forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/10/2012 : 18:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by chris.tower

Sad bas gledam knjigu 43 i sjetim se da sam je kupio na proslogodisnjem Interliberu (11mj.). Sad je skoro kraj 10mj. i dosada je izasla samo jos jedna knjiga u tih godinu dana (reprinte ne racunam)!! Sta se to dogada s Nathanom? Gdje je onih 6 obecanih knjiga godisnje? Ima li smisla vise ga skupljat ako ce nastaviti ovakvim tempom?

vjerojatno se jako lose prodaje, i tiraz je pao na 300 komada

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 22/10/2012 : 18:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

ja ne vidim smisao u izdavanju toga giganta kad je toliko redovnih epizoda neizdato

Da to ni meni nikad nije bilo jasno, zasto gigante izbacuju kada je sve toliko kronoloski povezano? Dok sva ostala izdanja prate ritam redovne serije.

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/10/2012 : 18:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zeljko

ja ne vidim smisao u izdavanju toga giganta kad je toliko redovnih epizoda neizdato

Da to ni meni nikad nije bilo jasno, zasto gigante izbacuju kada je sve toliko kronoloski povezano? Dok sva ostala izdanja prate ritam redovne serije.

bolje se prodaje, i ljudi ce mozda pocet pratiti i redovitu seriju. giganti bi ipak trebali biti price koje ce ljude navuci na serijal.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 22/10/2012 : 19:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Ja sam se i navuko na Nathana preko Giganta

Samo bih voleo da izdaju i Universo Alfa, isto kao i Gigante (kada im nije vreme)
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 22/10/2012 : 22:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
Neka mi neko odgovori, da ne bih citao celi topik: da li su stamparska greska u trecoj knjizi NN ( epizode 6,7,8 ) one linije na levim stranicama, po duzini skroz na levoj strani listova ? Da li je takav celi tiraz trece knjige ili samo nisam imao srece pri kupovini ?

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 23/10/2012 : 09:53:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad bas gledam knjigu 43 i sjetim se da sam je kupio na proslogodisnjem Interliberu (11mj.). Sad je skoro kraj 10mj. i dosada je izasla samo jos jedna knjiga u tih godinu dana (reprinte ne racunam)!! Sta se to dogada s Nathanom? Gdje je onih 6 obecanih knjiga godisnje? Ima li smisla vise ga skupljat ako ce nastaviti ovakvim tempom?

Ispravak, kupio si #42 za Interliber (Tko je Solomon Darver?), ne #43 Zasad su izašle dvije knjige, samo što nisu još dvije, a mislim da su planirane još dvije do kraja godine. Kvota ispunjena!
Nego, mislim da je Nathan usporen jer su izbacivali kolor Zagora i Dylanovi reprinti. Nije ni MM izlazio, ali je zato MV dovršen u rekordnom roku. Vjerujem da bude došao red konačno i na Nathana.

Ja sam se pomirio s Nathanovom sudbinom još negdje oko 2000. kad ga je preuzeo Ludens, već je onda sve to visjelo i NN izlazio na kapaljku sve ove godine. tako da me to već dugo vremena ne dira.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2012 : 00:23:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Koja ti je ovo zgodna mačka na mojoj recki Dee?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/10/2012 : 08:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Koja ti je ovo zgodna mačka na mojoj recki Dee?

Ajoj, kao Legs, pa ja mislio da ti pišeš o ženskim nogama! Koja bruka, mislim da bih stvarno morao pročitati prvo što stavim na net...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 24/10/2012 08:51:09
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2012 : 09:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Zgodno, zgodno. Još će se ljudi sad napaliti na moju recku.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 24/10/2012 : 09:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zgodno, zgodno. Još će se ljudi sad napaliti na moju recku.

Ja sam mislio da ide najava za serijal Legs.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/10/2012 : 09:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nemoj sad stalno gledati u te noge...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2012 : 09:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

Pa ova priča i jeste bila najava za Legsin serijal, ali u Italiji i to prije 15-ak godina. U nas nažalost ništa od toga, jedva imamo i Nathana na kapaljku.
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 24/10/2012 : 16:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:

Ispravak, kupio si #42 za Interliber (Tko je Solomon Darver?), ne #43 Zasad su izašle dvije knjige, samo što nisu još dvije, a mislim da su planirane još dvije do kraja godine. Kvota ispunjena!
Nego, mislim da je Nathan usporen jer su izbacivali kolor Zagora i Dylanovi reprinti. Nije ni MM izlazio, ali je zato MV dovršen u rekordnom roku. Vjerujem da bude došao red konačno i na Nathana.

