forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Gaša na Sajmu knjiga
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 13

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9946 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 18/10/2012 : 12:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by noemis

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by teller

kad vidim 6 Gaša kupujem sve...prije ništa...zar da mi prva 3 Gaše prave društvo Torgalu 3/4 još dugi niz godina?

Evo, teller objasnio jos bolje

istina, i ja često gledam u tu rak ranu međ ikonama na mom strip oltaru...
često noću kad sve ukućane savlada san, gledam u tu prazninu dok mi srce ne prokrvari... a onda krenu suze,te se molim majci božijoj da nas neko spase... da se rupa zaceli...

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 18/10/2012 : 12:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Mene ZN uopće ne interesira. Gaša je nemjerljivo bolji od Gastona

Isto, ali tek kad vidim kompletan integral ili bar neko potvrdi da ce ga biti
Ali pre cemo izgleda da dobijemo odgovore na nepostavljena pitanja od svih neupucenih nego od predstavnika BP
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10537 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/10/2012 : 12:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali pre cemo izgleda da dobijemo odgovore na nepostavljena pitanja od svih neupucenih nego od predstavnika BP

Pa stari je to majstor.
Ti recimo pitaš:
Kad će Pričer 4?
BP odgovori: Imamo fantastičnu akciju 5 integrala za 6000 dinara.

Ti: koji će vam integral biti numeriran brojem 1.
BP: Imate fantastičnu akciju 5 grafičkih novela za 3600 dinara

Ti: Koja su nova izdanja za sajam?
BP:BP ima najveći štand na sajmu, dođite, sigurno će te nešto naći. Ako ne strip, neku slikovnicu ili marokansku kuharicu.

Ovako možeš u nedogled, a odgovor na pitanje zaboravi.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/10/2012 : 12:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Jasko

Celokupnu izdatu.

Ko je to izdao celokupnog Gastona?

A dobro, nisam znao da nije
Ali imaju stalan ritam. Dve za svaki Interliber
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3277 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 18/10/2012 : 13:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Gašu kupujem obavezno. Do sada Beli Put mi je super (kasta metabarona, šninkel, sin city, jaguar, hogar, tamo gde...čak i hronike iako DW sad trga svojima). Možda zbog toga što sam relativno nov i što me zaboli za torgala. Mada bi mi bilo stvarno ispod kritike kasnija prodaja po znatno nižim cenama kao što pišu neki gore. Od svih izdavača imaju totalnu podršku od mene Risar i Marketprint. Risar što je praktično jedini izdavač u SLo po mom ukusu, em što ima povoljne cene za naš trg. Puno znači i to da sam blizak sa vlasnikom. A Marketprint zbog svega što su mi dali u prošlosti - we go waaay back. Ostali izdavači su mi dobri za ono što želim&volim i prema tome jih i ocenjujem. I niko nije perfektan. Očito je i to da nisam neki ultra kolekcionar pa mi izdanja istog stripa od različitih izdavača ne smetaju baš. Što se prevoda tiče, ni tu nisam baš zahtjevan - srpski ili hrvacki ili srpskohrvacki? ista pizda za mene slovenca al je puno lepše čitat stare AF, Asterixe.... nego ovo sad. Tako da: Beli Put - palčevi gore - idemo dalje.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/10/2012 : 13:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
I mene, takodje, zanima odgovor: Da li planiraju da izdaju i ostala tri integrala?
Postavio sam i sam to pitanje

I voleo bih iskren odgovor. Ali to ne znaci da necu uzeti ova tri integrala Na ova tri, neko ce izdati jos tri. Nadam se BP uskoro, ako ne, isteci ce im prava. Mada bi bilo nerazumno to ne uraditi, jer mislim da je Gasa BP-u ubedljivo najjaci naslov do sada u njihovom izdavastvu

Edited by - Jasko on 18/10/2012 13:11:21
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 18/10/2012 : 13:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Kompletirao njihove započete serijale, ali američka izdanja, i sad me zaboli za njihovu politiku izdavaštva. Ako naletim na neki nenormalan popust na neke stvari što nemam - super. Ako izdaju neku grafičku novelu za male pare - opet dobro, ali ako počnu sa nekim serijalom, ne pada mi na pamet da kupim.
Gaša će za godinu-dvije moći da se kupi za duplo manje para.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13500 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/10/2012 : 13:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton

rolande, ovde se jedini ti ložiš, gubiš živce i pišeš kilometarske poruke. Uzimam strip jer mi se čita, zabole me baš za kolekciju i slične gluposti.

Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/10/2012 : 13:41:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kasper

quote:

Strip me zanima zbog imena i prevoda. Ostalo me ne zanima.

