forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Americki strip
 Superman
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 18:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Tebi je bitno da je sve povezano i u kontinuitetu, a meni je prije svega bitno da je kvalitetno, dobro i pristupačno.

Dobro s ovim pristupacno si mi sve reka, ides linijom manjeg otpora..ok, razumin te..i naravno da mi je bitno da je povezano..pa u tome i lezi sva draz dc-a..nije samo Superman ovakav..svi su ovakvi..sve je povezano..problem kod Supermana sta ima najkompleksniju kronologiju..kad ides nesto predlozit od Batmana ili GL nemos falit jer imaju skoro neprekinute karijere..da nije toga ne bi se ni vata dc-a..u protivnom bi jos uvik cita Bonelli..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 29/10/2012 18:07:10
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/10/2012 : 18:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
jos jedan glas za Johnsovog Supermana (((:

vrlo je zanimljiv i sadrzajan, a istovremeno i lagan
plus sjajno nacrtan :))

great stuff

PS
jel procitao neko proslonedeljnog Supermana #13?
cini mi se da ce ovaj story arc biti super

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 19:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

jos jedan glas za Johnsovog Supermana (((:

vrlo je zanimljiv i sadrzajan, a istovremeno i lagan
plus sjajno nacrtan :))

great stuff

PS
jel procitao neko proslonedeljnog Supermana #13?
cini mi se da ce ovaj story arc biti super

Vidi se da si covik koji zna sta je pravi Superman..

Sta se tice Supermana 13 prolistaj zadnje 2-3 strane ovog topica..naletit ces na moje mini recenzije te sveske..

Tj. na strani 5 i 7 imas u vezi 13..

Edited by - brni on 29/10/2012 19:19:20
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/10/2012 : 20:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
izvini sto sam prevideo, u poslednje vreme bas brzo prolazim kroz teme, pa se dogodi da ispustim ponesto....
zao mi je samo sto je Supermenu (serijalu, dakle) trebalo 13 brojeva da dodje do neceg valjanog (ne znam za tebe, al meni je samo prvih par brojeva bilo kudikamo inspirativno)
doduse, bolje i tako nego nikako, jelte :D

cenim da ce ovaj H'El on Earth da ispadne vrlo dobro. vise se njemu radujem nego Rise of the Third Army i Death of the Family crossoverima

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 20:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

izvini sto sam prevideo, u poslednje vreme bas brzo prolazim kroz teme, pa se dogodi da ispustim ponesto....
zao mi je samo sto je Supermenu (serijalu, dakle) trebalo 13 brojeva da dodje do neceg valjanog (ne znam za tebe, al meni je samo prvih par brojeva bilo kudikamo inspirativno)
doduse, bolje i tako nego nikako, jelte :D

cenim da ce ovaj H'El on Earth da ispadne vrlo dobro. vise se njemu radujem nego Rise of the Third Army i Death of the Family crossoverima

Prvih 12 brojeva mi je totalno bzvz da ne kazem neku grublju ric..a i sam Jurgens je prizna da je zbuca..time je sve receno..moran i ja reci da me H'El on Earth jako raduje..vidit cemo..

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/10/2012 : 20:13:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
meni je, kolko se secam (kolko je jbnih DCja proslo kroz glavu od septembra prosle godine.... :D ) prvi, eventualno drugi broj, delovao obecavajuce.
za razliku od ostalih, bio mi je sadrzajan, sa pokusajima svezih ideja, pricalo se i o Supermenu ali i o Gradu sutrasnjice (sto ja dosta volim), pa mi je sveukupno bilo okej skroz....

posle je postalo besmisleno
redjanje kojekakvih cudovista...well, osim toga se vise nicega ni ne secam :/

mnogo mi je bolje legla Supergirl recimo, nego baby cousin joj :D

Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 29/10/2012 : 21:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Brni,ne slažem se s tobom u tvojoj izjavi da nije stvar da netko ne voli određenog lika,nego su u igri samo predrasudi. Ne privlači me apsolutno ništa kod Supermana,a tu nije samo stvar u tome što je neranjiv,otporan na metke,u stanju podignuti tenkove i tonama teške stvari,već i njegova neiskvarena i savršena osobnost. Očekujem sad napad i hejt,ali mi nije cilj isprovocirati nekog ili trollati već da mi netko objasni što je toliko dobro u Supermanu.

