forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Superman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 28/10/2012 : 14:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Evo da se malo vratimo na Supermana..kao sto vec rekoh citajuci Supermana pod perom Lobdella imao sam osjecaj da se ponovno vracam u silver age..

Supermanovo odijelo je sad drugacije..to je bio-tech odijelo Kryptonskog porijekla koje se aktivira i pokriva Supermanovo tijelo..ovo mi je najbolji aspekt od svih koji su dosada bili..recimo Johnsov aspekt je puno blizi Byrneovom..tamo mu Ma radi odijelo od dekica u koje je on bio zamotan kao dijete po dolasku na Zemlju..aspekt nije los ali ovo mi je puno bolje..ovo mi je recimo u rangu Silver age sheme iz Fortressa kada je Superman biljezio svoje zamisli u ogromni dnevnik tako sto bi stavio ruke na posebne ploce (paddles) i na taj nacin bi se automatski biljezile njegove misli tj. stroj bi ih registrirao i biljezio u dnevnik..

Ovo o odijelu mozete naci ukratko u Superman 11 (Dan Jurgens):

Takoder evo jos nekih aspekata ovog Supermana, Jor Elovo istrzivacko odijelo, svijet Kryptona, stroj za mjerenje Supermanove snage, Lobdell je visa fizika..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 28/10/2012 14:20:36
Go to Top of Page

Rada13
New Member

Croatia
259 Posts

Member since 28/03/2010

Posted - 28/10/2012 : 19:47:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Rada13 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Ok, necu vise nikom nista preporucit..stavljat cu samo svoje komentare na nesto sta procitam pa ko voli nek izvoli..evo zainteresira sam Sonica za Supermanov serijal..naravno kad covik nema predrasude..Scott Lobdell je tek zapocea pricu..dobro se razvija i obecava..i povezuje se sve..jbg ja volim kad se to sve razgrana i kad triba procitat masu stripova da bi se dobia puni dojam..u protivnom i dalje bi skuplja Mr. Noa i ostale Bonell likove di kad otvoris prvi strip otvoria si i zadnji..

Meni je najsmisnije sto neki se ljudi ne zele vatati nekih stvari jer im je to komplicirano..pa Rada je reka da ne cita Supermana jer su mu komplicirane puste krize..pa upravo onaj ko je cita krize zna da je Superman tu najaci..to je takav junak..najaci je u velikim eventima i sagama ali ok..ka sta sam reka nek svak cita kako misli da je najbolje, ja sam sa preporukama zavrsia..samo cu stavljati komentare na neke stvari koje trenutacno citam..toliko od mene..

quote:

Zasto..Rada kaze da zeli vidit da li mu junak mirisi ili smrdi..definitivno to nece zakljucit citajuci For All Seasons..ali ako procita Infinite Crisis e onda ce vidit kakav je to junak..ali nek on samo ide linijom manjeg otpora..

Znan da ti je superman no1 , ali meni se ka prosječnom konzumentu stripa stvarno ne da davat jedno 2 iljade kuna da bi pročita jednu zaokruženu priču, da ne spominjen to hoće li mi pasat. for all seasons je jedna od najhvaljenijih priča i bez obzira na to je li u kontinuitetu ili ne po meni je vridi pročitat, daje presjek origina supermana (iako više ne vridi taj origin ali po meni je dovoljno blizu onom iz TAS-a i filma), njegovih neprijatelja, prijatelja i obitelji. ako ga nakon nje bude zanimalo dalje, kao što su drugi naveli, lako će se upustit u daljnje istraživanje. Meni osobno DC svemir je pretjerano kompliciran da bi pokušava uvatit svaki sitan detalj, bitno mi je da uživan u priči, bez da svakih 10ak starnica moran trčat na net.

Možemo se eventualno dogovorit za posudbu naših kolekcija batman za supermana da i to pročitan .

