forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 smrt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 26/10/2012 : 22:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

@markokolar:
Upravo tako.
:)

@Obi:
Zato sto i ne postoji, onaj Columbus je sarlatan, nista vise.

pa i je sarlatan..falia je kontinent..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 26/10/2012 : 22:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

nisam naravno mislio da je to vecina, ali ima ih

O da samo znas koliko ih ima, na zalost.
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 26/10/2012 : 22:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:
Originally posted by antares

@mali_mate Ta mutacija je bukvalno unistila tu osobu a ti napominjes da je ta mutacija dobra. To nikako ne moze biti dobro.

a čuj, napredni stadij malarije ubija u par dana....srpasta anemija smanjuje kvalitetu života. Ne znam što je bolje.

quote:

Ja nisam strucnjak za genetiku ali koliko znam da se ukrstanjem izbegavaju mutirani geni da se ne poklope jer ako se poklope dva mutirana gena onda dolazi do degeneracije. To radi inteligentna sila, covek. Drugo krajni produkt je pas. Ne neka druga zivotinja. To se moze raditi u okviru samo svoje vrste i rezultat je uvek isti a to je pas. Drugo nisam siguran da se tu uvek poboljsava pre se radi na tome da se dobije kombinacija gena da bi se dobila jedna rasa pasa a ne iskljucivo radi nekog poboljsanja. Kazem nisam strucnjak za ovu oblast.

Ja sam isto sklon teoriji evolucije unutar vrsta. Mislim da za neku drugačiju vrstu evolucije jednostavno nije bilo dovoljno vremena.

quote:

Razmisljam. Za ovo 3 do 7 % to nije moje. To je ono sto nauka pretstavlja danas. Verovatno su pratili aktivnosti u mozgu i dosli do takvog zakljucka. Slazem se s tobom da je mozak veoma malo istrazen. Sto se tice tih programa voleo bih da procitam clanke o njima da vidim u potpunosti o cemu se radi. U svakom slucaju ne mogu ostvariti veci napredak od onog koji im je kao limit ostavio covek.

nije baš...to je ono što neke grane nauke pretpostavljaju, neke se druge imaju drugačije hipoteze...research in progress

quote:

Sto se tice Biblije mitovi se ne pisu tako. Znaci vodis racuna da sve istorijski bude tacno i onda ubacis neke nebuloze. To je nelogicno. A to da je svaka religijska knjiga prepricavanje istorije je pitanje. Mozda pored Biblije je Kuran koji je vrlo slican Starom Zavetu a ostalo nisam siguran. A sto se tice metode C14 ona je pouzdana samo donekle. Uglavnom za manje vremenske razmake na vecim zna da brlja debelo

Mitovi se ne pišu. Mitovi nastaju. Pišu se tekstovi. Raja koja je pisala tekstove okupljene u Bibliji imala je svoje razloge i svoje predstave o onome što je bilo prije njih. A svaki tekst ima namjerna ili nenamjerna iskrivljavanja. Pogledaj naprimjer suvremenu povijest - nađi pet autora koji će na jednaki način, da se slažu u svim točkama, opisati ovaj zadnji rat. Nema toga. Po tom pitanju ni ljudi od ranije nisu bili puno mudriji.

To šta je poslije došla druga raja, okupila razne tekstove pod iste korice i rekla - slušaj vamo, bilo je baš vako kako mi kažemo - e - tako nastaju mitovi.

A C-14 i kad brlja brlja u gabaritima većima od vremena pristunog u biblijskoj povijesti tako da - ništa od potpune doslovnosti

