Dva strip albuma, Dabar i Los + Cat&Ninja su u tisku i uskoro će biti dostupni širokom zainteresiranom puku!
Tandem Dabar i Los djelo je Krešimira Biuka, dok su za pustolovine dinamičnog dua Cat&Ninja odgovorni Ivica Marušić, Darko Macan, Jurica Starešinčić, Fabricio Kalčić, Maksim Šimić, Denis Fabijanić i Vibor Cavor.
U međuvremenu, uživajte u prigodnom traileru.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Što se tiče naših izdanja u Rijeci, zamolio bih sve vas zainteresirane da obavijestite striparnicu Palach o tome što vas zanima. Poslat ćemo naša izdanja, samo pokažite da postoji interes za njih.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Paa Brabonjaste priče su izlazile u MMM, čak su i na jednoj naslovnici
Super ovo za broj stranica Cat & Ninje. Inače me od svih Stripgenovih izdanje tematski najmanje zanimao ali dati ću mu priliku. A i Ricova (ako sam dobro pogodio) naslovnica je zanimljiva.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
haha, je, moja je, totalno neočekivano. Ovo je jednostavno bio moj fanart koji sam poslao Ivici, Bog mu da pokoj, kad ono biće nisu imali što drugo da stave pa izabrali ovu, stvarno nean pojma???
haha, je, moja je, totalno neočekivano. Ovo je jednostavno bio moj fanart koji sam poslao Ivici, Bog mu da pokoj, kad ono biće nisu imali što drugo da stave pa izabrali ovu, stvarno nean pojma???
Našem forumskom prijatelju Ivici Marušiću (Hammer of Hell) se sviđala baš ta naslovnica pa tu nije bilo previše dvojbe. I ne, nije loša naslovnica.
Našem forumskom prijatelju Ivici Marušiću (Hammer of Hell) se sviđala baš ta naslovnica pa tu nije bilo previše dvojbe. I ne, nije loša naslovnica.
Dabar i Los, nisam čitao, ali deluje dobro. Cat&Ninja ne toliko, ali uzeću najverovatnije. I sve to samo na osnovu naslovnih strana. :)
Možda je malo offtopic, ali planira li se izdavanje albuma Kljunova? Gradimir, esencija zla preobučena u policajca i dobrodušni Višeslav su urnebesni, to mi dođe omiljeni strip iz Q stripa, koji se redovnije pojavljivao (uz Jasona i Lavričeve Ekstremne sportove).