Author |
Topic |
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 13/10/2012 : 01:30:34
|
quote: Originally posted by Imrahil
Pogledaj svoj post u kome si popljuvao sve nsše fudbalere zbog jednog poraza. E takvi smo mi.
Nisam ih ja popljuvao, cak sam ih pohvalio za borbenost, ne moze ih covjek ubiti jer ne znaju. Dali su maksimum, sve ok, ali to nije dovoljno za ovu reprezentaciju koja nikad nije bila losija. Sto se tice rezultata, nije to jedan poraz, tu su i nedavne utakmice sa Skotskom i Irskom, njih su morali dobiti ako misle da ih bilo ko shvati ozbiljno. |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 13/10/2012 : 10:07:02
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by wele
Belgija drugorazredni tim,e svasta.
Ma jok, oni su ti rame uz rame sa Spanijom. Vala bas svasta.
A mi smo evropski Brazilci a Hulk Mudrinski je u nemilosti selektora.Vidic i Stankovic su krv dali za reprezentaciju,ne? |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 13/10/2012 : 10:47:26
|
Odigrali smo borbeno i hrabro...trcalo se dosta,videla se zelja...pokusavali smo bez faula da im uzmemo loptu...treba vremena ovoj reprezentaciji i podrska...sta je trebalo da igraju stari i da rezultat bude 0:0 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 13/10/2012 : 10:51:40
|
A mi smo evropski Brazilci a Hulk Mudrinski je u nemilosti selektora.Vidic i Stankovic su krv dali za reprezentaciju,ne?
O cemu ti to sad? |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 13/10/2012 : 11:00:58
|
Sinoc padala kisa kao nikad, svi smo pokisli, na Istok nisu dali da se unesu kisobrani, cak ni novine, nismo mogli ni da sedimo ni da stojimo. Izgubili, plus haos u saobracaju posle utakmice, sve ukupno gledano prava katastrofa! Ali ipak nije mi zao! Kao sto sam u septembru napisao, ove momke treba podrzati! Igramo dosta brzo, ne davi se lopta, stvaraju se prilike, jbg realno sinoc je nedostajalo i srece! Tadic, Markovic, Nastasic nesumnjivo buducnost naseg fudbala. Nedostaje nam gol igrac, mozda treba probati sa Mudrinskim na nekoj prijateljskoj utakmici pa da se vidi koliko realno moze, gledam sinoc Scepovica kada je usao, nije to sto nam treba, lose se krece bez lopte, slab je u duelu. Takodje, mislim da Brkic treba da bude trajno resenje na golu, primio je sinoc tri komada ali uliva sigirnost. Samo nikako mi ne ide u glavu zbog cega onaj Mijailovic igra, decko nema blage veze, opasan je jedino za nas gol, cinilo mi se u nekim trenucima da Ivanovic i Bisevac namerno nece da mu daju loptu, po meni nema za njega mesta ni u Zvezdi. Cestitke komsijama na bitnoj pobedi ali mislim da u nasoj grupi Belgiji pripada prvo mesto. Sinoc nista posebno nisu igrali a ipak ubedljiva pobeda, cini mi se da je ova ekipa medju prvih 5-6 u Evropi! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 13/10/2012 : 11:09:06
|
Pogledaj svoj post u kome si popljuvao sve nsše fudbalere zbog jednog poraza. E takvi smo mi.
Nisam ih ja popljuvao, cak sam ih pohvalio za borbenost, ne moze ih covjek ubiti jer ne znaju. Dali su maksimum, sve ok, ali to nije dovoljno za ovu reprezentaciju koja nikad nije bila losija. Sto se tice rezultata, nije to jedan poraz, tu su i nedavne utakmice sa Skotskom i Irskom, njih su morali dobiti ako misle da ih bilo ko shvati ozbiljno.
A da prihvatimo realnost da smo slabi? Mada mi smo to trebali da prihvatimo odavno, ali valjda ljudi očekuju i dalje da budemo evropski Brazilci.
Trudili su se, nije išlo. Hvala im makar za trud. Imali smo bolje reprezentacije, pa ih je boleo kurac da potrče na terenu. |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 13/10/2012 : 11:09:16
|
Prije godinu dana Belgija bi ove utakmice protiv Hrvatske i Srbije gubila sa 4-1. Sada se tim uhodao, konacno igraju mudro, ne trce ko ludi prvih 30 minuta, da bi zadnjih 60 minuta popusili na counteru. A mogli bi rame uz ramu s Spanijom, barem na papiru, zasto da ne. Svjetski igraci, dosta njih igra u Premier League, da ne nabrajam.
Ovaj tim Srbije (u prvom poluvremenu) = Belgija prosle godine, 5 x 100%-sansi/mecu, 0 golova :-))).
|
"I'm not saying I'm Batman. I'm just saying nobody has ever seen me and Batman in a room together." |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 13/10/2012 : 11:09:22
|
quote: Originally posted by cercil
Samo nikako mi ne ide u glavu zbog cega onaj Mijailovic igra, decko nema blage veze, opasan je jedino za nas gol, cinilo mi se u nekim trenucima da Ivanovic i Bisevac namerno nece da mu daju loptu, po meni nema za njega mesta ni u Zvezdi.
Navodno su ga prodali u Italiju, tako da više nećemo morati da ga gledamo |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 13/10/2012 : 11:14:04
|
A mi smo evropski Brazilci a Hulk Mudrinski je u nemilosti selektora.Vidic i Stankovic su krv dali za reprezentaciju,ne?
O cemu ti to sad?
