To je to. Mislim da ga sada čak i najveći skeptici mogu početi skupljati jer Greystorm ide do kraja. Kao što su uostalom Colt i ekipa obećali
Ma koji skeptici. Pice obične! Važno da su poverovali megalomanu Agarthi-a, pa brže bolje kupili 3 Magična, 2 Martija, 4 Skrivena, 1 Dixa, i 1 bednog Zagora. A šta će sada sa tim stripovima? U vatru, da se ugreju do izlaska Malog Rendžera, Napoelonea i mase jednopuca!
Šalim se! Pa Feniks se dokazao još kad je Caravan izbacui do kraja, a za Greystorm je unapred najavio tempo izlaženja, koji poštuje.. Ja ne znam gde ovde ima mesta skepticizmu
Ja kupio 7 i 8 na sajmu. Inače, svako poštovanje za redovno objavljivanje (unatoč kuknjavi) i za završavanje serijala (i zasebne stripove). To je ozbiljnost koju tražim kod izdavača i zato je Phoenix uz recimo Fibru i System Comics (koji me oduševio završavanjem svih strip-album serijala), meni omiljeni izdavač. Na žalost, ponovo stripovi izdavača Phoenix nisu bili izloženi da bodu oči. Vidio sam jedan Godina prva na nekoj tezgi, a ove što sam kupio sam morao tražiti da izvuku odnekud. Dok je recimo Makondo Orlovi Rima bio jako dobro predstavljen i nije se moglo izbjeći. A to je manji i nov izdavač. O zastupljenosti Darkwoodovih izdanja da ne trošim riječi...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Nisu bili ovi brojevi na sajmu kad sam ja bio, ali sam ih zato narucio danas. Imam sva izdanja PP i izuzetno sam zadovoljan i kvalitetom i izborom stripova.
Ja kupio 7 i 8 na sajmu. Inače, svako poštovanje za redovno objavljivanje (unatoč kuknjavi) i za završavanje serijala (i zasebne stripove). To je ozbiljnost koju tražim kod izdavača i zato je Phoenix uz recimo Fibru i System Comics (koji me oduševio završavanjem svih strip-album serijala), meni omiljeni izdavač. Na žalost, ponovo stripovi izdavača Phoenix nisu bili izloženi da bodu oči. Vidio sam jedan Godina prva na nekoj tezgi, a ove što sam kupio sam morao tražiti da izvuku odnekud. Dok je recimo Makondo Orlovi Rima bio jako dobro predstavljen i nije se moglo izbjeći. A to je manji i nov izdavač. O zastupljenosti Darkwoodovih izdanja da ne trošim riječi...
Kada se postavi pitanje, Colt odgovori onda kuka, jbg... Bolje se ponasati kao Berni
Sinoc procitao sedmicu i osmicu, ovo su definitivno dva najbolja broja do sada, ponovo imam ono klinacko nestrpljenje za sledecom turom. Phoenix je definitivno najbolja srpska izdavacka kuca, uprkos svima i u inat svemu
Kada se postavi pitanje, Colt odgovori onda kuka, jbg... Bolje se ponasati kao Berni
Samo naprijed sa kukanjem i izdavanjem stripova. Bolje to nego neograničeni optimizam, hvalospjevi i brza propast...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Pročitao sam broj 7 - Opsesija. Kao što sam naslov kaže, Grejstorm je u ovoj epizodi mnogo opterećen određenim događajima iz prethodnih brojeva, najviše razmišlja o tome kako je izgubio Ele'ele i za njen gubitak krivi svog najboljeg (možda i jedinog) prijatelja Džejsona. Polako ga obuzima neko ludilo, ponovo čuje onaj glas u glavi i priča postaje sve mračnija.
Takođe, u ovoj epizodi na samom kraju možemo videti ukratko prepričanu priču Žil Verna - Gospodar sveta. Lep dodatak. Naravno, priča nije tu tako bezveze, Grejstormu je poslužila kao inspiracija za neke nove poduhvate.