Ja sam se pomirio s Nathanovom sudbinom još negdje oko 2000. kad ga je preuzeo Ludens, već je onda sve to visjelo i NN izlazio na kapaljku sve ove godine. tako da me to već dugo vremena ne dira.

Da istina rijec je o 42. knjizi, na nju sam i mislio samo sam krivo napisao! Ipak nakon nje je izasla samo 43. a tek sada ocekujemo 44. knjigu.

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 24/10/2012 : 22:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by bjelolasica

Pa ova priča i jeste bila najava za Legsin serijal, ali u Italiji i to prije 15-ak godina. U nas nažalost ništa od toga, jedva imamo i Nathana na kapaljku.

Znam, ali sam mislio da ide vijest tipa od 1.1.2013. Legs na kioscima

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/10/2012 : 08:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Na ovogodišnjem međunarodnom festivalu stripa "Crtani romani šou" koji će se održati od 26.-28. listopada 2012. u Zagrebu
moći ćete kupiti i izdanja Libellusa. Tom prigodom tri naša izdanja bit će premijerno u prodaji na CRŠu.
Riječ je o dva naslova Nathana Nevera, knjige 4 i 44, te o knjizi 8 iz biblioteke "Priče iz baze Drugdje".
Ta tri naslova prodavat će se isključivo na CRŠu tijekom festivala, a u prodaji na ostalim uobičajenim prodajnim mjestima naći će se nakon festivala.
Više o svemu pročitajte na našem forumu...

I PRENOSIMO VIJEST S FORUMA:
Potšto onaj J. K. (podaci poznati redakciji) nas je udavio s asocijacijama više nećemo izdavati NN samo da bi taj tip izugio volju za time.

P.S. Podsjetnik za bjelolasicu. DOVRŠI *EBENU RECENZIJU *EBO TI CUCAK SUSJEDA ZA VRIJEME NOVOGODIŠNJEG USTANAKA

Edited by - bjelolasica on 25/10/2012 08:59:36
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/10/2012 : 08:57:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Logično...

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/10/2012 : 09:04:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17812 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/10/2012 : 10:04:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ajd fino konačno nešto novo od NN
jer repritne ne kupujem

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
390 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 25/10/2012 : 20:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skviki

Neka mi neko odgovori, da ne bih citao celi topik: da li su stamparska greska u trecoj knjizi NN ( epizode 6,7,8 ) one linije na levim stranicama, po duzini skroz na levoj strani listova ? Da li je takav celi tiraz trece knjige ili samo nisam imao srece pri kupovini ?

Da cijeli tiraz ima te crtice, a naslovnice vire par milimetara iznad stripa. Bilo je rijec o tome na Libelusovom forumu.

Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 25/10/2012 : 21:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message  Reply with Quote
Nisam pratio forum, hvala puno na informaciji.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/10/2012 : 22:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by skviki

Nisam pratio forum, hvala puno na informaciji.

A već si se ponadao da imaš unikat,a?

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/10/2012 : 22:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Nego Dee, kad pokupiš ovaj vikend Nathana na CRŠ-u odmah dojmove epizoda na sajt. Tko zna kad ću ovu novu knjigu zbaviti.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/10/2012 : 22:54:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego Dee, kad pokupiš ovaj vikend Nathana na CRŠ-u odmah dojmove epizoda na sajt. Tko zna kad ću ovu novu knjigu zbaviti.

Zabranila žena Nathana, a? Samo recenzije pišeš i nosiš one teške knjižurine u krevet, nije ni čudno!

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 25/10/2012 : 23:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zabranila žena Nathana, a? Samo recenzije pišeš i nosiš one teške knjižurine u krevet, nije ni čudno!

Kako si pogodio, reče žena nećeš ti meni više čitat Nathana, previše je tu zgodnih žena. Nego ćeš samo po Zagoru, on je bezopasan.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 25/10/2012 : 23:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kako si pogodio, reče žena nećeš ti meni više čitat Nathana, previše je tu zgodnih žena. Nego ćeš samo po Zagoru, on je bezopasan.

Žena ti na fino želi reći da nabiješ mišiće.

Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.55 seconds. Snitz Forums 2000