forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Filmovi & co
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 555

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 22/10/2012 : 23:34:24  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan
"Film dostiže svoj vrhunac gluposti nakon 90 minuta, kada na scenu stupa neizbježni seks."

SPOILER ?
Zgodna curka pronađe bjegunca ispred kuće, dočeka ga sa sačmaricom da bi 10h kasnije navalila na njega kao da k...a nije vidjela 100 godina. WTF??
Zašto kod nas nema takvih djevojaka? Ili je to razlog zašto film ima oznaku SF?

quote:
čekamo još ovakvih recenzija!

Hvala
Nisam napomenuo da se radi isključivo o mom subjektivnom dojmu, mislim da se to podrazumijeva.
Znači nekome će se svidjeti što pišem, a nekome neće.

quote:
btw, kako to da je kraljica Viktorija u glumačkom smislu dobila 3,7? nisam znao da se tako nešto može ocijenit brojčano, i precizno

Kraljica je još i dobro prošla, valjda je i mene slomila kad se počela pipkati u krevetu. Još da je izvadila vibrić iz 2044 godine možda bi joj i oprostio lošu ulogu.
Iskreno rečeno kraljica je tu jer mora netko lijepo figurirati u filmu, Bruce sa svojom čelenkom to sigurno nije u mogućnosti, a nije ni "maskirani" Joseph.

Zaboravio sam spomenuti da sam se negdje na sredini filma počeo osjećati neugodno zbog količine gluposti kojom me bombardirao, a smijeh gledatelja u kinu nije ni malo pomogao. Na kraju sam morao provjeriti da li gledam SF triler ili SF parodiju.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 22/10/2012 : 23:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by stripofil
p.s. nisam niti retka prepisao tako da se nadam da će Dosada biti zadovoljan

nego, ova "zahtjevnost" se odnosi samo na povezivanje same fabule ili ima još koju dimenziju?

"Zahtjevnost" je multidimenzionalan pojam. Nažalost nemam ga vremena u potpunosti obrazložiti.

Šalu na stranu, "zahtjevnost" bi trebala označiti što gledatelj može očekivati od filma. Niska zahtjevnost ne znači da je film loš i upravo zato sam je ubacio. Nismo uvijek raspoloženi za mozgalice ili političke-psiho-trilere za elementima mistike i paranoje...

Npr. plaćenici bi imao zahtjevnost 0/10, a Mullholand Drive oko 8.5/10.

Znači gledatelju govori da li može isključiti mozak ili ne, a kritičaru govori koliko se truda, preciznosti i detaljnosti uložilo u priču i film.

U međuvremenu sam shvatio da mi fale još dva detalja, koja bi mogla biti korisna.

Prva oznaka je "kada pogledati film", uglavnom prema raspoloženju.
Npr. kada pogledati film: prije spavanja, provjereno djeluje već nakon 5min.

Druga oznaka je "podsjeća na", srodni filmovi.
Za ranije spomenuti Looper to bi bilo ovako.
Podsjeća na: Terminator, Minority report, Adjustment Bureau.
Naravno tu može pisati i oznaka tipa "kopija", "plagijat"...

Bila je i treća oznaka, ali sam je u međuvremenu zaboravio, a olovka nije bila u blizini
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 22/10/2012 : 23:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Jao da, i ovo...

Nenadjebiva scena
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 22/10/2012 : 23:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing
Pričam prije nekog vremena s jednim poznanikom. Kaže on: ''Ja kad svršim poslije seksa s trebom, ja bi ju najradije pljun'o.''
Fucked up.

Kratka psihološka analiza bi bila da ti frend ima problema sa samopouzdanjem. Iz toga proizlazi da svaka treba koja mu da p...e mora biti jadnija od njega i ne zaslužuje ništa bolje od pljuvačke.

Nemoj me krivo shvatiti, ne mislim nikoga vrijeđati samo tumačim njegov stav i mišljenje.

Kod Balea u filmu je motiv potpuno drugačiji on gradi svoj ego nadjačavajući ostale. Što ih više poniži to je on superiorniji. Naravno sve to vodi u ekstremne situacije.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 23/10/2012 : 00:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:
Originally posted by mr murdoc

Film me u potpunosti iznenadio i to u pozitivnom smislu.
Odlicna glumacka ekipa u kojoj se veliki Bruce sasvim solidno podlozio sporednoj ulozi i kliseu koja prati njegovu karijeru.
Joseph Gordon-Levitt je definitivno posao odradio bez greske , a Emily Blunt je popunila i veliko kino platno svojom prezencijom.
Jeff Daniels fantasticno odigrao negativca koji bas i ne dobiva puno prostora.
Najvece iznenadenje je nevjerovatno ubjedljiva gluma maloga Pierce Gagnona ka Cida.
Film je bar za mene jedna dobrodosla prromjena u preapokalipticnom filmskom univerzumu

Potpuno se slažem s ovim osvrtom. Jučer sam ga gledao i ostavio je kod mene dosta dobar dojam.