.
Taman se ovaj BP nadopunjuje sa DN, stoga ako nema dalje od BP opet uzimam one stare i eto celog Gase . Celog Gase

Kako kad je i ZN navodno krenula redom?
A ima jos 6 albuma do kraja.

Ne interesuju me stripovi koje prevodi Milena Benini. Nemam nijednog njenog Lukija, nemam nijednog njenog Gastona ni Korta.
Ne interesuje me ovde kolekcija Gase od 1 izdavaca, vec kolekcija Gase za dusu. Ta kolekcija je sada moguca, kako sam vec napisao BP + DN. I fala BP na tome.
Sto se tice ostalih njihovih izdanja, sad Torgal ima alternativu, Sendmenu se nadamo od Fibre. Toliko o tome.
I jos jednom, meni su ova tri Gase nesto najbolje sto se pojavilo od stripa u Srbiji poslednjih godina . Ko nece ne mora...

Edited by - kasper on 18/10/2012 13:43:55
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/10/2012 : 13:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Kaspere, koje originalne brojeve cine DN? Mislim da fale neki
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/10/2012 : 13:49:48  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kaspere, koje originalne brojeve cine DN? Mislim da fale neki

Hm, malo je to drugacije. Ti originali idu u (valjda) 16, a ovi su u 19 brojeva. Stim sto su u originalima neke table preskocene, pa su objavljene zbirno na kraju. DN bi trebalo da se poklope sa krajem treceg integrala i kasnije da se ide do kraja. Takodje DN su tumbali brojeve. Neka tabla ce tu sigurno faliti, al takav je zivot, sve fali .

Edited by - kasper on 18/10/2012 13:50:39
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/10/2012 : 13:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Evo kako ide Gasa u DN
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=11961
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13500 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/10/2012 : 14:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Barker

jao bre, kao da zivot nema smisla ako redovno ne dobijete sva moguca izdanja svih mogucih serijala u striktno navedenom terminu.

Ne radi se o striktnom terminu, vise me interesuje dal ce uopste biti ikakvog termina.
Vidis da nikakvog konkretnog odgovora nema ni na komentare da je ovo samo pokusaj da se izvuce jos nesto od albuma za koja su vec kupljena prava.
A ne vidim sta ce mi prva 3 integrala ako narednih 3 nece biti

Da ih čitaš, umesto da ti stoje na polici
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 18/10/2012 : 14:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
Brkate babe i zabe.

Beli Put je izdavao fantasticne serijale, savrsenog izdanja, dobre cene i prevoda....i to sve stoji i na tome im svaka cast.
Kao sto i ne sumljam da ce Gasa biti uradjen perfektno, ali nije u tome stvar.

Stvar je u medijskom nastupu, enormnoj kolicini lazi od strane Belog Puta na forumima, ali da se razumemo na forumima su ljudi koji prate kompletnu strip scenu, a ne neke blagajnice u banci koje se raspilave na strip "tamo gde pogled ne dopire"( iako smatram da je strip odlican), i hvale i lupkaju glavnog odgovornog urednika po ramenu dok se njemu niz obraz sliva suza radosnica.

Mala retrospektiva bezocnih lazi i najava:

Korto u koznom povezu perverzija za sladokusce, Mandark, Fantom, Flas Gordo....i masa baljezgarija.

Cak bi im ljudi i to oprostili, ajde zaneli su se najavili vise a firma propala, ali opet ni to nije problem, da se izdavac obratio na forumu sa skromnim nastupom i izvinuo za svoje greske, predstavio nov izdavacki plan i ocekivana izdanja u nekom buducem periodu.

Ali, ne nastup Belog Puta je krajnje egocentrican, bahat, demagoski, a na konkretna pitanja hvale se slikovnicama i standom.

I umesto odgovora o u vezi stripova mi slusamo srceparajuce price kako se decica raduju slikovnicama i pisu pisma glavnom odgovornom uredniku. Zbog ovakvih demagoskih baljezgarija Beli put kao izdavacka kuca mi je jos omrzeniji.

Licno smatram da je Beli Put osakatio srpsku strip scenu, sa milion izdanja koje nije izdao, i veliko je pitanje da li ce neki izdavac da se upusti u izdavanje istih, s obzirom da je prosecni kupac koji nema veze sa stripom navikao na njihove nenormalne popuste na sajmovima, tako da svaka normalna cena ce mu biti previsoka.
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 18/10/2012 : 14:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa stari je to majstor.
Ti recimo pitaš:
Kad će Pričer 4?
BP odgovori: Imamo fantastičnu akciju 5 integrala za 6000 dinara.

Ti: koji će vam integral biti numeriran brojem 1.
BP: Imate fantastičnu akciju 5 grafičkih novela za 3600 dinara

Ti: Koja su nova izdanja za sajam?
BP:BP ima najveći štand na sajmu, dođite, sigurno će te nešto naći. Ako ne strip, neku slikovnicu ili marokansku kuharicu.

