forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Gaša na Sajmu knjiga
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 18/10/2012 : 10:37:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

quote:
Originally posted by Tex Willer

A ne vidim sta ce mi prva 3 integrala ako narednih 3 nece biti

Da bi ih čitao, uživao u njima i da se ne bi opterećivao da li će da izađu i druga tri.

A izaćiće, cenim, ovako ili onako.

Apsolutno! Neizvesnost izlaska ostala 3 integrala ni na koji način ne mogu uticati na moju odluku o kupovini ova 3 najavljena. A i zašto bi? Zar će bilo ko manje uživati u čitanju ovih stripova ako ne izađu i ostali? Pa bar u ovakvim stripovima radnja nije toliko povezana da se moraju imati svi delovi... Zašto i hobi mora toliko da se komplikuje?

Inače, ovo je jako lepa vest i sigurno kupujem bar 1 integral na sajmu, a ostale kad bude para.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27222 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/10/2012 : 10:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Mislija sam da je Boban demagog ali ga ovi Milan rastura
BP živi vječno.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 18/10/2012 : 10:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Ovo se uzima, bez obzira da li ce BP nakon Gase objaviti ijedan drugi naslov. Zato sam i postovao

Ako izadje jos nesto nekad i to cu uzeti.

Ne zato sto podrazavam izdavaca vec sto me ti naslovi zanimaju, i sto hocu sada da ih kupim a ne 2017... Inace su mi te price o podrsci izdavacu zesca glupost, nek oni mene podrze tako sto ce mi poklanjati izdanja. A ove price o roditeljima i djeci ne bih komentarisao

Sto se obaranja cijena tice, mislim da sam ih u Banjaluci placao vise nego sto je bila prva cijena u Srbiji. Kada bih racunao koliko sam "pao" vjerovatno bi mi cir proradio

Umjesto toga ja mislim kako doci na sajam i gdje naci/posuditi kesh.

Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 18/10/2012 : 11:04:25  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
ma... ovaj beli put je juda međ izdavačima... izdali su nas kupce, oni ne samo što se poigravaju našim željama već i ne cene naš novac, pa izdanja koja mi platimo po jednoj ceni, kasnije na nekakvim rasprodajama prodaju po duplo manjoj... zato neću da podržim beli put i to ne dok ne budu izdali sve naslove koje su započeli i najavili, već dok ponovo ne budu prinuđeni da rasprodaju svoja izdanja bez mane po bagatelnim cenama... e tad nastupamo mi čestiti kupci kojima je strip svetinja...

dole beli put!!!!
živeli celoviti serijali u tvrdom povezu sa zlatotiskom i zaštitinim kurtonom!!!!

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1923 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 18/10/2012 : 11:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

ma... ovaj beli put je juda međ izdavačima... izdali su nas kupce, oni ne samo što se poigravaju našim željama već i ne cene naš novac, pa izdanja koja mi platimo po jednoj ceni, kasnije na nekakvim rasprodajama prodaju po duplo manjoj... zato neću da podržim beli put i to ne dok ne budu izdali sve naslove koje su započeli i najavili, već dok ponovo ne budu prinuđeni da rasprodaju svoja izdanja bez mane po bagatelnim cenama... e tad nastupamo mi čestiti kupci kojima je strip svetinja...

dole beli put!!!!
živeli celoviti serijali u tvrdom povezu sa zlatotiskom i zaštitinim kurtonom!!!!

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/10/2012 : 11:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

kad vidim 6 Gaša kupujem sve...prije ništa...zar da mi prva 3 Gaše prave društvo Torgalu 3/4 još dugi niz godina?

Evo, teller objasnio jos bolje
Gastona imamo vec od dosta izdavaca, ali nijednog kompletnog. Kad neko potvrdi ili demantuje ostatak onda krecem s razmisljanjem.
A i ne interesuju me nezvanicni portparoli BP, cekam zvanicnog da se javi
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 18/10/2012 : 11:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by teller

kad vidim 6 Gaša kupujem sve...prije ništa...zar da mi prva 3 Gaše prave društvo Torgalu 3/4 još dugi niz godina?

Evo, teller objasnio jos bolje

istina, i ja često gledam u tu rak ranu međ ikonama na mom strip oltaru...
često noću kad sve ukućane savlada san, gledam u tu prazninu dok mi srce ne prokrvari... a onda krenu suze,te se molim majci božijoj da nas neko spase... da se rupa zaceli...

