forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 smrt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/10/2012 : 20:44:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Pa mozda bi ti hteo ziveti vecno, tamo ces i docekati ajdukovu titulu... :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 23/10/2012 : 20:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Pokojni Blazeni papa Ivan Pavao drugi je usno jedan san, kojeg je kasnije okupivsi sve kardinale ispricao i upozorio da moraju biti vise redovniji za ljude.
Kaze ovako:
" Vidio sam ljude u crvenom, bilo ih je na milijune, legije...
Isli su jedan iza drugoga u jednom pravcu.
Iza njih su isli ljudi u bijelome bilo ih je nekoliko tisuca, puno, puno manje nego ljudi u crvenom. Takoder isli su u drugom pravcu jedan iza drugoga.
A onda sam ugledao silno mnostvo, svu silu ljudi u crnome njih je bilo kao zvijezda na nebu, kao zrnaca pijesaka, bezbroj... isto su isli u trecem pravcu.

I onda mi se obratio jedan covjek u bjelome i rekao: " vidis duse u crvenome? Oni su na putu za prociscavanje, da bi kasnije mogli uzivati u zagrljaju Oca svoga. Vidis duse u bijelome oni su blazeni, hite u zagrljaj Oca i u zivot vjecni. "
Zapitah covjeka u bjelome a crni ljudi?
Na to se on smrkne i rastuzi.
I kaze: " To su duse koje idu u propast u oganj vjecni, toliko dusa je propalo, toliko ih ide u vjecnu propast..."

Papa je objasnio da su ljudi u crvenom- duse koje idu prema cistilistu, ljudi u bjelome su oni koji idu direktno u raj, a ljudi u crnom su izgubljene duse koje idu u pakao.

Neoboriv dokaz postajanja nebeskog carobnjaka.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/10/2012 : 20:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
"Trt mrt smrt."

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 23/10/2012 20:49:31
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 23/10/2012 : 20:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Tako uglavnom i tece razgovor sa vernicima, ti njemu argument, on tebi citat iz srednjeg veka iz knjige bajki ili skrene sa teme nemajuci sta pametno da kaze.

Argumenti su nešto od čega si ti milijune svjetlosnih godina udaljen. "Pamet" neću ni spominjati...

Edited by - dsormaz1 on 23/10/2012 20:49:46
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

Tako uglavnom i tece razgovor sa vernicima, ti njemu argument, on tebi citat iz srednjeg veka iz knjige bajki ili skrene sa teme nemajuci sta pametno da kaze.

kakve argumente ti dajes? da u bajke vjerujemo? za bajram,mi dajemo cestitke,a ti spominjes bombase samoubojice.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 23/10/2012 21:04:36
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 23/10/2012 : 21:08:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Isus je jasno rekao: "Ja sam uskrsnuce i zivot tko vjeruje u mene ako i umre zivjet ce."

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 23/10/2012 : 21:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Početak.

I nisam vernik

Početak gozbe za crve.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 23/10/2012 : 21:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

kad umreš,nema te i amen...a tko ne bi htio živit vječno?svi,ali teško...samo hajduk živi vječno

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1935 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 23/10/2012 : 21:18:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

kakve argumente ti dajes? da u bajke vjerujemo? za bajram,mi dajemo cestitke,a ti spominjes bombase samoubojice.

Cestitao sam i ja, a sta ces veci argument od toga da bozji ljudi nisu znali da je Zemlja okrugla, ali su zato znali da zene vesticare.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17842 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/10/2012 : 21:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
i kraj i početak

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/10/2012 : 21:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Pa mozda bi ti hteo ziveti vecno, tamo ces i docekati ajdukovu titulu... :D

pizdunu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

Kao prvo Tonka svaka čast. Ovakve riječi čine boljim čovjeka (i tko ih čita, a posebno tko ih širi).
Neka ti Bog da svako dobro i svakako ako ikada naiđeš u Dubrovnik javi se, sa takvom ljudinom bila bi mi čast popiti kavu.

Ako budem javim se naravno nema problema, meni je cast popiti kavu sa bilo kime
Bitno je biti kako rekoh dobar covjek sve ostalo manje je vazno.
Ja sam malo odlutao, ali eto svi grijese
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Kao prvo Tonka svaka čast. Ovakve riječi čine boljim čovjeka (i tko ih čita, a posebno tko ih širi).
Neka ti Bog da svako dobro i svakako ako ikada naiđeš u Dubrovnik javi se, sa takvom ljudinom bila bi mi čast popiti kavu.

u frankfurt takodjer!

A ne, necemo tako od tebe ocekujem barem kilo janjetine
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:
Originally posted by brni

Tonka je Isus koji je dosa podjeliti svoju mudrost na stripovi.com sa nama obicnim smrtnicima..

I svi koji su ga osuđivali i svađali se s njim gorit će u paklu (ergo, i ja san tu).

Oni koji ga prihvatiše - blaženi bit će

Ako ce netko prvi goriti, onda sam to ja
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/10/2012 : 21:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Trenutacno stanje glasovanja

Poll Question:
evo jedne malo drugacije teme. vjerojatno ne bas neke omiljene. da li je smrt Kraj ili Pocetak?

