forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 smrt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 27/10/2012 : 23:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Sve ce to doci na svoje mjesto ne brini. Sve svoje ima zasto.

Veliki pozdrav i tebi.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/10/2012 : 00:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

Mogu ja napisati.
Naravno da je tek pocetak, pa nismo stvoreni da hranimo crve.
SMRT JE POCETAK, sve ostalo su bajke za naivne.

Mozes ti napisati sta hoces, ali to ne mijenja apsolutno nista.
Kraj je kraj

Takoder vrijedi za tebe

Apsolutno.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/10/2012 : 00:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 28/10/2012 : 00:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Mogu ja napisati.

Kraj je kraj

Takoder vrijedi za tebe

Apsolutno.

a nasao si primjer. bio je tako dobrim zdravljem i dugim zivotom podaren.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/10/2012 : 00:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/10/2012 : 00:09:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

quote:

quote:

quote:

quote:

Mogu ja napisati.

Kraj je kraj

Takoder vrijedi za tebe

Apsolutno.

a nasao si primjer. bio je tako dobrim zdravljem i dugim zivotom podaren.

Ali je imao zdrav humor i govorio je istinu ...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/10/2012 : 00:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/10/2012 : 00:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/10/2012 : 00:14:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 28/10/2012 : 00:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by antares

quote:

Evolucija nije naucno dokazala veliki prasak, nije dokazala da zivot nastao od nezivog, nije dokazala prelazak sa jedne u drugu vrstu. Sve se svodi na hipoteze (da iskoristim pravi izraz jer teorija nije prikladan). Evolucija je u stvari samo jos jedna religija. Kada bi ljudi sa istom skepsom prilazili i evoluciji kao sto prilaze veri videli bi na kojim temeljima lezi ova filozofija. Ko zeli moze pogledati ovaj video tacnije debatu tri profesora evolucionista protiv creacioniste Kent Hovinda. Gde Kent Hovind pokazuje zasto je evolucija religija a ne nauka. Video traje 2,5 sata ali ima da se cuje mnogo toga i ako covek pridje bez predrasuda shvatice da za veru ima vise dokaza nego za evoluciju i to naucnih. A evo i jednog naucnog ali onog "naucnog" banera ispod

Mijesas kruske i jabuke.
Kreacionisti su totalno poremecena grupacija koja same sebe cini smjesnim.
Kent Hovind je idiot.
Bolje citaj Richard Dawkinsa,

Sve što si rekao su hipoteze i ne temelje se na nikakvim dokazima. I ja mogu suprotno od toga da ispišem i takođe time nebih ništa dokazao. Kreacionisti su naučnici u odnosu na ove nazovi naučnike evolucioniste. Oni nemaju mogućnost da svoje zaključke i dokaze predstave široj javnosti jer su medijski zatvoreni. U dokumentarnoj emisiji koju vodi Ben Stein (koji za razliku od Dawkinsa nije šarlatan opsednut hrišćanima već čovek koji je od velikog ugleda)objašnjava zašto je to tako. Tu imaš i intervju sa Dawkinsom koji je na kraju priznao nešto što će te iznenaditi.
http://www.youtube.com/watch?v=rgx518UaiHg
Što se tiče Kent Hovinda on ne da nije idiot već je čovek sa kojim u debati evolucionistički naučnici izgledaju kao mala deca. Neki se ne usuđuju ni da uđu u debatu s njim. Što se tiče izjave Dawkinsa i to je još jedna hipoteza. Ali hipoteze su nešto normalno za evolucioniste tako i za njega

Edited by - antares on 28/10/2012 00:20:42
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 28/10/2012 : 00:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Sve što si rekao su hipoteze i ne temelje se na nikakvim dokazima. Kreacionisti su naučnici u odnosu na ove nazovi naučnike evolucioniste. Oni nemaju mogućnost da svoje zaključke i dokaze predstave široj javnosti jer su medijski zatvoreni.

Druze, sa ovakvim izjavama nadmasujes samog sebe iz posta u post.

Kakav Richard Pryor i njegova komedija, tvoji postovi su pravi cirkus. Mozes dvorane lagano da napunis i nasmijavao bi hiljade i hiljade ljudi.
Ionako kazu, "Laughter is the best medicine."

Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 28/10/2012 : 00:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

Sve što si rekao su hipoteze i ne temelje se na nikakvim dokazima. Kreacionisti su naučnici u odnosu na ove nazovi naučnike evolucioniste. Oni nemaju mogućnost da svoje zaključke i dokaze predstave široj javnosti jer su medijski zatvoreni.

Druze, sa ovakvim izjavama nadmasujes samog sebe iz posta u post.

Kakav Richard Pryor i njegova komedija, tvoji postovi su pravi cirkus. Mozes dvorane lagano da napunis i nasmijavao bi hiljade i hiljade ljudi.

