forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1045

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2012 : 14:53:59  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by andi

quote:

ne.

A na Interliberu?

Ne. 20% je sasvim lijep popust.

Super za popust, nešto će uletjeti (Moebius sigurno)!
Iako, u zadnjih par mjeseci ovaj popust na Fibre vrijedi i kod Lastana, samo što tamo nažalost nema baš novih naslova.

Go to Top of Page

no1
Senior Member

Croatia
1322 Posts

Member since 16/06/2005

Posted - 15/10/2012 : 14:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send no1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na CRŠu/Interliberu će cijena kutije s kompletom biti 500 kuna. Ako se uzme u obzir da ta kutija u Francuskoj, u originalu, košta ni manje ni više nego 140 Eura (http://www.humano.com/album/35827), mislim da je ta cijena i više nego povoljna.

Inače, Fibra će biti prisutna na Beogradskom sajmu knjiga/CRŠu/Interliberu sa svojim štandom i ove ćemo godine dati popust od 20% na cijeli katalog. Teška su vremena, ideja je da ljudima izađemo u susret što više možemo, bar taj jedan put godišnje. Žao mi je što ova najnovija izdanja nisu gotova na vrijeme za Beogradski sajam knjiga, ali budući da ipak ima 6 noviteta od ljeta (Rip Kirby, Matteo, Petra, Ipak), zainteresirani će svakako imati gdje iskoristiti popust (a da ne spominjemo ostatak kataloga). Ja ću biti prisutan na sajmu ponedjeljak, utorak i srijedu, pa svi koji žele nešto pitati, komentirati, kritizirati, mogu to učiniti uživo, bit će mi drago. Na zagrebačkim manifestacijama ću, naravno, biti prisutan cijelo vrijeme, a poziv na razgovor i druženje vrijedi i u ovom slučaju:)

I da, danas Fibra slavi 6. rođendan!:)

Ako sam dobro izracunao,komplet Moebiusa kosta 710kn,a na Interliberu i CRS-u ce slipcase biti 500kn.
Sto ispada 30% popusta.
Bolje od ovoga ne moze!!!!
Mozda da razmislis o predbiljezbama, jer ne bih zelio ostati bez svog primjerka..

Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2131 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 15/10/2012 : 15:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Moebius biblioteka fantastično izgleda!Vidimo se na CRŠu, sretan rodjendan!

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 15/10/2012 : 15:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Jedno pitanje. Zašto long tommorrow nije preveden?

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 15/10/2012 : 15:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raven84

Jedno pitanje. Zašto long tommorrow nije preveden?

Nije preveden ni u francuskom izdanju.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/10/2012 : 17:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Marko, me happy sto se tice svih novih izdanja. Jedino sto strepim (kao i svake godine), hoce li izdanja stvarno stici na datum koji je planiran..

Jack the Black.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/10/2012 : 18:02:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
A to ne ovisi o meni:( Moebius je upitan, da.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 15/10/2012 : 18:06:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message  Reply with Quote
quote:

I da, danas Fibra slavi 6. rođendan!:)

Sretan rođendan Fibra !

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 15/10/2012 : 20:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:

A to ne ovisi o meni:( Moebius je upitan, da.

A dobro, nadam se da ce onda za Interliber..

Jack the Black.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29385 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 15/10/2012 : 20:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Interliber je siguran, tu nema frke, ali CRŠ je knap. Vidjet ćemo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 15/10/2012 : 20:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

ne.

A na Interliberu?

Iako, u zadnjih par mjeseci ovaj popust na Fibre vrijedi i kod Lastana, samo što tamo nažalost nema baš novih naslova.

Od Fibre su zastupljeni svi naslovi.I novi i stari,a čak i oni rasprodani se mogu pronać....Npr.Pakao,Bosanske basne,Eternaut,El Nino...Alvar...uglavnom,imaš krivu informaciju(ako si mislio na nova Fibrina izdanja,a ne za sve).

www.lastan.hr
https://www.facebook.com/lastan.striparnica

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21135 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/10/2012 : 21:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer
@Anto
Ajde iznapisi sta te najvise odusevilo od Fibrinih izdanja da vidim da iskoristim popust.
Izostavi one poznatije - Ripa, Tvrdju, Zekane (to ionako uzimam)... daj nesto manje poznato.
Npr. onaj Sam samcat me odavno vuce

Uzmi Trgovinu,Aldebarana,Betelgeza,El Nina,Ubojicu,Komu,Putovanje u italiju,Papka,OHF,Mausa,Fulu,Šaraz-De,Paula i Vrh Bogova - za početak.

Sam samcat je dobar, ali ovi gore pobrojani su mi bolji - a i skuplji, pa je i popust veći!

A mislim da ću i ja ovaj popust iskoristiti za Gospodare ječma.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 15/10/2012 : 21:28:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
@Anto
Ajde iznapisi sta te najvise odusevilo od Fibrinih izdanja da vidim da iskoristim popust.
Izostavi one poznatije - Ripa, Tvrdju, Zekane (to ionako uzimam)... daj nesto manje poznato.
Npr. onaj Sam samcat me odavno vuce

Uzmi Trgovinu,Aldebarana,Betelgeza,El Nina,Ubojicu,Komu,Putovanje u italiju,Papka,OHF,Mausa,Fulu,Šaraz-De,Paula i Vrh Bogova - za početak.