Results:
Kraj [67%] 39 votes
Pocetak [33%] 19 votes

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 23/10/2012 : 21:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
Ne znam koliko neke od vas ova tema stvarno zanima...meni je uvijek zanimljiva. Ako vas zanima, evo jedan mali popis knjiga koje sam nabavio/kupio zadnjih godina na temu smrti (neke su u postpunosti posvećene smrti, a neke djelomično):

Adrian Predrag Kezele : Život-smrt-život
Adrian Predrag Kezele : Gospodar smrti
Michael Newton : Putovanje duša
Sylvia Browne : Život na onoj strani
Sylvia Browne : Kad biste vidjeli ono što ja vidim
Jim B. Tucker : Život prije života
Betty J. Eadie : U zagrljaju svjetlosti
Ivan Škrmeta : Transformacija psihičke energije
Florence Wagner Mc Clain : Reinkarnacijaska terapija
R. Moody jr. : Svjetlost s onu stranu života
Dalaj Lama : Savjeti o umiranju i boljem životu
Brian Innes : Smrt i zagrobni život

Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/10/2012 : 21:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Nivox

Ne znam koliko neke od vas ova tema stvarno zanima...meni je uvijek zanimljiva. Ako vas zanima, evo jedan mali popis knjiga koje sam nabavio/kupio zadnjih godina na temu smrti (neke su u postpunosti posvećene smrti, a neke djelomično):

Adrian Predrag Kezele : Život-smrt-život
Adrian Predrag Kezele : Gospodar smrti
Michael Newton : Putovanje duša
Sylvia Browne : Život na onoj strani
Sylvia Browne : Kad biste vidjeli ono što ja vidim
Jim B. Tucker : Život prije života
Betty J. Eadie : U zagrljaju svjetlosti
Ivan Škrmeta : Transformacija psihičke energije
Florence Wagner Mc Clain : Reinkarnacijaska terapija
R. Moody jr. : Svjetlost s onu stranu života
Dalaj Lama : Savjeti o umiranju i boljem životu
Brian Innes : Smrt i zagrobni život

Ne zanima me uopce

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Vecni oganj i ostala sranja.... bas milostiv taj Bog.
Moras ceo zivot da ga molis da uradi nesto dobro i da mu se molis za svaku jebenu sitnicu jer on bez toga ne sljaka, a ako ozbiljno zgresis onda te kazni kad umres, kakav narcisoidni sadista.

Opet totalno krivo. Krivo tumacis, a prvo krivo shvacas stvari.
Bog nije neki bradonja sa bejzbol palicom, vec milosrdan, suosjecan, razumljiv, dobrostiv za svakog pojedinca posebno. Vec sam rastumacio da onaj tko osuduje si ti sam sebe, ne znam mozes li shvatiti.Ali pokusat cu opet. Dakle dusa koja je gresna ne moze biti u blizini Boga, umrla bi, i sama sebe osuduje na propast jer nije dostojna Boga. Nista tu Bog ne odreduje niti prijeti niti ista drugo. Bog samo hoce nase dobro i nista vise.
Jos nesto bog nije aparat za kavu da se ti pomolis, zapalis 10 svijeca u Crkvi, das milostinju 500 eura, platis misu... i Bog ce kao aladinova svjetiljka ispuniti svaku tvoju zelju.
Kazem ti Bog ce ispuniti tvoju molbu ako je to za tvoje dobro, za tvoje spasenje, ma ispunit ce ti nesto sto ti zelis, neku sitnicu, ja sam se uvjerio 500puta. Ali sada da ga molis kofer eura ispred vrata. Brate ne ide to tako. Kako rekoh Bog nije aparat za kavu niti aladinova svjetiljka.
Mislim po tvojem postu iman osjecaj da zamisljas Boga kao strogog suca.
I jos nesto nemoj da te vjernici, svecenici, Crkva sablazne. Pazi ti vidno nasjedas na takve stvari, po tvojim postovima se vidi da su te sablaznili. Mislis da je meni lako kao vjerniku, sto je jedan Fra Sime uzeo 10 000 000 kuna i odmaglio sa nekom trebom? Bole me takve stvari i sablazno je, ali ne treba se obazirati na to puno. Ti znas istinu i ides prema tome.
Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 23/10/2012 : 21:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Ne zanima me uopce

Nekog zanima, nekog ne , al na kraju sve nas to ćeka .

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:52:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

quote:

u frankfurt takodjer!

A ne, necemo tako od tebe ocekujem barem kilo janjetine

kakvo kilo? isusa ti,kad dodjes,okrenut cemo citvo janje! a dok se janje vrti,sa kojom brzolom i kojom kobasicom cemo zkratiti cekanje.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 23/10/2012 : 21:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

Trenutacno stanje glasovanja

Poll Question:
evo jedne malo drugacije teme. vjerojatno ne bas neke omiljene. da li je smrt Kraj ili Pocetak?

Results:
Kraj [67%] 39 votes
Pocetak [33%] 19 votes

jos bolje! bog ce onda nama vjernicima dat 150 treba!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 23/10/2012 : 21:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Dva dobra hriscanina :D Kako behu oni smrtni grehovi ? :P

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 23/10/2012 : 21:58:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Ne zanima me uopce

Mene ceka zena u krevetu..za tebe neznam

Go to Top of Page

Nivox
Senior Member

Croatia
1314 Posts

Member since 01/11/2011

Posted - 23/10/2012 : 22:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Nivox a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ne zanima me uopce

Mene ceka zena u krevetu..za tebe neznam

Evo, moja sjedi na krevetu i ćita knjigu. Al ne o smrti .

Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 23/10/2012 : 22:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Dva dobra hriscanina :D Kako behu oni smrtni grehovi ? :P

strpi se dok izguglaju

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000