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 21:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Smomo8

Brni,ne slažem se s tobom u tvojoj izjavi da nije stvar da netko ne voli određenog lika,nego su u igri samo predrasudi. Ne privlači me apsolutno ništa kod Supermana,a tu nije samo stvar u tome što je neranjiv,otporan na metke,u stanju podignuti tenkove i tonama teške stvari,već i njegova neiskvarena i savršena osobnost. Očekujem sad napad i hejt,ali mi nije cilj isprovocirati nekog ili trollati već da mi netko objasni što je toliko dobro u Supermanu.

Znaci superjunak mora biti ludak da bi te privukao..pa upravo je njegova osobnost to sta ga cini posebnim..on je obrnuta psihologija..njegova maska je upravo to sto je seprtljav, kukakvica ima naocale itd..recimo Bruce Wayne je Batman kad navuce odijelo..Superman je Superman kad se ujutro digne, tj. on je uvijek Superman..Clark Kent je njegova maska..upravo zato je meni Superman jak..i iako je alien od svih superheroja je najljudskiji (odgajali su ga Kentovi, dobri i skromni ljudi koji su mu usadili ljudske vrijednosti)..jos jedna stvar di je poseban..i nema hejta..ali da imas predrasude imas..zasto..jer nisi procita apsolutno nista a sudis o njemu i dajes komentare..

I ne kuzim ako te junak ne privlaci zasto se zamaras s njime..recimo meni je svaki junak dobar..nema loseg junaka..samo postoje lose price..

Edited by - brni on 29/10/2012 21:41:46
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 21:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ukratko, Superman je ono što bi čovječanstvo trebalo biti. On je ono najbolje od svih nas.

A da bi to shvatio, pročitaj strip All-Star Superman. Ako ti se to ne svidi i ne privuče te liku, ništa drugo neće.

Alternativno, pročitati strip Hitman, broj 34.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/10/2012 : 21:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema potrebe da te iko napada zbog tvog misljenja i ukusa.
Mogao bih ti reci da volim Supermana jer iako je on najsuperiorniji od svih junaka, istovremeno je i najljudskiji karakter, iako je dosao s druge planete.
Medjutim, nije samo zbog toga.
Radi se o simpatiji koja se ne moze objasniti. Superman je meni jednostavno najdrazi junak sa USA teritorije, dok prema nekim drugim junacima gajim cak i antipatiju, iako ne postoji neki poseban razlog za to.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 21:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ukratko, Superman je ono što bi čovječanstvo trebalo biti. On je ono najbolje od svih nas.

Apsolutno..a sto je Clark Kent stoji u mom potpisu..

Edited by - brni on 29/10/2012 21:43:01
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 29/10/2012 : 21:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Zamaram se s njim zato što vidim veliki interes za njega,kao što je nekolicine vas(što je definitivno kompliment) a i zato što mu ipak želim dati priliku. Nije bez razloga jedan od najpopularnijih superjunaka :)

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 21:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zamaram se s njim zato što vidim veliki interes za njega,kao što je nekolicine vas(što je definitivno kompliment) a i zato što mu ipak želim dati priliku. Nije bez razloga jedan od najpopularnijih superjunaka :)

Onda napravi ono sta ti je Bushido reka..uzmi All Star ili neku drugu zatvorenu pricu procitaj i onda vidi da li ti se svida..kad dovoljno naucis o njemu mozes onda na kont i povezane price..ja ti sve objasnim tu..

Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 29/10/2012 : 21:49:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
E pa zato sam i rekao da želim startati od All star , pa si mi se smijao hehe :D
Uglavnom hvala na feedbacku, čim sakupim neke pare bacam se na All Star,pa ćemo vidjeti nakon toga.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/10/2012 : 21:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ako u tebi postoji ta prirodna odbojnost prema liku, tesko da ces ga prihvatiti. U sustini sve sto se dogadja ti ces onda gledati kroz negativne naocale. Znam po sebi, i ja sam takav kada se radi o nekim drugim junacima.
Same osobine jednog junaka nisu sigurno razlog zasto mi je neko drag, inace nema logicnog objasnjenja zasto volim istovremeno Supermana, Punishera i Loba, tri suste krajnosti u svakom pogledu.
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 29/10/2012 : 21:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se,u većini je slučajeva to i istina ! Međutim,prije nisam podnosio Daredevila pa me onda run od Bendisa šokirao,u pozitivnom smislu. Pa mi je zato Daredevil jedan od omiljenih junaka. Tu dolazi do izražaja Brnijeva : ne postoji loš lik,već samo loša priča. tako da je u ovom slučaju defintiivno u pravu. Nadam se da je tako i sa Supermanom

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/10/2012 : 21:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

E pa zato sam i rekao da želim startati od All star , pa si mi se smijao hehe :D
Uglavnom hvala na feedbacku, čim sakupim neke pare bacam se na All Star,pa ćemo vidjeti nakon toga.