Ne postoji malarija koja ubija u par dana naprotiv za 48 sati se bolest može staviti u potpunosti pod kontrolu. Dok kod ove druge baš i nema nekog leka i ne poboljšava kvalitet života već može biti smrtonosna. Druga stvar da i to uzmemo kao istinito kako to može dokazati evoluciju tj. prelazak iz vrste u vrstu. Nikako.
Ako veruješ u evoluciju unutar vrste a ne u prelazak iz vrste u drugu vrstu onda veruješ da je Bog stvorio životinje i biljke po vrstama? Kako drugačije može to da se shvati?
Što se tiče tih programa i onoga što oni uče opet tu nema dokaza za evoluciju. Program ostaje program ma koliko napredovao. Ne može postati avion. Znači nema prelaska u drugu vrstu. Za mozak se slažemo.
A što se tiče Biblije i tvog upoređenja to ne stoji. Kažeš da nema petoro ljudi koji će isto napisati o zadnjem ratu na ovim prostorima. Tačno. A u Bibliji imaš preko 40 pisaca koji su napisali 66 knjiga. Živeli su u vremenskom razmaku od 1600 godina. Bili su različitog staleža, obrazovanja. Neki su živeli u drugim zemljama tj. kulturama i opet imaš jednu Bibliju koja nije sama sebi kontradiktorna. Kad je čitaš imaš utisak kao da je pisao jedan čovek. Očigledno je da su imali istu inspiraciju ili bolje inspiratora kad su u takvom skladu. Biblija nije samo ljudsko delo. Ona je Božansko ljudsko delo. Inspiracija + ljudi. Kasnije je to neko samo prepoznao i sakupio u jedno.
Što se tiče metode C14 ona je nepouzdana iz više razloga navode se sledeći:
da je sadrzaj CO2od nastanka atmosfere morao uvek biti isti,
- da odnos standardnog ugljenika C-12 prema nestabilnom ugljenikovom izotopu C14 nikada nije bio drugaciji nego danas,
- da je C-14 od samog pocetka imao isto vreme poluraspada, dakle, 5.730 godina,
- da je sadrzaj azota u vazduhu oduvek bio konstantan,
- da se posle smrti ugljenik vise ne moze apsorbovati.
Ova metoda stoji na nestabilnim nogama. Tako da usled ovih nedostataka su školjke živih mekušaca bile datirane da su stare 2300 godina! A to nije slučaj samo sa školjkama. Postoje još mnogo takvih primera sa merenjima. Kad ja kažem veće vremenske razmake mislim na nešto sasvim drugo nego ti

Edited by - antares on 26/10/2012 23:41:52
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 27/10/2012 : 02:59:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 27/10/2012 : 04:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message

Kad jednom sve prodje
i kad se zavrsi lutanje
i kada smrt konacno dodje
ostalo je cutanje, ostalo je cutanje...

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 27/10/2012 : 11:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Ne postoji malarija koja ubija u par dana naprotiv za 48 sati se bolest može staviti u potpunosti pod kontrolu. Dok kod ove druge baš i nema nekog leka i ne poboljšava kvalitet života već može biti smrtonosna. Druga stvar da i to uzmemo kao istinito kako to može dokazati evoluciju tj. prelazak iz vrste u vrstu. Nikako.

Je. U Africi danas, ko i pred 300+ godina, doktori na svakom koraku. Ne dokazuje, al pokazuje koncept korisne mutacije.

quote:

Ako veruješ u evoluciju unutar vrste a ne u prelazak iz vrste u drugu vrstu onda veruješ da je Bog stvorio životinje i biljke po vrstama?

Ne tvrdim ja da imam ikakve definitivne odgovore o porijeklu života. Samo što mi evolucijska priča ima više smisla, unutarnje logike i provjerljivosti od kreacionističke...Nemam pojma, možda griješim kad kažem da nije bilo dovoljno vremena za kompleksnu seriju mutacija i prirodni odabir - u svakom sam slučaju otvoren prema svim vrstama dokaza (Bibliju ne uzimam ko dokaz ničega osim da su ljudi pred 2600 godina znali pisati)

quote:

A što se tiče Biblije i tvog upoređenja to ne stoji. Kažeš da nema petoro ljudi koji će isto napisati o zadnjem ratu na ovim prostorima. Tačno. A u Bibliji imaš preko 40 pisaca koji su napisali 66 knjiga. Živeli su u vremenskom razmaku od 1600 godina. Bili su različitog staleža, obrazovanja. Neki su živeli u drugim zemljama tj. kulturama i opet imaš jednu Bibliju koja nije sama sebi kontradiktorna. Kad je čitaš imaš utisak kao da je pisao jedan čovek. Očigledno je da su imali istu inspiraciju ili bolje inspiratora kad su u takvom skladu. Biblija nije samo ljudsko delo. Ona je Božansko ljudsko delo. Inspiracija + ljudi. Kasnije je to neko samo prepoznao i sakupio u jedno.

