj se sa nekim drugim i uživaj u tome.

Edited by - tumen on 08/10/2012 23:11:31
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2012 : 23:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gde si ti kome skretao pažnju, samo si minirao moderatore i držao pojedincima stranu?
Ne stoji ti ništa što tvrdiš.

Ja minirao moderatore?
Ma nemoj!
Prva strana spomenutog topika:

quote:

Tema je stara godinu dana, ima preko stotinu stranica.
Po mom misljenju Globinjo nije napravio ni najmanju gresku.
Opomenuo je ljude i aktivno se ubacio u raspravu da sa humorom opusti malo atmosferu.
Onda je izbacio one koji su zaista presli svaku mjeru i kada je vidjeo da sve ode u p.m., udario je kljuc bez masovnog izbacivanja.
Sve za pet!

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=42735

I sta sada, a?
Hoces li se sada i meni izviniti ili ces pokusati jos vise da se ukopas u rupu koju si sam sebi iskopao?

Edited by - King Warrior on 08/10/2012 23:14:52
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/10/2012 : 23:18:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Nemam ja nameru tebi da se izvinjavam, takvim osobama poput tebe sigurno ne.
Osim Globinja ima i drugih moderatora valjda, a i nije ti prvi put otkako nisi moderator da radiš nešto slično.Dok si bio moderator apsolutno se nisi mešao u svoj posao već si se samo trudio da se dodvoriš pojedincima i sve im dozvoliš i upravo stoga si se čudio zašto su te neki napadali, možda baš zato što si bio tako licemeran i nisi obavljao ono što trebaš već se smejao ljudima iza leđa.
I barem da si kao što tobože ovde poštuješ pravila poštovao i na drugim forumima, ali ne, tamo smo mogli svašta da pročitamo i vidimo malo te tvoje čuvene "kulture".
A vidim i nastavljaš "fino" da se izražavaš, sada su i rupe (zašto si ono prvo napisano izmenio?) na redu, tamo je i meni mesto zar ne?
Ma sram te bilo, zaista pokazuješ ko si i šta si i sa takvim "osobama" ne želim uopšte da komuniciram.
Idi i nastavi da deliš lekcije svima redom dok im se ne smučiš.Nadam se da te za ovo što radiš barem čeka neka nagrada, čisto da ti se taj "trud" i materijalno isplati.

Edited by - tumen on 08/10/2012 23:19:49
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/10/2012 : 23:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
I naravno, na kraju očekujem i neku pretnju od strane Kinga, čisto u duhu onoga što tako brani i sa čime se slaže.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2012 : 23:22:29  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Hajde fino, ko covjek, priznaj da si porazen.
Pokusao si nesto napraviti, zakazao si, ljudski je, pali su i veci od tebe u tom pokusaju.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/10/2012 : 23:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hajde fino, ko covjek, priznaj da si porazen.
Pokusao si nesto napraviti, zakazao si, ljudski je, pali su i veci od tebe u tom pokusaju.

Pogrešio sam samo u tome što se čovek od tebe napraviti ne može, ostaćeš uvek to što jesi i patićeš za pažnjom drugih dok im se budeš motao oko nogu, a rezultati glasanja govore sami za sebe.

A sada očekujemo pretnju King Warriora, to je po njemu rešenje za sve, on će da bude i sudija i dželat, ima da doleti iz Švajcarske po potrebi, očigledno mu je tamo mnogo dosadno.

Edited by - tumen on 08/10/2012 23:28:16
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2012 : 23:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pogrešio sam samo u tome što se čovek od tebe napraviti ne može, ostaćeš uvek to što jesi i patićeš za pažnjom drugih dok im se budeš motao oko nogu, a rezultati glasanja govore sami za sebe.

A sada očekujemo pretnju King Warriora, to je po njemu rešenje za sve, on će da bude i sudija i dželat, ima da doleti iz Švajcarske po potrebi, očigledno mu je tamo mnogo dosadno.

No dobro, da li sam covjek ili ne to mogu da presude oni koji me bolje poznaju. Imam ja 35 godina iza mene, nisam ja od juce, niti mi se zivot svodi na ovaj forum.

Ok, dobro, primjetim i sam da sam postao pomalo bahat ovdje, povukla me tema. Mislim da je bolje da se povucem na vrijeme, inace se covjek previse uzivi i kaze stvari zbog kojih se kasnije kaje.

Tumene, drago mi je bilo s tobom razgovarati, nadam se da ce sljedeci put diskusija proteci u nekom pozitivnijem smjeru.
Sve najbolje, citamo se.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/10/2012 : 23:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Evo, javno se ovom prilikom Teksu izvinjavam za sve što sam onomad pre nekoliko godina napisao negativno u njegovom pravcu.Iskreno mi je žao.

