forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 smrt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 13:44:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 13:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by puxavida

quote:

upravo tako bosancicigor

Pa kaze ..

nisi mi odgovrio na pitanje.... ti si samostaln mislioc a stalno lijepiš neke dosjetke.... to mi je baš smiješno

Meni je to uistinu zabavno i smijesno
Gdje pise, pa na mom postu pise genije , nece valjda pisati u knigi za lakovjerne (citaj biblija)

ja sam mislio da ti raspolažeš s ozbiljnim informacijama a ti se ovako izvlačiš na fore... ajoooj
evo jedna u tvom stilu:
ne vidim da na tvom postu piše genije...

ja sam mislio da ti raspolažeš s ozbiljnim informacijama a ti se ovako izvlačiš
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 13:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

hhahahahaaaaahahhahahahahahahahahahahahhahahaahahhahahahah
daj još vrištim od tvojih argumenata, super su
hahahahahahahahahahahahahah
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 14:06:29  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Evo ti onda jos jedan, volim te kad vristis.

Ovaj je posebno dobar

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 14:26:32  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

Ovaj je posebno dobar

sad jecam...
samo što ja u to što piše ne vjerujem. Ti vjeruješ u to što piše ispod?
Ako ne vjeruješ zašto onda to stavljaš? Ako ja u to ne vjerujem zašto meni šalješ taj post. Ako znaš nekog tko u to vjeruje onda njemu pošalji svoj post....
želiš me uvrijediti? Zašto?
Sad si sretan i zadovoljan?
sad jecam... od tvojih gluposti
budi malo originalan, sve je to već viđeno
hoćeš li pronaći sad još neku "smiješniju"?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 14:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Ovaj je posebno dobar

sad jecam...
Ako ne vjeruješ zašto onda to stavljaš? Ako ja u to ne vjerujem zašto meni šalješ taj post. Ako znaš nekog tko u to vjeruje onda njemu pošalji svoj post....
želiš me uvrijediti? Zašto? želiš biti frajer bez ograničenja? Zašto?
sad jecam...
budi malo originalan, sve je to već viđeno i znano

Ovo gore na fotki je napisano prilicno originalno i na jedan humoristicni nacin se poklapa i sa mojim videnjem iste tematike .
Ovo je topic o bajkama i ne mogu ga shvatiti ozbiljno.
Crkva je opaka inacica disneylanda , a vjera..vjera je naravno opijum za narod.
Dakle pricati o mickey mousu, donald ducku , isusu, mojsiju i drustvu je jedno te isto ...
Jedina razlika je u tome sto se u ime mikija i donalda nisu cinila zlodjela nad covjecanstvom..heh.
Bog ne postoji
Smrt je kraj.
Uzivajte dok mozete

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 14:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message

Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 14:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ovaj je posebno dobar

sad jecam...
sad jecam...

Ovo gore na fotki je napisano prilicno originalno i na jedan humoristicni nacin se poklapa i sa mojim videnjem iste tematike .
Dakle pricati o mickey mousu, donald ducku , isusu, mojsiju i drustvu je jedno te isto ...
Jedina razlika je u tome sto se u ime mikija i donalda nisu cinila zlodjela nad covjecanstvom..heh.
Bog ne postoji
Smrt je kraj.
Uzivajte dok mozete

šteta što tako razmiljaš.... vidim iz tvojih postova da si jako osjećajan jer te bole nepravde koje su učinjene od strane crkve (formalne crkve kako sam već napisao tvom pajdi bosancicigoru), nadam se da si tako osjetljiv i za sve druge nepravde koje se nanonse od ateista, komunista, agnostika, libertijanaca, kapitalista, nacionalista, lopova, licemjera, nepravednih ljudi, lažova i svih drugih... nadam se da se da ćeš jednog dana na svom putu susreti nekog svetog kršćanina koji će te sljubavlju prihvatiti... i da ćeš vidjeti da nije sve tako kako ti vidiš i doživljavaš....
pozdrav.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 03/11/2012 : 14:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ovaj je posebno dobar

sad jecam...
sad jecam...

