Author |
Topic  |
SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts
Member since 19/09/2012 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 19/10/2012 : 09:35:49
|
Što se tiče stranih stripova, meni Algoritam služi samo da pogledam kako u stvarnosti izgledaju izdanja koja me interesiraju. Cijene su im visoke i tamo, kao i fler, kupujem samo kada naletim na neki dobar, dobar popust, jer tek s takvim popustom cijena bude kao na BD-u. Ako je razlika euro ili dva, onda kupim, ali to je vrlo rijetko. Inače, zagrebački Algoritam ima pristojnu ponudu stripova i u Avenue mallu i u Gajevoj (tu su samo strani). |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
 |
|
Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1584 Posts
Member since 15/03/2010 |
Posted - 19/10/2012 : 12:29:23
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Krscho
Potvrdujem da algoritam ima cijeli Knightfall, inače vidio ogromnu knjigu u njemu Superman: the world without the man of tomorow il itak nekaj zvuci pa me zanima isplativost uzimanja, dost jeftino mi cijena bila ( oko 150kn) a ima ziher 400,500 stranica
ovako..to ti jedna saga u biti..ukljucuje ovo:
SUPERMAN: THE DEATH OF SUPERMAN SUPERMAN: WORLD WITHOUT A SUPERMAN SUPERMAN: THE RETURN OF SUPERMAN
ovi trejdovi su sad izasli u jednom velikom omnibusu..
i nakon toga imas Hunter Prey..tu su origini od tog villiana Doomsdaya i takoreci veliko finale..Doomsday se kasnije vraca za vrijeme Our Worlds at War ali to je manje bitno..takoder se pojavljuje u New Krypton sagi..sad da ne spojlam previse sve se seli u return of doomsaday koji je izasa prosle godine (tu imamo klonirane inacice doomsdaya)..i konacan kraj dooma u reign of doomsday - trejd koji je u biti zatvaranje Supermana u Johnsovom kontinuitetu..ako te jos sta zanima salji na PM..
Trejd World without superman nije u cijelosti uključen u omnibus već samo neki dijelovi |
"War will cease when we refuse to fight" |
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2067 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 19/10/2012 : 12:54:16
|
quote: Originally posted by Smomo8
O kakvim popustima pričate ?
Često imaju akcije 3 za 2, ili neka opaka sniženja - no uglavnom su u pitanju knjige i prevedeni stripovi u njihovom izdanju. Stranih još nisam vidio, ali zato sam se tijekom zadnje akcije prije par mjeseci natovario mangama koje još nisam uspio pročitati :) |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 19/10/2012 : 13:29:46
|
quote: Originally posted by Andrej
quote: Originally posted by Krscho
Potvrdujem da algoritam ima cijeli Knightfall, inače vidio ogromnu knjigu u njemu Superman: the world without the man of tomorow il itak nekaj zvuci pa me zanima isplativost uzimanja, dost jeftino mi cijena bila ( oko 150kn) a ima ziher 400,500 stranica
ovako..to ti jedna saga u biti..ukljucuje ovo:
SUPERMAN: THE DEATH OF SUPERMAN SUPERMAN: WORLD WITHOUT A SUPERMAN SUPERMAN: THE RETURN OF SUPERMAN
ovi trejdovi su sad izasli u jednom velikom omnibusu..
i nakon toga imas Hunter Prey..tu su origini od tog villiana Doomsdaya i takoreci veliko finale..Doomsday se kasnije vraca za vrijeme Our Worlds at War ali to je manje bitno..takoder se pojavljuje u New Krypton sagi..sad da ne spojlam previse sve se seli u return of doomsaday koji je izasa prosle godine (tu imamo klonirane inacice doomsdaya)..i konacan kraj dooma u reign of doomsday - trejd koji je u biti zatvaranje Supermana u Johnsovom kontinuitetu..ako te jos sta zanima salji na PM..
Trejd World without superman nije u cijelosti uključen u omnibus već samo neki dijelovi
evo sta sadrzi omnibus sta ima izac u 3 misecu:
Superman: The Death and Return of Superman Omnibus HC Collects: SUPERMAN: THE MAN OF STEEL #17-26, SUPERMAN #73-82, ADVENTURES OF SUPERMAN #496-505, ACTION COMICS #683-691, JUSTICE LEAGUE OF AMERICA #69, SUPERMAN: THE LEGACY OF SUPERMAN #1 and GREEN LANTERN #46
a evo sta trejdovi:
The Death of Superman Collects: Superman: The Man of Steel #17-19; Superman vol. 2, #73-75; Adventures of Superman #496-497; Action Comics #683-684; Justice League America #69
World Without a Superman Collects: Adventures of Superman #498-500; Action Comics #685-686; Superman vol. 2, #76-77; Superman: The Legacy of Superman #1; Superman: The Man of Steel #20-21
The Return of Superman Collects: Action Comics #687-691; Adventures of Superman #500-505; Green Lantern vol. 2, #46; Superman vol. 2, #78-82; Superman: The Man of Steel #22-26
|
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Posted - 19/10/2012 : 13:33:20
|
quote: Originally posted by Smomo8
O kakvim popustima pričate ?
Prije par godina je za Božić bila tradicionalna akcija 3 za 2 u kojoj su za divno čudo bili i strani stripovi. Od tada nikada više nisu dali i strance na tu akciju iako praktično sve druge knjige budu na popustu, pa sve dovoljno govori koliko često kupujem u Algoritmu. Valjda kuže da stripove kupuje frikovi koji ne pitaju za cijenu pa onda ne žele snižavati..
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/10/2012 : 13:33:31
|
@Andrej
ti si vjerovatno mislia na onaj stari omnibus..
njemu fali samo Superman: The Legacy of Superman #1..to mi je veliki propust kod tog omnibusa..
tek sam sad vidia da sam u gornjem postu napisa "ovi trejdovi su sad izasli u jednom velikom omnibusu"..mislia sam ovi trejdovi ce izac dogodine u omnibusu..
|
Edited by - brni on 19/10/2012 13:36:27 |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Posted - 19/10/2012 : 13:35:18
|
quote: Originally posted by Windwalker
A gdje u Gajevoj se nalaze stripovi? U odjelu za knjige? Možda skoknem da izvidim situaciju.
Podrum, kada siđeš sa skala produžiš ravno 5 metara pa na desnu stranu.
|
 |
|
SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts
|
maram
Starting Member

