Author |
Topic |
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 13/10/2012 : 18:55:17
|
Slažem se u vezi Tošića.Momak nas već ko zna koji put svojim promašajima košta bodova.Ne treba ga označiti kao krivca, ali jednostavno mora nešto da menja jer tako više ne ide.Još više truda, koncentracije, treniranja i zalaganja, to je najbolji lek za sve. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 13/10/2012 : 18:56:22
|
quote: Originally posted by tumen
Slažem se u vezi Tošića.Momak nas već ko zna koji put svojim promašajima košta bodova.Ne treba ga označiti kao krivca, ali jednostavno mora nešto da menja jer tako više ne ide.Još više truda, koncentracije, treniranja i zalaganja, to je najbolji lek za sve.
Davi loptu ko zmija žabu, sebičan, ne zna da šutne desnom nogom, jebo ga ko ga stavio u reprezentaciju. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 13/10/2012 : 18:56:35
|
quote: Originally posted by King Warrior
Mislim da bi Kolarov trebao da ponese kapitensku traku.
Poslije onakvog ponasanja sinoc, tesko. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41542&whichpage=105
Nisam znao za to.Svakako mu to nije trebalo. Mada ne znam zašto su naspali baš njega i nije u redu ako su to još činili samo da bi provocirali. Na stranu to, po svemu onome što prikazuje na terenu Kolarov je verovatno najpogodniji za kapitena, ali opet ako van njega ne može da obuzda jezik pitanje je da li bi to bilo najbolje rešenje.
Iskreno ako ćemo o ljudskim kvalitetima, sasvim sigurno znam ko tu prednjači i ko bi bio idealan za ulogu kapitena, no verovatno je za njega još rano s obzirom na to da nažalost (a opet zbog raznoraznih razloga) nije ni standardan u timu.Reč je o Željku Brkiću koji je u Vojvodini odlično vukao i motivisao ceo tim, a momak je jednostavno fantastično vaspitan i praktično nepodložan porocima.O fizičkim predispozicijama koje poseduje da i ne pričam.Ako ništa drugo, vreme je da momak konačno dobije šansu da konstantno brani, do sada je svaku priliku opravdao.Stvorila se neka fama da je kikser zbog onog gola u Estoniji po snegu i teškom terenu, a to uopšte i nije bio baš takav kiks gol.Pogledajmo samo šta su drugi golmani činili sve.
Tacno bih volio da gubimo od svakog zivog dok svi ne shvate da reprezentacija nije poligon za promociju svojih klubova. Kakav crni Brkic i kapiten? Pa ko bi njega postovao? Ko bi ga poslusao? Kome je on autoritet? On da bude kapiten pored velicine igracke kao sto je Ivanovic? Jasno mi je da volis Vojvodinu, ali tog Brkica imamo na golu samo zato sto mnogi ne zele da vide Stojkovica (dobro, sad je povrijedjen), koji je 100 puta bolji. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 13/10/2012 : 19:03:50
|
quote: Originally posted by Elderane84
Izvini, ali stvarno ne mogu da pohvalim tipa koji je direktni krivac za poraz, jer nije ostvario ni jednu od niza stopostotnih sansi. I ne gledam u reprezentaciji ko je grobar, a pogotovo ne ko je bivsi grobar.
Ajde!!Niz stopostotnih sansi?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CzX0ab5RIVM Sut u prvom minutu iz neizgradjene sanse. Na 2:44 su svi uglovi zatvoreni. Hteo ti ili ne,boljeg veznjaka nemamo,a sto je sinoc pokusavao da da gol umesto neprimetnog Djurisica,to je druga stvar.
Samo mi jos kazi da Bisevac nije kriv za dva gola,pa da zatvorimo diskusiju
|
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 13/10/2012 : 19:13:01
|
Mislim da bi Kolarov trebao da ponese kapitensku traku.
Poslije onakvog ponasanja sinoc, tesko. http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41542&whichpage=105
Nisam znao za to.Svakako mu to nije trebalo. Mada ne znam zašto su naspali baš njega i nije u redu ako su to još činili samo da bi provocirali. Na stranu to, po svemu onome što prikazuje na terenu Kolarov je verovatno najpogodniji za kapitena, ali opet ako van njega ne može da obuzda jezik pitanje je da li bi to bilo najbolje rešenje.