Bog ne postoji
Smrt je kraj.
Uzivajte dok mozete

nije mi jasno zašto te onda iritira nešto šta ne postoji?

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 14:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
pozdrav i tebi

Ne iritira me , vec mi je interesantno i ujedno smijesno,a ponekad i zabavno diskutirati o nekom fiktivnom nazovi bogu ili pak nekom fiktivnom zivotu poslje smrti

Edited by - mr murdoc on 03/11/2012 14:59:53
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/11/2012 : 16:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

pozdrav i tebi

Ne iritira me , vec mi je interesantno i ujedno smijesno,a ponekad i zabavno diskutirati o nekom fiktivnom nazovi bogu ili pak nekom fiktivnom zivotu poslje smrti

E stvarno si pizda, daj barem nek je bog kad je fiktivan vec, ne moras i ovo nazovi da im nabijas. :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 16:10:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:

pozdrav i tebi

E stvarno si pizda, daj barem nek je bog kad je fiktivan vec, ne moras i ovo nazovi da im nabijas. :D

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 03/11/2012 : 16:25:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ovdje covjek ni u smrti ne moze imati mira.

So, ja sam velika vjernica.

I nista mi ne moze poljuljati vjeru u Moga Boga.
A ako "gore", ili "dole", ovisno o stajalistu, ima neki "Hilton Resort",i vratar na ulazu, skompat cu se s njim, i necu stati dok mi ne uspije Friendly Takeover, jer ja doista vjerujem u samo jednoga, i drugima se ne umijem klanjati.

I tak to .. odoh sad na trening za umiranje. mnogo je to posla

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/11/2012 : 17:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Kako to, a "komunistički manifest" i komunističku utopiju shvaćaš krajnje ozbiljno, vjeruješ u to a to ti je bajka nad bajkama. Shodno tome -i ti vjeruješ u bajke.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 17:12:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Kako to, a "komunistički manifest" i komunističku utopiju shvaćaš krajnje ozbiljno, vjeruješ u to a to ti je bajka nad bajkama. Shodno tome -i ti vjeruješ u bajke.

Gdje sam ja to napisao?
Da volim "Starog" cu ti odmah priznati , ali manifest je previse mek za ovu izrabljivacku kapitalisticku gamad kojima kler usluzno dijeli blagoslove.

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/11/2012 : 17:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Pustimo "starog" i to što ga voliš...OK, bar si priznao, neću te zbog toga napadati (najgori su oni koji ga štuju a ne žele to priznati već nešto glumataju), nego nije mi jasno što si tako nezadovoljan, zar ti je tako loše u kapitalističkoj Švicarskoj, što ti tamo fali?
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/11/2012 : 17:24:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

Pustimo "starog" i to što ga voliš...OK, bar si priznao, neću te zbog toga napadati (najgori su oni koji ga štuju a ne žele to priznati već nešto glumataju), nego nije mi jasno što si tako nezadovoljan, zar ti je tako loše u kapitalističkoj Švicarskoj, što ti tamo fali?

Nije mi lose, dapace , iznadprosjecno mi je dobro ako mislis na financije..alii ..stjecajem okolnosti posla koji radim imam uvid u diverzne dokumente i prisutan sam u razlicitim situacijama kada se sklapaju veliki ugovori..
Bolje da neznas...jer bi ti bilo lose .

Edited by - mr murdoc on 03/11/2012 17:24:46
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/11/2012 : 17:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?)
nevjerojatna količina dobrote, velikodušnosti i tolerancije na ovom topiku

Ma to su opsjednuti jadnici kojima ni egzorcist ne bi pomogao. Treba ih žaliti.
Ipak, otkrio sam im slabu točku. Treba samo spomenuti ono "božanstvo", ili bolje reći zloduha kojem se klanjaju (na 26. stranici topica), to ih odmah izbacuje iz takta. Ne bi me čudilo da u podrumima nekih opskurnih ruševnih zgrada održavaju crne mise za njega.

