Par kutija cigara iz Sarajevske i Mostarske tvornice duvana iz 60,70 i 80 godina, a i starije-dolje
Hvala za ove stare paklice Morave.Jos jedna zaboravljena slika iz detinjstva je tu.Sutra cu lepo sve slike sa ovog topika da skinem i da napravim jednu lepu kolekciju iz proslosti.
Ove kutije sam skinuo sa tog sajta, tu imaš još mnogo starih kutijica od cigareta, malo potraži gore, pa češ još svašta nači. pozdrav
Ja godinama bezuspesno trazim snimak emisije iz 80-ih i niko ne zna kako se zvala. U pitanju je prica o nekim paunicama i znam da nekog lika konji rastrgnu ali to je sve cega se secam.
Ja godinama bezuspesno trazim snimak emisije iz 80-ih i niko ne zna kako se zvala. U pitanju je prica o nekim paunicama i znam da nekog lika konji rastrgnu ali to je sve cega se secam.
I ja se secam ovoga - da nije bas celik neki?
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Mislim da su nekom liku odsekli glavu,meni je taj film bas bio horor kada sam bio klinac,mislim da je u pitanju zlatna jabuka i 9 paunica a i mislim da je film nas,domaci.