Ni jedan ni drugi niste napisali što vam se to konkretno svidilo u ovom filmu.
Mr Murdoc je napisao kratki osvrt na glumce, ali što je sa samim filmom.
O samoj glumi bi se dalo raspravljati, ako vi smatrate da je za Emily dovoljno da je samo prisutna onda ok, nije mi mrska. Ali što je sa njenim likom?
Bruce je sporedna uloga i imam osjećaj da je scene snimio u jedno popodne, preskočio teretanu i snimio par scena. Njegova gluma u ovom filmu nit smrdi nit miriše.

Mali Joseph je solidan, osobno mi je puno bolji u Batmanu.
Jeff je simpatičan, brada mu dobro stoji, ali ne znam kako možeš na osnovu 10min. koliko se pojavljuje u filmu napisati da je odradio fantastičnu ulogu negativca

Sve ovo je sporedno prema najvećem problemu ovog filma, a to je priča.
Priča je šuplja poput ementalera, Mr Murdocu bi ovaj sir trebao biti poznat.

To što je film SF ne znači da se gledatelje može tretirati kao idiote. Dobar SF triler bi trebao biti provedljiv u teoriji.
Ovaj SF nema niti najmanje logike, da li ste razmislili barem 5min. o osnovi ovog filma.
Tko mi može objasniti Time travel i Closing the loop. Pa to u ovom filmu nema apsolutno nikakve logike. Od potencijalnog time paradoxa pa na dalje.
Ostalih milijun sitnih nelogičnosti bolje da ne spominjem.

Iskreno meni je drago da ste se zabavili uz ovaj film, ali to ne mijenja činjenicu da je film loš

Na prvu mi padaju na pamet tri slična filma, pa me baš zanima kako bi ih ocijenili. Po meni su sva tri daleko bolja od Loopera, ali me baš zanima vaše mišljenje.

1. Terminator
2. Minority report
3. Adjustment Bureau
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/10/2012 : 00:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iskreno meni je drago da ste se zabavili uz ovaj film, ali to ne mijenja činjenicu da je film loš

To nije činjenica, već tvoje osobno mišljenje.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/10/2012 : 08:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 23/10/2012 : 11:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote

Excision je izuzetno dobra psiholoska drama, iako sam na osnovu dvd covera i trailera pomislio da se radi o horroru, ipak nije tako.
Ima nekoliko brutalnih scena, ali te su prikazane iskljucivo kao dio perverznih snova psihicki poremecene djevojke.
Nakon sto pogledate film, otidjite na google i ukucajte ime glavne glumice, iznenadice te se kako u stvarnosti izgleda.
Niko normalan zbog ovog filma ne bi pomislio da je cura jos od svoje petnaeste godine manekenka.
Sve preporuke.
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 23/10/2012 : 12:56:01  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
konzerva is back

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 23/10/2012 : 13:35:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote

Papisa Ivana (Die Papstin), r. Sonke Wortmann, Njemačka / Velika Britanija / Italija / Španjolska, 2009.

Pseudobiografska kostimirana drama „Papisa Ivana“ njemačkog scenarista i redatelja Sönkea Wortmanna, adaptacija i kod nas objavljenog istoimenog romana američke spisateljice Donne Woolfolk Cross, doima se poput ponešto ambicioznije televizijske produkcije kojoj nedostaje dramaturške kompaktnosti, energije, strasti i uvjerljivosti. A priča o mladoj Saksonki Johanni, izuzetno bistroj i čvrstoj djevojci rođenoj 814. godine u obitelji primitivnog, grubog i agresivnog svećenika, koja je naposljetku zaštićena lažnim identitetom muškarca četiri desetljeća kasnije navodno izabrana za papu Ivana Engleskog, nudi odličan materijal za intrigantan film. Dok neki tvrde da je storija o papisi Ivani, čiji se identitet otkrio kada je tijekom procesije iznenada dobila trudove i počela krvariti, sasvim izmišljena i da se temelji na mitu, brojni povjesničari drže ju autentičnom pa čak i nekad službeno prihvaćenom od crkvenih krugova. Prema njima službena je katolička crkva stavove promijenila tek kad su protestanti nakon reformacije u 16. stoljeću priču o Ivani počeli koristiti za podbadanja rimokatolika, pa je papisa Ivana i službeno preimenovana u papu Ivana VIII čiji je pontifikat trajao od 872. do 882. godine.

