Author |
Topic |
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 02/11/2012 : 17:31:42
|
quote: Originally posted by bosancicigor
quote: Originally posted by dsormaz1 [quote] (1)Da, taj hedonistički bolesnik se svakako znao pobrinuti da mu bude što ljepše. (2)Masovne ubojice i teški zločinci sigurno tamo dospjevaju.
evo pa pokušaj. ništa ne košta (ako imaš dopunsko), možda još nije kasno:
http://www.bolnica-vrapce.hr/site2/Kontakt/Kontaktpodaci.aspx
Za tebe je već prekasno. Ti si neizlječiv izgubljen slučaj. Uzgred, nisam znao da je štičenicima te klinike omogućen pristup netu, ali me demantiralo ovo tvoje javljanje. |
Edited by - dsormaz1 on 02/11/2012 17:32:30 |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Posted - 02/11/2012 : 17:38:57
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by dsormaz1 [quote] (1)Da, taj hedonistički bolesnik se svakako znao pobrinuti da mu bude što ljepše. (2)Masovne ubojice i teški zločinci sigurno tamo dospjevaju.
Za tebe je već prekasno. Ti si neizlječiv izgubljen slučaj. Uzgred, nisam znao da je štičenicima te klinike omogućen pristup netu, ali me demantiralo ovo tvoje javljanje.
Mene su spasili, što i ti ne potražiš pomoć, iza tebe je cca. 9059 razloga za lijećenje, brdo posla priznajem ali stučnjaka im ne nedostaje. Moja preporuka ti je terapija magnezijevim kloridom ili klistir kavom (ukoliko naginješ holističkom pristupu). |
|
|
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 02/11/2012 : 17:49:25
|
Molim vas, bez vrijeđanja.
Nego, najbolji dokaz za obaranje organizovane religije nam pruža upravo svjetska povijest. Toliko bogova, religija, kulturnih slika bitka i nastanka svijeta...
I onda, samo jedna od njih je istinita, superiorna i izabrana, a ostale su primitivna sujevjerja, iako su nastale na istoj podlozi društvenih potreba? Bog nam je poslao svog sina nakon 4000 godina pisane istorije? Prikazavši ga svega nekolicini procenata (tadašnje) svjestke populacije? I želi da postoji ogromna struktura i klasni sloj "tumača" njegove riječi, za zadatkom da je svim sredstvima "prošire" na "neznabošce"?
Organizovane religije nisu "sveta" oličenja apsolutne i vječite istine, koja stoje, nedodirnuta spoljnim uticajima. Dio su materijalnog svijeta, iznikle iz istog i određene istim. Mijenjaju se, nestaju i rađaju - i upravo smo u vremenu kada velike religije pokušavaju da se uklope i zadrže svoj privilegovan status, jer u današnjem svijetu ne mogu biti ni sijenka svoje nekadašnje moći i značaja... razmislimo malo o tome.
Mislim, možemo pričati i postojanju boga, ili bogova, tvoraca, itd., ali ne mogu prihvatiti da je sloj vjerovanja jednog djelića populacijee, koji je opstao, raširio se i postao mehanizam, ključ do apsolutne kosmičke istine. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 02/11/2012 : 17:56:47
|
Za tebe je već prekasno. Ti si neizlječiv izgubljen slučaj. Uzgred, nisam znao da je štičenicima te klinike omogućen pristup netu, ali me demantiralo ovo tvoje javljanje.
Mene su spasili, što i ti ne potražiš pomoć, iza tebe je cca. 9059 razloga za lijećenje, brdo posla priznajem ali stučnjaka im ne nedostaje. Moja preporuka ti je terapija magnezijevim kloridom ili klistir kavom (ukoliko naginješ holističkom pristupu).
Ma vraga su te spasili, to si ti samo umišljaš. Da su te spasili ne bi još uvijek tamo boravio. Ovakvima kao ti jednostavno nema spasa. To su neizlječivi slučajevi. Bojim se da ni elektrošokovi kod tebe nebi imali učinka. |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Posted - 02/11/2012 : 18:06:16
|
Mene su spasili, što i ti ne potražiš pomoć, iza tebe je cca. 9059 razloga za lijećenje, brdo posla priznajem ali stučnjaka im ne nedostaje. Moja preporuka ti je terapija magnezijevim kloridom ili klistir kavom (ukoliko naginješ holističkom pristupu).
Ma vraga su te spasili, to si ti samo umišljaš. Da su te spasili ne bi još uvijek tamo boravio. Ovakvima kao ti jednostavno nema spasa. To su neizlječivi slučajevi. Bojim se da ni elektrošokovi kod tebe nebi imali učinka.
Dijagnoza: F.22.9 Stalno sumanuto stanje. Jesam li pogodio?
Dakle, na jedinici intenzivne psihijatrijske skrbi traži liječenje kombiniranom psihofarmakoterapijom (diazepam, flufenazin-dekanoat, biperiden)...za doziranje pitati liječnika.
Mhejl, u pravu si nema potrebe za vrijeđanjem, ali samo da se zna da je ovo bio pokušaj ponoći dsormzu. |
|
Edited by - bosancicigor on 02/11/2012 22:58:04 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 02/11/2012 : 18:07:57
|
Khm, molim Vas, bez uvreda i bez politike... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 02/11/2012 : 18:08:08
|
quote: Originally posted by mr murdoc
[quote]Originally posted by Amos
@mr murdoc Samo ti fejspalmaj, ali to nista ne mijenja na stvari:-) Kako sam rekao, vidjet cemo..
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
Edited by - mr murdoc on 02/11/2012 18:12:21 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Mhejl
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 02/11/2012 : 18:50:33
|
quote: Originally posted by supermark
na kraju puta: ako vjerujes, a pogrijesis - nikomu nista ako ne vjerujes, a pogrijesis - gadno si nadrapao :)
Totalno krivo. Bog nije bradonja sa bejzbol palicom ili sadist koji ima pokraj sebe lonac na vatri. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Posted - 02/11/2012 : 18:58:22
|
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Posted - 02/11/2012 : 19:08:36
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Tutta
gdje ce vam duse?
Koje duse?
one,crne ko katran! |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32402 Posts
Posted - 02/11/2012 : 19:24:41
|
gdje ce vam duse?
Koje duse?
one,crne ko katran!
Aha, te. Pa naravno, one ce u 3 PM. Gdje drugo?
ma nece tamo,rostilj ih ceka! |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 02/11/2012 : 19:26:15
|
Vozia staru u Šibenik na misu u Crkvu Gospe van grada..ja isa pogledat ima li koji strip za uzet u algoritma..i sad kako sam brzo obavia sta sam ima nisam ima sta raditi pa sam se pridruzia staroj u crkvi..nevjerovatna gradevina..nalazi se kraj ceste a u njoj se nista ne cuje izvanka..nema do nasega dalmatinskog kamena..
Nisam slusa popa sta govori jer uvik govore isto - o prolaznosti zivota i sl..ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 02/11/2012 19:26:52 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 02/11/2012 : 19:34:44
|
quote: Originally posted by brni
Vozia staru u Šibenik na misu u Crkvu Gospe van grada..ja isa pogledat ima li koji strip za uzet u algoritma..i sad kako sam brzo obavia sta sam ima nisam ima sta raditi pa sam se pridruzia staroj u crkvi..nevjerovatna gradevina..nalazi se kraj ceste a u njoj se nista ne cuje izvanka..nema do nasega dalmatinskog kamena..
Nisam slusa popa sta govori jer uvik govore isto - o prolaznosti zivota i sl..ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..
Da, Arhitektura moze tako djelovati..slazem se |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Topic |
|