Ovako možeš u nedogled, a odgovor na pitanje zaboravi.

Ubodena srz problema
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 18/10/2012 : 14:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Fasciniraju me ljudi koji se sada oduševljavaju.

Mene fascinira da su svi zadovoljni sa ova 3 integrala i nikog ne interesuje hoce li izaci ostala 3 ???
I naravno gomila pojasnjenja onima koji bi da vide sve integrale kako to bas i nije neophodno. Meni jeste i nadam se da ce neko zvanicno da potvrdi ili demantuje glasine s ovog topika da je ovo labudova pesma BP.

Kao i odlicno pitanje postavljeno izdavacu.
Go to Top of Page

Beli Put PRESS
Average Member

552 Posts

Member since 27/10/2008

Posted - 18/10/2012 : 14:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Beli Put PRESS's Homepage  Send Beli Put PRESS a Private Message  Reply with Quote

Gaša je jedan od prvih naslova koje smo želeli da objavimo. Digitalizaciju fajlova smo čekali godinama i konačno dočekali ne tako davno. Govorim naročito i prvim albumima, jer su digitalizovali unazad.

U srećnije vreme razmišljali smo da svih 19 objavimo u dve, možda čak i samo jednoj knjizi.

Sledeća tri integrala neće se pojaviti za manje od godinu dana. Idealno bi bilo za sledeći Sajam knjiga, ali nisam sasvim siguran.

Kako mi je "demagogija posal" (sviđa mi se ova formulacija), mogu samo da obećam da ćemo se potruditi...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10537 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/10/2012 : 14:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beli Put PRESS

Gaša je jedan od prvih naslova koje smo želeli da objavimo. Digitalizaciju fajlova smo čekali godinama i konačno dočekali ne tako davno. Govorim naročito i prvim albumima, jer su digitalizovali unazad.

U srećnije vreme razmišljali smo da svih 19 objavimo u dve, možda čak i samo jednoj knjizi.

Sledeća tri integrala neće se pojaviti za manje od godinu dana. Idealno bi bilo za sledeći Sajam knjiga, ali nisam sasvim siguran.

Kako mi je "demagogija posal" (sviđa mi se ova formulacija), mogu samo da obećam da ćemo se potruditi...

Čisto sumnjam, ali ako možeš...
Torgal 1 i 2?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13500 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/10/2012 : 15:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roland

Brkate babe i zabe.

Beli Put je izdavao fantasticne serijale, savrsenog izdanja, dobre cene i prevoda....i to sve stoji i na tome im svaka cast.

Stvar je u medijskom nastupu, enormnoj kolicini lazi od strane Belog Puta na forumima, ali da se razumemo na forumima su ljudi koji prate kompletnu strip scenu, a ne neke blagajnice u banci koje se raspilave na strip "tamo gde pogled ne dopire"( iako smatram da je strip odlican), i hvale i lupkaju glavnog odgovornog urednika po ramenu dok se njemu niz obraz sliva suza radosnica.

Korto u koznom povezu perverzija za sladokusce, Mandark, Fantom, Flas Gordo....i masa baljezgarija.

Cak bi im ljudi i to oprostili, ajde zaneli su se najavili vise a firma propala, ali opet ni to nije problem, da se izdavac obratio na forumu sa skromnim nastupom i izvinuo za svoje greske, predstavio nov izdavacki plan i ocekivana izdanja u nekom buducem periodu.

Ali, ne nastup Belog Puta je krajnje egocentrican, bahat, demagoski, a na konkretna pitanja hvale se slikovnicama i standom.

I umesto odgovora o u vezi stripova mi slusamo srceparajuce price kako se decica raduju slikovnicama i pisu pisma glavnom odgovornom uredniku. Zbog ovakvih demagoskih baljezgarija Beli put kao izdavacka kuca mi je jos omrzeniji.

Licno smatram da je Beli Put osakatio srpsku strip scenu, sa milion izdanja koje nije izdao, i veliko je pitanje da li ce neki izdavac da se upusti u izdavanje istih, s obzirom da je prosecni kupac koji nema veze sa stripom navikao na njihove nenormalne popuste na sajmovima, tako da svaka normalna cena ce mu biti previsoka.

Lepo ti rekoše ljudi da se ovde jedino ti ložiš.
Ima Beli Put mane, ali ljudi kojima je bitno da strip čitaju su srećno zbog pojave Gaše.
Ljudi koji padaju u depresiju ako strip nije kompletan, HC i da pri tom, savršeno izgleda na polici će da kukaju po 567. put na forumu.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10909 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 18/10/2012 : 15:02:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Isto, Torgal 1 i Torgal 2? Ovde i nisam optimista, al kako rekoh gore, ima alternativa.