S tim se ne slažemo, al o tome nema smisla ukratko raspravljat. To što imaš dojam da ju je pisao jedan čovjek zapravo je točno, samo što je taj čovjek prevoditelj. O tome zašto to nije stilski, svjetonazorski, ideološki i retorički ujednačnena knjiga i zašto je sama sebi kontradiktorna neki drugi put Zapravo su nam polazišta različita. Ti u tome vidiš bogom inspiriran tekst, ja u tome vidim najobičnije historijskofilozofsko-zakonodavne traktate kombinirane s ideološkim uplivom kasnijih sastavljača. Čitamo knjige na drugačiji način.

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/10/2012 : 12:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 27/10/2012 : 15:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 27/10/2012 : 16:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19083 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/10/2012 : 17:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by dsormaz1

Možete li npr. vidjeti struju? Ne možete. A opet vjerujete da postoji.

Pa ti ako ne verujes, utakni se u 220V i neces videti vise nista. Provereno radi. Ne moraju ni na krst da te razapnu.

kraj je kraj ljudi...šta bi bilo drugo....nebo,duša,pakao?
malo morgen...ideš u pepeo ili na seciranje i nema te više....
možete se vjerniki tješit o raznim bogovima i haremima...ali slaba utjeha...vjernik i nevjernik...isto nas čeka...i to je pošteno....
zar je neka žena koja u nedjelju kleči u crkvi i ogovara susjedu bolja od one koja kod kuče kuha ručak i pere veš svojoj dijeci...?
ili je onaj ugvantovani muž u crkvi gleda susjedu bolji od onog koji u društvu izpija pičence ili kavu u birtiji...kamo ionako po kraju mise dolazi i onaj crkvenjak?...isti su ti ljudi ...iste mane i vrline imaju....samo neki su naivniji i lakše jih je uvjerit da
sija sunce i kad pada kiša...ja jim ne zamjeram....nek vjeruju u šta hoče ali kad to prelazi u omalovaŽavanje , podcenjivanje, maltretiranje drugačijih-onda je tu kraj priče....nema razlike...komunisti su vjerovali u svoje ideale,crkvenjaki i klerikali vjeruju u svoje...i svi su terorom probali preobratit drugačije....crkva to radi več stolječima,najkrvaviji ratovi i nasilju su bili u ime Boga,vjere i crkve...toliko nas služi memorija valjda?...
budite vjerni ali pustite ateistima da ne vjeruju...
ja ne vjerujem da je nešto gore....možda bi prije vjerovao da su gore Nathan Never i Legs nego.....nema veze ko i koje vjere...
SMRT JE KRAJ! sve su ostalo bajke za naivne.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/10/2012 : 18:28:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Gledaj ti govoris pusti ateistima da ne vjeruju, pa niko ih ne dira, samo iznosimo svoje misljenje kao i ti.
Eto napisao si ovdje " smrt je kraj sve ostalo su bajke za naivne "
Ti ne samo da ne pustas one koji vjeruju, da vjeruju, vec omalozavas jer govoris da smo naivni.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/10/2012 : 18:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Mogu ja napisati.
Naravno da je tek pocetak, pa nismo stvoreni da hranimo crve.
SMRT JE POCETAK, sve ostalo su bajke za naivne.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 27/10/2012 : 19:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Pitanje za one koji misle da poslije smrti idu dalje:
Kamo mislite da idete poslije smrti i zašto to mislite?

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/10/2012 : 19:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Pred lice Gospodnje, a dalje ovisi o njegovoj samilosti
Ja znam da vjerujem u Boga, se ostalo je manje bitno.
Sve i da sam u krivu ( a nisam ), lijepo je bilo vjerovati
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9937 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 27/10/2012 : 20:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
42:29 pomalo se izjednacavaju (izjednacuju:) glasovi.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/10/2012 : 21:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
"Pomalo"

Results:
Kraj [60%] 43 votes
Pocetak [40%] 29 votes

20% ..alooo

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/10/2012 : 21:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Mogu ja napisati.