Pokušat ću ti objasniti.
Josip Broz Tito mi je u životu značio isto koliko i Isus. Apsolutno ništa jer je umro kada sam imao 5 godina.
Koliko sam vjernik, toliko sam bio i član socijalističke partije.
Ako je čovjek ateista, nije nužno i komunista. Suprotnost vjerniku je ponekad komunista, ali uglavnom ne. To je možda bilo prije 30 i više godina, danas je malo tko komunista.
Osobno ne održavam nikakve mise ni crne ni bijele.
Što se tiče Tita... Na poslu koji obavljam svi stariji koji su radili dok je Tito bio glavni tvrde da je onda radniku bilo puno bolje i da ga nije smio natezat tko je kako htio.
Oni koji se šale na račun Isusa, vjerovatno smatraju da isti ne postoji pa onda to i nije tako strašno.
A ako postoji, ionako ćemo gorjetu i vječnim vatrama pa nam je to dovoljna kazna.
Ukratko ne morate se previše brinuti, stvar će se sama rješiti na pravi način...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 03/11/2012 17:49:10
Go to Top of Page

bosancicigor
Average Member

Croatia
866 Posts

Member since 15/08/2009

Posted - 03/11/2012 : 17:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send bosancicigor a Private Message

Edited by - bosancicigor on 03/11/2012 17:54:57
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/11/2012 : 17:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:

Nije mi lose, dapace , iznadprosjecno mi je dobro ako mislis na financije..alii ..stjecajem okolnosti posla koji radim imam uvid u diverzne dokumente i prisutan sam u razlicitim situacijama kada se sklapaju veliki ugovori..

"Voliš starog"
Pa svi smo uglavnom bili klinci kada je umro. Nema tu baš nekih osjećanja. Jedino provejava neka priča da je običnom čovjeku tada bilo bolje. Da nije bilo toliko kriminalaca i krvopija koji se goste radničkom krvi već samo jedan. A taj je pazio kako radi sa svojom zemljom i stokom. Sada imamo sve: Dolare, slobodu, državu, ljudska prava, vjersku slobodu i demokraciju.
Da ne kažem šta se ja na sve to. Radim kao običan rob kod ljudi koji bi prodavali moju krv samo da im se dozvoli. 95% ljudi životari dok 5% kriminalaca razjebava i to malo što je ostalo.
Kada će nam biti bolje? Kada umremo, eto kada. Gdje je Isus sada kada nam treba? Nema ga. Kada će se pojaviti? Kada umremo. Pa koji će mi onda.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 03/11/2012 : 19:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan
Gdje je Isus sada kada nam treba? Nema ga. Kada će se pojaviti? Kada umremo. Pa koji će mi onda.

Nikad nece stici na vreme...

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/11/2012 : 20:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by bosancicigor

[quote]Originally posted by puxavida

žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?)

Krivo!
Nikakvo izrugivanje sa Isusom ovdje nije u pitanju. Upravo obrnuto! Ismijavanjem dogmi ili ako hoćeš organiziranih institucija koje ih gaje, sistemom eliminacije dolazimo do preciznijeg pojma Boga, ili Isusa (ako ti je to bliže).
[/quote
aha rugaš se Crkvi, a ne Isusu. Crkva nisu oni koji idu u Crkvu, nego oni koji su sveti - svetost je element Crkve i crkvenosti i on je trajan i u kontinuitetu od Duhova do danas...Toliko svetih muževa i žena kroz povijest a ti to nevidiš nego gledaš one koji sami to ne žive i ne žele... Zašto? Ako želiš doći do istine zašto to ne priznaš, ne kažeš nigdje... To ti je kao u nogometu - igra ima svoja pravila i treba ih poštivati...a ti vidiš samo one koje loptu hvataju rukom i rugaš im se kakvi su to nogometašti - ja moram zaključiti da to nisu nogometaši... nogometaši su oni koji igraju nogomet u duhu nogometa... takvima se ne možeš rugat... dakle ti se ne rugaš kršćanima koji su duhu kršćanstva, nego onima koji to nisu; dakle rugaš se de facto ateistima, onima koji u stvarnosti nisu vjernici, onima koji su miljama daleko od kršćanstva bez obzira što se tako zovu...

puksa vida svaka cast na izvanrednim mislima

Edited by - Kruger on 03/11/2012 20:06:49
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 20:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ma to su opsjednuti jadnici kojima ni egzorcist ne bi pomogao. Treba ih žaliti.
Ipak, otkrio sam im slabu točku. Treba samo spomenuti ono "božanstvo", ili bolje reći zloduha kojem se klanjaju (na 26. stranici topica), to ih odmah izbacuje iz takta. Ne bi me čudilo da u podrumima nekih opskurnih ruševnih zgrada održavaju crne mise za njega.