Iskreno ako ćemo o ljudskim kvalitetima, sasvim sigurno znam ko tu prednjači i ko bi bio idealan za ulogu kapitena, no verovatno je za njega još rano s obzirom na to da nažalost (a opet zbog raznoraznih razloga) nije ni standardan u timu.Reč je o Željku Brkiću koji je u Vojvodini odlično vukao i motivisao ceo tim, a momak je jednostavno fantastično vaspitan i praktično nepodložan porocima.O fizičkim predispozicijama koje poseduje da i ne pričam.Ako ništa drugo, vreme je da momak konačno dobije šansu da konstantno brani, do sada je svaku priliku opravdao.Stvorila se neka fama da je kikser zbog onog gola u Estoniji po snegu i teškom terenu, a to uopšte i nije bio baš takav kiks gol.Pogledajmo samo šta su drugi golmani činili sve.
Tacno bih volio da gubimo od svakog zivog dok svi ne shvate da reprezentacija nije poligon za promociju svojih klubova. Kakav crni Brkic i kapiten? Pa ko bi njega postovao? Ko bi ga poslusao? Kome je on autoritet? On da bude kapiten pored velicine igracke kao sto je Ivanovic? Jasno mi je da volis Vojvodinu, ali tog Brkica imamo na golu samo zato sto mnogi ne zele da vide Stojkovica (dobro, sad je povrijedjen), koji je 100 puta bolji.
Pa naravno da nije autoritet kada ne brani baš često.Ali eto povela se priča o nekim ljudskim kvalitetima.A dobro poznajem njegove i to nema veze sa tim iz kog kluba je došao jer recimo skoro svi sadašnji igrači Vojvodine su pravi propaliteti sem nekih klinaca.Zato sam i naglasio da je rano da bude kapiten, ali jednoga dana ako bude pameti.....
Stojković 100 puta bolji?Izvini ali moram da se nasmejem na ovo. I opet. Ona kiksara?Da brojimo redom njegove kikseve, broj je poprilično velik, ko će sve to pohvatati i popamtiti?Verovatno zato i brani u "svetskom" Partizanu, a Brkić u "totalno nepoznatom" Udinezeu. Dajte ljudi mislim stvarno, dokle to potcenjivanje igrača koji ne potiču iz Zvezde i Partizana i to bez ikakvog razloga?Zato smo i tu gde jesmo. Da nije bilo Brkića sinoć ovi bi nam u drugom poluvremenu iz kontri i 5 komada ugurali. |
Edited by - tumen on 13/10/2012 19:16:06 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 13/10/2012 : 19:20:10
|
Dakle, poslije prvih 45 minuta Srbija pet stopostotnih sansi i bez gola. Belgija jednom tukla na gol i pogodak. Strasno.
Sve sto je Srbija promašila, Belgija je kaznila i zabila. Jako težak poraz Srbije. Belgija je pokazala da polako sazrijeva kao reprezentacija. Nista nije gotovo ali ako ne dobijete Makedoniju u gostima, a Hrvatska i Belgija dobiju, mislim da je gotovo sto se tice Srbije. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 13/10/2012 : 19:23:42
|
Ma gotovo je to bilo pre nego je i krenulo.A ko zna koliko bi bilo i loše da se plasiramo u Brazil pa da teleća glava sve zasluge pripiše sebi, tamo da ispadnemo u grupi i onda naravno da usledi nova smena selektora da bi se doveo još poslušniji i jeftiniji. Bez korenitih promena u savezu (a rekao bih i u svesti mnogih ljudi) nema ni uspeha na terenu. |
Edited by - tumen on 13/10/2012 19:24:05 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 13/10/2012 : 19:26:18
|