Teorijom zavjere podgrijavana storija o Ivani Engleskoj, prema kojoj je Britanski filmaš Michael Anderson 1972. godine snimio zapažen film „Pope Joan“ s Liv Ullmann u naslovnoj te Olivijom de Havilland, Francom Nerom i Maximilianom Schellom u sporednim ulogama, trajno intrigira publiku pa je tako i roman Donne Woolfolk Cross tijekom proteklih 15-ak godina diljem svijeta prodan u višemilijunskoj nakladi. No ako je suditi samo na temelju filma Sönkea Wortmanna, čini se da je posrijedi suhoparna proza u kojoj je naglasak stavljen na zagovor feminizma i dobrano trivijalnu romansu Ivane i njenog svojevrsnog mentora, plemenitaša Gerolda. U smirenoj ali odveć suzdržanoj i nenadahnutoj izvedbi Johanne Wokalek, glumice znane iz političke triler-drame „Kompleks Baader Meinhof“ koja je ovu ulogu dobila nakon odustajanja Franke Potente, Ivana je stoik koji se hrabro nosi s izraženom mizoginijom i opresijom okoline, podjednako u obiteljskom i crkvenom okruženju. U vremenu u kojem su žene otpisivane tvrdnjama da im je mozak manji i da nisu sposobne pojmiti istine dostupne muškarcima, Ivana se hrabro borila i uspijevala izboriti za sebe i svoje obrazovanje, uz pomoć Gerolda, ponekog naprednijeg učenjaka i svog prethodnika pape Sergeja.

Epizodnom dramaturgijom monotono kronološki nižući važne etape njezina života, redatelj se zadržava na površnom prikazu zbivanja a bez dubljeg oslikavanja karaktera antijunakinje koja je veći dio života zatomljavala vlastiti spol i spolnost, i bez elaboracije njezinih odnosa s važnijim muškim likovima kakvi su Gerold i papa Sergej. Da problem bude veći, prvog interpretira David Wenham kojeg se sjećamo iz „Gospodara prstenova“ i koji se doima kao da je upravo prispio sa seta Jacksonove trilogije, a drugog John Goodman koji srednjovjekovnog papu pretvara u dobrodušnog grmalja i lakrdijaša zlatnog srca. U takvom kontekstu s laviranjem od nenamjerne parodije do tragedije koja završava Geroldovim ubojstvom u zasjedi i Ivaninim umiranjem pred svijetom na prašnjavoj ulici uslijed trudova, gledatelj odjavnu špicu dočekuje nezadovoljan što priča o navodnoj papisi Ivani Engleskoj nije oblikovana u bolje režiran, suvisliji, zaokruženiji i zanatski kompetentniji film.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/10/2012 : 14:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
blah, blah, blah....pop

nego, ono kaj je nekome zahtjevno drugome je mačji kašalj...toliko o zahtjevnosti!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 23/10/2012 : 14:28:58  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Moje osobno mišljenje se temelji na činjenicama.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 23/10/2012 : 14:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
blah, blah, blah....pop

nego, ono kaj je nekome zahtjevno drugome je mačji kašalj...toliko o zahtjevnosti!

Naravno, ali ako ćemo se voditi tom logikom onda je sve ovo besmisleno. Od ocjenjivanja do iznošenja mišljenja, jer ono što je nekome odlično drugome je loše, što je nekome ukusno drugome je bljak...

Postoje parametri prema kojima se relativno precizno mogu definirati određene vrijednosti, naravno viša bića su izuzeta iz ovoga.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 23/10/2012 : 14:44:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
e pa to me zanima, prema kojim parametrima se racuna zahtjevnost?

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/10/2012 : 14:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Subjektivni dojmovi nisu činjenice, niti to mogu biti.

Edited by - Mr. Bushido on 23/10/2012 14:59:37
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/10/2012 : 20:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Subjektivno samoljublje te samo cini nerelevantnim ili u najboljem slucaju smijesnim

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:42:34  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Slažem se.
I još jednom ponavljam da sam zaključak donio na osnovu činjenica.
Također sam pozvao i ostale da iznesu svoje mišljenje pa da imamo više materijala za raspravu, ali za sada ništa od toga.

Manje bitno je da li se meni ili drugima film sviđa ili ne sviđa ovdje smo radi razmjene mišljenja, i s tog aspekta mi je zanimljivije čuti i tuđe mišljenje koje se ne slaže s mojim.
U tom slučaju ću vrlo rado analizirati film i detaljnije iznijeti zašto je film loš. U analizi mogu navesti svoje subjektivno mišljenje, kao i konkretne činjenice.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:57:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

kako ti ono reče: "ako je nešto objektivno, to onda nije dojam, već znanstveno dokazana činjenica."

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Subjektivno samoljublje te samo cini nerelevantnim ili u najboljem slucaju smijesnim

Ne znam čime sam zaslužio ovaj komentar, izgleda da si moj osvrt na film doživio kao nekakav napad. Svoje mišljenje sam napisao prije nego sam vidio da si ti već pohvalio film.

