forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Pretnje obračunom, ban ili ne?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 09/10/2012 : 11:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Negdje sam pročitao komentar otprilike da je svađanje po interentskim forumima kao sranje po vlastitim cipelama. Osjeća se olakšanje jer je crijevo ispražnjeno, ali se hoda u posranim cipelama.

Raspravljati svakako, ako treba i žučno i žestoko.
Prijetiti nikako. Pogotovo nasiljem u stvarnosti.
Svatko se može tući kako hoće, ali zloupotrebljavanje foruma kao sredstva za upućivanje prijetnji treba kažnjavati.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/10/2012 : 11:32:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wele

Ne.Sa nekima ne mozes bez tako.

to samo pokazuje koliko si bistar i sposoban (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/10/2012 : 15:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

Ne.Sa nekima ne mozes bez tako.

to samo pokazuje koliko si bistar i sposoban (:

Kad mi neko vrijedja porodicu naravno da cu da mu prijetim i da ga polomim kad ga sretnem.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 09/10/2012 : 16:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
jadno i tuzno, ali jebiga znamo da i takvi zive medu nama....civiliziranim ljudima! Negdje neki procesi duže traju....
Kao prvo da bi netko mogel uopće uvrijediti mora biti moj dobar prijatelj (da bi njegove riječi imale težine uopće), a ako mi je prijatelj teško da bi me vrijeđal. Tak se vrlo jednostavno riješi čovjek budala oko sebe!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 09/10/2012 : 18:52:17  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

jadno i tuzno, ali jebiga znamo da i takvi zive medu nama....civiliziranim ljudima! Negdje neki procesi duže traju....
Kao prvo da bi netko mogel uopće uvrijediti mora biti moj dobar prijatelj (da bi njegove riječi imale težine uopće), a ako mi je prijatelj teško da bi me vrijeđal. Tak se vrlo jednostavno riješi čovjek budala oko sebe!

S ovim se i ja slažem, a naročito me zaboli neka stvar da li mi neki forumaš prijeti ili me naziva pogrdnim imenima, 99% vjerovatnoća je da se nikada nećemo ni sresti. U stvari, ove prijetnje obračunima po forumu su smiješne, mislim da se nijedan od njih neće ni odigrati, prde ljudi u prazno. Halo ljudi, ovo je jbn forum, kad vas neko proziva, prozivajte i vi njih istom mjerom ili iskulirajte, kakve tuče, kurci, palci. Svoje svetinje (porodicu) branite od realnih nedaća, a ne internetskog trolanja.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32401 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 09/10/2012 : 18:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/10/2012 : 19:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

http://www.youtube.com/watch?v=58T0NlhNweA

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/10/2012 : 20:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad mi neko vrijedja porodicu naravno da cu da mu prijetim i da ga polomim kad ga sretnem.

i tako ćeš riješiti problem?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22332 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/10/2012 : 21:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

evo malo banalan primjer:
Ozenjen si covjek, imas zensko dijete od pet godina, dodje tako do neke sitne prepirke (sto kroz svi mi prolazimo, bez izuzetka, prije ili kasnije) i neki majmun ti opsuje dijete.
Kako ces ti rijesiti taj problem?
Ignorisati ga jer ti nije dobar prijatelj i samim time njegove te rijeci ne pogadjaju?
Otici u policiju i prijaviti slucaj?
Ili nesto trece...
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/10/2012 : 21:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/10/2012 : 21:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a što misliš ti, kako bi ga trebao riješiti?

jednostavno se makneš i ne ulaziš u daljnju raspravu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/10/2012 : 21:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da.

aha, znači za tebe je u takvim slučajevima nasilje pravo rješenje problema. za mene nije. za mene je to samo stvaranje još većeg problema.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 09/10/2012 21:41:22
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/10/2012 : 21:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

...i neki majmun ti opsuje dijete.

Kakav to treba da bude kreten, pa da psuje nekome dete?

E u takvoj situaciji teško da bih se mogao uzdržati!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2012 : 21:48:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

računa ako mu slomije ruke da se dotična osoba osim šta se neče moč češkat po čmaru neče bit u stanju ni pisat uvrede na net.
kužiš,ono?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/10/2012 : 21:49:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

računa ako mu slomije ruke da se dotična osoba osim šta se neče moč češkat po čmaru neče bit u stanju ni pisat uvrede na net.
kužiš,ono?

a kaj ako dotična osoba tebi slomi ruke? što onda?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/10/2012 : 21:55:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

koristis nos?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2012 : 21:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kužiš,ono?

a kaj ako dotična osoba tebi slomi ruke? što onda?

poraz nije opcija

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/10/2012 : 22:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
o tome je upravo i problem

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 09/10/2012 22:03:06
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/10/2012 : 22:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ili nesto trece...