NHF na kraju, jebiga stripove kupujen stihijski i žderen skoro sve, pa si ne mogu financijski priuštit da skupljan preobimne serijale (a skenirano mi se ne da čitat), uz toliko dobrih miniserijala i one-shotova samo na američkon tržištu.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 11:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rada13

1. For all seasons je jedna od najhvaljenijih priča i bez obzira na to je li u kontinuitetu ili ne po meni je vridi pročitat, daje presjek origina supermana (iako više ne vridi taj origin ali po meni je dovoljno blizu onom iz TAS-a i filma), njegovih neprijatelja, prijatelja i obitelji. Meni osobno DC svemir je pretjerano kompliciran da bi pokušava uvatit svaki sitan detalj, bitno mi je da uživan u priči, bez da svakih 10ak starnica moran trčat na net.

2. Možemo se eventualno dogovorit za posudbu naših kolekcija batman za supermana da i to pročitan .

1. Daleko je to od filma..kako sam vec negdi napisa upravo je Johns crpia film u svom runu a Frank crta Supsa prema liku Reeva..
kakvih npreijatelja?..jedini neprijatelj kojeg je Leob stavia je Lex Luthor sto je i razumljivo..ali osim njega nije stavia nikog vridnog spomena..evo ja cu ti nabrojiti one najace: Hank Henshaw, Superboy Prime, Doomsday, Bizzaro, Darkseid, General Zod, Metallo, Toyman i za kraj meni daleko najaci - Brainiac (ako zelis procitat pravu pricu onda procitaj Superman: Brainiac Geoffa Johnsa). Uopce nije kompliciran, to je netko ode izvalia i sad to svi ponavljaju ko mantru..uzmes Infinite Crisis i na nju nadogradujes sve..kad uzmes Superman: Secret Origin uz to dobija si kostur Supermnove kronologije..jedino je taj nesretni Final Crisis pisan na nacin da moras na wiki..ali u tom Final Crisisu napisan je jedan od najboljih Supermana i to je najbolji dio Final Crisis..dio koji je u rangu Jodorowskog..s time sam sve reka..

2. Mozemo nije bed, iako ja cu nabavit i sve od Batmana..on i Sups su veliki prike i dosta ih prica veze zajedno..

Edited by - brni on 29/10/2012 11:15:36
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/10/2012 : 13:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ne svidja mi se kako je Steel uveden u novi serijal.
On je imao svoju upecatljivu ulogu u starom univerzumu, pojavio se kao jedan od mnogih Supermana kada je ovaj bio odapeo.
Doduse, jedino se za njega sigurno znalo da nije pravi Superman, ukljucujuci i Superboya koji je bio klon, ali ovdje je jednostavno prebrzo ubacen u serijal sa sasvim drugom ulogom.
Ipak je to preveliko odstupanje od originalnog lika.
Steel je bio odusevljen Supermanom i zbog njegovog lika i djela htjeo je da nastavi sa njegovim radom kada ovoga vise nije bilo, sada je to totalno drugacije.
U sustini Superman vise nije nikakva inspiracija za Steela.
Da ne pricam o glupom novom kostimu koji je pun nekih zeljeznih kablova.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 13:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Ljudi, ako želite privući neke potencijalne čitatelje ka ovakvoj vrsti stripova, ni u ludilu ne spominjite kontinuitet, to samo odbija ljude.

Kad su dugovječni serijali u pitanju, pogotovo kada su restartani i rebootani nekoliko puta, ljudima treba preporučiti najosnovnije, najneutralnije i zatvorene naslove. Ako nekoga te preporuke zaintrigiraju, on/ona se onda može dalje sam/a ubaciti u taj svijet i eventualnu priču o kontinuitetu.