Ne meni je osobno to glup pocetak jer sa time ne zapocinjes nista..nemoj me krivo shvatit..meni je All Star odlican kao i For All Seasons ali ja sam pobornik konta..no sigurno za upoznavanje takve price su jako korisne..

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 29/10/2012 : 21:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
slazem se s preporukom da je ASS kondenz svega onoga sto Supermen treba da bude.
cenim da moras bar malo da budes upoznat sa osnovama supermenovog sveta, al ne moras nuzno da budes poznavalac.
stavise, ako se zainteresujes, pa krenes da iscitavas supermena, o supermenu, whatever....kako se budes vracao ASS-u, bice ti sve zanimljiviji (:

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/10/2012 : 21:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slažem se,u većini je slučajeva to i istina ! Međutim,prije nisam podnosio Daredevila pa me onda run od Bendisa šokirao,u pozitivnom smislu. Pa mi je zato Daredevil jedan od omiljenih junaka. Tu dolazi do izražaja Brnijeva : ne postoji loš lik,već samo loša priča. tako da je u ovom slučaju defintiivno u pravu. Nadam se da je tako i sa Supermanom

I meni je Daredevil bio odbojan i dosadan, ne znam zasto, a onda sam vidjeo tu scenu, tu jednu jedinu scenu i kod mene je nesto kliknulo. Zbog te scene iz Civil War, tip mi je odjednom postao drag, a Iron Man jos nesimpaticniji nego ikad prije.

Kod Wolverina mi je ipak tako da ga jos uvijek ne mogu smisliti, dok mi je recimo u filmu upravo taj lik najdrazi.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/10/2012 : 22:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
@Smomo8, kingdom come nije samo prica o DC univerzumu, vec i prije svega o Supermanu.
Mislim da nikada prije ili poslije u jednom stripu nije opisana tako dobro Supermanova karakterizacija kao ovdje.
ASS ima svojih nedostataka, i ne moze se reci da opis lika odgovara u potpunosti onome s cime se srecemo u drugim serijama, ali KC je pogodio u sredinu - to î jeste Superman, tu se najboljie vidi u cemu je razlika izmedju njega i ostalih junaka i kako je tesko istovremeno biti i covjek i bog.
U svakom slucaju ako nisi procitao KC, to uradi obavezno.

Edited by - King Warrior on 29/10/2012 22:08:24
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 22:26:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

I meni je Daredevil bio odbojan i dosadan, ne znam zasto, a onda sam vidjeo tu scenu, tu jednu jedinu scenu i kod mene je nesto kliknulo. Zbog te scene iz Civil War, tip mi je odjednom postao drag, a Iron Man jos nesimpaticniji nego ikad prije.

King, to zapravo nije Daredevil. Umjesto Matta Murdocka u kostimu je bio Danny Rand, poznatiji kao Iron Fist.

Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 29/10/2012 : 22:27:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Evo,jučer sam ponovno (po treći put) pročitao Kingdom Come,i tamo mi superman odgovara prilično ! inače odlična priča,prvi mi se put uopće nije svidjela,ali prilikom svakog ponovnog čitanja sve više i više :)

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22322 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/10/2012 : 22:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

King, to zapravo nije Daredevil. Umjesto Matta Murdocka u kostimu je bio Danny Rand, poznatiji kao Iron Fist.

sranje. to u CW nije niko spominjao
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 29/10/2012 : 22:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
znam da ovo ne spada u ovaj topic,ali kada si spomenuo Iron Fist,Bushido,jesi li čitao Immortal Iron Fist,tj. run od Brubakera ? ako jesi,kakav ti je ?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12925 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 29/10/2012 : 22:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

sranje. to u CW nije niko spominjao

To nije eksplicitno rečeno, ali prema nekoliko detalja bilo je vidljivo da to nije Matt.

Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000