Author |
Topic |
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Member since 26/11/2010 |
Posted - 30/12/2010 : 23:05:27
|
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by crazyboy993
Pa reka san da taj biološki dio mora bit takav da bi priča bila vjerodostojna...
možda bi aids bio zanimljiviji, uza sve one indijanke što ih kauboji iskoriste
Ma to sam izmislio radit toga da zbog svoje banalnosti još više čitatelje baci u očaj. Kužiš? To ti je ka ono s Bob Marleyem; fanovi se i danas ne mire s činjenicom da je on umro iz debilnog razloga.
hah strašan si
Znam, seksualne partnerice mi to uvijek govore...
kolko ih plaćaš za komplimente?
Ne plaćam...
super prijatelju, samo tak dalje |
Press any key to quit or press any other key to continue |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 30/12/2010 : 23:11:34
|
Ja sam svoje viđenje konačnog obračuna iznio javnosti. Pitanje je samo koji će veliki um "ukrasti" moju ideju i pretvorit je u djelo te zgrnut pare... |
Trljam ruke. |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 30/12/2010 : 23:23:06
|
evo sclavi baš sad čita scenarij :)
I cure mu sline na pomisao o silnim parama koje će zaradit... |
Trljam ruke. |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 30/12/2010 : 23:27:59
|
evo sclavi baš sad čita scenarij :)
I cure mu sline na pomisao o silnim parama koje će zaradit...
ej SCLAVI sram te bilo, moje nečeš ni pogledat?? |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 30/12/2010 : 23:33:56
|
Tako ti je jedan lik iz moga mista reka da triba tužit one frajere iz Jackassa da su mu ukrali ideju jer je kao njemu to palo na pamet prije 15 godina samo nitko nije htio pristat! |
Trljam ruke. |
|
|
crazyboy993
Average Member
Croatia
760 Posts
Posted - 30/12/2010 : 23:37:32
|
Tako ti je jedan lik iz moga mista reka da triba tužit one frajere iz Jackassa da su mu ukrali ideju jer je kao njemu to palo na pamet prije 15 godina samo nitko nije htio pristat!
hahahahahah, e malo previše si me nasmijao sada a pola noći je |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 30/12/2010 : 23:38:31
|
Tako ti je jedan lik iz moga mista reka da triba tužit one frajere iz Jackassa da su mu ukrali ideju jer je kao njemu to palo na pamet prije 15 godina samo nitko nije htio pristat!
hahahahahah, e malo previše si me nasmijao sada a pola noći je
Već danima treniram za Novu... |
Trljam ruke. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 15/10/2012 : 14:41:11
|
Postoje govorkanja na mrezi (zahvaljujuci ovima na SCLS i ZagorTV uvek nesto procuri iz prve ruke) da cela ekipa radi na sledecem, verovatno finalnom, Hellingenovom povratku. To je jos uvek u samom zacetku, raspravlja se o pravcu koji bi prica mogla da uzme (pretpostavljam, zato sto je Boselli istoga poslao medju Wendigove demone).
BY: Patak.
Evo izvukao sam ovaj post patka, i stvarno se razveselio ovoj fenomenalnoj iinformaciji, ako je istinita naravno.
Ovo bi trepalo biti nesto stvarno epsko kada je u pitanju Zagor.
|
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4338 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 15/10/2012 : 16:06:33
|
quote: Originally posted by Tonka24
Postoje govorkanja na mrezi (zahvaljujuci ovima na SCLS i ZagorTV uvek nesto procuri iz prve ruke) da cela ekipa radi na sledecem, verovatno finalnom, Hellingenovom povratku. To je jos uvek u samom zacetku, raspravlja se o pravcu koji bi prica mogla da uzme (pretpostavljam, zato sto je Boselli istoga poslao medju Wendigove demone).
Evo izvukao sam ovaj post patka, i stvarno se razveselio ovoj fenomenalnoj iinformaciji, ako je istinita naravno.
U covece, tebi je bas bilo dosadno kad si ovo iskopao. Post je star mesecima Vest je stoposto tacna, ali samo da znas: kad se na stolu nalazi gotov koncept za pricu ili cak scenario, to je prica koja dolazi za jedno pet godina. Hellingen je jos uvek u pregovorima...
"Placi maaaala placi,ostooo sam na raciii, nedaaajuuuu mi proociii nemooguu ti dooooci" |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/10/2012 : 14:20:44
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
U covece, tebi je bas bilo dosadno kad si ovo iskopao. Post je star mesecima Vest je stoposto tacna, ali samo da znas: kad se na stolu nalazi gotov koncept za pricu ili cak scenario, to je prica koja dolazi za jedno pet godina. Hellingen je jos uvek u pregovorima...
"Placi maaaala placi,ostooo sam na raciii, nedaaajuuuu mi proociii nemooguu ti dooooci"
Mogao si ostaviti bar nadu Sto cu kad budem imao 40 onda ce izaci u italiji, a sa 50 godina cu sliniti na hellingena kao malo dijete |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 17/10/2012 : 07:00:57
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
"Placi maaaala placi,ostooo sam na raciii, nedaaajuuuu mi proociii nemooguu ti dooooci"
Mogao si ostaviti bar nadu Sto cu kad budem imao 40 onda ce izaci u italiji, a sa 50 godina cu sliniti na hellingena kao malo dijete
Znaci da te ceka duuuugo i lepo detinjstvo Ne gubi nadu-nada umire poslednja. A i kad umre nada se da je ziva |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 17/10/2012 07:01:29 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 18/10/2012 : 01:12:24
|
Volim citirati Svetog Pavla iz evandelja sto se tice nade. Kaze ovako: Kada izostane sve ljudsko, postoji " nada protiv svake nade" (Rim 4,18).
|
|
|
Topic |
|