Mozes ti napisati sta hoces, ali to ne mijenja apsolutno nista.
Kraj je kraj

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 27/10/2012 : 22:37:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

Pred lice Gospodnje, a dalje ovisi o njegovoj samilosti
Ja znam da vjerujem u Boga, se ostalo je manje bitno.
Sve i da sam u krivu ( a nisam ), lijepo je bilo vjerovati

Bravo Tonka!!! Isus je rekao "Oprosti im Oce,ne znaju sto rade". za dzelate svoje imao je milosti. a za ove moderne ljude koji ga omlozavaju,prozivaju i izazivaju...sve ce doc na svoje.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Edited by - Tutta on 27/10/2012 22:38:50
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 27/10/2012 : 23:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Bog je ljubav.
Vjera čovjeka ispunjava pozitivnim osjećajima.
Čovjek bez vjere je kao ispuhani balon.
U mojoj obitelji (ja, žena i sin) svakodnevno se molimo i toliko smo sretni i ispunjeni, jer na ljubav između nas nadograđujemo i Božju ljubav i ispunjavamo se samo pozitivnim stvarima.
Negativnost, nevjera (netežnja za nagradom nakon ovog života), promatranje sa zavišću onih koji vjeruju i ispunjeni su nažalost pretvaraju ljude u prazna bića koja lutaju zemljom bez cilja oslanjajući se na zemaljske ciljeve (materijalno - posao, novac, školovanje, društveni status) i odvraća ih od pravog cilja.
Oni koji vjeruju da smrt nije kraj ne povode se za tim ispraznim ciljevima već su sretni kada imaju ručak na stolu, kada se ujutro ustanu zdravi (i zahvale Bogu), kada poljube svoje dijete (koje su od Boga dobili na dar) i na kraju kada mu na svetu misu odu zahvaliti na svemu u svetu nedjelju.
Kud ćeš veće ispunjenosti. Nadati se Božjem zagrljaju. I vjerovati u njega.
Žalim one, ali istinski ih žalim, koji misle da ovdje na zemlji sve završava. Stvorili su sebi pakao na zemlji, stvorili su sebi zid prema nebu i beskrajno lutaju. Žao mi je.
Da, moj odgovor na topic je - ovo nije kraj.
I sretan sam što je tako.
Tješi me jedino što se oni koji ne vjeruju obično zapitaju na samrti - Zašto sam živio? Gdje sam bio? Nosim li kuću u grob? Moj novac? Moje dragulje? Moju kolekciju stripova?
Da da.. Kako da ne..
Svatko će se zapitati.
Čak i oni koji vjeruju.
Dotada - iz osobnog iskustva - pozdrav od mene i moje presretne obitelji, Božjeg duha ispunjenom kućom i svima vam želim da se i na vas izlije obilje Božjeg blagoslova.
Smisao je tu oko vas - samo treba tragati.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/10/2012 : 23:17:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/10/2012 : 23:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Mogu ja napisati.

Mozes ti napisati sta hoces, ali to ne mijenja apsolutno nista.
Kraj je kraj

Takoder vrijedi za tebe
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/10/2012 : 23:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

Bog je ljubav.
U mojoj obitelji (ja, žena i sin) svakodnevno se molimo i toliko smo sretni i ispunjeni, jer na ljubav između nas nadograđujemo i Božju ljubav i ispunjavamo se samo pozitivnim stvarima.
Negativnost, nevjera (netežnja za nagradom nakon ovog života), promatranje sa zavišću onih koji vjeruju i ispunjeni su nažalost pretvaraju ljude u prazna bića koja lutaju zemljom bez cilja oslanjajući se na zemaljske ciljeve (materijalno - posao, novac, školovanje, društveni status) i odvraća ih od pravog cilja.
Oni koji vjeruju da smrt nije kraj ne povode se za tim ispraznim ciljevima već su sretni kada imaju ručak na stolu, kada se ujutro ustanu zdravi (i zahvale Bogu), kada poljube svoje dijete (koje su od Boga dobili na dar) i na kraju kada mu na svetu misu odu zahvaliti na svemu u svetu nedjelju.
Žalim one, ali istinski ih žalim, koji misle da ovdje na zemlji sve završava. Stvorili su sebi pakao na zemlji, stvorili su sebi zid prema nebu i beskrajno lutaju. Žao mi je.
Tješi me jedino što se oni koji ne vjeruju obično zapitaju na samrti - Zašto sam živio? Gdje sam bio? Nosim li kuću u grob? Moj novac? Moje dragulje? Moju kolekciju stripova?
Da da.. Kako da ne..
Svatko će se zapitati.
Čak i oni koji vjeruju.
Dotada - iz osobnog iskustva - pozdrav od mene i moje presretne obitelji, Božjeg duha ispunjenom kućom i svima vam želim da se i na vas izlije obilje Božjeg blagoslova.

