vijest? netko nije pazio što se priča za vrijeme predstavljanja novog broja Strip revije... hm, hm... neki je scenarist tamo prisutan spominjao nekog... ma da ne ogovaram; tko je bio sve je čuo, tko nije sram ga bilo
Procitao sam danas Dabra i losa i dobro se nasmijao. Sef tajne sluzbe (S.I.S.A.) Oznic ili naziv epizode Dabar, Los, Zac :-) Fore jesu na prvu loptu, ali ne smeta. Crtez je dosta dobar. Cekam nastavke.
Dabar i Los su zakon! Napokon da smo dočekali nastavka priče iz MMM-a. priča mi je kasnije skoro i bolja i crtež zna svako toliko imat genijalnih momenata. Dojma kvari to što se na par mjesta vidi slijedeća tabla kroz list..
Cat & Ninja Ovo me dobro iznenadilo, stvarno nisam očekivao ovakvo nešto na temelju one Stripgen sveske. Zanimljiv miš-maš crtačkih stilova od kojih svaki ima nešto zanimljivo. Kako me nešto posebno ne zanimaju ninje ovo mi i dalje ostaje najmanje zanimljiv stripgen naslov ali daleko do toga da je loš.
Dabar i los odlican humor, igre riječima i simpa crtež. Sama priča mi je super. Pitko se čita i super je što je zaokruženo.
Cat i Ninja
Ovo me bas oduševilo. Općenito koncept s više crtača mi se sviđa. Pun pogodak su i kratke pričice koje su zasebne ali opet imaju zajedničku nit koja ih povezuje. Sve u svemu jako dobro (ukleti vitez i dalje mi najbolji Stripgen, Jacka nisam čitao). Bas dobar spijunski humoristicni strip za jedno popodne :)
Hvala svima na komentarima, drago mi je da su dojmovi mahom pozitivni.
maddokše, Jack Seaborn je od cijelog Stripgena po meni najveći zicer zbog teme i zbog autora. Svakako pročitaj, ima po knjižnicama, u skladištu ga više nema osim par komada. I po nekim striparnicama još par komada.