Ovo je vec nesto i postujem to. Ubuduce pripazi samo na taj deo u komunikaciji sa mnom i sve ok. Jer evo, obecavam ti ovde javno, bez obzira na posledice, desi li se nesto slicno ikad vise, krecem odmah za NS i jebe mi se sta ce posle da bude i s tobom i sa mnom.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/10/2012 : 23:35:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo, javno se ovom prilikom Teksu izvinjavam za sve što sam onomad pre nekoliko godina napisao negativno u njegovom pravcu.Iskreno mi je žao.

Ovo je vec nesto i postujem to. Ubuduce pripazi samo na taj deo u komunikaciji sa mnom i sve ok. Jer evo, obecavam ti ovde javno, bez obzira na posledice, desi li se nesto slicno ikad vise, krecem odmah za NS i jebe mi se sta ce posle da bude i s tobom i sa mnom.

Pazi, ja nakon te gluposti koju sam napravio uopšte te nijednom nisam spomenuo (u stvari jesam jednom valjda u nekom širem kontekstu vezano za forum) , štaviše čitajući forum slagao sam se u dosta stavova sa tobom.Izvinuo bih ti se i dosta ranije, ali jednostavno nisam ni imao priliku ovako javno za to.Budi siguran da to iskreno mislim.Inače, ne smetaju meni toliko te pretnje i uopšte nije o tebi reč kao što King hoće da potencira već upravo o njima bišvim i sadašnjim moderatorima i njihovim dvostrukim aršinima zbog kojih smo svi mi bili često žrtve (baš me inače zabole koliko će me puta banovati) .
I verovao King to ili ne, nisam zbog sebe otvorio topik, ali drago mi je što sam dobio priliku tvojim javljanjem da se izvinem.

Edited by - tumen on 08/10/2012 23:37:50
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/10/2012 : 23:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

No dobro, da li sam covjek ili ne to mogu da presude oni koji me bolje poznaju. Imam ja 35 godina iza mene, nisam ja od juce, niti mi se zivot svodi na ovaj forum.

Ok, dobro, primjetim i sam da sam postao pomalo bahat ovdje, povukla me tema. Mislim da je bolje da se povucem na vrijeme, inace se covjek previse uzivi i kaze stvari zbog kojih se kasnije kaje.

Tumene, drago mi je bilo s tobom razgovarati, nadam se da ce sljedeci put diskusija proteci u nekom pozitivnijem smjeru.
Sve najbolje, citamo se.

triba si napisat da si robot

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2012 : 23:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

I verovao King to ili ne, nisam zbog sebe otvorio topik, ali drago mi je što sam dobio priliku tvojim javljanjem da se izvinem.

Ok, vjerujem.
Dobro je sto je na kraju uzet pozitivan pravac i napokon se taj problem izmedju vas dvojice razrijesio.
Posljednje sto treba je stvarati neki novi problem, na pravdi boga.
Sve za pet.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2012 : 23:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

triba si napisat da si robot

Covjek, robot, zvijer... sve je to isto.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/10/2012 : 23:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ok, vjerujem.
Dobro je sto je na kraju uzet pozitivan pravac i napokon se taj problem izmedju vas dvojice razrijesio.
Posljednje sto treba je stvarati neki novi problem, na pravdi boga.
Sve za pet.

Spreman sam i sa tobom da zakopam sekiru što se kaže, zaista mi nije cilj da se sa bilo kim svađam.Niko od toga nema ništa, kada završimo sa dnevnim pisanjem na forumu, drugi nestaju, ostajemo sami sa sobom i puni gorčine, a od toga nema ničeg dobrog.
Što se mene tiče sve je ok, a ti kako želiš.
Svakako ono što sam napisao da si "takva osoba" ne mislim baš stvarno, ali u kontekstu odbrane sam napisao.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 08/10/2012 : 23:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sve ok, samo upamti zbog sebe, vecini ljudi je porodica svetinja i ako treba i ubili bi zbog toga. Ne recima, ne iza tastature, bukvalno.
To nisu prazne reci ili pretnje.
Svi koji me bolje znaju, znaju da me zabole i za veru i naciju, predsednika drzave ili fudbalske klubove. Meni je jedina svetinja porodica, sve ostalo me ne tangira nimalo.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 08/10/2012 : 23:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sve ok, samo upamti zbog sebe, vecini ljudi je porodica svetinja i ako treba i ubili bi zbog toga. Ne recima, ne iza tastature, bukvalno.
To nisu prazne reci ili pretnje.
Svi koji me bolje znaju, znaju da me zabole i za veru i naciju, predsednika drzave ili fudbalske klubove. Meni je jedina svetinja porodica, sve ostalo me ne tangira nimalo.