"Ja se mnogo bojim ljudi koji hoce da usrece narod... ...niko nema prava da silom svog suseda cini srecnim."
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 18/10/2012 : 11:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
paralela s Torgalom i nije sto posto na mestu ("po mom misljenju, blablatruc")

prvo sto Gaston krece od pocetka, ne na preskok

drugo, sto Gastona ,ozes da citas uzduz i popreko, naglavacke i naopacke, nema nikakvog redosleda, niti je potreban

a sto rece Jasko, pre ce da izdaju ostatak ako kupimo nego ako ne kupimo

(plus, ako se ne varam, pre nego sto je nastupio BP fijasko, zvanicnici rekose da je pripremljen celokupan Gaston; ako je to istina, sanse su jos vece da cemo ugledati komplet )

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 18/10/2012 : 11:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

drugo, sto Gastona ,ozes da citas uzduz i popreko, naglavacke i naopacke, nema nikakvog redosleda, niti je potreban

Baš tako.

Ja ću i onako, za početak, na Sajmu da pazarim dvojku ().
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 18/10/2012 : 11:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

Naravno da ce izaci. A veca je verovatnoca da ce bilo sta od BP-a izaci ako kupis, a ne ako ne kupis Gasu.
A i mislim, 10 albuma je to :)
Nadam se brzom izlasku, dogodine u isto vreme, a zelim da cena sve tri knjige bude - iznenadjujuce pristupacna 8)

Ja stvarno ne razumem sta je sa nasim narodom. Ima jos komentara ovog tipa ovaj sam samo uzeo za primer. Da li vi svi imate kolektivno delitovanje pamcenja i resetovan vam je mozak na 0 pa sa ovakvim entuzijazmom odgovarate da ce biti naredna 3, nadam se brzom izlazku
Posle milion ispala od Belog puta ogromne verovatnoce koju cak ni Beli Put nije demantovao sto se tice zavrsetka serijala, nikakav termin najeve ostalih 3 gase...a vi se lozite.

Pricate nesto u vezi podrske izdavacu, pa vi svi sto hvalite pomenutog izdavaca i koji cete trcati da odmah kupite Gasu iako je nastavak neizvestan, pa sta je to nego podrska izdavastvu i direktni finansijski impuls u njegov dzep. Nije podrska trivijalno banalizovanje tipa"Sigurno necu kupiti strip koji ne volim, da bi podrzao izdavaca".

A moje iskazivanje ne-podrske je u tome sto necu kupiti vise ni jedan njihov strip dok ne vidim zavrsen serijal.

Podrska izdavacu je kada strip koji planiras da kupis odmah odjuris i kupis ga medju prvima, a ne cekas da izdavac propadane da bi ga kupovao na rasprodaji i hvalio se kako si jeftino prosao.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/10/2012 : 12:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Necu da ulazim u raspravu.
Kupujem strip zbog stripa, zabole me lakat ko je izdavac.
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 18/10/2012 : 12:12:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
rolande, ovde se jedini ti ložiš, gubiš živce i pišeš kilometarske poruke. Uzimam strip jer mi se čita, zabole me baš za kolekciju i slične gluposti.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10537 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/10/2012 : 12:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Mislija sam da je Boban demagog ali ga ovi Milan rastura
BP živi vječno.

Neznan šta te čudi.
Demagogija mu je posal.
Inače, šta se Gaše tiče, ne predstavlja mi neki problem kompletiranje. Gaša ne triba bit kompletan da bi se čita, ali ne pada mi na pamet zbog "podrške izdavaču" plaćat nešto 20-25 eura, kad je već viđeno da se godinu-dvi posli te iste stvari mogu kupi za 10 eura.
Možda ovaj put ne bude tako, al za mene je BP seratorska i lažljiva izdavačka kuća i tu završava cila priča.
Fasciniraju me ljudi koji se sada oduševljavaju. Šta su, zaboravili količinu napisanih pizdarija i laži od ovog istog korisnika???

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/10/2012 : 12:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI
Fasciniraju me ljudi koji se sada oduševljavaju. Šta su, zaboravili količinu napisanih pizdarija i laži od ovog istog korisnika???

Imas drugi predlog kako doci do Gase? Spreman sam da te saslusam...
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/10/2012 : 12:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Strip me zanima zbog imena i prevoda. Ostalo me ne zanima.

