forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 smrt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/11/2012 : 19:37:23  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by brni

Vozia staru u Šibenik na misu u Crkvu Gospe van grada..ja isa pogledat ima li koji strip za uzet u algoritma..i sad kako sam brzo obavia sta sam ima nisam ima sta raditi pa sam se pridruzia staroj u crkvi..nevjerovatna gradevina..nalazi se kraj ceste a u njoj se nista ne cuje izvanka..nema do nasega dalmatinskog kamena..

Nisam slusa popa sta govori jer uvik govore isto - o prolaznosti zivota i sl..ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..

Da, Arhitektura moze tako djelovati..slazem se

Pa da upravo o tome pricam..+ u toj Crkvi je apsolutna tisina kad nema nikoga, di ces bolje..moga bi ic namo meditirati..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 02/11/2012 19:37:43
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 02/11/2012 : 19:40:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:
ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..

Da je i meni da imam pristup na ovo, pogotovo ujutro kad sjedim na solji u cenifi. Zamisli, da cujem ove svete rijeci, i gledam to krasnu arhitekturu, kako bi lakse taj 'zao duh' izas'o iz mene, skoro bi djelovalo kao neka vrsta exorcisma. Mogu zamislit.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 02/11/2012 : 19:42:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:

Vozia staru u Šibenik na misu u Crkvu Gospe van grada..ja isa pogledat ima li koji strip za uzet u algoritma..i sad kako sam brzo obavia sta sam ima nisam ima sta raditi pa sam se pridruzia staroj u crkvi..nevjerovatna gradevina..nalazi se kraj ceste a u njoj se nista ne cuje izvanka..nema do nasega dalmatinskog kamena..

Nisam slusa popa sta govori jer uvik govore isto - o prolaznosti zivota i sl..ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..

....jesi li šta naša u algoritma?

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/11/2012 : 19:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by bosancicigor

quote:

....jesi li šta naša u algoritma?

Uzea sam Vendettu od Moorea..vec dugo to zelim uzet i jedna od rijetkih stvari sta mi je od njega ostalo..jos Swamp Thing Fibrin i mislim da je to to sta se njega tice..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/11/2012 : 19:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..

Da je i meni da imam pristup na ovo, pogotovo ujutro kad sjedim na solji u cenifi. Zamisli, da cujem ove svete rijeci, i gledam to krasnu arhitekturu, kako bi lakse taj 'zao duh' izas'o iz mene, skoro bi djelovalo kao neka vrsta exorcisma. Mogu zamislit.

Da znam da vi tamo u amerike nemate ovakvih gradevina..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/11/2012 : 20:48:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Svaka cast, ne mora se slusat popa. Osobno znam ljude koji su vjernici, ali kada je propovjed izadu iz Crkve, kada pop zavrsi vrate se nazad.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 02/11/2012 : 23:49:46  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

quote:

quote:

quote:
[quote]
(1)Da, taj hedonistički bolesnik se svakako znao pobrinuti da mu bude što ljepše.
(2)Masovne ubojice i teški zločinci sigurno tamo dospjevaju.

evo pa pokušaj. ništa ne košta (ako imaš dopunsko), možda još nije kasno:

http://www.bolnica-vrapce.hr/site2/Kontakt/Kontaktpodaci.aspx

Za tebe je već prekasno. Ti si neizlječiv izgubljen slučaj.
Uzgred, nisam znao da je štičenicima te klinike omogućen pristup netu, ali me demantiralo ovo tvoje javljanje.

Mene su spasili, što i ti ne potražiš pomoć, iza tebe je cca. 9059 razloga za lijećenje, brdo posla priznajem ali stučnjaka im ne nedostaje.
Moja preporuka ti je terapija magnezijevim kloridom ili klistir kavom (ukoliko naginješ holističkom pristupu).

Ma vraga su te spasili, to si ti samo umišljaš. Da su te spasili ne bi još uvijek tamo boravio.
Ovakvima kao ti jednostavno nema spasa. To su neizlječivi slučajevi. Bojim se da ni elektrošokovi kod tebe nebi imali učinka.

Dijagnoza: F.22.9 Stalno sumanuto stanje.

Dakle, na jedinici intenzivne psihijatrijske skrbi traži liječenje kombiniranom psihofarmakoterapijom
(diazepam, flufenazin-dekanoat, biperiden)...za doziranje pitati liječnika.

Mhejl, u pravu si nema potrebe za vrijeđanjem, ali samo da se zna da je ovo bio pokušaj ponoći dsormzu.

Sudeći prema ovome što si pročitao s kartona koji su ti stavili na krevet, tebi stvarno nema spasa..
Nekako mi te je žao, tko zna čime vas sve šopaju i kljukaju tamo.
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 03/11/2012 : 08:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
dsmoru1, ajde ispucaj još foru sa IQ sobne temperature ili broja cipela pa da zaokružiš opus svog predškolskog humora.

i da se vratimo na temu:

P.S.
Ja ti nudim riješenje, a ti tako nezahvalan:( loš si primjer jednog vjernika.

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 03/11/2012 : 09:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 03/11/2012 : 09:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
oko sokolovo :)

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 10:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by cat claw

Lijepa brojkica

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/11/2012 : 11:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

dsmoru1, ajde ispucaj još foru sa IQ sobne temperature ili broja cipela pa da zaokružiš opus svog predškolskog humora.

Pa takve fore ja ne mogu ispucavati, one su ipak na tvojoj razini pa ih tebi prepuštam.
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 03/11/2012 : 12:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:

quote:

Pa takve fore ja ne mogu ispucavati, one su ipak na tvojoj razini pa ih tebi prepuštam.

znači precijenio sam te?
ok, moja greška.

Ovo je moglo i u drugi topic, ali može i ovdje samo za tvoje male okice. Vidiš kako sam brižan prema tebi ma koliko god ti nezahvalan bio.

Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 12:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?)
nevjerojatna količina dobrote, velikodušnosti i tolerancije na ovom topiku
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/11/2012 : 12:48:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

quote:

znači precijenio sam te?
ok, moja greška.

Ovo je moglo i u drugi topic, ali može i ovdje samo za tvoje male okice. Vidiš kako sam brižan prema tebi ma koliko god ti nezahvalan bio.

Ja sam pak podcijenio ustanovu u kojoj se, barem prema vlastitom priznanju, liječiš, kad sam spominjao nekakve elektrošokove, ipak su to zastarjele metode. Vidim da sad svojim štičenicima omogućavaju pristup mreži. Samo ne znam koliko im je to učinkovita metoda s obzirom da im pacijenti haluciniraju online...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 12:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by puxavida

žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?)

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/11/2012 : 12:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Ma to su opsjednuti jadnici kojima ni egzorcist ne bi pomogao. Treba ih žaliti.
Ipak, otkrio sam im slabu točku. Treba samo spomenuti ono "božanstvo", ili bolje reći zloduha kojem se klanjaju (na 26. stranici topica), to ih odmah izbacuje iz takta. Ne bi me čudilo da u podrumima nekih opskurnih ruševnih zgrada održavaju crne mise za njega.

Edited by - dsormaz1 on 03/11/2012 12:53:55
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 03/11/2012 : 12:54:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:

Krivo!
Nikakvo izrugivanje sa Isusom ovdje nije u pitanju. Upravo obrnuto! Ismijavanjem dogmi ili ako hoćeš organiziranih institucija koje ih gaje, sistemom eliminacije dolazimo do preciznijeg pojma Boga, ili Isusa (ako ti je to bliže).

Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 13:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by puxavida

[/quote
pokaži gdje to piše!!!

hvala na uvažavanju !
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 13:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

Krivo!
Nikakvo izrugivanje sa Isusom ovdje nije u pitanju. Upravo obrnuto! Ismijavanjem dogmi ili ako hoćeš organiziranih institucija koje ih gaje, sistemom eliminacije dolazimo do preciznijeg pojma Boga, ili Isusa (ako ti je to bliže).
[/quote
aha rugaš se Crkvi, a ne Isusu. Crkva nisu oni koji idu u Crkvu, nego oni koji su sveti - svetost je element Crkve i crkvenosti i on je trajan i u kontinuitetu od Duhova do danas...Toliko svetih muževa i žena kroz povijest a ti to nevidiš nego gledaš one koji sami to ne žive i ne žele... Zašto? Ako želiš doći do istine zašto to ne priznaš, ne kažeš nigdje... To ti je kao u nogometu - igra ima svoja pravila i treba ih poštivati...a ti vidiš samo one koje loptu hvataju rukom i rugaš im se kakvi su to nogometašti - ja moram zaključiti da to nisu nogometaši... nogometaši su oni koji igraju nogomet u duhu nogometa... takvima se ne možeš rugat... dakle ti se ne rugaš kršćanima koji su duhu kršćanstva, nego onima koji to nisu; dakle rugaš se de facto ateistima, onima koji u stvarnosti nisu vjernici, onima koji su miljama daleko od kršćanstva bez obzira što se tako zovu...
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 03/11/2012 : 13:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message
quote:

quote:

[/quote
pokaži gdje to piše!!!

hvala na uvažavanju !

Tamo gdje treba. U zdravom ljudskom razumu koji postavlja pitanja bez straha, koji se permanentno preispituje i otvara.
A ako ti za stav i misao trebaju slova biti napisana u dobroj knjizi, slobodno ih dopiši sam, nećeš biti jedini.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 13:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
upravo tako bosancicigor

Pa kaze ..

Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 13:25:55  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

quote:

quote:

[/quote
pokaži gdje to piše!!!

hvala na uvažavanju !

Tamo gdje treba. U zdravom ljudskom razumu koji postavlja pitanja bez straha, koji se permanentno preispituje i otvara.
A ako ti za stav i misao trebaju slova biti napisana u dobroj knjizi, slobodno ih dopiši sam, nećeš biti jedini.

I tebi je zdrav razum rekao da je ova rečenica istinita?
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 13:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

upravo tako bosancicigor

Pa kaze ..

nisi mi odgovrio na pitanje.... ti si samostaln mislioc a stalno lijepiš neke dosjetke.... to mi je baš smiješno
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 13:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

upravo tako bosancicigor

Pa kaze ..

nisi mi odgovrio na pitanje.... ti si samostaln mislioc a stalno lijepiš neke dosjetke.... to mi je baš smiješno

Meni je to uistinu zabavno i smijesno
Gdje pise, pa na mom postu pise genije , nece valjda pisati u knigi za lakovjerne (citaj biblija)

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000