Author |
Topic |
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 14/10/2012 : 15:12:34
|
Dragi stripoljubitelji,
velika čast i zadovoljstvo mi je najaviti da će ove godine na 15. Međunarodnom festivalu stripa Crš izdavačka kuća Libellus imati svoj promotivno prodajni pult. Informacije u svezi glede novih izdanja,cijena,hostesa slijede u narednim danima...
|
Edited by - veber on 14/10/2012 15:13:04
|
|
Shtef
Junior Member
Croatia
323 Posts
Member since 01/09/2007 |
Posted - 14/10/2012 : 15:42:00
|
Sve sta normalnom covijeku treba. Odlicni stripovi, povoljne cijene i lijepe zene !!! Jos kad bi imali mini bar u sklpou standa , ne bi se micali nigdje. |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 14/10/2012 : 18:33:23
|
quote: Originally posted by Shtef
Sve sta normalnom covijeku treba. Odlicni stripovi, povoljne cijene i lijepe zene !!! Jos kad bi imali mini bar u sklpou standa , ne bi se micali nigdje.
u sklopu Tvornice ima kantina,kafić,blizu je fakultet političkih znanosti i novinarstva a mini bar će biti sto posto
naručio sam par litara domaće viljamovke i par litara loze i itd.. za petak-nedilja ujutro |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Posted - 14/10/2012 : 18:38:44
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by 1Euro
Jel če do tada izači Tex Giganti u boji (koji su najavljeni)?
Ali to su najavili za iza nove godine.
uff, opet sam zabrljao nešto....a ja sam mislio da če i za CRŠ biti nešto "posebno"... Pa dobro i Nova Godina če brzo....iako ču tada vjerovatno biti bez para haha. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/10/2012 : 19:45:58
|
uff, opet sam zabrljao nešto....a ja sam mislio da če i za CRŠ biti nešto "posebno"... Pa dobro i Nova Godina če brzo....iako ču tada vjerovatno biti bez para haha.
tek tada?...tajkune jedan! |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 14/10/2012 : 20:20:02
|
quote: Originally posted by veber
quote: Originally posted by Shtef
Sve sta normalnom covijeku treba. Odlicni stripovi, povoljne cijene i lijepe zene !!! Jos kad bi imali mini bar u sklpou standa , ne bi se micali nigdje.
u sklopu Tvornice ima kantina,kafić,blizu je fakultet političkih znanosti i novinarstva a mini bar će biti sto posto
naručio sam par litara domaće viljamovke i par litara loze i itd.. za petak-nedilja ujutro
Veberu, organiziraj zurku u Malom pogonu. |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 14/10/2012 : 21:29:05
|
quote: Originally posted by Luca_Torelli
Veberu, organiziraj zurku u Malom pogonu.
bude u Malom pogonu koncert u petak i u subotu.Al poslije koncerta bude nešto a bude i fešta u Svijetu stripa u Ožegovićevoj. Sljedeće godine s ekipom iz Tvornice budem dogovorio neki koncert da bude za Crš |
|
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Posted - 14/10/2012 : 21:44:08
|
Veberu, organiziraj zurku u Malom pogonu.
bude u Malom pogonu koncert u petak i u subotu.Al poslije koncerta bude nešto a bude i fešta u Svijetu stripa u Ožegovićevoj. Sljedeće godine s ekipom iz Tvornice budem dogovorio neki koncert da bude za Crš
pa dogovori se sa forumašem (SONOR) on ti ima neki Lady singers band (ili tako nešto)....sviraju neki "fancy rock and roll" |
|
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Posted - 14/10/2012 : 21:48:43
|
quote: Originally posted by teller
uff, opet sam zabrljao nešto....a ja sam mislio da če i za CRŠ biti nešto "posebno"... Pa dobro i Nova Godina če brzo....iako ču tada vjerovatno biti bez para haha.
tek tada?...tajkune jedan!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 14/10/2012 : 23:49:44
|
quote: Originally posted by veber bude u Malom pogonu koncert u petak i u subotu.Al poslije koncerta bude nešto a bude i fešta u Svijetu stripa u Ožegovićevoj. Sljedeće godine s ekipom iz Tvornice budem dogovorio neki koncert da bude za Crš
Znači bude koncert u malom pogonu u petak i subotu za trajanje CRŠ-a ove godine, isto tako će poslije koncerta biti nešto, ali ćeš sljedeće godine dogovoriti neki koncert za bude za CRŠ? Ovo me malo zbunilo. Što će onda zapravo biti?
