forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 smrt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 03/11/2012 : 21:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
daj ljudi,sta se uzrujavate? da pise kako je velik vjernik,ne bi ga nitko ni dva posto. vako "matori" trazi malo da bude u centru paznje,i uspije mu kod 3,4 forumasa od 50,60 aktivnih. na st.comu ih i nema vise, ja jos nisam u tim godinama,"midlife crises",al cuo sam da je "jebeno". zato bih molio maldje forumase,imajte razumjevanja. ovo je jedino mijesto gdje mogu pokazati kako su "jaki","intiligentni", i da nitko od njih ,brze nije u stanju,pronaci slicicu na google!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/11/2012 : 21:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Primecujem da uglavnom purgeri i dinamovci vole isusa na ovom threadu. Mamic je ozbiljno zabrinut za svoj rejting.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 03/11/2012 : 21:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Na Balkanu Toleta ipak vole najviše!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/11/2012 : 21:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Murdoc, stvarno nema smisla to sto radis, provociras ljude i vrijedjas njihove omiljene izmisljene likove. To ti ne treba u zivotu.
To je kao kad bi ti sad dos'o ovdje i uvrijedio mog glasnika manitua, Zagor-te-neja, u koga vjerujem kao boga. I ja bi se naravno pomamio, sto je sasvim normalno, i posl'o te u one 3 stvari.
Neki ovdje ocito vise cijene mastovite likove iz knjiga nego logicnost, tako da nema smisla da ugrozavas njihove 'heroje'. Hajd uozbilji se malo, nema potrebe za ovakvo ponasanje sa tvoje strane.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 03/11/2012 : 22:17:16  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

Murdoc, stvarno nema smisla to sto radis, provociras ljude i vrijedjas njihove omiljene izmisljene likove. To ti ne treba u zivotu.
To je kao kad bi ti sad dos'o ovdje i uvrijedio mog glasnika manitua, Zagor-te-neja, u koga vjerujem kao boga. I ja bi se naravno pomamio, sto je sasvim normalno, i posl'o te u one 3 stvari.
Neki ovdje ocito vise cijene mastovite likove iz knjiga nego logicnost, tako da nema smisla da ugrozavas njihove 'heroje'. Hajd uozbilji se malo, nema potrebe za ovakvo ponasanje sa tvoje strane.

koga sam ja to poslao u one ili bilo koje tri stvari.
Isus (bez obzira da li vjeruješ u njega ili ne ) bio je povijesna osoba i to se jasno vidi iz povijesnih izvora, a ne izmišljeni lik iz bajke...
i ne vidim u tvom postu logičnost, nego opet sprdačina...
i to je izgleda vaš krajnji domet

ja znam i svjestan sam da je većina ovih postova svjesna sprdačina... i da to namjerno radite kako biste isprovocirali i da ste sretni da neko komentira vaše dosjetke pa vam iskazujem malo pažnje...
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12770 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 03/11/2012 : 23:15:28  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by brni
ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..

Da je i meni da imam pristup na ovo, pogotovo ujutro kad sjedim na solji u cenifi. Zamisli, da cujem ove svete rijeci, i gledam to krasnu arhitekturu, kako bi lakse taj 'zao duh' izas'o iz mene, skoro bi djelovalo kao neka vrsta exorcisma. Mogu zamislit.

Have mercy
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12770 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 03/11/2012 : 23:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by puxavida

žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?)
nevjerojatna količina dobrote, velikodušnosti i tolerancije na ovom topiku

Da je bilo izrugivanja jednom drugom proroku, bilo bi i reakcije.

Have mercy
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/11/2012 : 23:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

Isus (bez obzira da li vjeruješ u njega ili ne ) bio je povijesna osoba i to se jasno vidi iz povijesnih izvora, a ne izmišljeni lik iz bajke...

Nisam ja nigdje rek'o da si ti ikog posl'o u te 3 stvari, nego da bi ja to uradio da neko ugrozi moje bogove, poput Duah sa Sjekirom, na primjer. Ne vuci me za jezik, molim te.

I jeste, sad sam malo potrazio web, i priznajem da sam pogrijesio. Isus izgleda jeste bio povijesna osoba koja je nekad postojala, i kojeg neki ljudi svakodnevno vide tu i tamo u raznim oblicima. Na primjer, neki dan ga je jedan tip ugled'o, mozes i sam da vidis ispod. Tako da, molim te primi moje isprike zbog onih 'izmisljenih' izjava. Kako kazu, "um mozda laze, ali oci nikad."