Dakle, kada je u pitanju Superman, smatram da su najbolje preporuke za čitanje svakako All-Star Superman, The Man of Steel, Superman For All Seasons i Superman: Birthright.

http://en.wikipedia.org/wiki/All-Star_Superman
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Man_of_Steel_%28comics%29
http://en.wikipedia.org/wiki/Superman_for_All_Seasons
http://en.wikipedia.org/wiki/Superman_birthright

Što se tiče dužih nizova stripova, mislim da je za početnike najbolje da nastave sa onim što je John Byrne napravio nakon mini-serijala The Man of Steel.

http://sequart.org/continuity-pages/dc-universe/superman/post-crisis-superman/john-byrne-era/

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/10/2012 : 13:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
...ili neka se jednostavno ubace u new 52 i krenu od prvog broja, samo se bojim da ce to vise ljude odbiti nego privuci.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 14:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Superman: Birthright.

Najvece smece ikad napisano..vega Superman koji vidia auru svih zivih bica a Lex je vodeci astrobilog..da ne kazem da su tu pricu svi zivi izignorirali i pravili se da ne postoji a tribali su biti ka neki novi origini..ne kuzim sta je bilo Waidu da napise to sranje..i sad bi ti to preporucia ljudima..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 14:06:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

The Man of Steel,

1. Clark Kent, stud. There’s just something nagging about Clark Kent with no glasses being an overachiever in Smallville.

2. Jor-El. Apparently, the only person with a heart on Krypton.

3. Krypton. Soulless, sterile (literally), and unlike the Silver Age Krypton it’s a place that we as readers don’t have any sympathy for. To add insult to injury, Superman tosses away his Kryptonian heritage when Jor-El finally transfers the information to him. Superman is proud to be an American, and does not care about the god Rao. Superman is technically not even an alien; he was “born” in the incubation tube after it opened. He is not a global citizen. It’s 1986; long live Ronald Reagan.

4. Ma and Pa Kent. They still look and act like their Silver Age counterparts yet lack the emotion and depth of the later-day Smallville TV show versions.

5. Lois Lane. Completely unlikable- she’s an uber-bitch and is attracted to power. It is implied she dated Lex Luthor casually. I guess that was Wolfman and Byrne’s conception of a powerful woman in the 1980′s. [Of course, they are geeks.] That being said, most renditions of Lois are horrible. Only fairly recent versions of Lane have been likable.

6. Lex Luthor. Perhaps the most controversial change in Superman’s supporting cast of characters; the mad scientist Luthor never existed. “Mr.L” is a cross between Donald Trump and Marvel’s Kingpin. With Lex being super rich and hiding behind lawyers, Superman can’t beat him. Huh. This Luthor had no connections to Clark Kent in Smallville. Huh.

7. Bizarro. A modern version of the “imperfect clone”, but this one doesn’t speak, and thus has no charm.

8. No real homages. There is something condescending and insulting about forgetting about almost 50 years of stories.

9. Hollow characterization. There is no emotion or passion in The Man of Steel. It seems like an outline or Scope of Work for the new Superman. It attempts to cover all the brainstorming sessions and ideas that Byrne, Wolfman, and others had, such as how to rework the answers to the questions “why doesn’t Superman’s costume rip?”, “how did Martha and Jonathan get away with adopting Clark?”, “why does Lex Luthor hate Superman?”, and other nerdy questions.

10. Superman is not the first costumed superhero in the DC Universe. I’ll never truly understand why the citizens of Metropolis get all excited or awestruck when Superman makes his debut in The Man of Steel, considering John Kent mentions World War II heroes (the JSA had fought monsters, aliens, magicians, and super powered villains in famous cities). It’s the same problem with Gotham City hosting both the Golden Age Green Lantern and Batman. In fairness, all of Superman’s modern origin stories make the same mistake- the writer wants to make his cake and eat it to; the writer wants the best of both worlds instead of opening the can of DC’s convoluted continuity.

Edited by - brni on 29/10/2012 14:19:11
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 14:20:30  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Evo stavia sam najvece promasaje Byrneovog origina..bolda sam najvece horore..+ sta Superman nije ima karijeru Superboya nego su izmislili nekog Superboya iz pocket universa kojeg su na kraju isto ubili..ali dobro za to Byrne nije odgovoran..zato je i otisa ca..jos zelim malo pojasniti ovo sa Clarkom..on je tamo igra americki nogomet i bija popularan..pa upravo je to sto je seprtljav i kukavica tj. geek njegova maska..sve ono sta Superman nije..