Edited by - kasper on 18/10/2012 15:20:03
Go to Top of Page

roland
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 09/07/2007

Posted - 18/10/2012 : 15:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send roland a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by roland

Brkate babe i zabe.

Ima Beli Put mane, ali ljudi kojima je bitno da strip čitaju su srećno zbog pojave Gaše.
Ljudi koji padaju u depresiju ako strip nije kompletan, HC i da pri tom, savršeno izgleda na polici će da kukaju po 567. put na forumu.

Imrahile stari druze ti si neka cudna mustra kao i alexts. Zbog nekog spora na topiku u proslosti i tvoje frustracije jedva cekas da nesto napisem kako bi peckao. Da li ti primecujes kao i gore pomenuti gospodin da je vase postovo ignorisem i da nista nepisem jer svaka rasprava sa vama dvojicom je kao pisanje uz vetar. Tako da molim te da se manis moje glave.

A svoje frustracije leci na lepsi nacin, nadji neku devocicu i zajedno sa njom prosetaj ruku pod ruku pored Save.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10537 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/10/2012 : 15:19:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zašto stvari gledaš ovako crno-bijelo?
Grobar?
Ja san prvi napisa da pogotovo Gaša ne triba bit kompletan da bi ga se čitalo, i stripovi mi ne služe za popunjavanje polica.Police se mogu popunit i jeftinije.
Roland, ja, i još dobar broj ljudi na ovome topicu uopće ne dovodi u pitanje radost zbog same činjenice da Gaša izlazi.
Problem je nakon šta su dokazano lagali i muljali i dalje peglaju istu retoriku.
Mi veliki, mi jaki, mi lijepi, mi uspješni, mi doveli strip u frizerske salone,itd...
Imaju potpuno pravo na to, ali meni stvarno nisu jasni ljudi koji su u stanju sve zaboravit, i vikat JUHU, SUPER, ŽIVI STE,bla bla bla
Ova tri integrala ću najvjerovatnije kupit, pogotovo ako stvarno obuhvaćaju taman ono šta nije u DN albumima, ali da ću ih kupit odma po izlasku, jok.
BP me više nego jedan put napravija budalon, i neće više.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13500 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/10/2012 : 15:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Za rolanda:

Ja druže nemam pojma ko si ti i kakve sporove iz prošlosti spominješ
Možda ih je bilo, možda nije, pojma nemam

A ni frustracija nemam, jer izdavače koji me ne zanimju ne proganjam po forumu kao ti Beli Put

Edited by - Imrahil on 18/10/2012 15:21:49
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10537 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/10/2012 : 15:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

Isto, Torgal 1 i Torgal 2? Ovde i nisam optimista, al kako rekoh gore, ima alternativa.

Evo ja ću provat odgovorit

BP će na predstojećem sajmu knjiga imati najveći prodajni štand na kojem će se moći naći i neka od naših rasprodanih izdanja.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13500 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 18/10/2012 : 15:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zašto stvari gledaš ovako crno-bijelo?
Grobar?
Ja san prvi napisa da pogotovo Gaša ne triba bit kompletan da bi ga se čitalo, i stripovi mi ne služe za popunjavanje polica.Police se mogu popunit i jeftinije.
Roland, ja, i još dobar broj ljudi na ovome topicu uopće ne dovodi u pitanje radost zbog same činjenice da Gaša izlazi.
Problem je nakon šta su dokazano lagali i muljali i dalje peglaju istu retoriku.
Mi veliki, mi jaki, mi lijepi, mi uspješni, mi doveli strip u frizerske salone,itd...
Imaju potpuno pravo na to, ali meni stvarno nisu jasni ljudi koji su u stanju sve zaboravit, i vikat JUHU, SUPER, ŽIVI STE,bla bla bla
Ova tri integrala ću najvjerovatnije kupit, pogotovo ako stvarno obuhvaćaju taman ono šta nije u DN albumima, ali da ću ih kupit odma po izlasku, jok.
BP me više nego jedan put napravija budalon, i neće više.

Jel ti shvataš da mene ne zanima Beli Put, već Gaša?
Interesuju me stripovi koje objavljuju i što mi je najvažnije, cena po kojoj mogu taj strip da kupim, tj. da li je u mojom očima ta cena ok ili ne.

Jeste da su lagali, jeste da mi se ne sviđa njihova politika, ali mene interesuje strip ovde, tj. jelte Gaša.
Evo, recimo Fibra. Kao izdavač uliva sigurnost, ali džabe kad je ne želim da dajem toliko para za stripove, pa od Fibre uzmem samo baš probrana izdanja, a realno bih uzeo mnogo više.
Go to Top of Page
Page: of 13 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000