Author |
Topic |
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Member since 03/02/2012 |
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 14/10/2012 : 22:48:58
|
quote: Originally posted by Cuvam starudije
naziv topika Dzudo najpopularniji sport u Srba. Nego jel znate ko je bio prvak Evrope pre par godina?
To su bili rvaci |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
miros
Average Member
Serbia
651 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 14/10/2012 : 23:13:52
|
Dragane,sramotno je da takav stav imaju bilo koji navijači,naravno i navijači Partizana.Cenim kod tebe, što je kao i kod mene reprezentacija na prvom mestu, samo nemoj toliko da forsiraš igranje sadašnjih i bivših igrača Zvezde za reprezentaciju! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 14/10/2012 : 23:22:36
|
quote: Originally posted by okiboki
naziv topika Dzudo najpopularniji sport u Srba. Nego jel znate ko je bio prvak Evrope pre par godina?
To su bili rvaci
Zoranu ne zaboravi :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/10/2012 : 08:37:37
|
quote: Originally posted by miros
Dragane,sramotno je da takav stav imaju bilo koji navijači,naravno i navijači Partizana.Cenim kod tebe, što je kao i kod mene reprezentacija na prvom mestu, samo nemoj toliko da forsiraš igranje sadašnjih i bivših igrača Zvezde za reprezentaciju!
Zar nisi primetio da se zezam.Svejedno mi je ko igra za reprezentaciju, samo da se pobeđuje! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 15/10/2012 : 09:26:21
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by miros
Dragane,sramotno je da takav stav imaju bilo koji navijači,naravno i navijači Partizana.Cenim kod tebe, što je kao i kod mene reprezentacija na prvom mestu, samo nemoj toliko da forsiraš igranje sadašnjih i bivših igrača Zvezde za reprezentaciju!
Zar nisi primetio da se zezam.Svejedno mi je ko igra za reprezentaciju, samo da se pobeđuje!
Nije svejedno |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5414 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 15/10/2012 : 10:10:35
|
quote: Originally posted by Dr. Zistis
quote: Originally posted by -jeremija-
Nije svejedno. MORA MIJAILOVIĆ DA IGRA!
E on ne mora
Bio sam ironičan |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/10/2012 : 19:39:31
|
Policija hapsi Nebojšu Čovića?!
Reč je o navodnim zloupotrebama teškim milione evra i to u vreme dok je Čović bio šef Koordinacionog centra za KiM nebojsa čović
BEOGRAD - Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda, uskoro bi mogao da bude priveden zbog, navodnog, nenamenskog trošenja državnih para na Kosovu i Metohiji, saznaje Kurir iz izvora bliskih istrazi!
Prema navodima našeg sagovornika, reč je o navodnim zloupotrebama teškim milione evra i to u vreme dok je Čović bio šef Koordinacionog centra za KiM. U okviru ove istrage biće obuhvaćeno više lica.
Ako ima pravde ovo ce se i desiti.Cela Srbija zna ko je i sta je ovaj covek i sta je radio. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/10/2012 : 19:43:26
|
Ako ima pravde ovo ce se i desiti.Cela Srbija zna ko je i sta je ovaj covek i sta je radio.
Cela Srbija zna i sta su radili Bjekovic, Zecevic, Karadzic, Buturovic, Vlahovic... Dopuni niz. |
Edited by - Jasko on 15/10/2012 19:47:18 |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/10/2012 : 19:51:58
|
Opet okiboki i njegov omiljeni list "Kurir"... |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Posted - 15/10/2012 : 19:53:17
|
quote: Originally posted by Jasko
Ako ima pravde ovo ce se i desiti.Cela Srbija zna ko je i sta je ovaj covek i sta je radio.
Cela Srbija zna i sta su radili Bjekovic, Zecevic, Karadzic, Buturovic, Vlahovic... Dopuni niz.
Bjeka i Zeka nisu krali od drzave vec od Partizana, Terzic od OFK-e, Buturovic nije krao nego ulagao svoj prljav novac u Vojvodinu. Za Karadzica nikada nisam cuo nista kompromitujuce. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/10/2012 : 19:54:22
|
Opet okiboki i njegov omiljeni list "Kurir"...
Pisu i drugi Dragane.E koga ti podrzavas najgoreg kriminalca i olosa |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/10/2012 : 19:55:35
|
Pisu i drugi Dragane.E koga ti podrzavas najgoreg kriminalca i olosa
Nikog ja ne podržavam, ali "Kurir", ej bre...
Možda si zaboravio šta si skoro pisao.Da te podsetim. Rekao si da te boli tuki ko je predsednik kluba, važne su ti titule, nije li tako? |
Edited by - srdjandj on 15/10/2012 19:58:35 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 15/10/2012 : 19:58:09
|
Bjeka i Zeka nisu krali od drzave vec od Partizana, Terzic od OFK-e, Buturovic nije krao nego ulagao svoj prljav novac u Vojvodinu. Za Karadzica nikada nisam cuo nista kompromitujuce.