Dobro kaze ona reklama,mi imamo najvise strucnjaka po glavi stanovnika. |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 13/10/2012 : 11:17:09
|
Belgija je stvarno qrac od tima. To što mi ne možemo dati gol i što nemamo golgetera, i što ne damo šansu nesrećniku Panteli koji bi još možda i tresao mreže, to je drugo... |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 13/10/2012 : 11:19:28
|
A da prihvatimo realnost da smo slabi? Mada mi smo to trebali da prihvatimo odavno, ali valjda ljudi očekuju i dalje da budemo evropski Brazilci.
Trudili su se, nije išlo. Hvala im makar za trud. Imali smo bolje reprezentacije, pa ih je boleo kurac da potrče na terenu.
Da, upravo o tome raspravljam sinoc sa jednim prijateljem. Dok su znali nisu se trudili, sada kada je tim ogranicen ovi novi momci se trude. Realnost jeste da su slabi, zato treba POKUSATI nesto uraditi po tom pitanju. Dvije osnovne stvari su isprobati neke druge igrace i naci taktiku koja bi odgovarala igri ovog tima. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 13/10/2012 : 11:26:33
|
O cemu ti to sad?
Dobro kaze ona reklama,mi imamo najvise strucnjaka po glavi stanovnika.
Cuj, ako zelis da se svadjas na pravdi boga mozemo do svastare ili preko PM, ali mozda bi bilo bolje da nadjes neku drugu temu. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/10/2012 : 11:41:38
|
quote: Originally posted by -jeremija-
Belgija je stvarno qrac od tima. To što mi ne možemo dati gol i što nemamo golgetera, i što ne damo šansu nesrećniku Panteli koji bi još možda i tresao mreže, to je drugo...
Ja sam to rekao odavno, bez Pantelića nemamo čemu da se nadamo. Pod hitno šutnuti Tošića, Markovića i naravno Šćepovića... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 13/10/2012 : 12:27:03
|
O cemu ti to sad?
Cuj, ako zelis da se svadjas na pravdi boga mozemo do svastare ili preko PM, ali mozda bi bilo bolje da nadjes neku drugu temu.
Ako ti je to zelja-nije problem.Nisi realan,toliko.Ne daju mi se kucati kilometarski postovi. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/10/2012 : 12:27:13
|
Ekipa se trudila, odigrala solidno, ali nema napadaca ni za lek. Zavrsnica nula, pritom sadasnji napadaci nisu fizicki u prici da se nose sa evropskim kalibrima. Golovi primljeni olako, 0-3 je ipak preteska kazna.
Vidic je pokazao svoj nivo zalaganja za nacionalni tim, ne fali mi.
Belgija drugorazredna, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeste. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
miros
Average Member
Serbia
651 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 13/10/2012 : 12:31:49
|
Dragane,da li treba odstraniti sve igrače koji su igrali ili igraju za Partizan.Po meni Marković je sinoć odigrao sjajno kao i Tadić.Naravno po tebi Mijailović treba da igra.Po tradiciji, jako si realan! |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/10/2012 : 12:42:46
|
quote: Originally posted by dosada
golova ni za lek a Pantelić i Žigić nemaju mjesta u repki...bravo Sliniša!
Bravo, ovim je sve rečeno...Siniša forsira igrače koji moraju da igraju, da bi se prodali, menadžeri mu sastavljaju tim, bruka i sramota... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 13/10/2012 : 12:51:01
|
quote: Originally posted by dosada
garant reklama za neko pivo, kao i kod nas
|
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/10/2012 : 12:54:49
|
Markovic odigrao OK, al cini mi se da nema sanse da izvucemo neku vajdu iz njega konkretnu ako bude igrao u paru sa ostalim komarcima. Treba mu neki Zigic da ga usmeri. Pantelic je gotov, mislim da nema u njemu gasa za repku+klub, ali Zigic bi sigurno mogao jos godinu-dve. Uostalom, svi sto se protive Zigicu su verovatno hteli savu majmuna do njegove 39. godine, svejedno sto ni sa 29 nije mogao da se krece, al dobro.
Mijailovic, jasno je zasto igra, al dobro, kad su groari preko reprezentacije prodavali Racu, mozemo i mi da se ogrebemo malo :P |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 13/10/2012 : 12:56:32
|
Tribali ste vodit 2:0 nakon prvih po ure..ovako ispada da vas je Belgija razbila.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/10/2012 : 13:20:50
|
Cemu se nadati od Liam-sport reprezentacije.Falji je odavno glavni u svim nasim klubovima a sad se konacno uvalio i u reprezentaciju.Mijailovic,Markovic,Scepovic...Covek odigrao dva puta po 15 minuta u Partizanu i odmah u repku,ma daj.Mada i on je bolji nego da gledam Pantelu i Zigaru.Markovic je bio solidan ali slaba vajda.Mijailovic nema mesta ni u Zvezdi a kamoli u reprezentaciji.Lola splavar bi bolje igrao od njega garantujem.Zalaganje im se ne moze osporiti i na tome svaka cast.Publika |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 13/10/2012 : 13:22:06
|
Na kraju ispade da je Belgija dobila rutinski, a prema izvještaju koji odgledah dobar dio utakmice Srbija bolja. Šteta. Đe su vam Jovanović i Sulejmani? Zove li ih Mihajlović uopšte? I vidim da neki potcjenjuju Belgiju. To je jedna od najperspektivnijih ekipa u Evropu i tek treba da pokaže pravu vrijednost. |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 13/10/2012 : 13:23:41
|
O cemu ti to sad?
Belgija jeste sasvim prosečna reprezentacija.Jedino što je naša ekipa i za takve suviše slaba... Trenutna ekipa je strašno limitirana,i sa ovakvim igračkim kadrom nemamo šta da tražimo protiv iole ozbiljnijeg protivnika. |
|
|
Topic |
|