Kako se kaže, na greškama se uči, svakako da ne želim da ih ponavljam.A naravno da se slažem sa tim.
Nemam ja baš nekog velikog iskustva u pisanju na internetu iako to tako ne deluje, više sam tokom godina samo pratio i čitao.Stoga sam napravio grešku koju ponoviti neću.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 08/10/2012 : 23:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Spreman sam i sa tobom da zakopam sekiru što se kaže, zaista mi nije cilj da se sa bilo kim svađam.Niko od toga nema ništa, kada završimo sa dnevnim pisanjem na forumu, drugi nestaju, ostajemo sami sa sobom i puni gorčine, a od toga nema ničeg dobrog.
Što se mene tiče sve je ok, a ti kako želiš.
Svakako ono što sam napisao da si "takva osoba" ne mislim baš stvarno, ali u kontekstu odbrane sam napisao.

Kazem ti , sve ok, znam i sam kako je kada covjek kaze nesto u afektu.
Nije se nista desilo sto nije nepopravljivo a, hvala bogu, pa se cijela rasprava na kraju pozitivno i zavrsila, pogotovo gledajuci na taj, tako reci, dugogodisnji problem izmedju tebe i Texa.
Da mogu birati sve bi veceras isto ponovio, jer imamo happy end i drago mi je zbog toga.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/10/2012 : 23:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
Evo,upravo sam postao između dva osjećajna i dirljiva posta pomirenja,jedva suze uzdržah...Da se vratimo temi...Ja evo svečano lažem da ću na predstojećem CRŠ-u ispleskati Ojra ko magarca i oteti mu kolekciju Džudasa bez isplaćene ijedne jedine ćune...Mislim da će ga ovaj drugi čin zaboljeti više nego batinjanje jer će ostati bez početnog kapitala za otkup prva 4 kubna centimetra prostora namijenjena njegovoj budućoj državotvorini Darkvudlandu...

Wtf?

Edited by - bagi on 09/10/2012 00:10:28
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 09/10/2012 : 00:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message  Reply with Quote
Da, lepo je kada se sve završi na taj način i nema razloga da slično ne bude i kada su u pitanju odnosi nekih drugih forumaša.
Svi možemo da okrenemo novi list i probamo mnogo konstruktivnije da raspravljamo i učinimo forum boljim.Ipak, ima nas ovde sa raznih strana i nije lako doći u priliku da razmeniš mišljenje sa nekim ko je iz malo drugačijeg podneblja.
Naravno, uvek ima mesta i za zezanciju ako je sa ukusom, da ne ispadne kako sam ja protiv toga.
Greške u hodu se uvek prave, ali je dobro ako se iz njih izvuku neke pouke.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 09/10/2012 : 00:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
mislim, da je ban u slučaju pretnji obavezan. da li se izvan foruma posle obračunaju ovako il onako, to je njihova stvar. Razumem, da ponekad neke stvari treba da se srede i na fizički način ako jim verbalno ne ide. Ali to nema veze sa forumom iako je počelo na forumu. Svako poticanje na rasnu, versku, etničnu, spolnu ..... netrpeljivost treba odmah sankcionirati.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/10/2012 : 00:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Sad pročitah ovaj topik od početka i nemate pojma koliko mi je drago što je došlo do pomirenja između Texa i Tumena, inače moja dva dobra prijatelja!

Bravo momci, tako treba, ljudski je grešiti, a još veća vrlina je umeti praštati!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13486 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/10/2012 : 09:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

teško se odlučit.
po meni svakako triba banirat člana koji priti ubojstvom ,sakačenjem i slično.
šta se tiče prijetnji premlačivanjem to je opet u zavisnosti o kome se radi i s čin je prijetnja dosegnuta.
npr. uobičajena svađa ,neko nekom opsuje mater ovaj mu zapriti prebijanjem .
ban bi onda svakako tribala dobit obojica ili nijedan.ne samo ovaj koji priti

+1
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 09/10/2012 : 10:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message  Reply with Quote
Evo, izvinjavam se i ja javno forumašima zbog neprikladnih reči koje su neki ocenili kao pretnju članu Cronosu Six ali to zaista nisu bile pretnje već upozorenje iz najbolje namere da prestane sa prozivkama na moj račun.
Cronosa ne poznajem i nemam ništa protiv njega, ne znam zaista šta taj čovek ima protiv mene pa je prvi počeo sa najgorim uvredama i javno i na PM. To su videli moji prijatelji koji su zbog toga kivni na Cronosa i tražili su mi njegov telefon, adresu i slično što naravno i da sam imao ne bih im dao. Pokušao sam da mirnim putem sve to završimo i izgleda da smo bogu hvala to uspeli jer vidim da je i Cronos prestao sa prozivkama i da se rasprava na forumu vratila na temu stripova. Svakako da svako ko preti ili vređa treba da bude banovan jer ovo je forum koji treba da spaja ljubitelje stripova i populariše devetu umetnosta a ne da širi mržnju.
Evo kao znak zaista dobre volje, sa malim zakašnjenjem čestitam Cronosu rođendan sa nadom da onakvih bezrazložnih ispada sa njegove strane neće više biti za dobro svih.

Edited by - vronski 2 on 09/10/2012 10:08:33
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 09/10/2012 : 10:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
e vako treba uvjek da bude! sad se svi vole i postuju! zar nije bolje!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000