Edited by - brni on 29/10/2012 14:31:58
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 14:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Srica da je na scenu stupia Geoff Johns i napisa origine + Infinite Crisis koji su vratili u kontinuitet masu elemenata iz Silver Agea (pritom i karijeru Superboya samim time i ranu Supermanovu vezu sa Legion) i na taj nacin spasia sta se spasiti dalo..

Edited by - brni on 29/10/2012 14:41:19
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 14:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
Sve se svodi na to čiju interpretaciju Supermana preferiraš.

Meni će Byrne i Waid uvijek biti zanimljiviji od Johnsa.

Ali opet, kada su u pitanju novi čitatelji, tada priča o kontinuitetu, onome što je došlo prije i onome što je došlo poslije, postaje nebitno.

Ja sam preporučio ove naslove jer smatram da na najbezbolniji, najjednostavniji i kvalitetan način mogu upoznati publiku sa tim svijetom.

Nekome tko se prvi puta susreće sa Supermanom sasvim je nebitno je li on igrao nogomet ili nije.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 15:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam preporučio ove naslove jer smatram da na najbezbolniji, najjednostavniji i kvalitetan način mogu upoznati publiku sa tim svijetom.

da vidim..preporucia si sve ono samo ne Johnsa..nisi spomenia ni Silver Age koji ima najgenijalnije ideje, ideje koje nitko kasnije nije ponovia..pogledaj samo Fortress iz tog razdoblja..ali vjerovatno nisi preporucia jer se Johns oslonia dobim dijelom na to..lipo priznaj da si jedan od najvecih hejtera Johnsa i da preferiras Bonelli nacin skupljanja superheroja..

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 15:12:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

da vidim..preporucia si sve ono samo ne Johnsa..nisi spomenia ni Silver Age koji ima najgenijalnije ideje, ideje koje nitko kasnije nije ponovia..pogledaj samo Fortress iz tog razdoblja..ali vjerovatno nisi preporucia jer se Johns oslonia dobim dijelom na to..lipo priznaj da si jedan od najvecih hejtera Johnsa i da preferiras Bonelli nacin skupljanja superheroja..

Moje mišljenje o Johnsu se u zadnje vrijeme dosta srozalo i danas se teško natjeram da uzmem neki njegov strip u ruke. To je istina. Ali bez obzira na to, i dalje cijenim neke njegove radove.

Nisam preporučio ništa vezano uz Silver Age jer smatram da to ima veći potencijal odbiti ljude, nego privući ih.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 15:25:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Moje mišljenje o Johnsu se u zadnje vrijeme dosta srozalo i danas se teško natjeram da uzmem neki njegov strip u ruke. To je istina. Ali bez obzira na to, i dalje cijenim neke njegove radove.

Aj bar si indirektno prizna da si njegov hejter..zadovoljit cu se i ovim odgovorom..hvala..

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 15:38:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj bar si indirektno prizna da si njegov hejter..zadovoljit cu se i ovim odgovorom..hvala..

Što znači da je netko hejter?

Volim njegov rad na serijalima Stars and S.T.R.I.P.E., The Flash i JSA, makar smatram da se na JSA osjeti određeni pad kvalitete nakon odlaska Davida Goyera.

Njegov Green Lantern je dobar, ali mislim da je kvaliteta dosta pala nakon crossovera Blackest Night.

Stars and S.T.R.I.P.E. mi je posebno drag, jer se vidi da je to najosobniji strip koji je Johns napisao.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 16:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Ali opet, kada su u pitanju novi čitatelji, tada priča o kontinuitetu, onome što je došlo prije i onome što je došlo poslije, postaje nebitno.