I kako se ono trapersko okupljanje u Tvornici slaže s feštom u Ožegovićevoj?
Milsim da trebaš što prije staviti program da možemo planirati!
Eh, i super da će ove godine Libellus ipak prisustvovati, nije ih bilo nekoliko godina. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
Edited by - DeeCay on 14/10/2012 23:50:34 |
|
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Posted - 15/10/2012 : 10:25:04
|
Pravim kape od susjedovih mačaka za trapersko okupljanje.
ja več danima tragam za rakunima....tko bi mislio da u Sloveniji, iako ima puno rijeka i šuma do sada nisam ušao u trag ni jednom rakunu....ali se ne predajem! ako mi ne uspije da napravim kapu od rakuna, onda stavljam "zidarsku" napravljenu iz novina, tako mi jelenskih rogova! |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 15/10/2012 : 11:17:02
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by veber bude u Malom pogonu koncert u petak i u subotu.Al poslije koncerta bude nešto a bude i fešta u Svijetu stripa u Ožegovićevoj. Sljedeće godine s ekipom iz Tvornice budem dogovorio neki koncert da bude za Crš
Znači bude koncert u malom pogonu u petak i subotu za trajanje CRŠ-a ove godine, isto tako će poslije koncerta biti nešto, ali ćeš sljedeće godine dogovoriti neki koncert za bude za CRŠ? Ovo me malo zbunilo. Što će onda zapravo biti?
Eh, i super da će ove godine Libellus ipak prisustvovati, nije ih bilo nekoliko godina.
ma jednostavno je u velikom pogonu je Crš a u malom koncerti.S tim da u velikom pogonu možemo bit do 20-21 sat a kafić to jest terasa radi do 23.Kad koncert završi možemo u Mali pogon do zore napr. petak a u subotu bi bila fešta u Ožegovićevoj od sumraka pa do zore. A za seljdeću godinu onda bih u petak Crš bio i u velikom i malom pogonu, s tim da bi u malom bio koncert i fešta do rane zore. Program bude do kraja tjedna , al naravno da će u subotu i nedjelju svi crtači i crtati i potpisivati za publiku ,po dva puta u svaki dan. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Posted - 15/10/2012 : 14:52:55
|
quote: Originally posted by DeeCay
Eh, i super da će ove godine Libellus ipak prisustvovati, nije ih bilo nekoliko godina.
ma jednostavno je u velikom pogonu je Crš a u malom koncerti.S tim da u velikom pogonu možemo bit do 20-21 sat a kafić to jest terasa radi do 23.Kad koncert završi možemo u Mali pogon do zore napr. petak a u subotu bi bila fešta u Ožegovićevoj od sumraka pa do zore. A za seljdeću godinu onda bih u petak Crš bio i u velikom i malom pogonu, s tim da bi u malom bio koncert i fešta do rane zore. Program bude do kraja tjedna , al naravno da će u subotu i nedjelju svi crtači i crtati i potpisivati za publiku ,po dva puta u svaki dan.
kako je stanje u vezi crtanja:
-jel če biti neki brojevi? -gdje če se moči kupiti ovi brojevi (ili bude to bilo besplatno)?
Mislim da ne stojimo za bez veze u redovima pa onda kao nismo uzeli broj itd....
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/10/2012 : 17:18:20
|
ja več danima tragam za rakunima....tko bi mislio da u Sloveniji, iako ima puno rijeka i šuma do sada nisam ušao u trag ni jednom rakunu....ali se ne predajem! ako mi ne uspije da napravim kapu od rakuna, onda stavljam "zidarsku" napravljenu iz novina, tako mi jelenskih rogova!
to je molerska a ne zidarska |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Posted - 15/10/2012 : 18:52:35
|
quote: Originally posted by masni
ja več danima tragam za rakunima....tko bi mislio da u Sloveniji, iako ima puno rijeka i šuma do sada nisam ušao u trag ni jednom rakunu....ali se ne predajem! ako mi ne uspije da napravim kapu od rakuna, onda stavljam "zidarsku" napravljenu iz novina, tako mi jelenskih rogova!
to je molerska a ne zidarska
ok, uzeto na znanje |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
|
1Euro
Advanced Member
12492 Posts
Posted - 15/10/2012 : 22:41:39
|
quote: Originally posted by bagi
Ojro stavi roza kapicu da te mogu prepoznati u gomili...
pa uvijek nosim tu roza kapicu, ljudima sam več dosadan sa njom. Ovaj put ču staviti nešto drukčije, lako češ me prepoznati:
|
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
|
Topic |
|