40 Posts
Member since 17/10/2012 |
Posted - 19/10/2012 : 18:58:59
|
Dakle, eto i mene ovdje. Kolekcija je omanja (naspram ovih što tu vidim od drugih) jer, moram priznati, nit dugo čitam stripove nit sam kolekcionar... Tek sam nedavno odlučio, recimo, dati priliku superherojima... :D Sori, ako je nešto uletilo tu, a da nije američko.. Btw, za Jasona nemam pojma kamo ide... američki, norveški, francuski... ali eto. :)

|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/10/2012 : 19:30:13
|
@maram
jako lipa kolekcija..ovi absolute su premocni..stavljen si na prvu stranu..
dobrodosao u Corps lanterne maram.. |
 |
|
Krscho
Junior Member

Croatia
382 Posts
Member since 19/06/2011 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8314 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1584 Posts
Posted - 19/10/2012 : 21:02:10
|
@Andrej
njemu fali samo Superman: The Legacy of Superman #1..to mi je veliki propust kod tog omnibusa..
tek sam sad vidia da sam u gornjem postu napisa "ovi trejdovi su sad izasli u jednom velikom omnibusu"..mislia sam ovi trejdovi ce izac dogodine u omnibusu..
Nisam Baš čitam na amazonu za ovaj novi i piše u opisu da omnibus sadrži samo neke dijelove od "World without superman"
"The Death and Return of Superman Omnibus includes the best-selling trade paperbacks The Death of Superman and The Return of Superman, as well as portions of World Without Superman" |
 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1584 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/10/2012 : 21:07:24
|
@Andrej
Nisam Baš čitam na amazonu za ovaj novi i piše u opisu da omnibus sadrži samo neke dijelove od "World without superman"
"The Death and Return of Superman Omnibus includes the best-selling trade paperbacks The Death of Superman and The Return of Superman, as well as portions of World Without Superman"
Ja iman trejdove..onda su opet zabucali..ko ce ih znati.. |
 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1584 Posts
Posted - 19/10/2012 : 21:10:52
|
@Andrej
"The Death and Return of Superman Omnibus includes the best-selling trade paperbacks The Death of Superman and The Return of Superman, as well as portions of World Without Superman"
Ja iman trejdove..onda su opet zabucali..ko ce ih znati..
Ja isto to imam u trejdovima tako da neću omnibus niti uzimat... Al opet malo mi je glupo ako nisu ubacili cijeli trejd |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/10/2012 : 21:10:53
|
Iako mislim da ni World Withut nikad nije potpuno pokriven..tu mislim na onaj Funeral for a Friend..osobno meni je on skroz nepotreban osim sprovoda.. |
 |
|
Andrej
Senior Member

.jpg)
Croatia
1584 Posts
Posted - 19/10/2012 : 21:11:35
|
Iako mislim da ni World Withut nikad nije potpuno pokriven..tu mislim na onaj Funeral for a Friend..osobno meni je on skroz nepotreban osim sprovoda..
Potpisujem |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 19/10/2012 : 21:14:52
|
Iako mislim da ni World Withut nikad nije potpuno pokriven..tu mislim na onaj Funeral for a Friend..osobno meni je on skroz nepotreban osim sprovoda..
Potpisujem
ono palamudenje i plakanje je nepotrebno..ali onaj dio kad ga otac izvuce je genijalan..i onaj crtez..ono mi zlata vridi.. |
 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Posted - 22/10/2012 : 14:29:53
|
quote: Originally posted by Amos
quote: Originally posted by Windwalker
A gdje u Gajevoj se nalaze stripovi? U odjelu za knjige? Možda skoknem da izvidim situaciju.
Podrum, kada siđeš sa skala produžiš ravno 5 metara pa na desnu stranu.
Moran apdejtati ovaj podatak za Algoritam u Gajevoj.
Stripovi više nisu u podrumu već u prizemlju knjižare. Kada se uđe na vrata s ulice nalaze se odmah s lijeve strane kraj glavnog prolaza. Još prošli tjedan je bilo po starom, a preko vikenda su valjda bili vrijedni pa premjestili. |
 |
|
Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts
Member since 17/03/2012 |
|
SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts
Posted - 22/10/2012 : 19:47:30
|
Mislim da cijene nisu strašne, realno gledano sve je u hrvatskoj skuplje nego vani tak da sam ja već naviko, a i koristim studentski popust pa to malo ublaži. Što se tiče DC-a, uskoro dolaze Batman No man's land 1-3 i Geoff Johnsov run na Green Lanternu od Rebirtha do War of the Green Lanterns... |
 |
|
Topic  |
|