Pokušat ću ti objasniti.
Josip Broz Tito mi je u životu značio isto koliko i Isus. Apsolutno ništa jer je umro kada sam imao 5 godina.
Koliko sam vjernik, toliko sam bio i član socijalističke partije.
Ako je čovjek ateista, nije nužno i komunista. Suprotnost vjerniku je ponekad komunista, ali uglavnom ne. To je možda bilo prije 30 i više godina, danas je malo tko komunista.
Osobno ne održavam nikakve mise ni crne ni bijele.
Što se tiče Tita... Na poslu koji obavljam svi stariji koji su radili dok je Tito bio glavni tvrde da je onda radniku bilo puno bolje i da ga nije smio natezat tko je kako htio.
Oni koji se šale na račun Isusa, vjerovatno smatraju da isti ne postoji pa onda to i nije tako strašno.
A ako postoji, ionako ćemo gorjetu i vječnim vatrama pa nam je to dovoljna kazna.
Ukratko ne morate se previše brinuti, stvar će se sama rješiti na pravi način...

ovdje se ne radi o šalama nego o izrugivanju.... A ako postoji vjeruj mi nije mu za cilj da goriš u vječnim vatrama nego upravo obrnuto...
dobra šala uvijek... izrugivanje ne....
Od većine ovih nevjernika nisam dobio nikakv argument kojim bi dokazali da bog ne postoji i kojim bi mi dobrohotno ukazali da sam u krivu... Njihovi argumenti su to su: manipulatori, fuj, bljak, jesi im smjestio, neke glupe fore koje su van ukusa, glup si i izmanipuliran, dio si mase i slična retorika...

Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 20:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:

quote:

quote:

"Voliš starog"
Pa svi smo uglavnom bili klinci kada je umro. Nema tu baš nekih osjećanja. Jedino provejava neka priča da je običnom čovjeku tada bilo bolje. Da nije bilo toliko kriminalaca i krvopija koji se goste radničkom krvi već samo jedan. A taj je pazio kako radi sa svojom zemljom i stokom. Sada imamo sve: Dolare, slobodu, državu, ljudska prava, vjersku slobodu i demokraciju.
Da ne kažem šta se ja na sve to. Radim kao običan rob kod ljudi koji bi prodavali moju krv samo da im se dozvoli. 95% ljudi životari dok 5% kriminalaca razjebava i to malo što je ostalo.
Kada će nam biti bolje? Kada umremo, eto kada. Gdje je Isus sada kada nam treba? Nema ga. Kada će se pojaviti? Kada umremo. Pa koji će mi onda.

Ja bih ti to ovako objasnio:
sviđa mi se neka djevojka... znam da ću je uvijek vidjeti u frankopanskoj, ali nikad ne idem u frankopansku ulicu... dobijem od nje pismo u kojem mi kaže da me ljubi i što mi je činiti da se nađemo... ja to ne činim i ne pročitam njezino pismo... ona me uvijek uvjerava da će biti u frankopanskpoj ja je čekam na trgu... a kad i dođem u frankopansku onda umjesto da gledam u nju i razgovaram s njom razmišljam o seljačinama koji su u toj ulici, o onima koji mi zaklanjaju vidik da je vidim ... i onda zaključim da je ona obična seronja i lažljivica i slično....
treba priznati da u većini slučajeva što isusa ne vidimo u našim životnim situacijama je u tome što mi ne vjerujemo u to što nam je on rekao... i onda je najlakše reći adios sve je to laž....
potrudi se više, ne kažem da se ne trudiš, ali trudi se na pravi način....ako želiš, ako ne, ne trebaš
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17243 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 03/11/2012 : 21:07:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
puksa vida

rasturio si ih, rasturas ih, rasturiti ce ih
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000