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

dr.prof.
Starting Member

Montenegro
30 Posts

Member since 11/09/2011

Posted - 04/11/2012 : 00:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dr.prof. a Private Message
acestroke objavio svoju sliku
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29469 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/11/2012 : 00:19:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Nisam ja nigdje rek'o da si ti ikog posl'o u te 3 stvari, nego da bi ja to uradio da neko ugrozi moje bogove, poput Duah sa Sjekirom, na primjer. Ne vuci me za jezik, molim te.

I jeste, sad sam malo potrazio web, i priznajem da sam pogrijesio. Isus izgleda jeste bio povijesna osoba koja je nekad postojala, i kojeg neki ljudi svakodnevno vide tu i tamo u raznim oblicima. Na primjer, neki dan ga je jedan tip ugled'o, mozes i sam da vidis ispod. Tako da, molim te primi moje isprike zbog onih 'izmisljenih' izjava. Kako kazu, "um mozda laze, ali oci nikad."

Tjedan dana hlađenja. Tj. tri tjedna, jer ti je treća kazna.

Trouble will find me
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12770 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 04/11/2012 : 01:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by brni

Vozia staru u Šibenik na misu u Crkvu Gospe van grada..ja isa pogledat ima li koji strip za uzet u algoritma..i sad kako sam brzo obavia sta sam ima nisam ima sta raditi pa sam se pridruzia staroj u crkvi..nevjerovatna gradevina..nalazi se kraj ceste a u njoj se nista ne cuje izvanka..nema do nasega dalmatinskog kamena..

Nisam slusa popa sta govori jer uvik govore isto - o prolaznosti zivota i sl..ali zadubia sam se u svoje misli valjda ponukan tom spokojnom atmosferom i moram priznati da se sad bolje osjecam..preporucam svakome bez obzira jeli vjernik ili nije..

Slobodno reci da si bio u crkvi, nemoj se sramiti. Stara bi sigurno bila ponosna na svog sina.

Have mercy
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/11/2012 : 01:09:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:
Originally posted by dr.prof.

bravo. to sam bas i ja pomislio.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2012 : 01:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by dr.prof.

i to bez šminke

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/11/2012 : 01:18:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Jutro opsjenari.
ajmo sada fino ponoviti gradivo.
Smrt je kraj, bog je bajka za zaostale u razvoju .

acestroke

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 04/11/2012 01:19:37
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2012 : 01:20:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

pozdrav i tebi

Ne iritira me , vec mi je interesantno i ujedno smijesno,a ponekad i zabavno diskutirati o nekom fiktivnom nazovi bogu ili pak nekom fiktivnom zivotu poslje smrti

nekako san steka dojam da su ateisti opsjednuti Bogon

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2012 : 01:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

žalosno je čitati ove postove... toliko izrugivanja Isusu...(čime je On to zaslužio?)

Ma to su opsjednuti jadnici kojima ni egzorcist ne bi pomogao. Treba ih žaliti.
Ipak, otkrio sam im slabu točku. Treba samo spomenuti ono "božanstvo", ili bolje reći zloduha kojem se klanjaju (na 26. stranici topica), to ih odmah izbacuje iz takta. Ne bi me čudilo da u podrumima nekih opskurnih ruševnih zgrada održavaju crne mise za njega.

Pokušat ću ti objasniti.
Josip Broz Tito mi je u životu značio isto koliko i Isus. Apsolutno ništa jer je umro kada sam imao 5 godina.
Koliko sam vjernik, toliko sam bio i član socijalističke partije.
Ako je čovjek ateista, nije nužno i komunista. Suprotnost vjerniku je ponekad komunista, ali uglavnom ne. To je možda bilo prije 30 i više godina, danas je malo tko komunista.
Osobno ne održavam nikakve mise ni crne ni bijele.
Što se tiče Tita... Na poslu koji obavljam svi stariji koji su radili dok je Tito bio glavni tvrde da je onda radniku bilo puno bolje i da ga nije smio natezat tko je kako htio.
Oni koji se šale na račun Isusa, vjerovatno smatraju da isti ne postoji pa onda to i nije tako strašno.
A ako postoji, ionako ćemo gorjetu i vječnim vatrama pa nam je to dovoljna kazna.
Ukratko ne morate se previše brinuti, stvar će se sama rješiti na pravi način...

a nisu ispričali kako se kralo zemljište,stanovi,kuče,poljoprivredni proizvodi?