Dzabe objasnjavas, ko ne kapira - ne kapira
Evo ja sam, nazalost, imao tucu sa jednim forumasem. Kazem nazalost, zato sto mi je to draga osoba i dobar covek, a opet su se u kafani stvari izmakle kontroli. Necu dalje u detalje, koliko se secam ti i znas o cemu se radi.

Sto se tice foruma kao neceg virtuelnog, i to zavisi od coveka, verovatno vecina prdi u prazno sto rece swamp thing, ali sigurno ne svi. Ja sam ove godine vec bio u Beogradu, Kragujevcu, pa u Banjoj Luci i na kraju u Makarskoj.
Nadam se i da uzvratim gostoprimstvo nekim dragim ljudima s foruma, ukoliko oni budu u mogucnosti.
Ali poenta je, gle cuda, da se i forumasi nadju tu i tamo ako to zele.
A da ne pricam o situacijama kad nekog bas zelis da nadjes. Pa nije bivsa Juga bas tako velika, Srbija jos manje.

Niko ne kaze da sve treba resavati tucom, ali sigurno da ima situacija gde to ne moze da se izbegne. Sve i da si najmirniji covek na planeti, nadje se neko da te zakaci i nema sanse da to izbegnes.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47315 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/10/2012 : 22:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ili nesto trece...

Dzabe objasnjavas, ko ne kapira - ne kapira
Evo ja sam, nazalost, imao tucu sa jednim forumasem. Kazem nazalost, zato sto mi je to draga osoba i dobar covek, a opet su se u kafani stvari izmakle kontroli. Necu dalje u detalje, koliko se secam ti i znas o cemu se radi.

Sto se tice foruma kao neceg virtuelnog, i to zavisi od coveka, verovatno vecina prdi u prazno sto rece swamp thing, ali sigurno ne svi. Ja sam ove godine vec bio u Beogradu, Kragujevcu, pa u Banjoj Luci i na kraju u Makarskoj.
Nadam se i da uzvratim gostoprimstvo nekim dragim ljudima s foruma, ukoliko oni budu u mogucnosti.
Ali poenta je, gle cuda, da se i forumasi nadju tu i tamo ako to zele.
A da ne pricam o situacijama kad nekog bas zelis da nadjes. Pa nije bivsa Juga bas tako velika, Srbija jos manje.

Niko ne kaze da sve treba resavati tucom, ali sigurno da ima situacija gde to ne moze da se izbegne. Sve i da si najmirniji covek na planeti, nadje se neko da te zakaci i nema sanse da to izbegnes.

objasni ti to darth ivanu

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/10/2012 : 22:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

objasni ti to darth ivanu

Nek dodje u Makarsku sledece godine ako se nesto bude organizovalo
Zajebanciju na stranu, ako sam mogao da potegnem 2.000 km u 3 dana da se vidim sa nekim dragim ljudima, sto ne bih mogao i za neke ne tako drage da ucinim takav napor
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/10/2012 : 22:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
@Lwood
Sad se setih za burazera kad je hteo da naruci caj
Iznervirao se sto samo nas dvojica pijemo pivo a svi ostali caj i kaze - sad cu da narucim caj, kad me konobar pita koji, reci cu mu "Svejedno, ionako necu da ga pijem!"
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/10/2012 : 22:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

forum zavisi od čovjeka - apsolutno si u pravu. u mojem slučaju, uvrede koje na tim mjestima možemo vidjeti nisu nešto što me dira, da budem iskren.

quote:

apsolutno.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 09/10/2012 22:22:30
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/10/2012 : 22:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

apsolutno.

Ma naravno, poslednja opcija, ali ipak opcija.
Licno ne bih voleo da ikad vise u zivotu dodjem u situaciju da nesto resavam na taj nacin (ipak sam otac dva mala deteta i trebao bih da im budem dobar primer), ali nekad jednostavno nemas gde.
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3275 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 09/10/2012 : 22:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:
Svoje svetinje (porodicu) branite od realnih nedaća, a ne internetskog trolanja.

stoposto se slažem.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000