Ja u ovoj ekipi, da budem iskren, ne vidim nikakav potencijal. Mislim da grijesis, pa Srbija je mogla utrpati Belgiji najmanje tri gola odmah u startu utakmice. Pet zicera stvoriti ekipi poput Belgije ne moze svatko. Momci su se borili, svaka cast za to, ali jednostavno to je to - maksimum. Ne znaju, ne mogu bolje, a cisto sumanjam da moze neko sa njihovih 20 i kusur godina da ih uci kako se igra fudbal. Mogu oni da igraju dobro u Kragujevcu ili Nisu, ali na internacionalnoj sceni su jednostavno losi. Ovaj poraz je velika blamaza, nisu oni danas igrali protiv Spanije ili Brazila, vec protiv jednog drugorazrednog tima Oprosti Belgija nije bas takva kako je ti predstavljaš, vec reprezentacija koja ce vec u ovim kvalifikacijama napredovati na razini Španjolske, pa vec su sada bolji od Portugala. koji ih je strahovito potukao u sred Beograda. Jos gore je to sto su Belgijanci izgledali kao da su izasli na laksi trening, trcali su i trudili se samo onoliko koliko im je to bilo potrebno. Da su dali maksimum, sta bi tek onda bilo.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 13/10/2012 : 19:28:09
|
quote: Originally posted by seinfeld
Prije godinu dana Belgija bi ove utakmice protiv Hrvatske i Srbije gubila sa 4-1. Sada se tim uhodao, konacno igraju mudro, ne trce ko ludi prvih 30 minuta, da bi zadnjih 60 minuta popusili na counteru. A mogli bi rame uz ramu s Spanijom, barem na papiru, zasto da ne. Svjetski igraci, dosta njih igra u Premier League, da ne nabrajam.
Ovaj tim Srbije (u prvom poluvremenu) = Belgija prosle godine, 5 x 100%-sansi/mecu, 0 golova :-))).
Slazem se u potpunosti. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/10/2012 : 20:02:10
|
Nemam sta da dodam na Tumenovu analizu, sem zali boze mentalnog napora da se napise iole razuman tekst o nasoj "reprezentaciji". Tole je menadzerski aspekat samo doveo na visi nivo, prvo je Djukic prodavao Rnica, pa Antic Racu, pa Sinisa Mijailovica...otvaramo konkurs za sledeceg. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 13/10/2012 : 20:08:13
|
Glede Belgije, ja sam samo jos uvek skeptican po pitanju trenera. Kampfschwein je priuceni igrac, ima reputaciju (ipak je rec o coveku koji je postigao za sad poslednji gol za Belgiju na svetskim prvenstvima), ima autoritet, ali mislim da je lagani fail na XO polju...al videcemo.
I koji kurac Benteke, jebo ga on. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13459 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 13/10/2012 : 20:41:22
|
Mene samo zanima kako mozete da hvalite Tosica i Markovica? Jednom zvizdi cijeli stadion, drugi je muva bez glave. Kompletirajte to sa opstim ocjenama ovuda, i eto vam prave slike. Inace, Dragan vas vjerovatno zajebava za ovaj prijedlog, a kako i ne bi kad procita covjek da je Tosic bio dobar... Malo ozbiljnosti ne skodi :)
Dragan zajebava (to je jasno), ali postaje dosadan. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 14/10/2012 : 20:57:55
|
MIHAJLOVIĆ:GRADIM TIM ZA BUDUĆNOST
Selektor Srbije Siniša Mihajlović izjavio je u intervjuu za italijanske medije da će biti na klupi "Orlova" do 2014. godine, tačnije do SP u Brazilu.
Mihajlović je istakao da će podneti ostavku u slučaju neuspeha u kvalifikacijama, te da mu je glavni cilj da stvori tim za budućnost.
"Sastavio sam ekipu od 23 mlada i talentovana fudbalera. Verujem u svoje mogućnosti. Prihvatio sam ovaj izazov i nadam se da ću ga ispuniti i izgraditi tim za budućnost. Posle toga ću se vratiti u Italiju", rekao je Mihajlović.
Selektor Srbije je još jednom naglasio da će 2014. okončati posao u Srbiji i vratii se u Italiju.
"FSS je želeo ugovor na četiri godine, ali sam odbio. Ako se ne kvalifikujemo u Brazil podneću ostavku. Inače ostajem do kraja Svetskog prvenstva. Posle toga ću se vratiti u Italiju, nedostaje mi", istakao je Mihajlović.