Samo ti nastavi da pratiš moje postove. Možda nešto i naučiš
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 28/10/2012 : 00:41:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
I Stiven Hoking bi mogao da prati tvoje postove i nauci ponesto. I on je jos jedan umisljeni sarlatan svoje kategorije. Steta sto je Karl Sagan umro, mogao je i on da bude prosvecen.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 28/10/2012 : 00:59:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
antares ..kreacionisti su sarlatani i idioti.
Ubrajas li se i ti u tu skupinu?

Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 28/10/2012 : 01:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

I Stiven Hoking bi mogao da prati tvoje postove i nauci ponesto. I on je jos jedan umisljeni sarlatan svoje kategorije. Steta sto je Karl Sagan umro, mogao je i on da bude prosvecen.

Stvarno šteta što Sagan umro. A i Stiven Hoking je prilično star i neznam dal bi mogao da prati a iskreno neznam i koliko ga interesuje ono što se dešava na forumu stripovi.com
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 28/10/2012 : 01:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:

Nisu šarlatani i idioti. Ne verujem da poznaješ lično bilo kojeg kreacionistu. To je još jedna hipoteza
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 28/10/2012 : 01:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Stvarno steta sto ga ne interesuje. Dzaba mu IQ od 240 i to sto je uspeo da predstavi model stvaranja vasione koji ne ukljucuje postojanje omnipotentnog bica. Garant hoce da se osveti svevisnjem sto mu podario onu bolest. Gnjida.

A naravno da kreacionisti nisu sarlatani. Onaj ko napravi biznis od ljuske gluposti i straha ne moze biti sarlatan. Doduse, mozda prosto nisu dorasli napretku nauke i civilizacije. Za njih je recimo renesansa nesto sto se prosto desilo drugim ljudima.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war

Edited by - johnhartson on 28/10/2012 01:14:51
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 28/10/2012 : 01:23:10  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:

Stvarno steta sto ga ne interesuje. Dzaba mu IQ od 240 i to sto je uspeo da predstavi model stvaranja vasione koji ne ukljucuje postojanje omnipotentnog bica. Garant hoce da se osveti svevisnjem sto mu podario onu bolest. Gnjida.

A naravno da kreacionisti nisu sarlatani. Onaj ko napravi biznis od ljuske gluposti i straha ne moze biti sarlatan. Doduse, mozda prosto nisu dorasli napretku nauke i civilizacije. Za njih je recimo renesansa nesto sto se prosto desilo drugim ljudima.

Da je IQ merilo ljudske mudrosti onda bismo došli na veoma klizavo tlo. Ima mračnih genija sa velikim IQ. A što se tiče njegovog prikaza bila je to lepa predstava. Vrlo maštovito ali kao što rekoh evolucionisti nemaju dokaza za tako nešto. Na linku koji sam stavio jednom od predhodnih postova čak i Dawkins lično priznaje da nezna kako se to desilo. A što se tiče kreacionista mislim da nemaš prave informacije. Pogledaj dokumentarni program koji vodi Ben Stain i videces zasto "nisu dorasli". Zapazi navodnike
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/10/2012 : 01:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

Čovjek bez vjere je kao ispuhani balon.

Dodji, onda, da mi naduvas moj balon. Ne zaboravi samo da ovlazis ventil.

Ja imam zenu i cerku. Ustajemo zdravi jer smo zdravi, hranimo se i zivimo normalno. Cerku sam ja napravio mojim spermatozoidima, zena je nosila u njenoj materici, prilicno bih popizdeo kad bih mi sad priznala da je to neki bog odradio. Jos ako mi kaze da je bolji od mene, ih.

Kada budem umirao, a umrecu, bolece me qrac sta je tamo iza. Svoje sam odzivio. Radio sam u Zvezdi. Trcao Rocky steps u Philadelphiji. Odgajio i situirao porodicu. Imam sve ploce od EKVa. Ciro Blazevic mi je stegao ruku i rekao "sine, velika mi je cast". Umrecu za neko vreme, a to vreme cu provesti tako sto cu ciniti stvari boljima nego sto jesu. Necu juriti boziji zagrljaj.

Kao sto si sam priznao, srecan si. Evo, da ti kazem, i ja sam srecan.

I kad smo obojica srecni, koji si ti, da prostis, kurac krasni da me zalis i da mi pricas o izduvanim balonima ? Tvoje petparacke novele o kainu i avelju siri svojem sinu, moli se i 15 puta dnevno, meni je sve sjajno. Samo me jebeno zaobidji, pozdravljaj me kao prijatelja ako hoces - ne salji mi blagoslove, i ne zali me.