Gledajuci tako... Da li treba dati "podrsku" SA, Ludensu ili Bukgloubu?
Prvi pravi papazjaniju u Alanu, drugi gresi i prodaje budzasto MM-a (koliko cena bese u pocetku?), a treci radi ko zmigavac.
Ono sto hocu, kupicu. Eto ta zagrebacka naklada ima Gasu, ali mi je prevod bljak. Ako neko nece BP, ima alternativu. Celokupnu izdatu.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/10/2012 : 12:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

.
Taman se ovaj BP nadopunjuje sa DN, stoga ako nema dalje od BP opet uzimam one stare i eto celog Gase . Celog Gase
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/10/2012 : 12:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Celokupnu izdatu.

Ko je to izdao celokupnog Gastona?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/10/2012 : 12:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:

.
Taman se ovaj BP nadopunjuje sa DN, stoga ako nema dalje od BP opet uzimam one stare i eto celog Gase . Celog Gase

Kako kad je i ZN navodno krenula redom?
A ima jos 6 albuma do kraja.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/10/2012 : 12:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fasciniraju me ljudi koji se sada oduševljavaju.

Mene fascinira da su svi zadovoljni sa ova 3 integrala i nikog ne interesuje hoce li izaci ostala 3 ???
I naravno gomila pojasnjenja onima koji bi da vide sve integrale kako to bas i nije neophodno. Meni jeste i nadam se da ce neko zvanicno da potvrdi ili demantuje glasine s ovog topika da je ovo labudova pesma BP.
Go to Top of Page

noemis
Senior Member

Serbia
1320 Posts

Member since 11/05/2010

Posted - 18/10/2012 : 12:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send noemis a Private Message  Reply with Quote
hm... kako se danas ljudi lako fasciniraju...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/10/2012 : 12:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pajtos

Roland je 100% u pravu.
O kakvoj podrsci i prevodu pricate,glavni su problem nedovrseni serijali (ja,srecom nisam uzimao nista osim Sninkela pa se i ne trucam mnogo,ali podrzavam ljude koji u ovom slucaju izrazavaju nezadovoljstvo...)

@Jaki (u vezi demagogije)
Cist glumac,jos i uziva u zahebavanju forumasa,rekao bih...

Polako zemo, ne kapiras ti to dobro, sad ce neko da ti pojasni zasto nisi u pravu
Mene je mrzelo da uplicem u pricu 100 metaka, Sin City, Propovednika, necu vise da gubim zivce s tim... pa rekoh da pitam samo za Gasu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10537 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/10/2012 : 12:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Imas drugi predlog kako doci do Gase? Spreman sam da te saslusam...

Kakve ovo veze ima sa ovin šta si quota?
I ja sam bio oduševljena ovca i kupova BP izdanja odma po izlasku, sad više nisan. Ošišali su me par puta do gola i nije mi se svidilo.
Ti očito imaš problem sa razlikovanjen lika i djela.
Djelo(Gaša) svaka čast, lik(BP) već san napisa šta mislin.
Mene fascinira da nakon šta se na ovome istome forumu BP press osramotija ka malo ko, i dalje bahato nastupa sa iston demagogijon o uspješnosti i veličini BP, koju izgleda pripoznaju samo njihovi zaposlenici.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27222 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/10/2012 : 12:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Kome se odmah ne čita Gaston neka pričeka koju godinu pa kupi na jednoj od velikih rasprodaja koju će organizirati BP da bi strip dospio do širokih masa.
Najlakše je palamuditi o izdavačima a ništa ne raditi.Pokrenite se i vi i napravite nešto a možda doživite i zadovoljstvo da vam se s ushićenjem obrati kakva treba u banci ili pošti s pričom da ste joj promijenili život s vašim izdanjem.
Zbog toga naši izdavači žive i rade.Te sitnice se ne mogu platiti novcem a ni mastercardom.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/10/2012 : 12:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

hm... kako se danas ljudi lako fasciniraju...

Nebitan si, ne zamaraj se bezveze..
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10537 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/10/2012 : 12:44:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

.

Kako kad je i ZN navodno krenula redom?
A ima jos 6 albuma do kraja.

Mene ZN uopće ne interesira. Gaša je nemjerljivo bolji od Gastona

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page