neki dan u vožnji slušam radio, emisija s američkim top listama iz 1983. između ostaloga, pustili su bonie tyler: total ecllipse of the heart - originalnu verziju od nekih 7 minuta to me ponukalo da u glavi slažem najdraže ženske pjesme i albume pa, eto počinjem s meni možda i najdražom pjesmom, barem od ženskih izvođača besmrtna izvedba 'me and bobby mcgee'
nakon toga već spomenuta bonie tyler
pa allanis, čiji album 'jagged litlle pill' je vjerojatno najbolji ženski album, a i ovi njeni jednostavni spotovi su mi još uvijek jako lijepi
bit će toga još, a dodajte i vi
samo nemojte, ko boga vas molim, stavljat, netko je genijalno nazvao: madonu i madonine kćeri (ga ga, beyonce, rihana....)
if you tolerate this, then your children will be next
neki dan u vožnji slušam radio, emisija s američkim top listama iz 1983. između ostaloga, pustili su bonie tyler: total ecllipse of the heart - originalnu verziju od nekih 7 minuta to me ponukalo da u glavi slažem najdraže ženske pjesme i albume pa, eto počinjem s meni možda i najdražom pjesmom, barem od ženskih izvođača besmrtna izvedba 'me and bobby mcgee'
to možemo samo one solo ili one koje pjevaju/pjevale su u grupi?
sjajno otpjevano i legendarni spot a njeno lice bih mogao gledati cijeli dan
onda je poderala papinu sliku, i svi su je proglasili ludom iako je vrijeme pokazalo da je bila u pravu tek nekih 10 godina nakon njenih istupa, počinju isplivavati crkveni skandali u javnost i sad je dozvoljeno kritizirat crkvu, i to rade mnogi ali sinead je za većinu još uvijek luđakinja a ja je zbog toga još više cijenim jedno više nije tako lijepa
to možemo samo one solo ili one koje pjevaju/pjevale su u grupi?
stavljaj slobodno što god hoćeš - solo, u grupi, dueti, domaće, strane...
i moj omiljeni zenski vokal sa ovih prostora (objektivno, jer Marinu samo slusam i zamisljam kako je jebem)
a valja spomenuti i legendu, pokoj joj dusi
Od ovih stranih, ne znam zasto cemu hejt na Madonnu. Ona je 80tih bila super. Ova hibridna budala koja sad paradira pod tim imenom je nesto peto. Licno mnogo volim Papa Don't Preach npr., kao i Into the Groove.
Iskopacu ja jos, nek bude sad ovako. Samo da neko ne stavi Tori Anus i slicne drama queens, i sve ce bude pet.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Jao Total eclipse of the heart... 1997. godina, Britanac, Ivona... Dobra je i naslovna stvar sa albuma, a i obrada Have you ever seen the rain je jako dobra. Odličan album
Evo od mene nešto
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero