Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 02/11/2012 : 19:37:23
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by brni
Vozia staru u Šibenik na misu u Crkvu Gospe van grada..ja isa pogledat ima li koji strip za uzet u algoritma..i sad kako sam brzo obavia sta sam ima nisam ima sta raditi pa sam se pridruzia staroj u crkvi..nevjerovatna gradevina..nalazi se kraj ceste a u njoj se nista ne cuje izvanka..nema do nasega dalmatinskog kamena..
Nisam slusa popa sta govori jer uvik govore isto - o prolaznosti zivota i sl..ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..
Da, Arhitektura moze tako djelovati..slazem se
Pa da upravo o tome pricam..+ u toj Crkvi je apsolutna tisina kad nema nikoga, di ces bolje..moga bi ic namo meditirati.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 02/11/2012 19:37:43 |
|
|
acestroke
stripovi.com suradnik
USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 02/11/2012 : 19:40:14
|
quote: Originally posted by brni ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..
Da je i meni da imam pristup na ovo, pogotovo ujutro kad sjedim na solji u cenifi. Zamisli, da cujem ove svete rijeci, i gledam to krasnu arhitekturu, kako bi lakse taj 'zao duh' izas'o iz mene, skoro bi djelovalo kao neka vrsta exorcisma. Mogu zamislit.
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 02/11/2012 : 19:42:18
|
Vozia staru u Šibenik na misu u Crkvu Gospe van grada..ja isa pogledat ima li koji strip za uzet u algoritma..i sad kako sam brzo obavia sta sam ima nisam ima sta raditi pa sam se pridruzia staroj u crkvi..nevjerovatna gradevina..nalazi se kraj ceste a u njoj se nista ne cuje izvanka..nema do nasega dalmatinskog kamena..
Nisam slusa popa sta govori jer uvik govore isto - o prolaznosti zivota i sl..ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..
....jesi li šta naša u algoritma? |
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 02/11/2012 : 19:46:18
|
quote: Originally posted by bosancicigor
....jesi li šta naša u algoritma?
Uzea sam Vendettu od Moorea..vec dugo to zelim uzet i jedna od rijetkih stvari sta mi je od njega ostalo..jos Swamp Thing Fibrin i mislim da je to to sta se njega tice.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 02/11/2012 : 19:51:41
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by brni ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..
Da je i meni da imam pristup na ovo, pogotovo ujutro kad sjedim na solji u cenifi. Zamisli, da cujem ove svete rijeci, i gledam to krasnu arhitekturu, kako bi lakse taj 'zao duh' izas'o iz mene, skoro bi djelovalo kao neka vrsta exorcisma. Mogu zamislit.
Da znam da vi tamo u amerike nemate ovakvih gradevina..
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 02/11/2012 : 20:48:05
|
Svaka cast, ne mora se slusat popa. Osobno znam ljude koji su vjernici, ali kada je propovjed izadu iz Crkve, kada pop zavrsi vrate se nazad. |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 02/11/2012 : 23:49:46
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by dsormaz1 [quote] (1)Da, taj hedonistički bolesnik se svakako znao pobrinuti da mu bude što ljepše. (2)Masovne ubojice i teški zločinci sigurno tamo dospjevaju.
evo pa pokušaj. ništa ne košta (ako imaš dopunsko), možda još nije kasno:
http://www.bolnica-vrapce.hr/site2/Kontakt/Kontaktpodaci.aspx
Za tebe je već prekasno. Ti si neizlječiv izgubljen slučaj. Uzgred, nisam znao da je štičenicima te klinike omogućen pristup netu, ali me demantiralo ovo tvoje javljanje.
Mene su spasili, što i ti ne potražiš pomoć, iza tebe je cca. 9059 razloga za lijećenje, brdo posla priznajem ali stučnjaka im ne nedostaje. Moja preporuka ti je terapija magnezijevim kloridom ili klistir kavom (ukoliko naginješ holističkom pristupu).
Ma vraga su te spasili, to si ti samo umišljaš. Da su te spasili ne bi još uvijek tamo boravio. Ovakvima kao ti jednostavno nema spasa. To su neizlječivi slučajevi. Bojim se da ni elektrošokovi kod tebe nebi imali učinka.
Dijagnoza: F.22.9 Stalno sumanuto stanje.
Dakle, na jedinici intenzivne psihijatrijske skrbi traži liječenje kombiniranom psihofarmakoterapijom (diazepam, flufenazin-dekanoat, biperiden)...za doziranje pitati liječnika.
Mhejl, u pravu si nema potrebe za vrijeđanjem, ali samo da se zna da je ovo bio pokušaj ponoći dsormzu.
Sudeći prema ovome što si pročitao s kartona koji su ti stavili na krevet, tebi stvarno nema spasa.. Nekako mi te je žao, tko zna čime vas sve šopaju i kljukaju tamo. |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Posted - 03/11/2012 : 08:23:50
|
dsmoru1, ajde ispucaj još foru sa IQ sobne temperature ili broja cipela pa da zaokružiš opus svog predškolskog humora.
i da se vratimo na temu:
P.S. Ja ti nudim riješenje, a ti tako nezahvalan:( loš si primjer jednog vjernika. |
|
|
|
cat claw
Advanced Member
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 03/11/2012 : 10:36:52
|
quote: Originally posted by cat claw
Lijepa brojkica |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 03/11/2012 : 11:13:55
|
dsmoru1, ajde ispucaj još foru sa IQ sobne temperature ili broja cipela pa da zaokružiš opus svog predškolskog humora.
Pa takve fore ja ne mogu ispucavati, one su ipak na tvojoj razini pa ih tebi prepuštam. |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Posted - 03/11/2012 : 12:20:22
|
Pa takve fore ja ne mogu ispucavati, one su ipak na tvojoj razini pa ih tebi prepuštam.
znači precijenio sam te? ok, moja greška.
Ovo je moglo i u drugi topic, ali može i ovdje samo za tvoje male okice. Vidiš kako sam brižan prema tebi ma koliko god ti nezahvalan bio.
|
|
|
|
puxavida
New Member
Croatia
115 Posts
Member since 05/02/2009 |
Posted - 03/11/2012 : 12:40:44
|
žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?) nevjerojatna količina dobrote, velikodušnosti i tolerancije na ovom topiku |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 03/11/2012 : 12:48:29
|
Pa takve fore ja ne mogu ispucavati, one su ipak na tvojoj razini pa ih tebi prepuštam.
znači precijenio sam te? ok, moja greška.
Ovo je moglo i u drugi topic, ali može i ovdje samo za tvoje male okice. Vidiš kako sam brižan prema tebi ma koliko god ti nezahvalan bio.
Ja sam pak podcijenio ustanovu u kojoj se, barem prema vlastitom priznanju, liječiš, kad sam spominjao nekakve elektrošokove, ipak su to zastarjele metode. Vidim da sad svojim štičenicima omogućavaju pristup mreži. Samo ne znam koliko im je to učinkovita metoda s obzirom da im pacijenti haluciniraju online... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/11/2012 : 12:51:24
|
quote: Originally posted by puxavida
žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?) nevjerojatna količina dobrote, velikodušnosti i tolerancije na ovom topiku
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13156 Posts
Posted - 03/11/2012 : 12:51:59
|
žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?) nevjerojatna količina dobrote, velikodušnosti i tolerancije na ovom topiku
Ma to su opsjednuti jadnici kojima ni egzorcist ne bi pomogao. Treba ih žaliti. Ipak, otkrio sam im slabu točku. Treba samo spomenuti ono "božanstvo", ili bolje reći zloduha kojem se klanjaju (na 26. stranici topica), to ih odmah izbacuje iz takta. Ne bi me čudilo da u podrumima nekih opskurnih ruševnih zgrada održavaju crne mise za njega. |
Edited by - dsormaz1 on 03/11/2012 12:53:55 |
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Posted - 03/11/2012 : 12:54:52
|
Krivo! Nikakvo izrugivanje sa Isusom ovdje nije u pitanju. Upravo obrnuto! Ismijavanjem dogmi ili ako hoćeš organiziranih institucija koje ih gaje, sistemom eliminacije dolazimo do preciznijeg pojma Boga, ili Isusa (ako ti je to bliže). |
|
|
|
puxavida
New Member
Croatia
115 Posts
Posted - 03/11/2012 : 13:02:18
|
[quote]Originally posted by puxavida
[/quote pokaži gdje to piše!!!
hvala na uvažavanju ! |
|
|
puxavida
New Member
Croatia
115 Posts
Posted - 03/11/2012 : 13:14:57
|
Krivo! Nikakvo izrugivanje sa Isusom ovdje nije u pitanju. Upravo obrnuto! Ismijavanjem dogmi ili ako hoćeš organiziranih institucija koje ih gaje, sistemom eliminacije dolazimo do preciznijeg pojma Boga, ili Isusa (ako ti je to bliže). [/quote aha rugaš se Crkvi, a ne Isusu. Crkva nisu oni koji idu u Crkvu, nego oni koji su sveti - svetost je element Crkve i crkvenosti i on je trajan i u kontinuitetu od Duhova do danas...Toliko svetih muževa i žena kroz povijest a ti to nevidiš nego gledaš one koji sami to ne žive i ne žele... Zašto? Ako želiš doći do istine zašto to ne priznaš, ne kažeš nigdje... To ti je kao u nogometu - igra ima svoja pravila i treba ih poštivati...a ti vidiš samo one koje loptu hvataju rukom i rugaš im se kakvi su to nogometašti - ja moram zaključiti da to nisu nogometaši... nogometaši su oni koji igraju nogomet u duhu nogometa... takvima se ne možeš rugat... dakle ti se ne rugaš kršćanima koji su duhu kršćanstva, nego onima koji to nisu; dakle rugaš se de facto ateistima, onima koji u stvarnosti nisu vjernici, onima koji su miljama daleko od kršćanstva bez obzira što se tako zovu...
|
|
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Posted - 03/11/2012 : 13:21:02
|
hvala na uvažavanju !
Tamo gdje treba. U zdravom ljudskom razumu koji postavlja pitanja bez straha, koji se permanentno preispituje i otvara. A ako ti za stav i misao trebaju slova biti napisana u dobroj knjizi, slobodno ih dopiši sam, nećeš biti jedini.
|
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/11/2012 : 13:23:44
|
upravo tako bosancicigor
Pa kaze ..
|
|
|
puxavida
New Member
Croatia
115 Posts
Posted - 03/11/2012 : 13:25:55
|
hvala na uvažavanju !
Tamo gdje treba. U zdravom ljudskom razumu koji postavlja pitanja bez straha, koji se permanentno preispituje i otvara. A ako ti za stav i misao trebaju slova biti napisana u dobroj knjizi, slobodno ih dopiši sam, nećeš biti jedini.
I tebi je zdrav razum rekao da je ova rečenica istinita? |
|
|
puxavida
New Member
Croatia
115 Posts
Posted - 03/11/2012 : 13:28:09
|
upravo tako bosancicigor
Pa kaze ..
nisi mi odgovrio na pitanje.... ti si samostaln mislioc a stalno lijepiš neke dosjetke.... to mi je baš smiješno |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 03/11/2012 : 13:42:16
|
upravo tako bosancicigor
Pa kaze ..
nisi mi odgovrio na pitanje.... ti si samostaln mislioc a stalno lijepiš neke dosjetke.... to mi je baš smiješno
Meni je to uistinu zabavno i smijesno Gdje pise, pa na mom postu pise genije , nece valjda pisati u knigi za lakovjerne (citaj biblija) |
|
|
Topic |
|