Lijepo napisano.
Jedino se ne bi slozio u zaljenju onih koji misle da ovdje sve zavrsava. Vjeruj mi budu li zivjeli pravedno i naginjali dobrim zivotom, biti ce oni ok. A ako i ne budu, ima tko ce im suditi, i njima i nama.
Takoder Boziji blagoslov tebi i tvojima.
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 27/10/2012 : 23:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:

Evolucija nije naucno dokazala veliki prasak, nije dokazala da zivot nastao od nezivog, nije dokazala prelazak sa jedne u drugu vrstu. Sve se svodi na hipoteze (da iskoristim pravi izraz jer teorija nije prikladan). Evolucija je u stvari samo jos jedna religija. Kada bi ljudi sa istom skepsom prilazili i evoluciji kao sto prilaze veri videli bi na kojim temeljima lezi ova filozofija. Ko zeli moze pogledati ovaj video tacnije debatu tri profesora evolucionista protiv creacioniste Kent Hovinda. Gde Kent Hovind pokazuje zasto je evolucija religija a ne nauka. Video traje 2,5 sata ali ima da se cuje mnogo toga i ako covek pridje bez predrasuda shvatice da za veru ima vise dokaza nego za evoluciju i to naucnih.

http://www.youtube.com/watch?v=dq3lz7yn7tY

A evo i jednog naucnog ali onog "naucnog" banera ispod

Edited by - antares on 27/10/2012 23:55:53
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 27/10/2012 : 23:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kucak

Bog je ljubav.
Da da.. Kako da ne..
Svatko će se zapitati.
Čak i oni koji vjeruju.

Lijepo napisano.
Jedino se ne bi slozio u zaljenju onih koji misle da ovdje sve zavrsava. Vjeruj mi budu li zivjeli pravedno i naginjali dobrim zivotom, biti ce oni ok. A ako i ne budu, ima tko ce im suditi, i njima i nama.
Takoder Boziji blagoslov tebi i tvojima.

Ne žalim ih u smislu konačnog kraja. Naravno da vjerujem da je Bog pravedan i da će svima suditi prema zaslugama. Žalim ih samo u smislu tome što na zemlji neće spoznati da smisla ipak ima, da smrt nije kraj i da se imaju čemu veseliti - onome što ih čeka kada zaklope zauvijek oči.
Veliki pozdrav Tonka i drago mi je da si tako pozitivan i dobrodušan tu s nama.
Svako dobro

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 27/10/2012 : 23:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Evolucija nije naucno dokazala veliki prasak, nije dokazala da zivot nastao od nezivog, nije dokazala prelazak sa jedne u drugu vrstu. Sve se svodi na hipoteze (da iskoristim pravi izraz jer teorija nije prikladan). Evolucija je u stvari samo jos jedna religija. Kada bi ljudi sa istom skepsom prilazili i evoluciji kao sto prilaze veri videli bi na kojim temeljima lezi ova filozofija. Ko zeli moze pogledati ovaj video tacnije debatu tri profesora evolucionista protiv creacioniste Kent Hovinda. Gde Kent Hovind pokazuje zasto je evolucija religija a ne nauka. Video traje 2,5 sata ali ima da se cuje mnogo toga i ako covek pridje bez predrasuda shvatice da za veru ima vise dokaza nego za evoluciju i to naucnih. A evo i jednog naucnog ali onog "naucnog" banera ispod

Mijesas kruske i jabuke.
Kreacionisti su totalno poremecena grupacija koja same sebe cini smjesnim.
Kent Hovind je idiot.
Bolje citaj Richard Dawkinsa,

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000