Unapred zahvalan,

-- Ja.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 28/10/2012 : 01:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
Da bi se nazvalo Hokinga mastovitom predstavom mora se biti vrlo tezak ignorant ili potpuni analfabet kad je fizika u pitanju, tako da napustam diskusiju. Tumacenja Biblije se iz veka u vek menjaju i jedino sto ostaje konstanta je to da su njihovi tumaci stopostotno uvereni da su u pravu. Pre nekoliko godina je tako Zemlja bila ravna. Uostalom, bezbroj puta sam slusao Mirka Djordjevica, verovatno najboljeg verskog analiticara a po mom misljenju i jednog od najpametnijih ljudi u Srbiji, i cuo sta on misli o Bibliji. Sapienti sat.

I nimalo me ne zanimaju isprazna kreacionisticka naklapanja. Nagledao sam se u zivotu dovoljno kreacionistickih sajtova i video sta nude. Teorije zavere su mi tek ogavne.

Laku noc.

Edited by - johnhartson on 28/10/2012 01:37:41
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/10/2012 : 01:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Otkrio sam sta je fora sa Antaresom - u profilu mu pod hobiji stoji i "gljivarstvo". Sad je sve jasno :D

Salu na stranu, ne lomim glavu oko evolucije ili kreacije, ali mi evolucija zvuci milion puta logicnije. Kao deista, imam pojam o svevisnjem, ali ga zamisljam pre svega kao coveka koji je jednog dana u naletu smora kupio jako dobar akvarijum i resio da ubaci par ribica i vidi kako to ide. I onda se zavalio, uzeo pivo i poceo da se relaksira. Tu i tamo malo promesa vodu, i to je to.

Daleko da bi se moglo reci da verujem u ista doduse sem u stanje na bankovnom racunu i cinjenicu da je danas 28. oktobar u mojoj vremenskoj zoni - a i ovo prvo je varljivo. Sto bi rekao jedan bejzbol trener, "in god we trust - rest must show data". :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 28/10/2012 : 01:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Otkrio sam sta je fora sa Antaresom - u profilu mu pod hobiji stoji i "gljivarstvo". Sad je sve jasno :D

Salu na stranu, ne lomim glavu oko evolucije ili kreacije, ali mi evolucija zvuci milion puta logicnije. Kao deista, imam pojam o svevisnjem, ali ga zamisljam pre svega kao coveka koji je jednog dana u naletu smora kupio jako dobar akvarijum i resio da ubaci par ribica i vidi kako to ide. I onda se zavalio, uzeo pivo i poceo da se relaksira. Tu i tamo malo promesa vodu, i to je to.

Daleko da bi se moglo reci da verujem u ista doduse sem u stanje na bankovnom racunu i cinjenicu da je danas 28. oktobar u mojoj vremenskoj zoni - a i ovo prvo je varljivo. Sto bi rekao jedan bejzbol trener, "in god we trust - rest must show data". :D

Koristim samo jestive a one crvene sa tačkicama odozgo čuvam za svoje neistomišljenike da im dam kad im ponestane ideja
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 02:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Vernik?? Mozda agnostik. Uostalom, pogledaj i sam: http://www.einsteinandreligion.com/
U svakom slucaju, nije verovao u biblijske spise.

Kad su ga pitali o Isusu izjavio je i ovo: "As a child, I received instruction both in the Bible and in the Talmud. I am a Jew, but I am enthralled by the luminous figure of the Nazarene."

Dakle izjasnio se kao Židov. A židovstvo je, koliko ja znam, jedna od 3 monoteističke religije.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 02:06:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Vernik?? Mozda agnostik. Uostalom, pogledaj i sam: http://www.einsteinandreligion.com/
U svakom slucaju, nije verovao u biblijske spise.

Kad su ga pitali o Isusu izjavio je i ovo: "As a child, I received instruction both in the Bible and in the Talmud. I am a Jew, but I am enthralled by the luminous figure of the Nazarene."

Dakle izjasnio se kao Židov. A židovstvo je, koliko ja znam, jedna od 3 monoteističke religije.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 28/10/2012 : 02:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Kreacionisti su totalno poremecena grupacija koja same sebe cini smjesnim.
Kent Hovind je idiot.

quote:
Originally posted by acestroke

quote:

quote:
Dodji, onda, da mi naduvas moj balon. Ne zaboravi samo da ovlazis ventil.
Kada budem umirao, a umrecu, bolece me qrac sta je tamo iza. Svoje sam odzivio.
koji si ti, da prostis, kurac krasni da me zalis i da mi pricas o izduvanim balonima ? Tvoje petparacke novele o kainu i avelju siri svojem sinu, moli se i 15 puta dnevno

quote:

Izgleda da su neki ateisti u nedostatku argumenata u raspravi opasno počeli gubiti živce.
Možda i zbog toga što se lagano smanjuje razlika u prvom postu...
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000