2. Nekome tko se prvi puta susreće sa Supermanom sasvim je nebitno je li on igrao nogomet ili nije.

1. Ok, ode se moran sloziti sa tobom..za pocetak ljudi mogu citati glupave pricice poput Birthrighta..i nevjerovatno ti kompariras Waida i njegov origin koji je nebitan i ignoriran sa Johnsom ciji je run uspia totalno srediti Supsovu kronologiju, te je vratio masu elemenata silver agea, takoder uspia je ostaviti u kontu i neke koncepte Byrnea (kao sto je prvi susret Supermana i Batmana, zatim onaj prsten koji je Superman da Batmanu) a uspia je ostaviti u kontu i Doom sagu..dakle jedan nebitan strip naspram jedno 40-tak trejdova + serijali Superboy and the LOSH, DC Universe Presents, Wolfmanov run na Actionu itd itd..
naravno kad se upoznaju sa likom onda mogu prijec na slozenije stvari..na prave price i isprepleten svijet i opcenito dc universe..mislim da je Superman od svih superheroja tu najbolji vodič..

2. Istina, ali kasnije postaje jako bitno..zasto to govorim..pa upravo zato sta cinjenica da je on igrao football nam govori da je kasno razvio svoje moci - sto znaci da nije imao karijeru Superboya (time je recimo izbacena iz konta The Great Darkness saga di je Superboy jedan od protagonista price, meni jedan od najboljih stripova uopce)..opet ponavljam kad upoznavanje prode neminovno je svakom ko "zagrize" da se uvati konta i kriza di je Superman najaci..

Edited by - brni on 29/10/2012 17:03:41
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 16:49:51  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Njegov Green Lantern je dobar, ali mislim da je kvaliteta dosta pala nakon crossovera Blackest Night.

Kvaliteta je pala..po cemu to zakljucujes..pogledaj koliko sad GL ima serijala..ovo trenutacno sta se pise meni je osobno najbolji Green Latern uopce..Simon Baz je premocan..on je u biti kritika licimjernog americkog drustva..

Njegov origin mi je uz origin Hala definitivno najbolji..

Edited by - brni on 29/10/2012 16:54:14
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 17:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

1. Ali opet, kada su u pitanju novi čitatelji, tada priča o kontinuitetu, onome što je došlo prije i onome što je došlo poslije, postaje nebitno.

2. Nekome tko se prvi puta susreće sa Supermanom sasvim je nebitno je li on igrao nogomet ili nije.

1. Ok, ode se moran sloziti sa tobom..za pocetak ljudi mogu citati glupave pricice poput Birthrighta..i nevjerovatno ti kompariras Waida i njegov origin koji je nebitan i ignoriran sa Johnsom ciji je run uspia totalno srediti Supsovu kronologiju, te je vratio masu elemenata silver agea, takoder uspia je ostaviti u kontu i neke koncepte Byrnea (kao sto je prvi susret Supermana i Batmana, zatim onaj prsten koji je Superman da Batmanu) a uspia je ostaviti u kontu i Doom sagu..dakle jedan nebitan strip naspram jedno 40-tak trejdova + serijali Superboy and the LOSH, DC Universe Presents, Wolfmanov run na Actionu itd itd..
naravno kad se upoznaju sa likom onda mogu prijec na slozenije stvari..na prave price i isprepleten svijet i opcenito dc universe..mislim da je Superman od svih superheroja tu najbolji vodič..

2. Istina, ali kasnije postaje jako bitno..zasto to govorim..pa upravo zato sta cinjenica da je on igrao football nam govori da je kasno razvio svoje moci - sto znaci da nije imao karijeru Superboya (time je recimo izbacena iz konta The Great Darkness saga di je Superboy jedan od protagonista price, meni jedan od najboljih stripova uopce)..opet ponavljam kad upoznavanje prode neminovno je svakom ko "zagrize" da se uvati konta i kriza di je Superman najaci..

Očito se nećemo složiti oko nekih stvari. Tebi je bitno da je sve povezano i u kontinuitetu, a meni je prije svega bitno da je kvalitetno, dobro i pristupačno.