Sam samcat je dobar, ali ovi gore pobrojani su mi bolji - a i skuplji, pa je i popust veći!

Anto, čo'ek će, ako sve ovo kupi, dobiti i bruh ;)

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21135 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 15/10/2012 : 21:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
mislio sam "uzmi nešto od ...", jbg

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 15/10/2012 : 21:44:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Auu, koja navlakuša... Ko na ovo ne padne... Praktički da nema smisla uzimati odvojeno.

Progutan je i mamac i udica i stap

Sretan rodjendan Fibra, neka bude jos puno dobrih i rasprodanih izdanja.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 15/10/2012 : 22:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Precrtane vec imam (iako mi se OHF ne svidja, nisam uspeo da ga izguram do kraja). Aldebaran i Vrh Bogova (on i jeste, samo mi je smetao nacin citanja) me nisu privukli, ostalo cu da pogledam preview.
El Nino i Trgovina su mi favoriti od ovog nabrojanog, al pogledacu sve
Hvala majstore
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2012 : 22:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lastan

quote:

quote:

quote:

quote:

ne.

A na Interliberu?

Od Fibre su zastupljeni svi naslovi.I novi i stari,a čak i oni rasprodani se mogu pronać....Npr.Pakao,Bosanske basne,Eternaut,El Nino...Alvar...uglavnom,imaš krivu informaciju(ako si mislio na nova Fibrina izdanja,a ne za sve).

Ma mislio sam na najnovija kao npr. Rip 3,4
No možda sam krivo vidio, odnosno nisam vidio da ima...
Go to Top of Page

Lastan
Senior Member

1096 Posts

Member since 22/07/2011

Posted - 15/10/2012 : 22:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Lastan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne.

A na Interliberu?

Imaju i nova izdanja.Uglavnom,hvala ti za ideju...sad mi je sinulo!
Bilo bi dobro postavit jednu policu na vidnom mjestu,na kojoj bi bila samo nova izdanja...

www.lastan.hr
https://www.facebook.com/lastan.striparnica

Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/10/2012 : 23:02:47  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ne.

A na Interliberu?

Imaju i nova izdanja.Uglavnom,hvala ti za ideju...sad mi je sinulo!
Bilo bi dobro postavit jednu policu na vidnom mjestu,na kojoj bi bila samo nova izdanja...

Super ideja, ponekad se teško snaći u tom moru naslova koja se nalaze u striparnici, stvarno impresivno!

U svakom slučaju, ovo što sam napisao da ima i kod tebe trajno ovakvih popusta sam mislio samo kao pohvalu i besplatnu reklamu!
Keep it up!
Go to Top of Page

Solim1
Starting Member

33 Posts

Member since 05/09/2010

Posted - 16/10/2012 : 00:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Solim1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Precrtane vec imam (iako mi se OHF ne svidja, nisam uspeo da ga izguram do kraja). Aldebaran i Vrh Bogova (on i jeste, samo mi je smetao nacin citanja) me nisu privukli, ostalo cu da pogledam preview.
El Nino i Trgovina su mi favoriti od ovog nabrojanog, al pogledacu sve
Hvala majstore

Ja bih ti pre svega ovog pobrojanog preporucio da uzmes SAM SAMCAT :)
A odma posle njega Putovanje u italiju.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/10/2012 : 01:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Solim1

Ja bih ti pre svega ovog pobrojanog preporucio da uzmes SAM SAMCAT :)
A odma posle njega Putovanje u italiju.

I meni se najvise svidja na osnovu privjua :-))
Merkam ga odavno, pa sam ili kratak s parama ili imam dosta toga pa ga ostavim za drugu priliku. Sad cu morati da ga resim
Eto i 3 sjene niko ne pominje a mene je odusevio, fenomenalan strip
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4651 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 16/10/2012 : 06:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
sretan rodjendan fibra!

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8173 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/10/2012 : 09:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ko nema, neka prvo uzme vrh bogova
to je najbolji strip u zadnjih nekoliko godina, a s popustom vam dođe platiš 4, nosiš 5

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 16/10/2012 : 10:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

ko nema, neka prvo uzme vrh bogova
to je najbolji strip u zadnjih nekoliko godina, a s popustom vam dođe platiš 4, nosiš 5

Točno.
Sjajan strip i odlična prigoda za kupnju jer na kraju izađe vrlo povoljno.

Texu bih od Fibre svakako preporučio Sam samcat te Potočiće, Blast i Ubojicu.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

gjuro76
New Member

Croatia
135 Posts

Member since 14/09/2011

Posted - 16/10/2012 : 20:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send gjuro76 a Private Message  Reply with Quote
@Tex:
El Nino bih ti ja isto preporucio, ali bojim se da je rasprodan.
Ako ga nadjes, obavezno uzmi!
Go to Top of Page
Page: of 1045 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.52 seconds. Snitz Forums 2000