I u sobi na belom jastuku i u sumi pokraj starog panja svi pod obraz il' sapu il' ruku doslo vreme da se lepo sanja... |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/10/2012 : 19:58:48
|
Cela Srbija zna i sta su radili Bjekovic, Zecevic, Karadzic, Buturovic, Vlahovic... Dopuni niz.
Bjeka i Zeka nisu krali od drzave vec od Partizana, Terzic od OFK-e, Buturovic nije krao nego ulagao svoj prljav novac u Vojvodinu. Za Karadzica nikada nisam cuo nista kompromitujuce.
To da li su oni krali ili nisu se ne zna jer nema dokaza.Sve je na pricama.Da je tu bilo nelegalnih radnji bilo je sto je i Zecevic sam priznao ali bilo ih je jer je u ono vreme moralo tako da se radi inace bi inflacija pojela sve. Ovaj gore sta je radio to je javna tajna,plus one optuzbe Zoranove majke ali necemo o tome da nas ne banuju.Malo upuceniji znaju o cemu pricamo. |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/10/2012 : 20:02:07
|
Pisu i drugi Dragane.E koga ti podrzavas najgoreg kriminalca i olosa
Nikog ja ne podržavam, ali "Kurir", ej bre...
Možda si zaboravio šta si skoro pisao.Da te podsetim. Rekao si da te boli tuki ko je predsednik kluba, važne su ti titule, nije li tako?
Da li je kurir ili nije kurir videcemo uskoro. Nije tako.Rekao sam da me zabole kako se trener ponasa,da li psuje ili je gospodin,vazno je da ima rezultate.Coveka kao sto je Nebojsa Covic ne bih podrzao nikada.Pogotovo ne bih podrzao coveka koji je na prevaru preuzeo moj voljeni klub. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 15/10/2012 : 20:03:09
|
quote: Originally posted by okiboki To da li su oni krali ili nisu se ne zna jer nema dokaza.Sve je na pricama.Da je tu bilo nelegalnih radnji bilo je sto je i Zecevic sam priznao ali bilo ih je jer je u ono vreme moralo tako da se radi inace bi inflacija pojela sve. Ovaj gore sta je radio to je javna tajna,plus one optuzbe Zoranove majke ali necemo o tome da nas ne banuju.Malo upuceniji znaju o cemu pricamo.
A za ovog ima dokaza? Koliko znam, covek nije (jos uvek) ni uhapsen.
Dakle, postoji kriminal koji se da opravdati i koji se ne da?
Moz bit da je, a moz bit i da nije. Novinama ne verujem kada prenose informacije, osim u slucaju analitickih tekstova, putopisa i reportaza |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Posted - 15/10/2012 : 20:03:33
|
Dobro Boki, a šta to mene briga koga bi ti podržao ili ne? Stvarno me to ni malo ne zanima! Ozbiljno! |
Edited by - srdjandj on 15/10/2012 20:04:08 |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/10/2012 : 20:08:20
|
quote: Originally posted by okiboki To da li su oni krali ili nisu se ne zna jer nema dokaza.Sve je na pricama.Da je tu bilo nelegalnih radnji bilo je sto je i Zecevic sam priznao ali bilo ih je jer je u ono vreme moralo tako da se radi inace bi inflacija pojela sve. Ovaj gore sta je radio to je javna tajna,plus one optuzbe Zoranove majke ali necemo o tome da nas ne banuju.Malo upuceniji znaju o cemu pricamo.
A za ovog ima dokaza? Koliko znam, covek nije (jos uvek) ni uhapsen.
Dakle, postoji kriminal koji se da opravdati i koji se ne da?
Moz bit da je, a moz bit i da nije. Novinama ne verujem kada prenose informacije, osim u slucaju analitickih tekstova, putopisa i reportaza
Dokaza sigurno ima ali da li ce ga pustiti niz vodu videcemo.
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Posted - 15/10/2012 : 20:11:39
|
Dobro Boki, a šta to mene briga koga bi ti podržao ili ne? Stvarno me to ni malo ne zanima! Ozbiljno!
Dobro samo nemoj da prenosis pogresne informacije o tome kako sam ja nesto napisao a nisam.Prvo proveri pa onda pisi. Ovo moze biti dobro za vas.Uhapse Cokija,vrate vam staru Zvezdu i jos vam dodele FMP-ove hale i ostalo pod izgovorom kako je to sve Zvezdino.Sve je to Aca smislio |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
Posted - 15/10/2012 : 21:14:57
|
Plasim se da ce se to zavrsiti isto kao i slucaj Bogicevic, od optuzbi protiv njega Vucic mu postao svedok odbrane i poceo da ga pravda kako ga je vlast naterala. |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1921 Posts
|
Topic |
|