Moram priznati da sam od tebe očekivao zanimljivu i konstruktivnu raspravu, a ne vrijeđanje.

Različita mišljenja bi trebala biti temelj i pokretač konstruktivne rasprave i zbog toga mi ni na kraj pameti nije spuštati to na osobni nivo i nekoga zbog toga patronizirati.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 23/10/2012 : 22:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Manje bitno je da li se meni ili drugima film sviđa ili ne sviđa ovdje smo radi razmjene mišljenja, i s tog aspekta mi je zanimljivije čuti i tuđe mišljenje koje se ne slaže s mojim.
U tom slučaju ću vrlo rado analizirati film i detaljnije iznijeti zašto je film loš. U analizi mogu navesti svoje subjektivno mišljenje, kao i konkretne činjenice.

ajde da čujemo malo detaljniju analizu. samo čekam kad ću se opet potrgat od smijeha

btw, kak to misliš da "To što je film SF ne znači da se gledatelje može tretirati kao idiote."? pa zakaj ne, to je današnji hollywoodski trend, jel tako? Hollywood i očekuje da je svaki prosječni gledatelj bilo kojeg filma glup ko stup. kaj ne?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 23/10/2012 : 22:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se.
I još jednom ponavljam da sam zaključak donio na osnovu činjenica.
Također sam pozvao i ostale da iznesu svoje mišljenje pa da imamo više materijala za raspravu, ali za sada ništa od toga.

Znaš li ti što označava pojam "činjenica"?

Pitam, jer ga koristiš u krivom kontekstu.

Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 23/10/2012 : 22:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Excision je izuzetno dobra psiholoska drama, iako sam na osnovu dvd covera i trailera pomislio da se radi o horroru, ipak nije tako.
Ima nekoliko brutalnih scena, ali te su prikazane iskljucivo kao dio perverznih snova psihicki poremecene djevojke.
Nakon sto pogledate film, otidjite na google i ukucajte ime glavne glumice, iznenadice te se kako u stvarnosti izgleda.
Niko normalan zbog ovog filma ne bi pomislio da je cura jos od svoje petnaeste godine manekenka.
Sve preporuke.

Glumi i Traci Lords, zvijezda osamdesetih!

nebesa nisu humana... (Hrabal)

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 23/10/2012 : 22:40:52  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by swamp thing
Pričam prije nekog vremena s jednim poznanikom. Kaže on: ''Ja kad svršim poslije seksa s trebom, ja bi ju najradije pljun'o.''
Fucked up.

Kratka psihološka analiza bi bila da ti frend ima problema sa samopouzdanjem. Iz toga proizlazi da svaka treba koja mu da p...e mora biti jadnija od njega i ne zaslužuje ništa bolje od pljuvačke.

Nemoj me krivo shvatiti, ne mislim nikoga vrijeđati samo tumačim njegov stav i mišljenje.

Kod Balea u filmu je motiv potpuno drugačiji on gradi svoj ego nadjačavajući ostale. Što ih više poniži to je on superiorniji. Naravno sve to vodi u ekstremne situacije.

Ma nemaš brige, naveo sam to ne da bih povlačio paralele između njega i Batemana, već da bih istakao emocionalnu otuđenost i otupljenost u današnjem svijetu, te potrebu da se samo zadovolje sopstvene potrebe. Empatija je prošlost...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 25/10/2012 : 19:56:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne znam čime sam zaslužio ovaj komentar, izgleda da si moj osvrt na film doživio kao nekakav napad. Svoje mišljenje sam napisao prije nego sam vidio da si ti već pohvalio film.

Moram priznati da sam od tebe očekivao zanimljivu i konstruktivnu raspravu, a ne vrijeđanje.

Različita mišljenja bi trebala biti temelj i pokretač konstruktivne rasprave i zbog toga mi ni na kraj pameti nije spuštati to na osobni nivo i nekoga zbog toga patronizirati.

Vidis..ti to tumacis kao vrijedanje.
Nije to vrijedanje vec samo proces negacije sa kojom se moras nositi ako zelis ostvariti efekt onoga o cemu pises .
Stani na loptu i pogledaj oko sebe..za ego tripove ce jos uvijek biti prostora..vjeruj mi

Edited by - mr murdoc on 25/10/2012 19:58:30
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/10/2012 : 18:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Premium Rush

Tema je posao kurira na biciklu u obicnoj svakodnevnici, ali me prica toliko "svezala" da sam vam ipak odlucio preporuciti ovaj film.
Pogledajte ..pa mi napisite sto vi mislite.

Go to Top of Page
Page: of 555 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.28 seconds. Snitz Forums 2000