A The Great Darkness Saga će uvijek biti dobar strip, bez obzira bio on u kontinuitetu ili ne.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 17:23:53  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

ali ode se ne radi o Johnsu..ode se radi o tome da je Johnsov run ima ogorman impact na Supermanov svit..poslozia mu kronologiju..jebate po tebi je Supermanova kronologija samo Johns..pa on je u kontu ostavia Wolfamana, Levitza, neke price Jurgensa, Sterna, Grifina cak i Azzarelov For Tommorow, i da sad ne nabrajam dalje..

Sta je to Waid poslozia..to je ORIGIN..znaci on je novi pocetak novi koncept nekog junaka..nakon toga bi trebalo usljediti nekakvo razdoblje..sta je usljedilo nakon toga..jedno veliko nista..zasto..zato sto je origin promasen i nitko se nije osvrnia na njega tako da ne stoji to da to ovisi koju interpretaciju volis..postoji dobar koncept i onaj promasen kojeg niko ne ferma sto se desilo u Waiovom slucaju..

I sad dode novi fan i kaze ja hocu origin s kojim cu krenit..ti ces mu predlozit evo ti Birthright..on kaze ok sta sljedi nakon ovoga..di su nove price vegetarijanca..

Sta ces mu ti odgovoriti

Edited by - brni on 29/10/2012 18:15:45
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 17:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kvaliteta je pala..po cemu to zakljucujes..pogledaj koliko sad GL ima serijala..

Kakve to veze ima sa kvalitetom? To samo znači da je franšiza popularna, ali ne nužno i kvalitetna.

Go to Top of Page

SonicHR
New Member

Croatia
110 Posts

Member since 19/09/2012

Posted - 29/10/2012 : 17:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send SonicHR a Private Message  Reply with Quote
Primjetio sam da se dosta ljudi nije svidio Johnsov run na GL-u poslije Blackest Nighta, meni je osobno GL: Brightest Day odlična knjiga, čak bolja od War of the GL (u toj su me neki dijelovi razočarali), ali trenutno, u new 52, GL je nastavio puno parom i drži se standarda. imo
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 17:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kvaliteta je pala..po cemu to zakljucujes..pogledaj koliko sad GL ima serijala..

Kakve to veze ima sa kvalitetom? To samo znači da je franšiza popularna, ali ne nužno i kvalitetna.

Ok, slazem se..to je malo glupo jer ispada da je to tako po defoltu..ali da je gl sad mozda i najbolji uopce, svakako jest..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 17:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Superman: Birthright

In this series, Clark has the power to see the "aura" that surrounds all living things and fades away at the moment of death, something not shown in the Man of Steel mini-series. Clark can literally "see" when a person or animal dies, an experience that he finds profoundly disturbing. Because of this, Clark refuses to take a life, making him a vegetarian.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 17:33:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Inace cita sam intervju Snydera di govori da je veliki fan Birthrighta..jadna nam majka bude li se sluzia tim sranjem..

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9403 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 29/10/2012 : 17:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SonicHR

Primjetio sam da se dosta ljudi nije svidio Johnsov run na GL-u poslije Blackest Nighta, meni je osobno GL: Brightest Day odlična knjiga, čak bolja od War of the GL (u toj su me neki dijelovi razočarali), ali trenutno, u new 52, GL je nastavio puno parom i drži se standarda. imo

Moje je mišljenje da je problem s GL to što fanovi očekuju da će Johns pisati eksponencijalno sve veće i veće priče i sve veće i veće evente a to je nemoguće. Inače, *ebo event u kojem se ne vrati Antimonitor

Simon Baz izgleda zanimljivo, možda bih volio da više negativac po odabiru a ne po sudbini ali nu. Third army mi s druge strane izgleda nekarizmatično, bolji su mi bili Alphe. Nadam se samo da će Kyle dobit svoj dio kolača

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000