Srbija posle tri meča u Grupi A kvalifikacija za Mundijal u Brazilu ima četiri boda, a u utorak gostuje Makedoniji u Skoplju. |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 14/10/2012 : 21:04:21
|
Pa baš lepo, došao čovek malo da se promoviše i da mu reprezentacija bude odskočna daska za neki italijanski tim pošto je tamo u poslednje vreme malo zaribao. I još mrtav-hladan izjavljuje da mu nedostaje Italija.Pa neka lepo on onda peva italijansku himnu umesto što tera igrače da pevaju srpsku, to je ionako njegova domovina. Došao je da pomogne Toletu da se još po koji menadžerski igrač proda i čim završi to vidimo da namerava da pali odavde, verovatno uz dobar deo kolača koji će odneti sa sobom. Veruje u svoje mogućnosti?Pa i ne sumnjam da samo na sebe i one koji su ga doveli i misli.A šta je sa srpskim fudbalom, šta je sa igračima, šta je sa fudbalskom javnošću?
Ma ovo je zaista sramota. |
Edited by - tumen on 14/10/2012 21:05:07 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 14/10/2012 : 21:30:51
|
Izgleda da je Mihajlovićeva reputacija slična Štimčevoj u Hrvatskoj... Samo što Štimca zasad ljubi rezultat... Sve se to još može itekako promijeniti, u ovoj skupini može dobiti svatko svakoga... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/10/2012 : 19:34:42
|
Bogdanović: Mihajlović sastavlja tim za Ramadanija
Bivši kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Beograda, Boban Bogdnović, izneo je ozbiljne kritike na rad selektora Srbije - Siniše Mihajlovića.
Bogdanović je nakon poraza "orlova" od Belgije u kvalifikacijama za Mondijal 2014. godine, rekao da Mihajlović pre svega nije stručan za vođenje nacionalnog tima.
- Ono što je viđeno na stadionu Crvene zvezde, kao i izjava koju je nakon utakmice dao selektor Mihajlović, dovoljno govori o kakvom se pre svega (ne)čoveku radi, koji svoje trenersko neznanje pravda kritikom reprezentativaca! Ako se uzme u obzir da je u prvom poluvremenu selektor belgijske reprezentacije previše potcenio svog srpskog kolegu, pogotovo u prvih 20 minuta, i da ruku na srce, Fortuna nije bila saveznik naše reprezentacije, svaki pokušaj selektora i njegovih novinarskih saveznika, ukoliko ih bude bilo, da se utakmica sa Belgijom opravda na bilo koj način, smatraće se vređanjem inteligencije fudbalske javnosti i srpskih navijača - izjavio je Bogdanović, a preneo Blic.
Usledila je još teža optužba.
- Selektor pre svega i pre svake kritike bilo kog fudbalera naše reprezentacije, te pravdanja svog trenerskog neznanja, mora da objasni zašto su u srpskoj reprezentaciji selektirani igrači koji su pod direktnom kontrolom Faljija Ramadanija i kakva je njegova uloga u svemu tome? Selektor je pokazao da je promašio profesiju kojom se bavi, koju svaki poznavalac najelementarnijih trenerskih veština vidi, ostalo je samo da i praktični završi ovaj ciklus i pre nego što ga je započeo. Uskoro se u Skoplju očekuje praktični debakl - zaključio je Bogdanović.
Podsećamo, nakon meča sa Belgijom, kapiten Srbije, Branislav Ivanović, rekao je da krivicu za poraz snose stariji igrači. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Posted - 15/10/2012 : 19:50:55
|
Tako ti je to u Srbiji. Na Antica niko nije smeo da lane do Australije, iako je mnogo toga skripalo ako si se potrudio da pogledas malo pazljivije. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/10/2012 : 20:16:02
|
Taj Ramadani je misterija totalna.Ja nisam siguran da li taj lik uopste postoji.Kajzer Sose srpskog fudbala.Pre neki dan citam izjave igraca koji ga brane.Vecina ga nikad u zivotu nije videla a neki su se samo culi telefonom sa njim.Jedini je Scepovic Marko rekao da je bio kod njega gost dok je bio na oporavku,valjda u Nemackoj. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 16/10/2012 : 21:23:09
|
Dakle, izbacio Baneta, Subotic mu ne igra. Aj nek izbaci i Kolarova, a na njegovo mesto stavi Dusana Andjelkovica.
Pobednik. |
|
|
Topic |
|