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2012 : 01:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Teski umovi prijatelju, gigantski umovi.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/11/2012 : 01:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by dsormaz1

Pustimo "starog" i to što ga voliš...OK, bar si priznao, neću te zbog toga napadati (najgori su oni koji ga štuju a ne žele to priznati već nešto glumataju), nego nije mi jasno što si tako nezadovoljan, zar ti je tako loše u kapitalističkoj Švicarskoj, što ti tamo fali?

Nije mi lose, dapace , iznadprosjecno mi je dobro ako mislis na financije..alii ..stjecajem okolnosti posla koji radim imam uvid u diverzne dokumente i prisutan sam u razlicitim situacijama kada se sklapaju veliki ugovori..
Bolje da neznas...jer bi ti bilo lose .

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/11/2012 : 01:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

pozdrav i tebi

Ne iritira me , vec mi je interesantno i ujedno smijesno,a ponekad i zabavno diskutirati o nekom fiktivnom nazovi bogu ili pak nekom fiktivnom zivotu poslje smrti

tko je Bogon

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2012 : 01:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

Evo ti onda jos jedan, volim te kad vristis.

Ovaj je posebno dobar

Covjece stvarno pretjerujes. Trudim se izbjegavati, ali barte dosadija si vise sa svojim stavom. Rekao si svoje, ok ne moras svaki dan ponavljati.
I sa tim slikama vise, bar budi normalan pa postuj ljude koji vjeruju.
Neko ce pomisliti da si psihopat.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2012 : 01:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

pozdrav i tebi

tko je Bogon

padež . instrumental s kim s čim

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2012 : 01:37:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Inace Ace mi je jako drag forumas.
Ali covjek kad izgubi razum ( kad mu netko nesto kontrira ) umije da napise, okaci, napravi... najodvratnije stvari koje jednom ljudskom bicu mogu da padnu na pamet.
Strasno i gotovo.
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32402 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 04/11/2012 : 01:41:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
6 aukcija-14kn--9 mjeseci cekam! nije mi do te "ogromne" love-vec imam brigu na te stripove!
24.01.2009 22:08:00Autor: hrvoje23

Puno obecaje, a nista ne izvrsava! kao kupit ce za ispriku stripva za 200kn, pa za 300, pa salje adresu na koju da to posaljem,a novci nikako da dodju
24.01.2009 22:13:00Autor: hrvoje23

Izbjegavati! Rekao-da salje nekih 200 kn, pa ce poslati stric, pa je opet poslao on, pa uopce ne pita vise jel stiglo! Muljator----
24.01.2009 22:14:00Autor: hrvoje23

REPUTACIJA
Ukupna reputacija 2
3
+
1
-
0
+/-

7 godina clan. izvrsno postignuce. posalji mi racun,poslat cu ti 100 eura,pa plati covjeku i da onda izbrise negativne komentare.

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47388 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 04/11/2012 : 01:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

6 aukcija-14kn--9 mjeseci cekam! nije mi do te "ogromne" love-vec imam brigu na te stripove!
24.01.2009 22:08:00Autor: hrvoje23

Puno obecaje, a nista ne izvrsava! kao kupit ce za ispriku stripva za 200kn, pa za 300, pa salje adresu na koju da to posaljem,a novci nikako da dodju
24.01.2009 22:13:00Autor: hrvoje23

Izbjegavati! Rekao-da salje nekih 200 kn, pa ce poslati stric, pa je opet poslao on, pa uopce ne pita vise jel stiglo! Muljator----
24.01.2009 22:14:00Autor: hrvoje23

REPUTACIJA
Ukupna reputacija 2
3
+
1
-
0
+/-

7 godina clan. izvrsno postignuce. posalji mi racun,poslat cu ti 100 eura,pa plati covjeku i da onda izbrise negativne komentare.

ko to? da nisi zajeba topic možda?

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14743 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 04/11/2012 : 02:10:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
Dobro nije promasio cijeli forum
Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000